Täydellinen luettelo EOS Airdrops -sovelluksella vuonna 2018 [Päivitetty kesäkuu 2018]

Ilmapisaroiden aikana merkkien haltijoille / sijoittajille annetaan ilmaisia ​​rahakkeita tiettyjen kriteerien perusteella. Joskus heidän on tehtävä joitain vaiheita näiden tunnusten hankkimiseksi, mutta useimmiten vaadittujen tunnusten pitäminen oikeuttaa sinut osallistumaan lentoputkeen, ja tällöin osallistujien on pidettävä murto-osia tai kokonaisia ​​EOS-tunnuksia luvan saamiseksi palkintoja.

EOS Blockchain -alusta

Tähän asti Ethereumin lohkoketjualustalla toiminut EOS-alusta on nyt käynnistänyt pääverkonsa, jäädyttämällä vanhat (ERC-20-versio) tunnukset ja jakamalla uuden version, joka tällä hetkellä toimii virallisella EOS-alustalla. DAPPS-kehittäjät pystyvät nyt myös kehittämään yrityssovelluksia, jotka pystyvät ratkaisemaan tosielämän ongelmat blockchainin avulla.

Airdrops varoa

EOS-alustan lanseeraus paljastaa paljon ilmapisaroita lähikuukausina. Tämä artikkeli pitää sinut ajan tasalla näistä tapahtumista ja milloin ne todennäköisesti pidetään. Noudata ohjeita, niin et menetä mitään niistä.

# 1 – Atidium Airdrop

Atidium dApp on maksu- ja budjetinhallintasovellus, joka toimii EOS-lohkoketjussa. Tämä sovellus on hyödyllinen sekä yksityishenkilöille että organisaatioille, jotta se voi seurata tulevia kuluja ja parantaa myös budjetteja.

Atudium pudottaisi 900 tuhatta merkkiä EOS-tunnusten haltijoille. Tunnukset jaetaan suhteessa 1: 1. Lentopisara on suunniteltu 28. kesäkuuta 2018. Klikkaa tästä liittyä Telegram-kanavalle kysyäksesi lentoputkea koskevia kysymyksiä.

# 2 – Cetos Airdrop

Cetos Hankkeen tavoitteena on ratkaista maailman terveydenhuollon ongelma luomalla hajautettu ratkaisu kaikille, myös syrjäisillä alueilla asuville.

Tunnukset jaettaisiin suhteessa 1: 1. Niitä, joilla on alle sata EOS-tunnusta, ei jätetä pois. Jokaisen EOS-tunnuksen haltijan tulisi saada joitain CETI-tunnuksia lompakkoonsa.

Airdrop järjestetään kesäkuusta heinäkuuhun 2018.

# 3- Kortit ja Token EOS Airdrop

Tämä projekti on viihdeympäristö, jossa sisällöntuottajat voivat ansaita tulojaan tekemällä upottamalla digitaalista sisältöä keräilyesineisiin.

Kortit&Tunnukset heidän lentopaikansa olisi heinäkuun lopulla. Tunnukset jaettaisiin suhteessa 1:10. Tämä tarkoittaa, että jokaisesta 10 pidetystä EOS-tunnuksesta saat CNT-tunnuksen.


# 4 – Edna Airdrop

Ednation-projekti käyttää IATA-laskutus- ja selvityssuunnitelman olemassa olevaa arkkitehtuuria suunnitellakseen algoritmin, joka tarjoaa erittäin nopean ja reaaliaikaisen lentolipun sekä helpottaa hotellivarauksia ja -varauksia maailmanlaajuisesti.

Jos sinulla oli yli 100 EOS-tunnusta ennen Genesis-tilannekuvaa, sinun ei tarvitse suorittaa toimintoa ilmalennosi saamiseksi. Jos ei, napsauta tämä linkki. Kaikki rekisteröityneet osallistujat saavat 150 000 dollaria EDNa-rahakkeita, joiden arvo on 150 dollaria, heidän nimettyyn lompakkoonsa.

# 5 – EOSBet Airdrop

EOS Bet on online-rahapelialusta, joka hyväksyy matalan talon vedot ja tarjoaa ilmaisia ​​vetoja. Kaikki alustan pelit ovat todistettavasti oikeudenmukaisia.

25 miljoonaa EOSBET-tunnusta pudotetaan kaikille EOS-tunnusten haltijoille. Seuraa ilmakehän kehitystä, Klikkaa tästä liittyä sähke ryhmään.

# 6 – EOS Cafe Airdrop

Tämä on hajautettu yhteisö, jossa tunnuksen haltijat (Beans-tunnus, joka on alustan alkuperäinen tunnus) tekevät yhteistyötä ja jakavat EOS.IO: han liittyviä ideoita lisäparannuksia varten.

Airdrop on suunniteltu kesäkuuhun 2018. Voit seurata niiden edistymistä sähke ryhmä seurata tapahtumia niiden edetessä.

# 7 – EOS-vedot Airdrop

Hanke keskittyy hajautetun alustan luomiseen, joka tekee vedonlyönnistä helppoa. Käyttäjät voivat myös löytää hyvät kertoimet ja asettaa vedonlyöntiä alustalta.

Airdrop on suunniteltu 14. kesäkuuta 2018. Jos haluat osallistua, rekisteröidy käyttämällä tätä linkkiä. Rekisteröityneet käyttäjät jakavat 1000 ESB-kolikon bonuksen ensi viikolla. Voit seurata yhteisöä Viserrys, ja sähke.

# 8 – EOX Airdrop

Yksi monista hajautetuista markkinapaikoista, mutta yksi ensimmäisistä, joka toimii EOS-lohkoketjussa. Alustan sanotaan helpottavan maailmanlaajuista kauppaa, jolloin tavarat ja palvelut voidaan vaihtaa EOS-pohjaisiin kryptovaluuttoihin.

EOX-rahakkeet pudotettaisiin joskus kesäkuussa. 900 miljoonaa EOX-tunnusta pudotetaan 1: 1-suhteessa EOS-tunnusten haltijoihin.

# 9 – Everpedia Airdrop

Everpedia on hajautettu tietosanakirja, joka on rakennettu modernia maailmaa varten. Alusta on tällä hetkellä kärjessä useimpien artikkelien joukossa, joissa on yli 6 miljoonaa sisältöä verkossa.

EOS-tunnuksen haltijat saisivat IQ-rahakkeet, natiivimerkin Everpedia-alustalla 15. kesäkuuta.

# 10 – HireVibes Airdrop

HireVibes on hajautettu foorumi työnhakijoille. Joukkorahoitusalusta antaa ihmisille mahdollisuuden saada unelmansa työpaikka yhdistämällä heidät työnantajiin maailmanlaajuisesti. Alusta on täysin hajautettu, ja sitä ylläpitää yhteisö.

Airdrop on asetettu vuoden 2018 kolmannelle neljännekselle. Klikkaa tästä, rekisteröidy saadaksesi päivityksiä tapahtuman lähestyessä.

# 11 – HorusPay Airdrop

Hajautettu globaali palkanlaskuportaali, jonka avulla yritykset voivat vaihtaa yksityisiä salattuja tietoja palkanlaskijoiden kanssa blockchain-tekniikkaa käyttäen.

Airdrop on suunniteltu 30. kesäkuuta 2018. EOS-tunnusten haltijat saavat 1: 1 -suhteen pidetyistä EOS-tunnuksista. Jos haluat tietää enemmän, Klikkaa tästä liittyä Telegram-ryhmään.

# 12 – KEOS Airdrop

KEOS on hajautettu yhteisö, jota hallitsee perustuslaki KEOS-tunnus haltijat ja muut hallituksen jäsenet äänestämällä ja luomalla toimivia sääntöjä, jotka suorittavat toimintaa alustalla.

Airdrop on asetettu 15. kesäkuuta, ja EOS-tunnusten haltijat saavat 1: 1-suhteen kaikista pidetyistä EOS-tunnuksista. Karsintaa varten sinulla on oltava yli 100 EOS-tunnusta lompakossasi.

# 13 – Lab Ledger Airdrop

Tämä on hajautettu alusta lohkoketjussa tutkijoille. Alustan avustajat saavat tietyn määrän tunnuksia alukseen osallistumisesta.

Airdrop on suunniteltu 21. kesäkuuta 2018. Jaettavien rahakkeiden suhde kaikkiin EOS-tunnusten haltijoihin on 1: 1. Lisää tietoa löytyy tässä

# 14 – TAPAHTUA Airdrop

MEET on EOS-alustan palveluportaali, joka tarjoaa parhaat palvelut. Alusta auttaa käyttäjiä hallitsemaan ja vaihtamaan EOS-resursseja helposti.

Airdrop järjestetään joskus kesäkuussa 2018. Lisätietoja, Klikkaa tästä liittyä sähke ryhmään.

# 15 – ONO Social Network Airdrop

Hajautettu sosiaalisen median foorumi. Suurin avoimen lähdekoodin ja vapaasti käytettävissä oleva alusta uuden sukupolven käyttöön.

Joskus kesäkuussa EOS-tunnusten haltijoille tulee ilmapallo. Tunnukset jaettaisiin suhteessa 1: 1. Heiltä saat lisätietoja Keskisuuri sivu.

# 16 – Tutkijat Airdrop

The Prospectors on reaaliaikainen online-moninpeli, joka perustuu EOS: lle.

Tulee pieni pudotus, jossa 10000 ihmistä voi ansaita jopa 40 PGL-merkkiä kukin. Voit myös saada ylimääräiset 10 PGL-merkkiä kaverisi viittaamiseen ja lisäksi 30 PGL-merkkiä heidän Twitter-sivunsa seuraamiseen..

Jos haluat saada ilmapisaran, tilaa sähke ryhmä ennen 30. kesäkuuta osallistua yhteisökeskusteluun ennen asetettua päivämäärää.

# 17 – Scatter Airdrop

Scatter on kehittänyt yhden edistyneimmistä projekteista, joka tarjoaa helpon tavan allekirjoittaa tapahtumia ja antaa yksityisiä tietoja, suojaamalla avaimet ja tarpeettomat tiedot.

Scatter Airdrop on suunniteltu 15. kesäkuuta. Airdrop jaetaan lopullisen EOS-genesis-tilannekuvan perusteella. Kaikki pätevät käyttäjät saavat 40 RIDL-tunnusta.

# 18 – Trybe Airdrop

Trybe on rakentanut alustan, jolla pysyt ajan tasalla kryptovaluutoista ja niihin liittyvistä tapahtumista. Voit myös olla osa alustaa ja saada maksua maksuistasi.

Airdrop järjestetään myöhemmin elokuussa 2018. Voit rekisteröidy sivustolla pysyäksesi ajan tasalla asioiden etenemisestä.

# 19 – YAIR Airdrop

YAIR (Your Art Is Reality) tarjoaa alustan, joka ottaa taiteen arvon ja turvaa sen blockchain-tekniikan avulla, mikä tekee siitä maailmanlaajuisen yleisön, joka on keräilijöitä, kauppiaita ja harrastajia..

Lentopisara on suunniteltu vuoden kolmannelle vuosineljännekselle, ja sen suhde on 1: 2. EOS-tunnusten haltijat saavat 1 YAIR-tunnuksen jokaista 2 pidettyä EOS-tunnusta kohti. Jaetaan yhteensä 0,5 miljardia rahaketta.

# 20 – KARMA

Karma-projekti kehitettiin kannustamaan käyttäjiä tekemään hyvää maailmassa. Hyvästä toiminnasta saat KARMA-rahakkeita.

Karma-tunnukset jaetaan vuoden 2018 toisella vuosineljänneksellä. 2. kesäkuuta 2018 otettua EOS Genesis -lohkon tilannekuvaa käytettäisiin jakamaan Karma-tunnuksia EOS-haltijoille suhteessa 6: 1. Jokaisesta 100 EOS-tunnuksestasi saat 600 KARMA-tunnusta jaettuna. Jaetaan yhteensä 5,4 miljardia rahaketta.

# 21 – CryptoWizard Airdrop

CryptoWizard on enemmän kerättävä perustunnus. Ne ostetaan, ansaitaan ja huutokaupataan blockchainissa. Mutta ensisijainen syy niiden olemassaoloon on saada virtuaalilahjana todellisissa turnauksissa.

CryptoWizard on yksi ensimmäisistä projekteista, jotka käynnistetään EOS MainNet -alustalla. Wizard.One-verkkosivustolle rekisteröityneille on myös lentoputki. Tarvitset vain kirjoittamalla EOS-lompakon osoitteen ja kelvollisen sähköpostiosoitteen, jotta saat ohjatun toiminnon.

# 22 – EON Airdrop

EON sanotaan olevan älykäs, nopea hajautettu verkko, joka määrittelee joukon hajautettuja protokollia, jotka ratkaisevat nykyisen lohkoketjun ongelman.

Siksi maapallon odotetaan olevan joskus kesäkuussa, ja ne, joilla on yli 100 EOS-merkkiä Genesis-tilannekuvan aikana, ovat päteviä tähän ilmapalloon. Airdropped-rahakkeiden suhde on 1: 1.

# 23 – Qubicles Airdrop

PodOne lanseeraa maailman ensimmäisen blockchain-puhelinkeskuksen markkinan nimeltä Qubicles. Tämä foorumi tuo yhteen työntekijöitä ja agentteja kaikkialta maailmasta käyttämällä hajautettua dApp-sovellusta EOS-lohkoketjuverkossa.

Qubicles-maapallo on kahdessa vaiheessa. Qubicle (QBE) on varattu yhteensä 24 miljoonalle jaettavaksi EOS-tunnusten haltijoille, joiden saldona on alle 100 kt rahakkeita. Lentoputken toinen vaihe on miljoonan Qubicle (QBE) -merkin jakaminen tilien haltijoille, joiden EOS-saldo on yli 100 kt.

# 24 – IRYO Airdrop

IRYO alusta rakentaa alustaa, joka auttaa suojaamaan potilastietoja blockchain-tekniikan avulla. Käyttämällä openEHR-arkkityyppejä potilaat voivat helposti liikkua lääketieteellisen historiansa kanssa.

Alusta pudottaisi tunnuksiaan EOS-tunnusten haltijoille milloin tahansa heinäkuusta 2018 lähtien. Tarvitaan vain EOS-tunnuslompakko ja sähketili.

# 25 – GiveyNation Airdrop

GiveyNation on EOS-lohkoketjualustalla rakennettu ja suoritettu dApp. Hajautetun sovelluksen tarkoituksena on lopettaa hyväntekeväisyystoiminnan epärehellisyys. Tämä sovellus tekee varainhankintaprosessista helppoa ja läpinäkyvää jokaisen julkiseen kirjanpitoon tallennetun tapahtuman kanssa.

Tilannekuva tälle pudottaa lentokoneesta on ajoitettu kesäkuuhun, mutta varsinainen ilmapisara on vasta vuoden 2018 viimeisellä vuosineljänneksellä..

Äänivaroitus

Huomaa, että kaikki projektit eivät voi osoittautua todellisiksi päivän lopussa, joten sinun on tehtävä tutkimus ja voit vapaasti mennä valitsemiesi projektien kanssa. Sinun on myös oltava varovainen pudottaessasi tietojasi rekisteröityessäsi joihinkin projekteihin.

Johtopäätös

EOS-mainnetin käynnistämisen jälkeen entinen, joka perustui Ethereumin lohkoketjuun, on jäädytetty rahakkeidensa rinnalle. Huomaa myös, että et voi asettaa näihin rahakkeisiin kiinni ennen kuin mainnetin kanssa yhteensopivat lompakot on kehitetty.

Voit ostaa EOS: n ja tallentaa ne turvalliseen lompakkoon osoitteesta Binanssivaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map