Suosituimmat salausvaluutat, joilla on suuri kasvupotentiaali vuonna 2018 – osa II

Tämä on jatkoartikkeli luettelolle:   

  • Suosituimmat salausvaluutat, joilla on suuri kasvupotentiaali vuonna 2018 – osa I ”

Markkinoilla on nykyään paljon Altcoineja, mutta on välttämätöntä tietää, että joillakin niistä on vain vähän potentiaalia menestyä kryptovaluuttamaailmassa. Kyky sijoittaa oikeisiin on kuitenkin se, mihin sinun on aina pyrittävä. Rahasi sijoittama salakolikko voi olla huomenna seuraava “iso juttu” markkinoilla, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin.

Tästä huolimatta haluaisimme tässä artikkelissa tarkastella yksityiskohtaisesti viittä kryptovaluuttaa (vaikkakaan ei vielä niin kuuluisia) markkinoilla, joilla on kasvupotentiaalia vuonna 2018. Hyppäämme oikealle!

EOS

EOS on blockchain-tunnus, joka on erityisesti tuotettu tulemaan tehokkaimmaksi rakenteeksi kryptovaluutta-maailmassa. Tämä salakolikko on pohjimmiltaan kuin Ethereum, mutta sen tavoitteena on olla parempi versio siitä ja DAPP: stä, jotta se pystyy käsittelemään noin 60000 tapahtumaa sekunnissa.

Bitcoinin ja joidenkin muiden merkittävien kryptovaluuttojen kysymys oli, että liiketoimet olivat hitaita eivätkä salli DAPP: iden, DAOS: n ja muiden kryptovaluuttatoimintojen etenemistä; Tämän vuoksi EOS luotiin.

On välttämätöntä tietää, että EOS voi saada sinut saavuttamaan nopeamman tapahtumanopeuden, ja voit pystyä suorittamaan minkä tahansa tapahtuman milloin tahansa ilman tukkeutumista.

EOS: n avulla voidaan auttaa DAPP: iden luomista. Lisäksi EOS: n avulla voidaan luoda parempi talous, joka on maksuton kaikista transaktioista. Toisin sanoen, kun Ethereumin kaltaiset krypakolikot veloittavat sinua aina, kun suoritat tapahtuman. Mutta EOS DAPP ei veloita sinua tekemistäsi tapahtumista.

Näin ollen tämä salakolikko on tuotettu parantamaan kryptovaluutan tulevaisuutta.

NEO

NEO on seuraavan sukupolven salakolikko, joka on luotu rakentamaan esteettömän hajautettujen sovellusten verkko. Yksi tärkeä piirre NEO on, että sen tunnus ei ole jaettavissa ja se tuottaa GAS-tunnuksia, joita voidaan käyttää maksamaan verkon sovellusten tuottamista tapahtumamaksuista.

Lisäksi tämä kryptovaluutta käyttää lohkoketjutekniikkaa ja digitaalista identiteettiä varojen digitalisointiin tehokkaiden kontaktien avulla. On turvallista sanoa, että NEO on digitaalinen valuutta, joka on tarkoitettu tuottamaan parempi luominen tulevaisuutta varten digitaalisen identiteetin avulla.

Tämän jälkeen NEO aikoo digitaalisen identiteettiominaisuuden avulla varmistaa, että digitaalisen identiteetin ominaisuus saavuttaa PKI-standardin (julkisen avaimen infrastruktuuri) X.509. Tämä tarkoittaa, että kaikille, jotka käyttävät tätä lohkoketjua, anonymiteetti tarjotaan, mutta sen on oltava digitaalisen identiteetin kansainvälisen standardin mukainen. Siitä huolimatta NEO: n avulla voit saada parhaat blockchain-ratkaisut.

DASH

Tietyt haittapuolet merkittävissä digitaalisissa valuutoissa, kuten Bitcoin, ovat johtaneet muiden krypakolikoiden nousuun DASH.

Dash on suunniteltu tarjoamaan yhteensä noin kahdeksantoista miljoonaa kolikkoa. Juuri tällä hetkellä tarjonnan määrä on noussut 7,4 miljoonaan, ja sen odotetaan saavuttavan virstanpylvään vuoteen 2300 mennessä.

Tämän artikkelin kirjoittamisen yhteydessä jokaisen DASH-yksikön hinta on kuitenkin noin 352 dollaria. Tämän lisäksi tämän kryptovaluutan markkina-arvo on noin 2,8 miljardia dollaria.

Dash tukee hajautettua P2P-elektronista käteistä, ja se on yksi salakirjoitus, jolla on kirkas tulevaisuus.

VEN

VEN on kryptokolikko, jota HubCulture-verkko ohjaa. Tämä kryptovaluutta on nyt laajalti hyväksytty, koska se on kätevää.

Itse asiassa tämä salakolikko on digitaalinen omaisuus katsella vuonna 2018, ja tämä johtuu siitä, että se on suunnattu älykkäisiin sopimuksiin ja keskittyy myös ICO: iin ja DAPP: iin.

Toinen vahva syy, miksi sinun on varottava tätä kolikkoa, on se, että se on mallia suurten rahoitusyhtiöiden kanssa maailmassa. kumppanuus suurten rahoitusyhtiöiden kanssa lisää tämän kryptovaluutan arvon kasvua.

VEN on myös sopusoinnussa Kiinan hallituksen kanssa. Me kaikki tiedämme sodasta, jota Kiinan hallitus käy salausvaluuttojen kanssa – mutta VEN on salakolikko, jolla ei ole ongelmia Kiinan kanssa, ja se on siellä laajalti hyväksytty.

DCR

mikä on purettu

DCR (Decred Coin) on toinen tuntematon kryptovaluutta, jossa on hybridikonsensusjärjestelmä. Tämä digitaalinen omaisuus on enemmän kuin Bitcoin, mutta sillä on vankka suunnitelma yhteisön panoksesta taloudellisen kehityksen ylläpitämiseksi.

DCR käyttää kaivosjärjestelmää varmistaakseen, ettei kenelläkään ole kykyä hallita liiketoimia täysin ilman yhteisön suostumusta.

Tämän lisäksi DCR sallii myös käyttäjien osallistua suunnitelmiinsa käyttämättä kalliita kaivoslaitteistoja.

Itse asiassa DCR luotiin tasapainottamaan osallistujien ja sääntelyelinten tarpeita. Vaikka DCR on ”aloittelija” markkinoilla tänään; silti sen kasvuvauhti on hämmästyttävä. Tästä huolimatta tällä salakolikalla on potentiaalia, jonka sen on kasvettava, koska se on houkutellut jo paljon sijoittajia – hyvillä syillä on oltava oikeassa?

Tutustu edelliseen artikkeliin ‘Suosituimmat salausvaluutat, joilla on suuri kasvupotentiaali vuonna 2018 – osa I’.

Jos pidit tästä, sinun kannattaa tarkistaa täältä seuraava huippu-kryptovaluutta, jolla on suuri kasvupotentiaali vuonna 2018. Suurin osa mainituista kryptovaluutoista löytyy myös Binanssivaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner