Salausvaluutat vs. PayPal – taistelu maksujen tulevaisuudesta

Digitaaliset valuutat korvaavat nopeasti perinteiset maksutavat, kuten PayPal. Vaikka menetelmä, jonka nämä maksutavat tarjoavat, on viime vuosina paras, kaupankäynti digitaalisissa valuutoissa, täsmällinen salausvaluutta on ollut monien silmien avaaja, mikä tekee muista maksutavoista arkaainen verrattuna kryptovaluuttoihin.

On ollut valituksia siitä, kuinka turhauttavia PayPal-palvelut ovat olleet eri käyttäjille, ja kuinka heiltä on evätty kuukausittain ansaitut varansa, jolloin yksityishenkilöt ja yritysorganisaatiot joutuvat massiivisiin velkoihin. Asiakkaat eivät toisinaan ymmärrä näitä prosesseja, ja he haluavat vain hyvityksen tai ostamansa tuotteen / palvelun.

Vaikka eBayn toimitusjohtaja John Donahoe on maininnut lausunnossaan, että PayPal aikoo integroida digitaaliset lompakot PayPal-järjestelmään tulevaisuudessa, yhä useammat ihmiset ovat siirtymässä kryptovaluuttoihin.

Vaikka digitaalisilla valuutoilla on haittojaan, koska ihmiset yleensä lähettävät varoja väärille tileille useimmiten lompakon osoitteiden hämmentävän tilan seurauksena, ne ovat todennäköisesti tulevaisuuden maksutapa.

Palkkiot

PayPal on keskitetty järjestelmä, ja siksi sillä on joukko jäseniä, jotka päättävät, kuinka paljon käyttäjät maksavat jokaisesta tapahtumasta. Nämä maksut ovat joskus erittäin korkeita verrattuna digitaalisiin valuuttoihin. Sinun on pakko maksaa jopa 5–7% siirretystä summasta. Salausvaluutat ovat toisaalta hajautettuja keinoja tehdä taloustoimia. Tämä tarkoittaa, että ei ole erityistä elintä, joka asettaa transaktiomaksut lohkoketjuille, joissa salausvaluutat toimivat. Pienet sakat, jotka verkko veloittaa, maksetaan kaivostyöläisille palkkiona tapahtuman vahvistamisesta. Näin ollen nämä alhaiset palkkiot, kun käydään kauppaa kryptovaluutoissa, on tehnyt salausvaluutoista parhaan valinnan PayPalia vastaan.

Otetaan vähän verrata maksuja. Aloitamme tunnetuimmalla kryptovaluutalla – Bitcoin. Muutama päivä sitten, Bitcoin-palkkiot olivat 6 kuukauden matalat segwitin käyttöönoton takia. Tulevaisuudessa odotetaan valaistusverkkoa, joka alentaa maksuja dramaattisesti. Ethereum keskimääräinen transaktiomaksu on 0,79 dollaria USD ja mediaanitranssimaksu 0,27 dollaria – BitInfoCharts. Tämä on toinen loistava vaihtoehto – koska kuljetus on vahvistettu minuutissa tai jopa vähemmän. Halvempi tapa on käyttää Litecoin. Litecoin tunnetaan siitä, että sillä on yksi alhaisimmista palkkioista kaikista kryptovaluutoista, sekä siitä, että se on kryptovaluutta aktiivisen yhteisön kanssa vuodesta 2013. Litecoinin keskimääräinen maksu on 0,35 dollaria ja mediaanitranssimaksu on 0,058 dollaria. Ja on myös mahdollisuus siirtää ilman nollamaksua – käyttämällä Nano

Maksunopeus

Nopeuden suhteen, vaikka molemmat tapahtumat ovat välittömiä, kaikki voi mennä pieleen PayPalin kanssa, mikä voi tehdä varoista käyttökelvottomaksi jopa 180 päiväksi. PayPal-tiliin liitetty rahoituslaitos voi myös olla valtava este suorien maksujen suorittamiselle, kun taas kryptovaluuttojen kanssa transaktiomaksuja voidaan myös helpottaa lisäämällä tapahtuman suorittamiseen maksettuja maksuja, ja se on silti paljon halvempi kuin PayPal-maksut. Siitä huolimatta oli tapauksia, joissa kryptovaluuttojen, kuten Bitcoin, lähettäminen kesti niin kauan, tämä johtuu useimmiten lompakon asettamista matalista transaktiomaksuista. Aina on hyvä tapa tarkistaa nykyiset tapahtumamaksut kryptovaluuttasi lohkotutkailussa ennen minkään tapahtuman aloittamista. Ja koska on olemassa laaja valikoima kryptovaluuttoja, on muita, kuten Litecoin, Ethereum, Monero, Nano jne., Jotka ovat upeita kolikoita ja jotka ovat laajalti hyväksyttyjä ja joita voit käyttää verkkotapahtumissa.

Kryptovaluutoilla on muutama muu ongelma. Jos esimerkiksi lähetät varoja väärään osoitteeseen, et voi koskaan palauttaa niitä takaisin. Joten sinun on oltava erityisen varovainen siinä. Toinen asia, joka voi tapahtua, on erehtyä Bitcoiniin ja Bitcoin Cashiin – tätä on tapahtunut aiemmin.

Tämä ei ole teknisen näkökulma, vaan ongelma, jonka uudet käyttäjät voivat kokea. Mutta kun ihmiset oppivat käyttämään älypuhelimia, ihmiset voivat oppia käyttämään kryptovaluuttoja.

Turvallisuus


 PayPal ei ole viime aikoina osoittautunut parhaaksi tavaksi hyväksyä maksuja Internetissä, koska takaisinperinnässä on esiintynyt kysymyksiä, jotka ovat viivästyksiä, jotka aiheuttavat PayPalin puuttumisen tällaisiin tilanteisiin. Joskus tällaisten asioiden ratkaiseminen on väärän osapuolen eduksi. Lisäksi PayPal-tilit ovat helposti hakkeroitavissa. Hakkeri voi käyttää tonnia menetelmiä päästäksesi PayPal-tilille.

Mutta kryptovaluutoilla varoja ei juurikaan ole palautettavissa, eikä siirrettyjä varoja voida kutsua takaisin. Kun tapahtuma on aloitettu ja lisätty estoketjuun, se on lopullinen. Ostaja ja myyjä voivat olla rauhassa, koska varat hyvitetään tilille, jolle se on lähetetty muutamassa minuutissa. Suojatun tilin hakkerointi on paljon vaikeampaa kuin PayPalin. Paperilompakolle tallennettu Bitcoin-osoite on melkein rikkoutumaton, ja sen tiedetään olevan turvallisin tapa pitää Bitcoins suojatuna. On myös vaihtoehtoja muille kryptovaluutoille – kuten 2FA-verkkolompakot tai laitteistolompakot, kuten Trezor tai Ledger.

Rajat ylittävät maksut

Rajatylittävien maksuratkaisujen osalta PayPal on rajoitettu joissakin maissa tai ei ole täysin kansalaisten saatavilla; Tämän vuoksi PayPalin käyttö maksujen vastaanottamiseen tai lähettämiseen kansainvälisesti ei ole paras vaihtoehto. Salausvaluutat eivät sitä vastoin kunnioita maantieteellistä sijaintia. Voit lähettää maksuja kenellekään mistä päin maailmaa tahansa. On joitain maita, joissa kryptovaluutat eivät ole sallittuja, mutta ihmiset löytävät kuitenkin tavan käyttää niitä.

Käyttäjäkokemus

Käyttäjäystävällisyyden osalta PayPal on epäilemättä helppokäyttöinen, ja aloittelijan pitäisi melko paljon tietää, mitä tehdä tapahtumien lähettämisessä ja vastaanottamisessa. Cryptocurrencies-lompakon käyttöliittymät ovat sinänsä helppoja. Alustakehittäjistä riippuen on olemassa useita kryptovaluutta-lompakoita eri kolikoille, koska sinulla on vaihtoehtoja valita käyttöliittymä, jonka löydät paljon helpommin käyttää. Sen lisäksi, että digitaaliset valuuttasi on tallennettu lompakkoihin, sinulla on enemmän hallintaa; voit myös käyttää salauksenvaihtoa. Nämä yritykset tekevät ajoittain myös parannuksia alustoilleen, jotta käyttöympäristö olisi helppokäyttöinen käyttäjilleen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että emme tiedä, mitä tulevaisuuden teknologisia edistysaskeleita finanssitransaktioilla on pian, mutta niin paljon kuin tiedämme, nykyinen tekniikka päihittää vanhempia ja luotettavia tapoja toimia taloudellisesti heidän pelinsä suhteen. PayPal on vakiintunut jättiläinen maksualalla – mutta kryptovaluutat ovat saamassa lisää kenttää päivittäin. Vaikka ei-tekninen henkilö ei ole niin helppoa käyttää kryptovaluuttoja – ihmiset varmasti sopeutuvat siihen kuten luottokorteilla ja verkkotapahtumilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map