Mikä on Steem – kuinka bloggaajat voivat ansaita yli 100 dollaria päivässä

Kryptovaluutat eivät ole menossa mihinkään, itse asiassa he ovat täällä pysyäkseen ja mullistamassa kaiken ympärillään, kuten sosiaalisen median tapaus; kenttä, johon kryptovaluutat ovat yrittäneet päästä jo jonkin aikaa.

Ilmeisesti odotus on ohi, ja hyökkäykset sosiaalisessa mediassa ovat todellisuutta nyt sosiaalisen verkoston kanssa Steemit, lohkoketjuun perustuva foorumi, joka sen lisäksi, että tarjoaa käyttäjilleen yksityisyyden, jota mikään muu foorumi ei ole vielä toimittanut, palkitsee heidät myös uskomattomilla eduilla, kuten rahalla.

Tietenkin, koska se toimii käyttämällä blockchain-tekniikoita, alusta toimii hajautetusti, ominaisuus, jota monet käyttäjät arvostavat.

Mutta se ei ole edes jäävuoren huippu. Toisin kuin oman blogisi perustaminen, paras osa Steemitistä on, että joka kerta kun julkaiset jotain verkossa, saat siitä (ja komealta) hyvityksen..

Korvaus, jonka verkko antaa sinulle, perustuu jakamasi sisällön ääniin, joten mitä enemmän ääniä saat, sitä enemmän rahaa ansaitset.

Luonnollisesti tämä vie meidät uskomaan, että suurempi määrä seuraajia takaisi jossain määrin suuremman äänimäärän ja siten myös ansaitut rahat. Mutta totuus on, että se ei toimi tällä tavalla, kaikki seuraajat eivät todellakaan kommentoi tai äänestä kutakin julkaisua, joten paras tapa on jakaa korkealaatuista sisältöä.

Parhaat vinkit ansaita rahaa Steemit-verkon avulla

 • Ainoa avain yhteydenpitoon seuraajien kanssa ja takuu siitä, että saat heiltä ääniä tai kommentteja, on jakamalla arvokasta sisältöä, tietoa, joka voi todella kiinnostaa; joten ajattele perusteellisesti ja varmista, että sinulla on erinomaista sisältöä jaettavaksi.
 • Varmista, että seuraamistoimintasi on tarkka, mikä tarkoittaa, ettet seuraa ihmisiä, joiden sisältöä et ole tekemisissä. Tämä asettaa ei-orgaanisen seuraajaan. Älä myöskään seuraa valtavaa määrää ihmisiä, vaikka tämä voi auttaa sinua myös saamaan suuren määrän seuraajia, ei aina, kun se toimii.
 • Kiinnitä asianmukaista huomiota uutissyötteesi ja älä koskaan unohda olla tekemisissä seuraajiesi kanssa, jokainen vuorovaikutus takaa sinulle erinomaisen suhteen heihin. Ajattele tarkkaan sisältöä ja miten olla vuorovaikutuksessa sen kanssa; kommentoida, äänestää ja kunnioittaa terävästi.
 • Jatka vuorovaikutusta riippumatta siitä, kenen luulet lukevasi, jos ylläpidät sisällön lähettämisen tiheyttä ja laatua, joku varmasti osoittaa kiinnostusta.
 • Hyödynnä SteemIt.chat-palvelun etuja. Tämän alustan avulla voit kannustaa seuraajia tekemään yhteistyötä sisällön kanssa, olemaan vuorovaikutuksessa heidän viestejensä kanssa tai jopa kommentoimaan jonkun muun omaa..

Mitkä ovat salaisuudet 100 dollarin voiton saamiseksi päivittäin Steemitin kanssa?

 • Laadukkaan sisällön tarjoaminen: Voit lähettää niin monta materiaalia kuin haluat, tässä erityisessä asiassa ei ole olemassa sääntöä, minkä vuoksi luomalla kymmenen viestiä päivässä voisit ansaita fantastisen määrän 100 dollaria ja mahdollisesti 700 dollaria tällä viikolla. Erinomainen vinkki, joka voi auttaa sinua saamaan ihmiset lukemaan kaikki 10 viestiäsi, on luoda sarja sisältöjä. Joten jokainen julkaisu liittyisi edelliseen, mikä takaa, että jos seuraajasi luki ensimmäisen ja sinä onnistuit saamaan sen huomion, seuraaja lukisi mahdollisesti myös seuraavat.
 • Ole mahdollisimman aktiivinen: Sinulla on mahdollisuus ansaita 50-100 dollaria päivittäin, ainoa asia, jonka sinun on varmistettava, on pysyä aktiivisena, eniten mitä voit. Vuorovaikutuksessa, kommentoimalla tai äänestämällä voit ansaita kohtuulliset tulot joka viikko, pidä vain mielessä, mitä enemmän pysyt alustalla, sitä parempi.
 • Hyödyntämällä arvostusta saada korkea SteemPower: Ohjausvoima on luku, jonka alusta käyttää määrittämään kuinka vaikuttava olet verkossa, jos sinulla on korkea SP, upvoteilla on enemmän arvoa, mikä tarkoittaa, että autat muita ansaitsemaan enemmän, ja sama pätee palkintoihisi. Tulos on erittäin suotuisa tällä tavoin, jos SP on lompakossa yli 500; tämä tosiasia tekee valtavaa yhteistyötä verkko-voittojesi kanssa.
 • Seuraajien määrän pitäminen kasvussa: Seuraajien on jatkuvasti kasvava, ja paras tapa tehdä se on lähettää korkealaatuista sisältöä. Kun seuraajat osallistuvat viesteihisi, he haluavat todennäköisemmin olla vuorovaikutuksessa sen kanssa, mikä on periaate saada lisää seuraajia ja ansaita enemmän rahaa.
 • Nautitaan osallistumisesta: On todennäköisempää, että onnistut saamaan seuraajat mukaan sisältösi kanssa, jos todella nautit tekemästäsi. Kirjoittamalla sisältöä, jota todella arvostat, ihmiset tuntevat rehellisyyden jokaisessa julkaisussasi. Jatka mielekkäitä keskusteluja ja varmista, että uutissyötteesi on aina yhdenmukainen, tekemällä tämän olet oikealla tiellä.
 • Aktiivisen kuraation ylläpitäminen: Aktiivinen kuratointi on välttämätöntä, jotta voit ansaita rahaa edelleen, joten sijoita paremmin laatuaikaa tunnistaaksesi laadukkaan sisällön pääominaisuudet ja älä tietenkään unohda oppia kuratoimaan, se on vuorovaikutuskoodi sivustolla Steemit.

Työskentely ahkerasti – avain SteemItistä (hyödyllinen työkalu)

Älä ymmärrä SteemItiä väärin, ja hyödyt ovat sinulle hämmästyttäviä. Alustalla työskentelyä voidaan pitää yksinkertaisena tehtävänä, mutta se vaatii todella paljon intohimoa, päättäväisyyttä ja pysyvyyttä.

Jos noudatat kaikkia yllä lueteltuja suosituksia, saatat pian saavuttaa 100 dollarin päivittäisen kurssin, ja jos työntät itsesi tarpeeksi, voit saada turvallisen tulon sosiaalisesta alustasta.

Se, viekö tämä vähän tai paljon työtä, riippuu täysin sinusta, kyvystesi luoda, vuorovaikutuksestasi, ajastasi ja omistautumisestasi.

Mutta varmasti, tämä voi olla unelmiesi työ, jota olet pyytänyt … Joten mitä odotat? Aloita nyt luomasta kiinnostavinta sisältöä, koko SteemIt-yhteisö odottaa sinua.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map