Mikä on Bitcoin Private – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

On selvää, että ydin Bitcoin-protokolla puuttuu yksityisyyttä ja nimettömyyttä. Vaikka hallitus haluaa viitata Bitcoiniin nimettömänä, se on kaukana siitä. Käyttäjillä on jossain määrin peitelty identiteetti, kun he käyttävät Bitcoin. Eri kehittäjät ovat esittäneet ehdotuksia lainata elementtejä Monero-protokollasta, jotta saavutettaisiin täysin jäljittämätön alusta tulevaisuudessa. Siihen saakka on todennäköisesti enemmän haarukoita, jotka tarjoavat enemmän päivityksiä turvallisuuden suhteen ja nimettömästi.

Mikä on Bitcoin Private?

Bitcoin Yksityinen (BTCP), tietosuojaan keskittyvä bitcoin, jonka haarukka on ZClassic (ZCL), yhdistämällä ZCL: n käyttämätön tapahtumalähtö (UXTO) Bitcoinin (BTC).

Bitcoin Yksityinen haarautunut Bitcoinista 28. helmikuuta 2018. ZClassicin ja Bitcoinin haltijat saavat Bitcoin Private -kolikoille, joita pidetään ennen tilannekuvaa. Ne, joilla on etuoikeus vaatia Bitcoin Private -kolikoita, ovat pitäneet ZClassicia a ZClassic lompakko.

Bitcoin Private on tarkoitettu toimimaan a peer-to-peer digitaalisen valuutan muodossa, johon kolmannet osapuolet eivät osallistu. Solmut lähettävät ja vahvistavat tapahtumat ennen niiden välittämistä kaivostyöläisille hyväksyntää varten. Bitcoin Privateilla on merkittävämpi lohkokoko verrattuna Bitcoin; tämä on epäilemättä kiinnostava käyttäjiä ympäri maailmaa, koska tämä tarkoittaa lyhyempiä tapahtumien vahvistusaikoja.

Lisätietoja haarukasta

Sen 28. helmikuuta, otettiin sekä ZClassicin että Bitcoin-lohkoketjun tilannekuva, ja jokaisen kryptovaluutan haltijat ovat oikeutettuja Bitcoin Private (BTCP) -salaukseen. Jakelu on suhteessa 1: 1, mikä tarkoittaa, että ZCL: n ja BTC: n haltijat saavat 1 BTCP: n jokaisesta hallussaan olevasta ZCL- tai BTC-merkistä. BTCP-pääverkko käynnistyi noin kaksi päivää otoksen ottamisen jälkeen. BTC: n ja ZCL: n kiertävän tarjonnan yhdistämisen seurauksena syntyisi yhteensä 21 miljoonaa kolikkoa.

Ilmoituksessa Bitcoin Yksityinen haarukka vuoden 2017 loppupuolella, se aiheutti ZCL-kolikoiden hinnan nousun noin 4 dollarista yli 90 dollariin muutamassa viikossa.

Kuinka Bitcoin Private toimii?

Bitcoin Yksityinen protokollalla on lyhyempi alle 3 minuutin estoaika ja paljon laajempi 2 Mt: n lohkokoko kuin Bitcoin-ytimellä. Sen todiste työalgoritmista on ASIC-kestävä, mutta grafiikkasuoritinystävällinen kaivostoiminnalle.

Yleensä yksi Bitcoin Private -eduista verrattuna kaikkiin muihin versioihin / haarukoihin on sen yksityisyys. Se on sama tekniikka kuin ZClassicissa käytetty, zk-snarks (nollatiedon snarks). Tämän tyyppisistä tekniikoista julkaistut maksut kulkevat julkisen estoketjun läpi avoimuuden vuoksi, mutta yksityiskohdat kustakin tapahtumasta, joka sisältää vastaanottajan, tapahtuman lähettäjän, on piilotettu ja jäljitämätön.

Kuten muutkin salausvaluutat, Bitcoin Privatein hajautettu luonne tarjoaa toisen etun, kuten Bitcoin. Tapahtumat verkossa ovat vertaisverkkoa (lähettäjältä vastaanottajalle) ilman välittäjien tarvetta. Verkkosolmut tarkistavat lohkoketjun tapahtumat salausmenetelmällä, ja ne tallennetaan julkiseen pääkirjaan. Sen hieman suurempi lohkokoko tekee toisaalta nopeammaksi tarjota enemmän turvallisuutta ja nimettömyyttä kuin erilaiset Bitcoin-versiot.


Kuinka lunastaa Bitcoinin yksityiset kryptovaluutat

Huomaa, että vain ne, joilla on Bitcoin tai ZClassic lompakkoihinsa ennen lohkoketjun tilannekuvaa tallennetut kryptovaluutat voivat vaatia BTCP-kolikoita.

Lunastamalla BTCP riippuu myös käyttämästäsi lompakosta. Bitcoin Private -tiimi suosittelee, että BTC- tai ZCL-kolikot siirretään uuteen osoitteeseen, ennen kuin käytät yksityisiä avaimia haarukoiden merkkien hakemiseen turvallisuussyistä.

Electrum-lompakon käyttäminen

Sinä pystyt ladata, pura ja suorita suoritettava Electrum tietokoneellasi. Luo sitten uusi lompakko. Anna lompakko ja yksityiset avaimet ja napsauta sitten pyyhkäisypainiketta. Sinua pyydetään antamaan yksityiset avaimesi ja pyyhkimään sitten Bitcoin Private -kolikot uuteen osoitteeseesi.

Full Node -lompakoiden käyttäminen

Koko solmun lompakon käyttäminen vaatii Java-päivityksen. ladata, pura ja suorita BitcoinPrivateDesktopWallet.jar-tiedosto. Käynnistä ja anna lohkoketjun synkronoida. Napsauta “lompakko” ja sitten “tuo yksi yksityinen avain”. Kun sinua pyydetään pyyhkäisemään, napsauta “kyllä” ja odota, että blockchain-otsikot ladataan.

Lompakot pitämään Bitcoinin yksityisiä kryptovaluuttoja

Bitcoin Private -kolikoille on saatavana joitain lompakoita, ja yhä useammat kolmannen osapuolen monikryptovaluutan lompakon toimittajat lisäävät tukea BTCP-kolikoille..

  • Sinulla on mahdollisuus käyttää Full-Node-työpöydän lompakkoa, joka voidaan ladata kaikkiin Bitcoin Private -käyttöjärjestelmäversioihin. GitHub-sivu.
  • On myös mahdollisuus käyttää Electrumin lompakkoa. Tämä lompakko on myös saatavana ladattu GitHubiin.
  • Vaihtoehto paperilompakosta on saatavilla niille, jotka viihtyvät sen kanssa. Paper Wallet -sivu Bitcoin Private -tiimin avulla käyttäjät voivat luoda helposti yhden, moniallekirjoituksen ja joukkolompakko-osoitteet.
  • Kuten ilmoitti Coinomi Bitcoin Private -kolikon tukemisesta he ovat sittemmin lisänneet sen Coinomin kolikkoluetteloon. Käyttäjät, joilla on päivitetyt Coinomi-sovelluksen versiot Android-laitteilleen, voivat vastaanottaa ja lähettää Bitcoin Private -merkkejä matkapuhelimestaan.

Mistä ostaa BTCP

Bitcoin Private (BTCP) listattu kaupankäynnin kohteeksi Satoshi maaliskuun alussa 2017. Tämän lisäksi kaupankäynti on myös jatkoa Nanex, tunnettu vaihto NANO-yhteisössä. Bitcoin Privateilla on myös sovellus, joka on listattava Binancessa ja HitBTC: ssä ilmoitettu että he luetteloivat myös BTCP: n.

Bitcoin Private vaihdetaan tällä hetkellä KauppaSatoshi Bitcoinille, Litecoinille, Tetherille, Dogelle ja Bitcoin Cashille.

Hinta-analyysi

BTCP: n aloitushinta oli 65,82 dollaria. Alin tähän asti kirjattu arvo oli 60,39 dollaria ja korkein 85,68 dollaria CoinCodex. Hinta on edelleen melko alhainen yhteisön odotusten mukaan – mikä toivoo, että kymmenen parasta pörssiä listaa BTCP: n ja he voivat käydä kauppaa kolikoillaan ilman suuria riskejä.

Kuinka Bitcoin Private Mining toimii

Bitcoin Private käyttää Equihash. Tämä tarkoittaa, että kaivostyöläiset voivat käyttää mitä tahansa Zcash-kaivosta kaivamaan Bitcoin Private -kaivoksen. Muista asettaa poolin URL-osoite portin numeron viereen.

Siellä on myös virallinen kaivosallas, johon voit liittyä. Sen rakentavat ja ylläpitävät itse Bitcoin Private -kehittäjät. On myös joitain muita altaita, joilla voit kaivaa BTCP-kolikoita. Luettelo altaista löytyy Bitcoin Private -sivustolta virallinen sivusto.

Kaivoksen valitsemisen helpottamiseksi se jakaa luettelon yhteisön sponsoroimista uima-altaista, jotka ovat vahvistaneet ne, joita ei ole vielä vahvistettu. On tärkeää olla varovainen ennen liittymistä vahvistamattomiin kaivosalueisiin.

Joukkue takana Bitcoin Private

Bitcoin Private -projektin takana on joukkue. Koska Bitcoin Private on yhteisöjohtoinen, osallistujia oli ollut yli 200 ja yli 20 insinööriä, jotka liittyivät Bitcoin Private -protokollan kehittämiseen 30 päivän kuluessa, ja luettelo kasvaa jatkuvasti, kun yhä useammat ihmiset ovat tervetulleita tiimiin..

Johtopäätös

BTCP yhdistää molempien protokollien parhaat puolet; Bitcoin ja ZClassic. Se toteuttaa ZClassicin yksityisyyden ja laajentaa samalla Bitcoinin toiminnallisuutta.

Lisätietoja projektista on seuraavissa linkeissä:

Virallinen nettisivu

Valkoinen paperi

Haarukan UKK-sivu

GitHub

Viserrys

Facebook

Reddit

Erimielisyydet

Sähke

Wikipedia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map