Kuinka ostaa nanoa (XRB) KuCoin-pörssissä

Nano, aiemmin RaiBlocks väittää tuovan erilaisen lähestymistavan globaaleihin liiketoimiin verrattuna Bitcoiniin. RaiBlocksin toteuttaman lohkoverhokonseptin avulla jokaisella tilillä on lohkoketju ja jokaisella lohkolla on yksi tapahtuma. Tänään opetamme sinulle kaikki vaiheet nanon (XRB) ostamiseksi KuCoin-pörssissä.

Kuinka ostaa nanoa

Kun tapahtuma aloitetaan, tapahtuu kaksi operaatiota, yksi lähettäjältä ja toinen vastaanottajalta. RaiBlocks-kolikoiden lähettämisen ja vastaanottamisen ei tarvitse tapahtua samanaikaisesti. Lähettäjä voi lähettää, kun vastaanotin on offline-tilassa, ja kun vastaanotin on käytettävissä, hän luo vastaanottolohkon. Tapahtuma pysyy järjestämättömänä vasta, kun vastaanottaja tulee verkkoon tekemään osansa.

Vaiheet nanon ostamisesta KuCoin-pörssissä

Suurin määrä päivittäin vaihdettavia nanoja (RaiBlocks) tapahtuu KuCoin-pörssissä. Seuraavat vaiheet opastavat sinut ostamaan RaiBlock-kolikot.

 1. Ensimmäinen askel muiden RaiBlock-salausvaluuttojen kaupassa KuCoin-pörssissä on rekisteröimällä tili alustalle. Klikkaus tämä linkki rekisteröidy nyt KuCoin-tilin rekisteröintisivulla.
 2. Täytä rekisteröintilomake. Ensisijaisesti tarvitaan aktiivista sähköpostiosoitettasi, johon sinulla on pääsy, ja valitset myös turvallisen salasanan (aakkosnumeeriset salasanat paremman turvallisuuden takaamiseksi), joka on helppo muistaa, mutta kenenkään muun vaikea..
 3. Sähköposti lähetetään juuri rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen. Sinun on kirjauduttava sisään kyseiseen sähköpostiosoitteeseen ja napsauttamalla sähköpostin rungossa olevaa linkkiä, joka johtaa sinut aktivoimaan tilisi KuCoinissa. Tämän ominaisuuden tarkoituksena on varmistaa, että postitse rekisteröitynyt henkilö on todellinen omistaja.
 4. Aktivointilinkin napsauttaminen vie sinut suoraan tilillesi alustalla. Jos ei, sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja salasanasi sellaisina kuin ne syötettiin rekisteröinnin aikana.
 5. Kun olet kirjautunut alustalle, napsauta sivun TALLENNUS-painiketta lähettääksesi osan KuCoin-alustalle ulkoisesta lompakosta. Jos sinulla ei ole yhtään, voit ostaa niitä vaihteleva, tai kolikkopohja fiatilla ja lähetä sitten KuCoin-alustalle.
 6. Ensitalletus pakottaa käyttämään Google Authenticator -sovellusta suojaamaan tilisi pörssissä. Voit tehdä tämän seuraamalla talletussivun ohjeita Google Authenticator -laajennuksen asentamiseksi ja määrittämiseksi laitteellesi.
 7. Nyt kun sinulla on suojattu tili, voit jatkaa talletuksen tekemistä. Viime aikoina korkeat transaktiomaksut ja lisääntynyt transaktioaika Bitcoin-verkossa, kannattaa harkita tilisi rahoittamista joidenkin eettereiden kanssa. Tämä säästää enemmän rahaa, jota käytettäisiin ostettaessa enemmän RaiBlocks-kolikoita, jotka käyttävät niin paljon bitcoin-tapahtumaan.

Napsauta avattavaa nuolta omaisuuden pudotusvalintaruudun edessä valitaksesi ETH-sisällön. Tämä lataa luomasi Ether-osoitteen KuCoin-alustalle. Kopioi tämä osoite ulkoiseen lompakkoon, jotta voit lähettää joitain Ether-salauksia KuCoin-lompakkoon, riippuen siitä kuinka paljon RaiBlocks-kolikoita haluat ostaa.

 1. Odota hetki, että tapahtumasi pohtii onnistunutta siirtoa. Kuinka nopeasti kolikot vahvistetaan, riippuu siitä, kuinka paljon kaasua käytät tapahtuman lähettämiseen. Kolikoiden pitäisi olla KuCoinissa 5 minuutissa.
 2. Kun talletus heijastuu, napsauta MARKKINAT-linkkejä sivun yläosassa.
 3. Napsauta ETH-välilehteä tai mitä tahansa muuta, jos olet rahoittanut jollakin käytettävissä olevista vaihtoehdoista.
 4. Hae XRB / ETH: n sisältökentän yläpuolella olevalla hakukentällä tämä tuo sinulle RaiBlock-parin. Napsauttamalla sitä pääset vaihtosivulle.
 5. Sivun oikeassa alakulmassa näet ruudun, joka kehottaa sinua syöttämään koodin juuri asentamastasi Google Authenticator -sovelluksesta.
 6. Jos haluat vaihtaa eetterisi RaiBlocksiin, napsauta Paras hinta -linkkiä Hinta-kentässä XRB / ETH-parin osto-osiossa. Tämän pitäisi täyttää tämä ruutu parhaalla hinnalla, jonka voit ostaa kolikon. Napsauta myös Maksimi-linkkiä ja täytä Määrä-ruutu XRB-numerolla, jonka voit ostaa talletetuilla varoillasi. Voit myös syöttää ostettavien kolikoiden määrän manuaalisesti.
 7. Lopuksi voit napsauttaa OSTA-painiketta.

Odota hetki, ja sinun pitäisi nähdä RaiBlocks-kolikkosi hyvitettävän lompakkoonsa KuCoin-pörssissä.

RaiBlocks voidaan tallentaa useisiin lompakkoihin valintasi mukaan. A verkkolompakko, voit myös ladata RaiBlock-lompakon omalle Linux, Windows, tai Mac käyttöjärjestelmät. Kolmannen osapuolen lompakot RaiBlock-kolikoille sisältävät RaiWalletBot ja RaiWallet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map