Kolme parasta Ripple-lompakkoa vuonna 2017

Tämän kirjoituksen ajankohtana Ripple on tällä hetkellä neljäs kryptovaluutta-rankingissa, jotka perustuvat yli 27,96 miljardin dollarin markkina-arvoon, ja olemassa on myös 99,99 miljardia Rippleä. Katso XRP-kaaviot nykyisten tilastojen osalta.

Ripple ei ole kaivettava salausvaluutta; vain sen alullepanijoilla on oikeus luoda tai poistaa olemassa oleva määrä Ripple-tunnuksia milloin tahansa. Tästä huolimatta Ripple on edelleen kasvanut arvonsa, koska olemme nähneet salausvaluutan suuren kysynnän ajan myötä.

Ripplen on oltava enemmän kuin vain digitaalinen valuutta, mutta sen on oltava maailman ensimmäinen avoin tapahtumaverkosto. Se toimii hajautettuna, jaettuna tietueena kaikenlaisista tileistä ja tapahtumista. Luomalla tämän maailmanlaajuisen kirjanpidon Ripple tekee rahaa, mitä Internet teki kaikentyyppisten tietojen osalta.

Kuten kaikki muutkin kryptovaluutat, myös Ripple on tallennettu lompakkoihin, ja Ripple-salausvaluuttaan on olemassa pari lompakkoa.

Tässä ovat suosituimmat lompakot Ripplelle.

Gatehub.net

Gatehub on online-lompakko. Se on hyvä paikka aloittaa, mutta varmista, ettet jätä liikaa Rippleä sinne. Sinulla voi olla tarpeeksi vain tavallisiin päivittäisiin tapahtumiin tai riittää vaihtamiseen muihin kryptovaluuttoihin.

Gatehub.net on tehnyt lompakon rekisteröinnin melko nopeasti ja helposti. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen sinun on annettava joitain tietoja sinusta heidän KYC-vaatimustensa täyttämiseksi. Tarvitset henkilöllisyystodistuksen, joka on ladattava yleiskatsauksen tai tiliotteen rinnalle, joka sisältää asuinosoitteesi täydellistä vahvistusta varten.

Gatehub-alustan turvallisuus on tarpeeksi hyvä. Sinulla on tilitason salasana, jonka avulla voit käyttää aakkosnumeerisia sanoja, joita on vaikea arvata, ja varmista, ettet anna selaimesi tallentaa kirjautumistietoja. Sinulla on myös 2FA Google Authentication -vaihtoehto, jonka voit ottaa käyttöön ylimääräisen suojaustason saamiseksi Gatehub-alustalle.

Rippex

Rippex-lompakko on työpöydän lompakko suurimmalle osalle käyttöjärjestelmistä. Sinä pystyt lataa lompakko täältä Rippexin virallisilla verkkosivuilla. Lataaminen ja asentaminen on yksinkertaista eikä vaadi huipputeknistä tietoa prosessin loppuunsaattamiseksi.

Onnistuneen asennuksen jälkeen sovellus opastaa luomaan uuden lompakon osoitteen ja luo salasanan ja salaisen avaimen, jotka sinun on kirjoitettava muistiin ja pidettävä turvallisessa paikassa. Et halua näiden tietojen joutumista vääriin käsiin.

Huomaa, että ennen kuin voit aktivoida lompakon, tarvitset 20 ripplia. Voit lähettää tämän Bittrexin tai Poloniexin kaltaisesta pörssistä, ja olet hyvä siirtyä käyttämään Ripple Desktop -lompakkoasi.

Ripple Wallet Desktop -sovelluksen suojausvihjeissä on oltava vaikea arvata sovelluksen salasana. Varmista myös, että avainlauseesi ja salainen avain on kirjoitettu paperille. Älä tallenna tätä tietokoneellesi, jos tietokoneesi vaarantuu, vaarannat Ripple-kolikot.

Ledger Nano S


Ledger Nano S on edelleen turvallisin tapa säilyttää salausvaluuttoja ja tukea Rippleä; se on hyvä valinta, jos aiot pitää Ripples-sijoituksen ja myös rahansiirtotavan.

Ledger Nano S: n asentaminen on helppoa, ja salasanailmaisten lausekkeiden luominen laitetasoilla tekee siitä erinomaisen valinnan, koska suojaustietojasi ei voida paljastaa. Tapahtumat vahvistetaan myös laitteen kaksoispainikkeilla, joten kuka tahansa, jolla ei ole laitettasi käsillä, ei voi siirtää mitään Ripple-kolikoistasi.

Guarda-lompakko

Guarda on monivaluuttainen, monitasoinen ja vapaana pidettävä lompakko, jonka avulla XRP-haltijat voivat helposti tallentaa varojaan. Yksi tämän lompakon tärkeimmistä eduista on, että sen avulla käyttäjät voivat käsitellä suurta määrää digitaalisia resursseja samalla alustalla. 

Tällä hetkellä Guarda-lompakko tukee yli 40 erilaista digitaalista valuuttaa XRP: n lisäksi. Jotkut näistä kryptovaluutoista sisältävät Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Binance Coin (BNB) ja monet muut. Tämä lompakko tukee myös useita ERC-20-tunnuksia.

Yksilöt voivat alkaa käyttää tätä lompakkoa Google Chrome -laajennuksen kautta käyttämällä mobiililompakkoa, työpöytäsovellusta tai heidän verkkosivustoaan. Tämä tarkoittaa, että heillä on käyttäjäystävällinen tapa käsitellä virtuaalivaluuttojaan. Käyttäjät voivat lähettää, vastaanottaa, pitää hallussaan tai vaihtaa XRP-tiedostojaan (ja muita kryptojaan) Guarda-lompakon kautta. 

Tietojen mukaan tarjotaan Trustpilotin mukaan 80% Guardan käyttäjistä katsoi, että lompakko tarjoaa erinomaisia ​​palveluita. Vain 10% lompakkoon liittyvistä arvosteluista pidettiin huonona.

Vaikka Guarda ei ole laitteistolompakko, se tarjoaa käyttäjille paremman turvallisuuden. Yksi syy on, että se ei pidä tai pyydä mitään tietoja salauksen haltijoista. Tiedot ovat käyttäjän hallussa ja heillä on yksityiset avaimet. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat hallita varojaan ja olla varojensa todellisia omistajia. 

Kryptovaluutanvaihtoon ympäri maailmaa ovat vaikuttaneet erilaiset hakkeroinnit ja hyökkäykset, jotka johtivat käyttäjien varojen menetykseen. Siksi virtuaalisten valuuttojen pitäminen muussa kuin vapausrangaistuksessa olevassa lompakossa on aina paras asia. XRP-haltijat tietävät, että heillä on tunnustettu, helppokäyttöinen ja turvallinen lompakko varojensa tallentamiseen.

Transaktiokustannukset Ripple-verkossa

Ripple-verkon tavanomaiselle tapahtumalle vaatima tavanomainen tapahtumamaksu on 0,00001 Ripples (XRP), ja tämä joskus nousee verkon erittäin epätavallisen kuormituksen vuoksi.

Nyt tiedät kuinka hallita Ripple-salausvaluuttojasi ja parhaita käytäntöjä niiden suojaamiseksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map