Ripple (XRP) -opas: Live XRP / USD Price and 2020 Coin Outlook

Contents

Live XRP -hinta: Reaaliaikainen Ripple Coin USD -vaihtokurssin arvo

Ripple on yksi salausekosysteemin suurimmista yrityksistä, heidän XRP-kolikkonsa on merkki, jota rakastat vihata.

Ripple, jota ylläpitää Ripple Labs (alun perin Opencoin), on foorumi ja valuutta. Se koostuu lohkoketjuttomasta maksuprotokollasta, joka on suunniteltu päivittäiseksi matalan palkkionvaihtoverkkoksi käyttäen yrityksen patentoitua tekniikkaa, Ripple-protokollan konsensusalgoritmia (RPCA). Ripple-maksuprotokolla toivotaan käyttöön otettavan ja integroituvan nykyisiin pankkeihin helpottamaan nopeita kansainvälisiä tapahtumia maailmanlaajuisesti tarjoamalla kitkattomia rajat ylittäviä rahalähetyspalveluja, jotka auttavat lähettämään rahaa maailmanlaajuisesti.

Perustajista Chris Larsenista ja Jed McCalebista nykyiseen toimitusjohtajaan Brad Garlinghouseen tämä Ripple-yrityksen ja XRP-salausvaluutan arvostelu tulee olemaan syvällinen sukellus siihen, miten himoittua XRP-kolikkoa (tällä hetkellä sijoitus # 3 markkina-arvossa) käytetään edustamaan ja siirtoarvo Ripple-verkossa.

Kun Ripple (XRP) -käyttäjäkunta jatkaa kasvuaan nousevien hintojen ennusteiden kanssa, katsotaanpa “toinen salaus”.

Mikä on Ripple ja miten XRP toimii

Ripple vs Stellar, xrp vs xlm, mikä on parempi, Ripple (XRP) Vs Stellar (XLM), ripple xrp vs stellar xlm

Perusarvossaan Ripplea voidaan ajatella kuin reaaliaikaista bruttomaksujärjestelmää, joka yhdessä siihen liittyvän kryptovaluutan XRP: n kanssa on suunniteltu tekemään rahaliikenteestä virtaviivaisempaa ja vaivatonta käyttäjilleen. Projekti käynnistettiin vuonna 2012 keinona tarjota globaalille rahoitusyhteisölle all-in-one-maksujen käsittely- ja rahansiirtoekosysteemi, jota useat eri yksiköt voisivat käyttää, kuten:

 • 300 rahoitus- / pankkilaitosta (40 maassa ja 6 mantereella)
 • Startupit
 • Yrityksen omistajat
 • Kuluttajat

Projektin julkaisun mukaan Ripple pyrkii korvaamaan maailmanlaajuisen maksuinfrastruktuurin, jota tällä hetkellä käytetään kaikkialla maailmassa, järjestelmällä, joka ei ole vain “hajautettu”, vaan myös avoimeen lähdekoodiin perustuva ja helposti ihmisten saatavilla heidän taloudellisesta taustastaan ​​riippumatta. Tämän lisäksi käyttöympäristön avulla sen käyttäjät voivat suunnitella oman salauksensa ja fiat-valuuttansa natiivin tunnuksen luomisjärjestelmänsä avulla. Näiden ominaisuuksien seurauksena Ripple on otettu käyttöön useissa erilaisissa pankkiasusteissa ja rahoitusjärjestöissä RippleNetin kasvun takia, jotta se olisi nopeaa, luotettavaa ja halpaa..

Ripple- ja XRP-aikakauden jatkuessa nopeuden, varmuuden, likviditeetin hallinnan ja läpinäkyvyyden tarjoamat RippleNet-edut asettavat sekä yrityksen että salakolikon ainutlaatuiseen asemaan, kun otetaan huomioon markkinoiden tuhannet salaustarvikkeet tänään.

Ripple’s Origins: kuka, mitä ja milloin

aaltoilu lähettää ja vastaanottaa xrp

Ennen kuin pääsemme vaikuttavaan Ripple-yhteistyöhön, kuten American Express, MoneyGram, Santander, PNC, SBI Remit ja BeeTech tai acknolwedge, jonka XRP käy kauppaa yli 100 markkinoilla ja pörsseissä, palataan takaisin alkuun ja paljastetaan osa orgaanisista lähteistä yrityksen ja tunnuksen.

Kuten jotkut vakituisista lukijoistamme saattavat olla tietoisia, Ripple-projektin työ alkoi jo vuonna 2004, kun kehittäjät Jed McCaleb, Arthur Britto ja David Schwartz innoittivat kanadalaisen verkkokehittäjän suunnittelemaa hajautettua maksujärjestelmää nimeltä RipplePay.com. nimeltään Ryan Fugger. McCalebin ajatuksena oli kuitenkin käyttää blockchain-tekniikkaa edellä mainitun järjestelmän läpinäkyvyyden lisäämiseksi sekä monien Bitcoin-ekosysteemiin liittyvien tehottomuuksien poistamiseksi (kuten liiallinen virrankulutus, huono TX-nopeus ja keskittäminen) – (mikä myöhemmin muuttua tähti lumenia (XLM)).


Tältä osin siinä mainitaan myös, että aivan toisin kuin Bitcoin, kaikki XRP-pohjaiset liiketoimet tarkistetaan käyttämällä yhteisön laajuista yksimielistä äänestystä sen sijaan, että käyttäjien tarvitsisi luottaa kaivostyöntekijöihin vihreämpiä tapahtumiaan.

Vuonna 2012 Ripplen ydinosaamisryhmä toivotti tervetulleeksi Chris Larsenin, joka sitten pyysi Fuggeriä antamaan tiimilleen tarvittavan luvan jatkaa työskentelyä RipplePay.com-sivustolla ja muuttaa alustan täysimittaiseksi kryptovaluutaksi ja rahajärjestelmäksi. Nämä kehitykset auttoivat luomaan OpenCoinin – organisaation, joka myöhemmin nimitettäisiin uudelleen Ripple Labsiksi.

Noin tuolloin Larsen ja yhteistyö alkoivat myös käyttää paljon aikaa sellaisen Ripple Transaction Protocol (Ripple Transaction Protocol) -sovelluksen luomiseen, jonka avulla käyttäjät voivat helpottaa välittömiä siirtoja fyysisestä sijainnistaan ​​riippumatta. Hieman tarkemmin sanottuna protokolla on yhteensopiva useiden digitaalisten valuuttojen ja muiden varallisuusvälineiden kanssa. Ryhmä ohjelmoi RTP: n ydinkehyksen siten, että se luotti vain keskuskirjaan, jota useat eri palvelimet hallinnoivat jatkuvasti tapahtumien todentamista varten.

Lisäksi yksittäisten tapahtumien nopeammassa käsittelyssä Ripplen takana oleva tiimi suunnitteli XRP-nimisen kryptovaluutan, joka on suunniteltu auttamaan käyttäjiä siirtämään varojaan hyvin virtaviivaisella tavalla. Jos se ei riittänyt, Ripple yhdisti myös Bitcoinin alkuperäiseen tilaansa, jolloin salauksen harrastajat voivat käyttää alustaa lähettämään maksuja suoraan mihin tahansa valitsemaansa BTC-lompakkoon.

Kaikki tämä muodostuisi olennaisesti tämän päivän RippleNetiksi, joka on Ripplen maailmanlaajuinen maksuverkosto. Näin se toimii:

Vuoden 2013 alkupuoliskolla Ripple Labs ilmoitti alustansa viitepalvelimen ja asiakkaan julkaisemisesta avoimen lähdekoodin ohjelmistoina, jolloin riippumattomat kehittäjät voivat antaa panoksensa Ripplen tulevaan kehitykseen. Paitsi, vuoden 2014 alkuun mennessä Ripplen ydinsuunnittelutiimi oli jo alkanut siirtää keskittymisensä pankkialalle yrittääkseen korvata nykyiset, vanhentuneet järjestelmät, joita monet pankit käyttävät edelleen tähän päivään saakka helpottaakseen toimintaansa. päivittäiset liiketoimet. Tältä osin vain muutama kuukausi myöhemmin Münchenissä sijaitsevasta Fidor Bankista tuli ensimmäinen yleisyritys, joka otti käyttöön Ripple Transaction Protocol -raportin (Ripple Transaction Protocol, RTP). Tätä uutista seurasi pian sana, että New Jerseyssä toimiva Cross River Bank ja Kansasissa toimiva CBW Bank olivat myös seuranneet esimerkkiä.

Vuoden 2014 loppuun mennessä Ripple, joka haluaa tulla maailman luotettavimmaksi globaaliksi maksuverkostoksi, oli ilmoittanut useista merkittävistä kumppanuuksista sellaisten tunnettujen toimijoiden kanssa kuin Western Union, Australian Kansainyhteisöpankki, Kanadan kuninkaallinen pankki ja Earthport, maailmanlaajuinen maksupalvelu, joka on sidoksissa yrityksiin, kuten Bank of America ja HSBC. Seuraavana vuonna Ripple Labsille määrättiin kuitenkin 700 000 dollarin sakko finanssirikosten valvontaverkostolta (FinCEN) tiettyjen pankkisalaisuuteen liittyvien rikkomusten takia. Rangaistuksen seurauksena Ripplen ihmiset jatkoivat pikaisesti lisätä useita AML-valvontamoduuleja protokollaansa, jotta se olisi täysin Yhdysvaltojen nykyisen finanssilain mukainen..

Viimeisten 2-3 vuoden aikana Ripple Labs on kasvanut melko räjähdysmäisesti, ja organisaation toimistot ovat nyt läsnä useissa eri maissa, kuten Australiassa, Isossa-Britanniassa ja Luxemburgissa..

Tässä on kuratoitu kuva kaikista Ripple Labs -sijoittajista vuosina 2013–2016:

ripple-labs-sijoittajat

Avainkohdat, jotka kannattaa pitää mielessä

Kun puhutaan Ripple-ekosysteemistä, alkuperäisiä tapahtumia tapahtuu vain, kun käyttäjät helpottavat salauksella allekirjoitettuja tapahtumia XRP: n tai valitsemansa ainutlaatuisen fiat-valuutan kautta. Tältä osin on huomattava, että kaikkia digitaalisten XRP-omaisuuden tapahtumia seurataan Ripplen sisäisen pääkirjajärjestelmän, XRP Ledgerin, avulla.

XRP on avoimen lähdekoodin hajautettu digitaalinen resurssi, joka on rakennettu maksuja varten ~ virallinen Ripple.com-verkkosivusto

Siitä lähtien, kun Ripplen rajat ylittävä tx-kehys oli käytössä useissa pankeissa ympäri maailmaa, yhä useammat ihmiset ovat alkaneet suhtautua salausteknologioihin avoimemmin.

Koska Ripple on kasvanut jatkuvasti useilla yleisillä finanssialoilla, monet sijoittajat ja kauppiaat ovat alkaneet luottaa alustaan. Ja vaikka olemme Ripple-ekosysteemin kiinnostavista aiheista, kiinnitämme tämän lausunnon sinne, koska se on yksi suurimmista makro-puhekohdista Ripple vs XRP -keskustelusta, jota tarkastelemme alla.

ripple-xrp-keskitys-brad-garlinghouse-lainaus

Aaltoilu ja kaivostoiminta

Toisin kuin muut suositut kryptovaluutat, kuten Bitcoin, Ethereum ja Monero, XRP: tä ei voida kaivaa. Tämä johtuu siitä, että vaikka BTC ja muut vastaavat digitaaliset hyödykkeet käyttävät kaivostyöläisiä natiivien tapahtumiensa käsittelyyn, Rippleen liittyviä siirtoja helpotetaan käyttämällä koko järjestelmän kattavaa käyttäjän konsensuskehystä (mikä tekee kaivostoiminnasta käytännössä hyödyttömän).

Lisäksi on huomautettava, että Ripplen suunnittelutyöryhmä loi perustamisensa jälkeen vain yhteensä 100 000 000 000 XRP: tä – luku, joka ei ole heilahdellut siitä huolimatta, että samasta asiasta on jatkettu yhteisön valituksia. Siinä mainitaan myös, että XRP: n julkaisun yhteydessä monet ihmiset kritisoivat valuutan jakamista, kun perustajat pitivät 20 prosenttia kaikista XRP-rahakkeista.

Viimeiseksi, sen nollakaivopotentiaalin takia, monet salauksen harrastajat ovat vaatineet digitaalista valuuttaa liian keskitetyksi. Paitsi että, edellä mainittu tosiasia on myös rajoittanut projektin yleistä käyttöä ja kasvua jollain tavalla.

Mikä erottaa XRP: n muista Premier-kryptovaluutoista?

Toisin kuin Bitcoin, Ripplea tukee täysimittainen raha-ekosysteemi, jota voidaan hyödyntää moniin tarkoituksiin. Vastaavasti Ethereumiin (alusta, joka on suunniteltu ensisijaisesti laskentatarkoituksiin) Ripple käsittelee yksinomaan taloudellisia toimintoja, kuten rahalähetyksiä, rajat ylittäviä tx: itä. Tämä on syy siihen, miksi pankit eivät ole hyväksyneet Ethereumia, EOS: ta, Bitcoinia laitokset – koska niiltä puuttuu perusrakenne, jota tarvitaan suurten rahansiirtojen käsittelemiseen.

Mikä on Ripple Transaction Protocol ja kuka hallitsee sitä?

Ripple Transaction Protocol (RTP) on digitaalinen kehys, jonka kautta kaikki Ripplen rahaprosessit tapahtuvat. Tämä on jyrkässä ristiriidassa muiden kryptovaluuttojen kanssa, jotka käyttävät lohkoketjun konsensusalgoritmia liiketoimintansa helpottamiseksi / käsittelemiseksi.

Vaikka olemme aiheesta, lukijoiden olisi myös hyödyllistä ymmärtää, että kaikki Ripple-ekosysteemin sisällä tapahtuvat toimet edellyttävät tietyn tason olemassa olevaa luottamusta voidakseen edetä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kaksi käyttäjää ei ole jo luonut luottamussuhdetta, kyseinen TX pysyy epävakaassa, kunnes lineaarinen polku, johon kaikki assosioituneet osapuolet osallistuvat, on muodostettu. Edellä mainittu käsite on lainattu islamilaisen pankkitoiminnan periaatteista, joissa kaikki rahanvaihdot tapahtuvat käyttämällä keskinäisiä luottamussuhteita sen sijaan, että laskutettaisiin toiselle korkoa.

Nyt puhumalla siitä, kuka hallitsee Rippleä, voimme tarkastella projektin ydininfrastruktuuria nopeasti, että projekti on paljon keskitetympi verrattuna moniin muihin kryptovaluuttoihin. Tämä johtuu siitä, että Ripple Labsilla on edelleen johtava rooli XRP: n kehittämisessä. Paitsi, että organisaatio omistaa myös suuren osan kaikista tällä hetkellä liikkeessä olevista XRP: stä.

XRP: perusteellinen Ripple Cryptocurrency Coin Look

Perusarvossaan XRP: tä voidaan pitää kryptovaluuttana, joka ohjaa Ripple-ekosysteemiä. Tässä suhteessa täydellinen vastaava vertailu olisi Ether- ja Ethereum-alustojen vertailu.

XRP: n arvon suhteen valuutan hinta määräytyy yksinkertaisesti sen mukaan, kuinka monelle ihmiselle (milloin tahansa) omaisuus on hyödyllinen. Lisäksi Ripplen hämmästyttävän hyödyllisyyden vuoksi finanssipalvelualustana useat vakiintuneet pankit ovat alkaneet omaksua tekniikan parantaakseen yleistä TX-tehokkuuttaan. Tämä on auttanut kannustamaan XRP: n hintaa ja antanut sille markkinoiden vahvuuden, josta hyvin harvat muut digitaaliset valuutat nauttivat tällä hetkellä.

Kuten aiemmin mainittiin, projektin ydinryhmä loi tuolloin, kun Ripple lanseerattiin, 100 000 000 000 XRP: tä, jotka oli tarkoitus käyttää kaikkiin tapahtumiin liittyviin tarkoituksiin. Lisäksi, toisin kuin muut kryptovaluutat, XRP on loputon, mutta sen kokonaisliikevaihtoa voidaan lisätä – tällaista ei kuitenkaan ole tarkoitus tehdä milloin tahansa.

Hankinnan näkökulmasta voimme nähdä, että aivan kuten useimmat muut tämän päivän markkinoilla olevat kryptovaluutat, myös XRP: tä voi ostaa useista eri pörsseistä ja kauppapaikoista napin painalluksella. Samoin XRP: n tallentaminen on myös melko yksinkertaista ja se voidaan tehdä käyttämällä useita erilaisia ​​lompakkoratkaisuja.

Mitä etuja Ripple tarjoaa?

Yleinen hyväksyminen: Ripplea tukee tällä hetkellä joukko yleisimpiä rahoituslaitoksia ja maksupalveluntarjoajia, mukaan lukien HSBC, Western Union, CBA ja Royal Bank of Canada. Tämä asettaa Ripplen ainutlaatuiseen valtavirran hyväksyntäasemaan, josta muutamat muut digitaaliset valuutat nauttivat tällä hetkellä.

Säädösten mukainen vihreä valo ja monipuolisuus: Ripple on pitänyt alusta alkaen erittäin tärkeänä perustaa ydinkehyksensä eri rahoitusvirastojen sääntelyvaatimusten mukaisesti ympäri maailmaa. Skenaarion ymmärtämiseksi paremmin voimme nähdä, että Ripplea voidaan käyttää mukautettujen tunnusten luomiseen, kun taas XRP: llä voidaan käydä kauppaa lukuisiin digitaalisiin hyödykkeisiin, kuten kanta-asiakaspistemailiin, matkapuhelinminuutteihin jne..

Alhaiset TX-kustannukset: Verrattuna moniin siihen liittyviin salaustarjouksiin, Ripplellä on joukko etuja (kuten alhaiset maksut, maksuvapaus ja maailmanlaajuinen saatavuus), jotka tekevät siitä ainutlaatuisen. Paitsi että, XRP on myös yksi nopeimmista digitaalisista hyödykkeistä markkinoilla tänään (mikä on myös syy, miksi niin monet pankkilaitokset ovat ottaneet valuutan käyttöön.)

XRP-kolikon haittapuolet

Äärellinen tarjonta: Yksi Ripplen suurimmista ongelmista on sen rajallinen tarjonta – jonka enimmäismäärä on tällä hetkellä 100 000 000 000. Ja huolimatta projektin ydintukijayhteisöstä, joka vaatii toistuvasti valuutan tarjonnan lisäämistä, Ripplen kehitystiimi on toistuvasti kieltäytynyt luomasta lisää XRP: tä – mikä on johtanut tiettyjen deflaatioon / toimitukseen liittyvien ongelmien syntymiseen projektissa.

Keskittäminen: Kuten aiemmin mainittiin, valtava 20% XRP: n kokonaistuotannosta kuuluu Ripplen perustajille. Tämän lisäksi Ripplea ei voida louhita, jota pidetään yhtenä tärkeimmän omaisuuden suurimmista haitoista.

Aiemmat ongelmat: Aiemmin Ripple Labs on joutunut oikeudellisten toimien kohteeksi sääntelyviranomaisten, kuten FINCENin, toimesta. Esimerkiksi on huomattava, että vuonna 2015 valtion virasto sakotti Ripple Labsia valtavasti 700 000 dollarilla pankkisalaisuuslain rikkomisesta. Samoin Ripplea vastaan ​​nostettiin kanne viime vuonna väitetystä petoksesta, joka koski ICO-järjestelmää.

Läpinäkyvyyden puute: Ripplen suuri ongelma on, että järjestelmä voi jäädyttää XRP-tapahtumia. Esimerkki tästä on, kun pari vuotta sitten perustaja Jed McCaleb yritti selvittää miljoonan dollarin arvosta XRP-omistuksiaan – toiminnan, jonka kolmas osapuoli keskeytti. Tämä jakso ei vain jättänyt huonoa vaikutelmaa maailmanlaajuiselle salausyhteisölle (XRP: n yleisestä hyödyllisyydestä), mutta johti myös siihen, että monet ihmiset väittivät, että ajatus kolmannen osapuolen yksikön pysäyttämästä kaupasta on ristiriidassa sen perustan kanssa, mitä blockchain-tekniikka salauksen seistä.

Kuinka ripple toimii?

Kun Ripplen yleinen suosio on jatkanut kasvuaan, yhä useammat laitokset alkavat käyttää XRP: tä välittäjänä fiat-valuutanvaihdossaan. Tämä johtuu siitä, että koko joukkoa erilaisia ​​rahoitusvaroja ei voida vaihtaa suoraan keskenään. Sen sijaan niillä on käytävä kauppaa Yhdysvaltain dollarin avulla – mikä toimii välittäjävaihdon välittäjänä. Tältä osin Ripple suorittaa saman tehtävän, mutta sen käsittelykustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin USD-pohjainen TX.

Lisäksi, kuten edellisessä osassa mainittiin, monet kansainväliset pankit käyttävät Rippleä nyt myös rajat ylittävien liiketoimiensa nopeuttamiseen. Tarkempana asiasta voimme nähdä, että Ripplen TPS-nopeus on tällä hetkellä neljä sekuntia tapahtumaa kohti. Tämä luku ei ole vain paljon suurempi verrattuna muihin vastaaviin digitaalisiin valuuttoihin, mutta se on myös paljon nopeampi verrattuna perinteisten pankkijärjestelmien TX-kapasiteettiin.

Viimeiseksi Ripplen ekosysteemi on suunniteltu tavalla, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden suunnitella omat mukautetut merkkinsä, joita XRP tukee.

Turvallisuus: Onko XRP: n käyttö todella turvallista?

Suoraan ovesta on tehtävä selväksi, että mikään tietokoneeseen tai muuhun digitaaliseen alustaan ​​perustuva rahajärjestelmä ei voi koskaan olla 100-prosenttisesti turvallinen. Ripplen osalta voimme kuitenkin nähdä, että tekniikka käyttää useita protokollia, jotka tekevät siitä erittäin turvallisen – niin paljon, että monet pankit ovat päättäneet luopua natve-tx-järjestelmiensä käytöstä Ripplen blockchain tx -alustan hyväksi.

Lisäksi alusta alkaen on ollut ilmeistä globaalille salausyhteisölle, että Ripple on suunniteltu ensisijaisesti toimimaan nykyisten nykyisten finanssilakien rajoissa – mikä tarkoittaa periaatteessa sitä, että alusta noudattaa samoja säännöksiä kuin perinteiset pankit ja maksupalveluntarjoajat on noudatettava.

Viimeisten 4-5 vuoden aikana monet digitaalisen valuutan harrastajat ovat vähentäneet Ripplea liian keskitetyksi. Tämä on synnyttänyt monia pelkoja siitä, että projekti voi itse asiassa olla vain yksi monimutkainen ponzi-järjestelmä tai huijaus. Koska Ripple on kuitenkin noudattanut useita varainhoitoasetuksia ensimmäisestä päivästä lähtien, tämä kertomus ei ole onnistunut saamaan minkäänlaista todellista vauhtia.

Ripple vs Bitcoin

Kysymys, jonka monet aloittelevat salaussijoittajat ja tekniikan harrastajat näyttävät usein olevan, “Jos Ripple on niin paljon edistyneempi kuin BTC, kuinka sen käyttö on edelleen melko rajoitettua verrattuna lippulaiva-salaukseen?”. Yksinkertainen vastaus on, että Bitcoin ja XRP palvelevat kahta täysin erilaista toimintoa. Esimerkiksi BTC: n on tarkoitus toimia SOV: na, jota voidaan käyttää myös rahoitustoimiin. Ripple on kuitenkin enemmän konsolidoitu rahoituspalvelualusta, joka tekee tx: stä nopeamman, virtaviivaisemman ja turvallisemman käyttäjilleen. Tästä huolimatta Bitcoinin yksinkertaisuus tekee siitä houkuttelevamman monille sijoittajille muiden tärkeimpien digitaalisten varojen, kuten ETH, EOS, ADA ja XRP, suhteen..

Hyväksynnän näkökulmasta Ripple joutuu kohtaamaan melkoisen taistelun, koska monet myyjät haluavat silti käyttää BTC: tä sen markkina-maineen ja yleisen helppokäyttöisyyden vuoksi.

Nykyisessä tilanteessa BTC: tä käyttävien kauppiaiden määrä on paljon suurempi kuin XRP: tä käyttävien.

Kuinka XRP on sijoitusväline?

Vaikka monet ihmiset jatkavat BTC: n ja ETH: n varastointia, koska heidän mielestään näiden varojen moninkertaistuu edelleen, kun siirrymme tulevaisuuteen, kysymys siitä, voidaanko XRP: tä käyttää vastaaviin tarkoituksiin, on myös saanut viime vuosina paljon vauhtia.

Vaikka XRP ei takaa voittoja, tosiasia, että sen emoalusta (Ripple) on tulossa yhä suositummaksi useiden yleisimpien rahoituslaitosten keskuudessa, asettaa valuutan ainutlaatuiseen kannattavuuteen kuin muut krypakolikot eivät tällä hetkellä nauti.

Lisäksi Ripple-verkon monipuolisuuden ansiosta yhä useammat yritykset löytävät uusia tapoja hyödyntää tekniikkaa. Tämä on vienyt XRP: n maailman kaupankäynnin kohteena oleviin kryptovaluuttoihin.

Nykyiset Ripple-yritysyhteistyöt

Tässä osassa tarkastellaan yksityiskohtaista luetteloa kaikista rahoituslaitoksista, jotka ovat tällä hetkellä osa RippleNETiä – monipuolinen ekosysteemi, joka koostuu keskus- / yksityisistä pankeista, rahalähetysyrityksistä, välittäjistä ja maksupalvelujen tarjoajista, jotka käyttävät yhtä tai useampaa Ripple-palvelusta rahalähetysjärjestelmät (esim. xRapid, xCurrent ja xVia). Näitä alustoja on testattu melko perusteellisesti, ja monet riippumattomat tutkijat ovat havainneet, että ne ovat todistettavasti parempia kuin SWIFT-protokolla:

 • Tapahtuma-ajat
 • Käsittelymaksut
 • Epävarmuus tapahtuman toteutuksessa

Niille lukijoistamme, jotka eivät ehkä tiedä mitä SWIFT on, sen voidaan ajatella olevan viestintäverkko, jota monet pankit / rahoituslaitokset käyttävät tällä hetkellä lähettämään ja vastaanottamaan tietoja (sekä rahaa) toisiaan.

Siinä mainitaan myös, että kaikki entiteetit, jotka ovat tällä hetkellä RippleNETin osaa, voivat käyttää verkkoa helpottaakseen kansainvälistä käyttöä. liiketoimia erittäin virtaviivaisella tavalla.

Joissakin pankeissa, jotka käyttävät tällä hetkellä Ripplen erilaisia ​​rajatylittäviä palveluja, kuuluvat vakiintuneet toimijat, kuten Standard Chartered, RBC, SBI, Axis ja Arabiemiirikuntien RakBank. Lisäksi useat yritysjätit (kuten Accenture, Deloitte, Santander, UBS, UniCredit) käyttävät myös Ripplen kehystä sisäisten tapahtumiensa sujuvuttamiseksi ja vaivattomammaksi..

Alla on yksityiskohtainen luettelo kaikista pankeista, jotka ovat allekirjoittaneet kumppanuuden / sopimuksen Ripplen kanssa:

i) Pohjois-Amerikka ja Kanada:

 • American Express
 • Standard Chartered
 • Amerikan keskuspankki Merrill Lynch
 • PNC: n rahoituspalvelut
 • Cuallix
 • Catalyst Corporate Federal Credit Union
 • Tähti Yksi -luotto-osuus
 • CBW Pankki
 • Ylitä joen rantaa
 • Kanadan kuninkaallinen pankki
 • DH Corporation
 • Kanadan keisarillinen kauppapankki
 • Scotiabank
 • Montrealin pankki
 • ATB Financial
 • TD Bank Canada
 • Saldo

(ii) Yhdistynyt kuningaskunta, Espanja, Ranska, Saksa ja muut pienemmät Euroopan kansakunnat:

 • Pankkien välinen
 • Euro Exim -pankki
 • Englannin keskuspankki (keskuspankki)
 • HSBC
 • Barclays
 • Vitesse
 • Skotlannin kuninkaallinen pankki
 • Luotto Agricole
 • Natixis
 • Banco Santander
 • BBVA
 • Banca Intesa Sanpaolo
 • UniCredit
 • Reise Bank
 • Fidor Pankki
 • Rabobank
 • Erste Group AG
 • UBS
 • Luotto Suisse
 • Nordea
 • Skandinaviska Enskilda Banken AB
 • Akbank

iii) Lähi-itä – Israel, Kuwait, Libanon, Saudi-Arabia,

 • Pankki Leumi Le-Israel
 • Kuwaitin keskuspankki
 • Kuwaitin finanssitalo
 • Pankki Dhofar
 • Saudi-Arabian rahaviranomainen (keskuspankki)
 • Abu Dhabin ensimmäinen pankki
 • RakBank
 • Al Rajhi Bank

iv) Aasia – Singapore, Thaimaa, Vietnam, Intia, Indonesia, Japani ja S.Korea

 • DBS-ryhmä
 • OCBC-pankki
 • United Overseas Bank
 • Singaporen pörssi
 • Krungsri
 • Thaimaan keskuspankki (keskuspankki)
 • Indonesian keskuspankki (keskuspankki)
 • Siam Commercial Bank
 • Cargills Pankki
 • Kotak Mahindra Bank
 • IndusInd Bank
 • Axis Bank
 • Kyllä pankki
 • Faysalin pankki
 • Shanghai Huarui -pankki
 • Woori-pankki
 • SBI Holdings
 • Mitsubishi UFJ Financial Group
 • Fukui-pankki
 • Tähtipankki
 • Aomori Pankki
 • Ashikaga-pankki
 • Awa Bank
 • AEON-pankki
 • Senshu Ikeda Pankki
 • Iyo Bank
 • Oita Pankki
 • Orix Bank
 • Gumma Pankki
 • Keiyo Bank
 • San-In Godo Bank
 • Sikoku-pankki
 • 77 Pankki
 • Shimizu-pankki
 • Juroku-pankki
 • Shinkinin keskuspankki
 • Shinsei Bank
 • Hachijuni-pankki
 • Jokohaman pankki
 • SBI Sumishin -verkkopankki

v) Australia ja Uusi-Seelanti

 • ANZ
 • Westpac
 • Australian kansainyhteisöpankki
 • Macquarie-ryhmä
 • National Australia Bank

Nyt kun olemme listanneet suurimman osan pankeista, jotka käyttävät tällä hetkellä RippleNETiä, katsotaanpa joitain yleisimpiä maksu- / rahalähetyspalvelujen tarjoajia, jotka ovat myös siirtäneet olemassa olevat järjestelmät yhdelle Ripplen rajatylittävistä maksualustoista. Joitakin avaimen nimiä ovat:

 • American Express FX Kansainväliset maksut
 • InstaRem
 • Lähetä ystävälle
 • Beetech
 • Viamericas
 • Transpaygo
 • UniPAY
 • MoneyGram
 • Zip Remit
 • Itau Unibanco
 • Western Union
 • Arabiemiirikuntien vaihto
 • TransferGo
 • SBI-tehtävä
 • FlashFX
 • Maanportti
 • Mercury FX
 • Cambridge Global Payments
 • Finastra
 • Davis + Henderson (D + H)
 • Finablr
 • LianLian Pay
 • IDT
 • GoLance
 • AirWallex
 • Paikallinen
 • TAS-ryhmä

Ripple: XRP-kolikon lyhyt aikajana

Ripple vs Stellar, xrp vs xlm, mikä on parempi, Ripple (XRP) Vs Stellar (XLM), ripple xrp vs stellar xlm2011 – Alkuperä

Vaikka Arthur Britton, Jed McCalebin ja David Schwartzin kokoontumisesta ei tiedetä paljoakaan, on hyvin dokumentoitu tosiasia, että edellä mainitut henkilöt tapasivat toisiaan joskus kevään 2011 aikana. Vuoden aikana tämä pieni ryhmä jatkaa työtä XRP: n peruskirjan kehyksen kehittämiseksi.

2012 (elokuu) – Larsen liittyy miehistöön

Elokuussa 2012 McCalenin, Britton ja Schwartzin seuraan kuuluu kuuluisa kehittäjä ja blockchain-harrastaja Chris Larsen, joka on aiemmin työskennellyt useissa onnistuneissa fintech-projekteissa, kuten E-Loan ja Prosper.

2012 (lokakuu) – Fugger antaa luvan

Muutaman kuukauden kuluttua Larsenin liittymisestä Rippleen (jota ei tuolloin tunneta tällä nimellä), joukkue lähestyy Ryan Fuggeria – alkuperäisen RipplePay-verkkosivuston luojaa jo vuonna 2004 – jatkaakseen kehitystyötä hänen aivopoikansa kanssa. Fugger suostuu tukemaan uutta projektia ja kannustaa näin luomaan uuden yrityksen nimeltä OpenCoin.

2013 (helmikuu) – Kampanjat alkavat

Helmikuun 2013 jälkipuoliskolla OpenCoin alkaa mainostaa itseään Bitcointalk.orgissa (suosittu salausverkkoportaali). Tarjouskampanja jatkuu muutaman kuukauden, ja kaupan ehdot ovat melko yksinkertaiset – kaikki uudet ilmoittautuneet saavat 1000 XRP.

2013 (maaliskuu-toukokuu) – Rahoitus ja kasvu

Vuoden 2013 alkupuoliskolla Ripple jatkaa aaltojen syntymistä ympäri maailmaa. Tämä johtuu siitä, että yritys voi 2-3 kuukauden aikana kerätä huomattavan summan rahaa useilta vakiintuneilta enkeli-sijoittajilta, kuten:

 • Pantera Capital
 • Andreessen Horowitz
 • Lightspeed Venture -kumppanit
 • FF Angel LLC
 • Vast Ventures
 • Bitcoin Opportunity Fund
 • IDG Capital Partners
 • Google

Lisäksi on huomautettava, että Ripplein varhaisen toiminnan rahoituskauden aikana Ripple Labs myönsi tietyn prosenttiosuuden yrityksen omistuksesta useille sijoittajille, jotka olivat osoittaneet luottamusta projektiin.

2013 (Q3) – OpenCoin muuttaa nimensä virallisesti

Osana Money 2020 Expo 2013 -tapahtumaa OpenCoinin edustajat ilmoittavat, että heidän yrityksensä muuttaa virallisesti nimeään OpenCoinista Ripple Labsiksi. Liike, jälkikäteen, osoittautuu hämmästyttäväksi PR-päätökseksi, koska termi Ripple on nyt tullut synonyymiksi salausteollisuudelle.

2013 (marraskuu) – Uusi yhteistyö ilmoitettu

Marraskuun viimeisellä viikolla Ripple Labs päättää tehdä yhteistyötä Georgia Techin Computing for Good (C4G) -aloitteen kanssa.

2014 (tammi-maaliskuu) – XRP: n päivittäinen volyymi kasvaa edelleen

Vuoden 2014 alkupuoliskolla XRP: n transaktiokapasiteetti kasvaa edelleen, ja monet pörssit ilmoittivat valuutan päivittäisen volyymin olevan noin 40 miljoonan dollarin rajan.

2014 (loka-marraskuu) – Suosion nousu jatkuu

Ripplen hämmästyttävien teknisten ominaisuuksien ansiosta alusta on yhä suositumpi kaikkialla maailmassa. Paitsi että monet kehittäjät alkavat huomioida projektin ja mainostaa sen potentiaalia globaalilla rahoitussektorilla. Vastaavasti marraskuun jälkipuoliskolla Ripple alkaa tarjota teknologiansa eri pankkilaitoksille ja rahansiirtopalveluille.

2015 (maaliskuu) – Kiista puhkeaa

Äkillisessä käännekohdassa Ripple Labs rajoittaa Jed McCalebia (yksi Ripplen perustajista) myymästä henkilökohtaisia ​​XRP-osakkeitaan. Kaiken kaikkiaan Jed yritti siirtää yhteensä 100 miljoonaa XRP: tä tuntemattomalle henkilölle huomattavalla miljoonan dollarin summalla.

Lopettaakseen myynnin läpikäynnin Bitstamp päättää jäädyttää sen USD-rahakkeet Jedin lompakossa.

2015 (huhtikuu) – Laajentuminen jatkuu

Ripplen kasvavan suosion ansiosta projekti jatkaa toimintojensa laajentamista ja uusien toimistojen perustamista eri puolille maailmaa. Huhtikuussa Ripple Labs avaa uuden tutkimuskeskuksen Sydneyyn, Australiaan tehostamaan R: ää&D-ponnistelut suurella tavalla.

2015 (syyskuu) – XRPChatin nousu ja XRPTalkin kaatuminen

Yhden kuukauden kuluessa XRPTalk – itsenäinen foorumi, joka tarjosi Ripple-harrastajille mahdollisuuden tulla yhteen ja keskustella / keskustella XRP: hen liittyvistä uutisista (ilman Bitcointalk.orgia levittävää negatiivisuutta) – sammuu. Projekti on Hurukaniksi kutsutun yksilön ideologia. Kuukauden loppuun mennessä foorumi ei ole enää online-tilassa, ja uusi projekti nimeltä XRPChat alkaa saada vetovoimaa maailmanlaajuisessa salausyhteisössä. Aivan kuten edeltäjänsä, XRPChat tarjoaa myös käyttäjilleen foorumin keskustella monista Rippleen, XRP: hen ja Interledger Protocoliin liittyvistä asioista.

2016 (tammikuu) – Garlinghouse ottaa haltuunsa

Tammikuun toisen viikon aikana Ripple esittelee virallisesti Brad Garlinghousen uudeksi toimitusjohtajaksi. Garlinghouse oli aiemmin Hightailin toimitusjohtaja ja puheenjohtaja. Hän oli aiemmin toiminut myös korkeassa asemassa useissa muissa yrityksissä, kuten AOL (Consumer Applications -johtaja) ja Yahoo (varatoimitusjohtaja)..

2016 (helmikuu) – McCalebin oikeusjuttu ratkaistaan

Jed McCaleb ja Ripple Labs ovat kuukausien jälkeen pysyneet epäselvissä ja pääsevät lopulta sopimukseen, jossa Jed suostuu lukuisiin jälleenmyyntiehtoihin, jotka liittyvät hänen henkilökohtaisiin XRP-omistuksiinsa.

2016 (maalis-heinäkuu) – Laajentuminen jatkuu

Ripplen painoarvo kasvaa edelleen maailmanlaajuisesti, kun yritys avasi joukon eurooppalaisia ​​toimistoja pääkaupungeissa, kuten Lontoossa (maaliskuussa) ja Luxemburgissa (kesäkuussa). Tämän ajanjakson jälkeen XRP: n päivittäiskaupan volyymi kasvaa myös merkittävästi.

2016 (syyskuu) – Uudet sijoittajat parveilevat edelleen kohti Rippleä

Syyskuun loppuun mennessä Ripplen teknologiset tarjoukset houkuttelevat yhä enemmän korkean profiilin sijoittajia. Joitakin isoja nimiä ovat Standard Charter, Accenture, SCB Digital Ventures, SBI Holdings, Santander Innoventures, CME Group ja Seagate Technologies.

2016 (marraskuu) – Tiffany Hayden saa hänen läsnäolonsa tuntumaan

Joskus marraskuun puolivälissä, arvostetun tiedotusvälineen mukaan XRP: n toimitusjohtaja Tiffany Hayden nimetään yhdeksi vaikutusvaltaisimmista johtajista blockchain-teollisuudessa. Tämä auttaa lisäämään yrityksen markkina-profiilia ja lisäävät edelleen kuluttajien kiinnostusta Ripple / XRP: hen.

2017 (maalis-huhtikuu) – uusia ominaisuuksia lisätty

Maaliskuusta huhtikuuhun Ripplen kehitystiimi ilmoitti kahden uuden ominaisuuden lisäämisestä nykyiseen taloudelliseen ekosysteemiinsä, nimittäin Escrow- ja Maksukanavat. Nämä ominaisuudet auttavat lisäämään Ripple Consensus Ledgerin (RCL) yleistä suorituskykyä ja skaalautuvuutta. Paitsi että ne antavat myös yrityksille mahdollisuuden ottaa RCL ja Interledger Protocol (ILP) käyttöön paljon helpommin.

Noin samaan aikaan Ripple julkaisi blogikirjoituksen, jossa ilmoitettiin päätöksestään solmia kumppanuuksia yhteensä 10 uuden pankin kanssa. Joitakin suuria nimiä tässä suhteessa ovat:

 • BBVA Espanjassa
 • MUFG Japanissa
 • Akbank Turkissa
 • SEB Ruotsissa
 • Axis Bank ja Yes Bank Intiassa

2017 (touko-heinäkuu) – XRP-kaupankäyntiparit sisältyvät Krakeniin

Toukokuun aikana Kraken – yksi maailman parhaista krypto-valuutanvaihtofoorumeista – ilmoittaa päätöksestään lisätä yhteensä neljä erilaista XRP-kaupankäyntiparia (RP / EUR, XRP / JPY, XRP / USD ja XRP / CAD) sen alkuperäiseen TX-käyttöliittymään.

2017 (syyskuu) – R3 aloitti oikeusjutun Rippleä vastaan

Muutaman päivän syyskuuhun R3 LLC, yrityslohkoketjuteknologiayritys, haastaa Ripplen tietyn oikeudellisen sopimuksen perusteella, jossa yritys oli sopinut myyvänsä jopa 5 miljardia XRP: tä tietyllä hinnalla. Vastineeksi Ripple kiistää R3: n väittäen, että yhtiö oli luopunut useista sopimukseen liittyvistä lupauksista, ja oikeusjuttu oli houkutus käteisellä XRP: llä, mikä lisäsi rahallista menestystä. Loppujen lopuksi Delaware-tuomari antaa päätöksen, joka on Ripplen tarinan version rinnalla.

2018 – läsnä

Tammikuun ensimmäisen viikon aikana XRP: n hinta nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen yhden merkin kaupalla huikealla summalla 3 dollaria. Seuraavien kuukausien aikana omaisuus kuitenkin laskee asteittain, kun valuutta sulkee vuoden surkealla hintapisteellä, 0,37 dollaria. Vastaavasti siinä mainitaan, että XRP: n suorituskyky läpi vuoden 2019 on edelleen melko pettymys. Esimerkiksi viimeisen yhdeksän kuukauden aikana digitaalinen omaisuus on edelleen liukastunut – sen arvo on laskenut vielä 15% edellä mainitun ajanjakson aikana.

Lopuksi siinä mainitaan, että vuoden 2018 puolivälissä Ripplea vastaan ​​nostetaan ryhmäkanne, jossa kantaja väittää, että yritys on levittänyt huijausta, jonka avulla se voi kerätä satoja miljoonia dollareita rekisteröimättömien sen XRP-tunnukset. ” Tapaus on edelleen oikeudessa ja toivottavasti löytää ratkaisun pian.

Seuraavaksi siirrytään kahteen viimeisimpään ripple-tarkastelupisteeseemme, joissa käsitellään väärinkäsityksiä Ripple vs XRP -erojen välillä, yrityksen ja kolikon välillä, ja lopuksi Ripplen lupaavia ennusteita ja jännittäviä odotuksia XRP: lle.

Ripple (yritys), XRP (kolikko) ja heidän suhteensa

Ripple ja XRP ovat yleensä aiheuttaneet väärinkäsityksiä koko kryptovaluuttayhteisössä. Voimmeko käyttää niitä keskenään? Onko XRP sama kuin Ripple? Onko XRP turvallisuus? Nämä ovat käsitteitä, jotka kuitenkin aiheuttavat epäilyksiä salaussijoittajille ja käyttäjille. Thomas Silkjaerin äskettäisessä Forbesissa julkaisemassa artikkelissa hän antaa kuitenkin selkeän vastauksen 14 yleiseen väärinkäsitykseen Ripplestä ja XRP: stä.

Laajenna yllä, katsotaanpa Ripplen ja XRP: n väliset erot ja yritetään selvittää kaikki XRP-armeijan yhteisössä kelluvat väärinkäsitykset.

Ripple on yritys, jonka tavoitteena on parantaa rajat ylittäviä liiketoimia kehittämillään tuotteilla ja palveluilla. Yleensä pankeilla ja rahoituslaitoksilla on erittäin kalliita palveluja varojen lähettämiseen ulkomaille, koska kansainvälisten rajatylittävien maksujen maailmanlaajuinen rahalähetystoiminta on vuosittain biljoonaa biljoonaa dollaria. Ne eivät ole vain kalliita käyttäjille, mutta ne ovat myös tehottomia, koska niiden ratkaiseminen vie kauan.

Yleisimmät virheet XRP: stä ja Ripplestä

Ripple on kehittänyt kaksi pääasiallista rajat ylittävää tuotetta: xCurrent ja myös xRapid (joka on nyt On-Demand Liquidity (ODL). Tähän asti eniten käytetty tuote on ollut xCurrent, koska xRapid lanseerattiin vuoden 2018 lopussa. XCurrent on selvitysjärjestelmä, jonka avulla osallistujat voivat lähettää viestejä, selvittää ja suorittaa tapahtumia.

Tämän tuotteen tarjoamat palvelut ovat niin tehokkaita, että ne kilpailevat markkinajohtajan SWIFT: n nykyisten ratkaisujen kanssa. SWIFT-järjestelmän avulla yritykset ja yritykset voivat suorittaa maksut muutamassa päivässä.

Jos tapahtumien selvittäminen xCurrentilla on nopeaa ja halvempaa, miksi käyttää digitaalista omaisuutta XRP? Ratkaisu, jonka kirjailija artikkelin mukaan kaikki voidaan suorittaa nopeammin ja halvemmalla tavalla.

Käyttämällä xCurrent-solutonia, jos pankeilla on nostro / vostro-järjestelyjä, Ripple pystyy muuttamaan molempien tilien saldot muutamassa sekunnissa. Koska xCurrent on rakennettu Interledger-protokollan avulla, on mahdollista käyttää FX-nopeuksia reaaliajassa.

Ripple Insights kertoo siitä:

”Näiden (nostro / vostro) tilien pitämisen kustannukset ja monimutkaisuus ympäri maailmaa ovat yksi syy siihen, miksi vain harvat pankit voivat käsitellä globaaleja tapahtumia. Suurin osa organisaatioista on yksinkertaisesti kestämätöntä, että nostrotilejä ylläpidetään maailmanlaajuisesti. “

XRapid-sovelluksella on mahdollista poistaa tarve käyttää näitä tilejä. xRapid hankkii likviditeettiä tarpeen mukaan, jolloin laitokset voivat ostaa XRP: n Fiatille, tehdä kaupan ja myydä XRP: n fiatille jälleen. Tämä voidaan käsitellä muutamassa sekunnissa.

Ensimmäinen asia, jonka Silkjaer tuo esiin, on se, että XRP: tä ei tarvita tapahtumien käsittelyyn, mutta yritykset voivat käyttää sitä, jos ne haluavat vähentää kustannuksia entisestään.

Toinen väärinkäsitys, josta hän puhuu, liittyy XRP: n volatiliteettiin ja siihen, miten se voi vaikuttaa pankkeihin. XRP on selvästi epävakaa. Näin virtuaalivaluutat toimivat. Ne voivat vaihdella muutamassa tunnissa. Tämä tarkoittaa, että pankit ovat alttiina valuuttakurssivaihteluille pitkään.

Instituutioiden ei kuitenkaan tarvitse pitää XRP-salausta. Samalla xRapid-tuote toimii erittäin nopeasti. Laitokset ostavat omaisuuden, suorittavat siirron ja myyvät XRP: n muutamassa sekunnissa. Tapahtuma voi kestää vain 4 sekuntia, ennen kuin verkko vahvistaa sen. Tämä on paljon vähemmän kuin 10 minuuttia, joka tarvitaan Bitcoinin (BTC) selvittämiseen.

Yleensä fiat-valuuttojen käsittely pitkällä aikavälillä liittyy volatiliteettiin. Euro laski vasta melkein 1,2% Yhdysvaltain dollariin muutamassa minuutissa maaliskuussa 7. Vain vuodessa euro laski 10% Yhdysvaltain dollariin verrattuna.

Kaiken kaikkiaan XRP: tä käyttävien osapuolten ei tarvitse pitää digitaalista valuuttaa. Heidän on käsiteltävä niitä vain muutaman sekunnin ajan. Sen sijaan käyttämällä fiat-valuuttoja nostro / vostro-tileillä, pidempien ajanjaksojen vaihteluilla voi olla suurempi vaikutus laitokseen.

Stablecoineilla voi myös olla tärkeä rooli yritysten auttamisessa käsittelemään rajat ylittäviä liiketoimia. Koska ne liittyvät fiat-valuutaan ja niiden arvo vaihtelee hyvin vähän verrattuna XRP: hen, ne saattavat olla hyvä valinta joissakin tilanteissa.

Stablecoinien käsittely ei kuitenkaan ole sama kuin arvon siirtäminen rajojen yli. Bitcoinilla, Litecoinilla (LTC) tai XRP: llä ei ole lupausta arvosta. Ne ovat sinänsä arvokasta omaisuutta. Samaan aikaan stablecoins ovat vain lupauksia arvosta tulevaisuudessa.

Stablecoineja on helppo siirtää ja ne tarjoavat vakautta, mutta niiden arvo riippuu lopulta takana olevista varoista. Siten stablecoin on yhtä epävakaa kuin valuutta, johon se on sidottu, ja sen laskee liikkeeseen kolmas osapuoli, jolla on tarvittava fiat niiden kaikkien tukemiseksi.

Muun virtuaalivaluutan XRP: n käyttö, joka perustuu hajautettuun blockchain-verkkoon, ei vaadi yrityksiä luottamaan muihin instituutioihin. Koko verkko toimii itsestään, ja jos tapahtuma käsitellään, se saapuu ja arvo olisi siirretty.

Toinen keskustelu, jonka Silkjaer tuo, liittyy keskuspankkien liikkeeseen laskemiin digitaalivaluuttoihin. Voisivatko he kilpailla XRP: tä vastaan? He pystyvät selvästikin tekemään niin. Sama kuin stablecoineilla. Rahoitusyhtiöiden ja yritysten olisi luotettava keskitettyyn viranomaiseen, joka on sama laitos, joka loi keskuspankin digitaalisen valuutan (CBDC) tukevan fiat-valuutan..

Ymmärtääksemme, soveltuuko CBDC paremmin rahoitusyhtiöille, on tärkeää ottaa huomioon tietyn käytävän likviditeetti ja onko se parempi fiat kuin XRP tälle erityiselle liiketoimelle.

Artikkelin kirjoittaja keskustelee erittäin kiistanalaisesta aiheesta. Onko XRP todellinen kryptovaluutta? On henkilöitä, jotka väittävät, että XRP ei ole kryptovaluutta. Mutta on tärkeää ymmärtää, mitä digitaaliset valuutat ovat. Silkjaer tarjoaa lukijalle kolme erilaista määritelmää Oxfordin sanakirjasta, Merriam-Websteristä ja Wikipediasta.

Hän tiivistää kolme määritelmää siinä, että ne tarvitsevat salaustekniikoita tapahtumien todentamiseksi, hajautetun järjestelmän eikä keskitettyä liikkeeseenlaskijaa tai sääntelyviranomaista. Kuten artikkelin kirjoittaja uskoo, nämä koskevat XRP: tä.

Hän selittää, että väärinkäsitys tästä asiasta liittyy siihen tosiasiaan, että XRP ei käytä Proof-of-Work (PoW) tai Proof-of-Stake (PoS) konsensusalgoritmina. XRP käyttää konsensusmekanismia, eikä osallistujilla ole palkkioita siitä, että he ovat osa tätä verkkoa.

Onko XRP hajautettu? Tämä on toinen kiistanalainen aihe, jota salamarkkinat yleensä arvioivat ja keskustelevat. PoW ja PoS luottavat hajautusten laskemiseen todentamaan tapahtumat ja saamaan palkkioita kaivostyöläisille ja sidosryhmille.

Ripple perustuu konsensukseen, joka on erilainen kuin PoW ja PoS. Konsensus poistaa verkon kaksinkertaisen kulutuksen riskin, jonka PoS ja PoW voivat lopulta kokea 51 prosentin hyökkäyksessä. Lisäksi Ripplellä on erilaisia ​​validointilaitteita, jotka toimivat ympäri maailmaa, ja Ripple Labsin osuus on vain 4 prosenttia verkon validointilaitteiden kokonaismäärästä.

Lisäksi konsensusmekanismi tekee haarukat helposti mahdolliseksi. On olemassa useita osallistuvia solmuja, jotka luottavat kullekin eri määrälle validointilaitteita. Kuten Silkjaer selittää, konsensuksen ensimmäisessä osassa sovitaan, mitkä tapahtumat sisältyvät tulevaan pääkirjaan. Konsensuksen toinen osa on validointi.

Vahvistimet validoivat tapahtumat itsenäisesti. Tämä johtaa kirjanpidon tunnistamiseen. Sitten hashia käytetään tulosten vertaamiseen validointilaitteiden välillä, ja kun yksimielisyys on saavutettu, pääkirjan “voittavaa” versiota käytetään.

Yksi yhteisön väärinkäsityksistä XRP: stä liittyy maksuihin, jotka heidän on maksettava tapahtuman suorittamisesta. Tässä tapauksessa XRP-kirjanpitoon sisältyy maksu. Suuremmat palkkiot antaisivat validoijille mahdollisuuden käsitellä tapahtumia nopeammin.

Käyttäjien maksamaa maksua ei kuitenkaan palauteta keskusviranomaiselle, vaan se poltetaan, mikä tekee XRP: stä deflaatiovaluutan. Kun luot tilin XRP-pääkirjaan, sinulla on oltava pieni “varaus”. Palkkiot ja varat luotiin roskapostin ja haitallisten hyökkäysten välttämiseksi. Tällä hetkellä perusvara on 20 XRP.

Toinen kiistanalainen aihe liittyy siihen, kuka loi XRP: n. Artikkelin kirjoittaja mainitsee, että vuonna 2004 kehittäjä nimeltä Ryan Fugger kehitti maksuprotokollan ja hajautetun alustan nimeltä Ripplepay.

Myöhemmin vuonna 2011 Arthur Britto, Jed McCaleb ja David Schwartz alkoivat työskennellä XRP-kirjanpidon parantaakseen 51 prosentin hyökkäysriskejä, jotka Bitcoinilla voisi olla lopulta.

Vuonna 2012 Chris Larsen liittyi tiimiin ja Fugger päätti perustaa uuden yrityksen nimeltä OpenCoin. Vuoteen 2013 asti he keräsivät 9 miljoonaa dollaria ja loivat Ripple Labs -yhtiön, joka lähdekoodin julkisti.

Yrityksen perustajat päättivät lahjoittaa XRP: n yritykselle (tuolloin OpenCoin) ja pitivät myös varoja itselleen.

Tietoja Ripplestä XRP: n myöntämisessä hän kommentoi:

“Onko Ripple julkaissut XRP: n, on parhaimmillaan hämärtää. XRP-pääkirja kehitettiin ennen yrityksen perustamista, mutta yrityksen perustajat olivat myös pääkirjaa kehittäneet ihmiset. “

Jotkut ihmiset uskovat, että Ripple voi tulostaa enemmän XRP: tä. Tällä ei kuitenkaan ole nykyisiä menetelmiä. Ei ole mahdollista luoda lisää XRP-tiedostoja. Koska verkko on “hajautettu”, kuten Silkjaer aiemmin selitti, XRP: n luominen edellyttää, että koko verkko hyväksyy suuren koodimuutoksen.

Ripple hallitsee noin 60% XRP: n koko tarjonnasta ja se toimii osana sen tulomallia. Yritys ei kuitenkaan voi käyttää suuria määriä XRP: tä. Nämä varat on lukittu turvatalletuksessa, ja yritys voi vapauttaa vain miljardin kuukaudessa. Tarkoituksena on välttää markkinoiden tulvia ja muita ongelmia. Siten he myyvät XRP-kolikot OTC- tai institutionaalisille sijoittajille.

Ripple myy XRP: tä liiketoimintansa ylläpitämiseksi, mutta kun varat loppuvat, heillä ei ole tuloja XRP-kryptovaluutasta. Koska Ripplen ohjelmisto on “todennäköisesti” tilauspohjainen (joka sisältää tietoja uudesta RippleNet Home -julkaisusta), palveluun tulevat asiakkaat tarjoavat jatkuvan tulovirran.

On monia muita asioita, jotka käyttäjät uskovat väärin Ripplestä. XRP on kuitenkin osoittautunut hyödylliseksi monille yrityksille ympäri maailmaa ja yksityishenkilöille, jotka haluavat käsitellä rajatylittäviä liiketoimia helposti. Yksi Ripplen teknologiaa toteuttavista yrityksistä on Brasiliassa sijaitseva BeeTech Global, jonka avulla asiakkaat voivat käsitellä maksuja ympäri maailmaa nopeasti ja edullisesti.

Miltä maailma näyttää Ripplelle vuonna 2020: XRP-odotukset?

Vaikka Ripple on jakanut salausyhteisön jäsenet siitä lähtien, kun se ilmestyi paikalle, Ripple on pysynyt vakiintuneena vahvana maksuratkaisuna rahoituslaitoksille, samalla kun se on yksi XRP: n parhaista 5 kryptovaluutasta. Tämä on erityisen vaikuttavaa, kun otetaan huomioon, että se oli yksi kryptovaluutoista, joka kesti suurimman osan pitkää laskutrendiä, joka ilmaisi vuoden 2018.

Jopa nämä takaiskut mielessä sijoittajat korostavat paljon uskoa Rippleen kilpailijana salaustilan kärjessä olevissa kilpailijoissa, mutta vaikka nämäkin suuret toiveet ovat, tulevaisuus on edelleen haastava asia ennustaa, koska on paljon tekijöistä, jotka meidän kauppiaiden on otettava huomioon.

Jotkut kysymyksistä, jotka on esitettävä, mikä tarkalleen ajaa Ripplen kasvua tänä vuonna? Ja onko XRP: n mahdollista ylittää 10 dollarin merkki, puhumattakaan 5 tai 1 dollarin hintamarginaaleista tänä vuonna?

Paras ensimmäinen askel näiden kysymysten suhteen on tarkastella teknisiä ja taloudellisia elementtejä.

Onko Ripple edelleen voimakas voima?

Ripple-konseptin taustalla oleva tarkoitus on tarjota tehokkaampi ja nopeampi järjestelmä rahalähetysten ja rajatylittävien maksujen suorittamiseksi tavalla, joka osoittautuu paljon nopeammaksi kuin Nostro-tilien institutionaalinen järjestelmä.

Ripplelle ja sen tuotteille, kuten xRapidille, rajatylittävät maksut suoritetaan käyttämällä XRP-tunnuksia, joista suurin osa on kehittäjän omistuksessa. Näitä rahakkeita käytetään kansainvälisenä tapahtumaketjuna, jolloin käyttäjät muuttavat fiat-valuutan tähän salaukseen, jotta heidät voidaan vaihtaa nopeasti ulkomaille.

Kuinka nopea tämä on verrattuna nykyiseen kansainvälisten liiketoimien järjestelmään? Ripplen oma rahoitusjärjestelmä vie noin neljä sekuntia.

Miksi tämä mielessä Ripple osoittautuu teknisesti niin edistyneeksi verrattuna muihin markkinoilla oleviin salausvaroihin? Tämä johtuu pääasiassa siitä, että Ripple-pörssien palkkiot ovat paljon pienemmät kuin sen kilpailijoiden, varsinkin kun ne suoritetaan suurten pankkilaitosten kautta (0,00001 dollaria).

Tämän ominaisuuden takia se osoittautuu paljon kykenevämmäksi ja onnistuneemmaksi saamaan pidon ajan myötä, varsinkin kun skaalautuvuus ja ruuhkautumisvaikutus Ethereumiin, ja hidas tapahtumanopeus vaikeuttaa Bitcoinia.

Bottom line – Pankit pitävät nopeasti, pankit pitävät halvoista, joten Ripplen ja xRapidin avulla he onnistuvat saamaan sekä ratkaisun aikaa vievään että kalliiseen vanhaan rajatylittävien maksuratkaisujen järjestelmään.

Joitakin etuja, joista Ripple onnistuu kerskaamaan, ovat:

 • Nopea tapahtumajärjestelmä, joka kestää noin 4 sekuntia.
 • Paljon joustavampi verkon seisokkeihin ja kyberhyökkäyksiin kohdistuvasta vastustuksesta.
 • Huomattavan alhaiset transaktiopalkkiot, varsinkin verrattuna vastaaviin.
 • Ripple mahdollistaa minkä tahansa fiat-valuutan tai reaalimaailman omaisuuden (hyödykkeiden kuten öljyn ja / tai kullan) vaihdon yhtenäisellä palkkiotasolla.
 • Taustalla olevaa lohkoketjua ohjaa ja hallinnoi Ripple Labs, mikä antaa XRP: lle ja Ripplelle suuremman legitimiteetin laitosten, mukaan lukien suuret monikansalliset pankit, kuten Union Credit, UBS, Santander ja monet muut, silmissä..

Ripplen tila – sen hintaennuste teknisessä mielessä yli vuoden 2020

On olemassa laaja valikoima verkkosivustoja ja vaihtoa, joissa on ylpeitä analyytikoista ja salaushenkilöistä, jotka tarjoavat jonkinlaisia ​​ennusteita Ripplen maailmasta. Näille ihmisille ja ennusteille ne perustuvat ennustekaavioiden tekniseen analyysiin, XRP: n hintakehitykseen ajan myötä ja taustalla oleviin trendeihin, jotka voivat vaikuttaa syvästi markkinoihin.

Joten kaikkien näiden mahdollisten mittareiden kanssa on käytettävä yleistä yksimielisyyttä?

Yksi asia, jonka he näyttävät tekevän samasta johtopäätöksestä, on se, että XRP: n arvo ei nouse yli $ 1 -merkin lähitulevaisuudessa. Esimerkkinä tästä on Wallet Investorin ennuste, jonka mukaan vuoden 2019 aikana XRP saavuttaa 0,05 dollarin enimmäismäärän, mutta ei nouse korkeammalle.

Vertailun vuoksi DigitalCoin uskoo, että XRP: n korkea hintapiste saavuttaa 0,62 dollaria vuoden 2019 viimeiseen neljännekseen mennessä. Vaikka tämä on jotain. useat talousennusteet ja analyytikot ovat sopineet, siellä on verkkosivustoja, jotka. antaa paljon optimistisemman kuvan XRP: stä. Esimerkkejä tästä ovat Express.co.uk ja FXStreet, jotka molemmat uskovat, että XRP saavuttaa korkeimmat pisteet 3-5 dollaria vuoden 2019 aikana.

Joten salaustilaan sijoittajat tarjoavat laajan valikoiman ennusteita, kenen käyttäjien uskotaan uskovan tähän tilanteeseen? Ja miksi subjektiivisten ja puolueettomampien ennusteiden välillä on niin suuri ero??

Näiden ennusteiden käytännön soveltaminen osoittaa usein, että strategian perustaminen johonkin heistä koko sydämestä ei onnistu. Tämän seurauksena käyttäjien on varmistettava, että he ottavat investointiensa metaforisen ruorin hyödyntämällä erilaisia ​​analyyseja sekä henkilökohtaista tietoa ja kokemusta.

Joten mitä asiantuntijat sanovat asiasta?

Yksi asioista, jotka todella lisäsivät keinottelijoiden ja sijoittajien tavoitteita vuoden 2018 aikana, oli uuden xRapid-järjestelmän käyttöönotto (joka on nyt tuotemerkki ODL- tai On-Demand-likviditeetti). Se otettiin niin hyvin vastaan ​​ja odotettiin yleisesti, että sijoittajat uskoivat rehellisesti, että XRP voi nousta 500 dollariin julkaisullaan.

Vaikka tätä purkautumista toivottiin, suuri purkautuminen ei koskaan toteutunut XRP: lle ja sen kannattajille – XRP, kuten monet muutkin, pidettiin arvopohjaisessa tarkastuksessa dramaattisen laskusuhdanteen vuoksi, joka ympäröi salausmarkkinat kokonaisuudessaan..

Riippumatta laskusuhdanteesta, Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse teki selväksi optimististaan ​​xRapidia kohtaan yhdessä haastatteluissaan:

“Olen todennut julkisesti, että tämän vuoden loppuun mennessä luotan siihen, että suuret pankit käyttävät xRapidiä maksuvalmiusvälineenä tänä kalenterivuonna. Toivon varmasti ensi vuoden [2019] loppuun mennessä, että näemme sen suuruusluokassa kymmeniä. “

On olemassa joukko asiantuntijoita, jotka varmasti jakavat nämä mielipiteet, uskoen, että Ripplellä on vakavia mahdollisuuksia. Heillä on seuraavat mielipiteet:

Asiantuntija Heidän Take
Pinnacle Brilliance Systems: Roman Guelfi-Gibbs “Ripplellä on enemmän mahdollisuuksia hypätä vuonna 2019. Kun markkinat toteuttavat enemmän Rippleen perustuvia projekteja, se ylittää Ethereumin. Vuonna 2018 oli liian aikaista Ripplen hallita, nyt on oikea aika. ”
Shidan Gouran (Global Blockchain Technologies): “Ripple ei todennäköisesti ylittänyt Bitcoinia ja Ethereumia kolmesta syystä. Ensinnäkin on sen alhainen markkina-arvo. Toiseksi Ripple ei sovi jokapäiväisiin ostoksiin. Kolmanneksi Ripplea ei osteta fiat-rahalla – siihen vaaditaan ETH tai BTC. Niinpä ETH: n ja BTC: n kysyntä vain jatkaa kasvuaan. “
John-Paul McCaffrey (Long Islandin yliopisto): “Vaikka Ripplelle ei ole mitään fiat-vaihtoa, se saattaa muuttua pian.”
Samson Williams (SeedUps): “Ripple on pankkien tuote, ja voimme nähdä sen kuoppan vuoden 2018 taantuman jälkeen.”

Vaikka nämä suhtautuvat optimistisesti Ripplen potentiaaliin, kukin heistä uskoo ketjun olevan kyky todella viedä markkinat myrskyyn. Mutta jokainen näistä asiantuntijoista lakkaa tarjoamasta tarkkaa ennustetta hinnan suhteen.

Mikä ajaa Ripplen kasvua vuonna 2020?

Mikä todellakin osoittaa, millaista menestystä Ripple on kokenut alusta lähtien? Paras vastaus tähän on se tosiasia, että niiden pörssien määrä, jotka vaativat sen listaamista, toimii tämän osoittamiseksi.

Vasta äskettäin Ripplea syytettiin maksamisesta tiensä Coinbase-markkinapaikalle, ja Ripple Labsin edustajat kiistivät sen kategorisesti. Vuosi 2018 oli XRP: lle tarpeeksi kiireinen, sillä se onnistui nousemaan eteenpäin 200 prosenttia, kiitos suurelta osin molempien sisällöntuottajien ja sen omistautuneen yhteisön yhteisille ponnisteluille.

Joten kun 2019 on päättymässä ja 2020 kulman takana, mikä on todennäköisyys, että tämä aalto tapahtuu täällä? Ja mikä tarkalleen auttaa nostamaan Ripplen hintaa tänä aikana?

 • Verrattuna mihinkään vuosiin, jotka ovat edeltäneet kryptovaluutan maailmaa, 2019 on valmis olemaan todella valuma-alue massan käyttöönotolle. Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse on väittänyt, että tämä massa-aalto luo edellytykset salauksen hyödykemarkkinoiden syvälle nousulle, ja tällä hetkellä XRP: tä isännöivän pörssin määrä näyttää kasvavan ajan myötä. Esimerkiksi BitTrue oli yksi uudemmat salauspörssit, jotka ovat sittemmin lisänneet Rippleä sen markkinoille. Bitruen ohella Kraken on sittemmin ilmoittanut XRP: n ja Bitcoin Cashin (BCH) kaupankäyntiparista. Uusien kaupankäyntiparien avulla on hyviä uutisia koko ekosysteemilleen.
 • Pankkien ja rahoituslaitosten kiinnostus kasvaa. Ja tämä kiinnostus toimii voimakkaana liikkeellepanevana voimana Ripplelle ja sen tulevalle menestykselle. Japanissa on yhä enemmän pankkeja, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään Ripplen kanssa tulevaisuudessa, ja huomio, jonka se saa xRapidin tehokkuuden ansiosta, kasvaa edelleen. Tämä lumipallon korko nostaa todennäköisesti XRP: n arvoa ylöspäin.
 • Tämän kasvavan kiinnostuksen tason lisäksi Ripple saa paljon suuremman luottamuksen. Useat vuoden 2018 loppupuolella tehdyt tutkimukset osoittavat, että elinkeinonharjoittajilla ei ole juurikaan epäilyksiä siitä, että XRP: llä on kaikki mahdollisuudet tuottaa merkittävää tuottoa sijoittajille vuoden 2019 aikana, vaikka markkinaosuus olisi paljon pienempi kuin sen vaikutusvaltaisempi. kilpailijat, kuten Bitcoin ja Ethereum, Ripple on todennäköisempi ja sillä on paremmat mahdollisuudet tuottaa upeita tuottoja tänä vuonna, lähinnä sen todellisen käyttötapauksen ja kasvavan suosion perusteella tämän reaalimaailman sovellusten perusteella.
 • Ripplen kulman takana on paljon enemmän kumppanuuksia. Ja tämä kiinnostus yhteistyöhön Ripplen kanssa ei tule vain kansainvälisiltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. R3 ja sen Corda-verkosto aikovat tehdä yhteistyötä Ripplen kanssa ja hyödyntää XRP: tä verkostossaan. Tämä tuo Ripplen takaamien kumppanuuksien kokonaismäärän yli 280: een. luetteloon sisällytettävien keskuspankkien lukumäärä. SBI Holdings, joka pyrkii myös tekemään yhteistyötä Ripplen kanssa, koska se aikoo mullistaa Japanin finanssimaailman seuraavien viiden vuoden aikana ja Ripple aikoo olla tärkeä pääkivi tässä.

RippleNetin taonta – PNG-pankki hyppää lohkoketjuun ja rippliin

Yhdysvaltain pankkimaailman kymmenen parhaan joukkoon sijoittunut PNC Bank on virallisesti liittynyt RippleNetiin. Tämän seurauksena pankin asiakkailla on mahdollisuus käyttää reaaliaikaisia ​​kansainvälisiä maksuja Ripplen oman järjestelmän ansiosta.

 • Maailmanlaajuisten rahalähetysten maailmasta tuleva Western Union on erityisen kiinnostunut tekemään yhteistyötä Ripplen kanssa ja työskentelemään sen kanssa. Näin se auttaisi vähentämään huomattavasti kustannuksia, jotka aiheutuvat nykyisestä kansainvälisten maksujen ja rahalähetysten prosessista.
 • Lähi-idän monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät markkinat ovat Ripplen erityinen kiinnostus. Näiden alueiden joukossa sen kohteet ovat. kypsyneet ja kukoistavat markkinat Dubaissa ja lähialueilla ja vauras Persianlahden rannikolla. Tällä alueella kansainvälisten maksujen ja rahalähetysten kysyntä on erityisen hurja, ja Ripple on tuotemerkki, jolla on parhaat mahdollisuudet tarjota tämä näille alueille. Sillä on erityinen markkinarako, josta on huolehdittu siitä, että nämä kansat todella hyötyvät.
 • Kun uusi tuotevalikoima tulee markkinoille laajalla nimellä – RippleNet (ja uusi RippleNet Home), se on saanut paljon kiinnostusta kiinnostuneilta osapuolilta. Näitä tuotteita ovat esimerkiksi xRapid, xVia, xCurrent ja InterLedger Protocol. Kukin näistä tuotteista antaa Ripplelle mahdollisuuden asettaa itsensä kaiken muun tuotteen ulkopuolelle.

XRP: n jatkuva kasvu vuoden 2019 aikana varmistaa varmasti suuren määrän elementtejä. Kun kaikki nämä tekijät otetaan huomioon, on kysymys siitä, milloin XRP: n talouskasvusta poiketen. Niin kauan kuin nämä suunnitelmat ja tavoitteet toteutuvat kumppaneidensa ja sijoittajiensa silmissä, Ripple pystyy todella rakentamaan vauhtia ja aloittamaan ukkosen nousevan tahdin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Ripple ei ehkä ole voittanut liikaa kannattajia, jos he arvioivat sen sen mukaan, kuinka hajautettu se on tai kuinka paljon nimettömyyttä se tarjoaa käyttäjilleen. Se tasapainottaa tämän yhä kasvavalla institutionaalisen tuen ja vakauden määrällä, mukaan lukien suurten markkinatoimijoiden jatkuvasti kasvava kiinnostus. Onko siellä tarpeeksi liikkeellepanevaa voimaa sen kasvun perustelemiseksi.

Onko arvioitu kuinka paljon XRP on vuoden 2019 loppuun mennessä arvoinen?

Ripplen institutionaalisten sijoittajien ja rahoitusyhtiöiden tuottaman koron lisäksi on ollut enemmän keinottelua hintaan, jonka Ripple pystyy vastaamaan vuoden 2019 loppuun mennessä..

On niitä, jotka väittävät, että XRP pystyy saavuttamaan 100 dollarin marginaalin, ellei edes ylitä 500 dollarin rajaa lähitulevaisuudessa 2019, mutta se on vielä tyhjä keinottelu. Ja todellisista näkymistä, jotka ovat juuri takana todelliset mahdollisuudet, jotka mahdollistavat XRP: n kasvun, on jo keskusteltu enemmän kuin tarpeeksi.

Ja vaikka on toivoa, että XRP pystyy nousemaan nöyrän alunsa ulkopuolelle, jopa $ 5-10 -merkin rikkominen on XRP: lle vaikea saavutus.

Lyhyen aikavälin näkökulma

Viime kuukausien aikana olemme nähneet kahden putoavan kiilan luomisen, jotka molemmat ovat toimineet lähtökohtana joukolle purkauksia, jotka tapahtuivat pian sen jälkeen. Ensimmäinen kesti noin 260 päivää, ja sen ansiosta XRP: n perusarvo nousi dramaattisesti 192 prosenttia; ottaen se 0,26 dollarista 0,86 dollariin.

Toinen on parhaillaan käynnissä, ja se on kestänyt yhteensä 150 päivää toistaiseksi, ja voimme odottaa puhkeamisen muotoutuvan pian. Tällä hetkellä Ripplen hinta on liikkunut sivuttain. Jos XRP: lle tulee muodonmuutos, voimme joko odottaa sen saavuttavan 0,57 dollaria tai jopa 0,80 dollaria.

Vaikka XRP: n ja Ripplen suorituskyvyn todella parantamiseksi ja parantamiseksi on tehty paljon työtä, emme voi aliarvioida salausmarkkinoiden vaikutusta digitaaliseen omaisuuteen kokonaisuutena.

Ripple on jatkuvista parannuksistaan ​​huolimatta pitänyt suhteellisen staattisen 12 miljardin dollarin markkina-arvon, ja suurin osa XRP: stä on kyseisen yrityksen hallussa, vaikka sen arvot ylittäisivätkin tuet, sijoittajat ei voi hyödyntää tätä merkittävällä tavalla, kuten se olisi mahdollista muilta salauksilta.

Voiko Ripple saavuttaa 10 dollaria vuonna 2020?

Siellä on useita asiantuntijoita, joiden mukaan Ripple pystyy murtautumaan 0,40–0,50 dollarin vastustasoista, jotka ovat pitäneet Rippleä hintatasossa jonkin aikaa. Tämä antaisi XRP: lle mahdollisuuden rikkoa aikaisemmin hintakeskeinen ympyrä ja antaa sen nostaa jopa 1 dollaria.

Mutta vaikka tämän odotetaan tapahtuvan, voimmeko sitä odottaa vuoden 2019 ensimmäisten neljännesten aikana? Nämä samat analyytikot uskovat, että se voi rikkoa nämä vastarintapisteet, mutta ei Q1: llä – on olemassa vain vähän tekijöitä, jotka tukisivat tällaista väitettä.

Vaikka tämä on valitettava todellisuus, johon optimististen tyyppien on myönnettävä. Kun Ripple-ekosysteemissä on enemmän virtaa institutionaalisiin investointeihin, asiat ja omaisuus voivat hyvinkin muuttua parempaan suuntaan. Jos näin tapahtuu, voimme odottaa XRP: n taustalla olevan arvon saavuttavan:

 • Noin 1-2 dollaria Q2 2019 aikana
 • Noin 3-5 dollaria Q3 2019 aikana
 • Noin 5-10 dollaria Q4 2019 aikana (se on ihanteellinen skenaario)

Mikä estää ripplin kehittymisen edelleen?

Voimme helposti luetella erilaisia ​​etuja, jotka tulevat Ripple-sovelluksen käyttöön. Mutta sanottuaan, se ei ole tappiollinen haittojen suhteen, että sen on työskenneltävä muutoksenhakuun. Tässä on joitain asioita, jotka saattavat hyvin lykätä sijoittajia Ripplen suhteen:

 • Ripple on valuutta, johon liittyy paljon keskittämistä. Sitä ohjaa pääasiassa Ripple Labs. Ja noin 61 prosenttia XRP: n nykyisestä määrästä on kyseisen yrityksen hallussa. Tämän lopputulos on, että se vahingoittaa potentiaalista likviditeettiä, jolloin kauppiaat käyttävät usein aikaa syyttää Ripplea markkinoiden muuttamisesta.
 • Tällä hetkellä Ripplea ei voi ostaa fiat-valuutalla tällä hetkellä. Sijoittajat voivat sen sijaan vaihtaa sen vain muuntyyppiseen kryptovaluuttaan, samalla kun nämä samat vaihtoehtoiset kryptovaluutat hyötyvät tästä tekijästä.
 • Ripple vie paljon aikaa keskittyä itse institutionaaliseen rahoitukseen ja pankkeihin. Tämän seurauksena sitä ei voida käyttää suoraan online-ostosten tekemiseen yksilöllisesti, mikä menettää paljon joustavuutta. Tämä monipuolisuuden puute ei ole mitään, mikä ei auta, jos Ripple aikoo kilpailla kryptovaluuttojen kanssa, jotka taistelevat päästäksesi yksittäisten ostajien ja myyjien käsiin.
 • Tällä hetkellä – kryptovaluuttamarkkinoilla on käyntiaika. Tämän lisäksi päivät, jolloin yritykset voivat kerätä valtavan määrän rahaa tuskin perustelluilta ICO: ilta ja valkoisista kirjoista, ovat kuluneet menneisyyteen. Tämän seurauksena näemme paljon enemmän skeptisyyttä markkinoilta, jotka ovat heränneet uskomattoman kohotetusta nousutrendistä. Elinkeinonharjoittajat tekevät tietoon perustuvia päätöksiä eivätkä aio maata suuria riskejä lupaamalla korkeampia tuottoja.

Tällä hetkellä salausvaluuttamarkkinoilla on tehtävä perusteelliset uudistukset voidakseen todella työntää XRP: n pois sen alemman arvon ympyrästä, jossa se tällä hetkellä asuu.

Bottom Line on tämä

Ripplerit pysyvät aaltoilevina. XRP-armeija ja globaali Ripple-yhteisö ovat helposti suurimpia, jotka edustavat yleistä syytä maailmanlaajuisten maksujen tekemiseen. XRP: n kovasta krypto-twitter-väkijoukosta yrityksen University Blockchain Research Initiative (UBRI) -yritykseen Ripplen tulos on nouseva kuin koskaan vuoteen 2020 ja sen jälkeen..

Jos jokin ja / tai kaikki nämä erilaiset XRP-hinnan ennusteet toteutuvat, voimme hyvin nähdä Ripplen rikkovan alemman 0,25 dollarin vastustason ja ehkä jopa voittamaan edellisen korkean hintahinnan 3,65 dollaria. Tämä näyttää olevan todennäköisin tilanne, kun Ripple onnistui toteuttamaan vaaditun likviditeetin (xRapid) tämän vuoden aikana..

Emme kuitenkaan keskittyneet tänään XRP-hintaan tai Ripple-kolikon vaihtokurssiarvoon, vaan oppineet yrityksestä Ripple ja kryptovaluutta XRP; ja mitä he edustavat erikseen, kollektiivisesti ja suurena osana kehittyvää bitcoin-johtamaa digitaalisten omaisuuserien ja virtuaalivaluuttojen ekosysteemiä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map