Ripple-hintaennuste: XRP-kolikkoennusteet

Missä Ripplen XRP-kryptovaluutta on menossa? – Katsaus digitaalisen omaisuuden tulevaisuuteen

Vaikka markkinoilla on tällä hetkellä uusi laskusuuntaisen aallon aalto, monet alan asiantuntijat ovat silti melko toiveikkaita siitä, että salaussektori palaa kaikkien aikojen korkeimpiin arvoihinsa joskus lähitulevaisuudessa. Tässä suhteessa mainitaan, että Ripplen XRP-tunnus antaa globaalille sijoittajayhteisölle sijoitetun pääoman tuottoprosentin, joka on huomattavasti suurempi verrattuna muihin johtaviin salausvaroihin, kuten Bitcoin. Tämä johtuu siitä, että XRP: n nykyisellä arvolla 0,25 dollaria paluu 3,30 dollariin merkitsisi voittojen kasvua yli kymmenen kertaa.

Tässä artikkelissa tarkastelemme useiden asiantuntijoiden ja analyytikoiden mielipiteitä, jotka ovat toimineet tällä alalla jo jonkin aikaa. Ennen kuin aloitamme sen, katsotaanpa joitain syitä, jotka ovat tehneet XRP: stä niin suosittua parin viime vuoden aikana:

Miksi Ripplen XRP: llä on vahva seuranta?

(i) Institutionaalinen käyttö:

Kuten monet säännölliset lukijamme ovat todennäköisesti hyvin tietoisia, Ripple-ekosysteemi tarjoaa finanssialalle alustan, joka eliminoi monet ongelmista, jotka tällä hetkellä liittyvät rajat ylittäviin liiketoimiin. Joitakin näistä asioista ovat:

Erittäin hidas käsittelynopeus: Vaikka Paypal vie 2-4 päivää kansainvälisten siirtojen helpottamiseksi, XRP sallii rahanvaihdon (paikallisen tai kansainvälisen) muutamassa minuutissa.

Tx-kustannukset: Perinteiset maksuprosessorit ottavat 3–5% käsittelymaksuina siirrettävästä kokonaismäärästä. Tältä osin XRP-tapahtumat maksavat vain murto-osan siitä, mitä ihmisten on muuten maksettava käytettäessä perinteisiä maksuratkaisuja (kuten ApplePay, SWIFT, Paypal jne.).

Luotettavuus: Ripple tekee rajatylittävistä maksuista paljon luotettavampia ja tehokkaampia (erityisesti suurille rahoitusoperaattoreille) käyttämällä hajautettua pääkirjaa, joka tarjoaa suurta avoimuutta.

Lopuksi on huomattava, että toistaiseksi yli 100 rahoituslaitosta on tehnyt yhteistyötä Ripplen kanssa (ja hyödyntävät tällä hetkellä yrityksen blockchain-ratkaisuja ja tekniikoita). Esimerkiksi aiemmin tänä vuonna Ripple teki sopimuksen Omanissa sijaitsevan BankDhofar-pankin kanssa helpottaakseen rahansiirtojaan mahdollisimman kustannustehokkaalla ja saumattomalla tavalla. Vastaavasti aiemmin Ripple on tehnyt sopimuksia muiden vakiintuneiden rahoituslaitosten, kuten Banco Santanderin, Moneygramin, kanssa..

(ii) Big Name -kumppanuudet:

Parin viime vuoden aikana Ripple on solminut kumppanuuksia monien yritysten kanssa, jotka ovat tehneet sijoittajat optimistisiksi XRP: n hinnasta. Ensinnäkin Ripple tuli äskettäin yhdessä Flutterwaven kanssa – lohkoketjuyritys, joka pyrkii kuromaan umpeen Afrikan markkinoiden ja muun maailmantalouden välisen kuilun. Vastaavasti Ripple allekirjoitti myös Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevan sähköisen rahan yrityksen Moneynetintin kanssa sopimuksen maksuprosessorin helpottamiseksi sen monien laajamittaisten finanssitransaktioiden osalta (vain yritysasiakkaille).

(iii) Erittäin nopeat tapahtumakurssit:

Aikaisemmin Visa omisti maailman nopeimman maksuprosessorin arvonimen. Kaikki tämä on kuitenkin muuttunut sen jälkeen, kun Ripple hiljattain valtaisi monikansallisen jättiläisen esittelemällä jopa 50000 tapahtuman sekunnissa käsittelynopeuden – luku on huomattavasti suurempi (<2X) kuin mitä Visa tarjoaa (24000 TPS).

Kuinka salausyhteisö tuntee XRP: n tulevaisuuden?

Edith Muthoni – Huono lyhyen aikavälin näkymät


Edith on päätoimittaja LearnBonds.com-sivustolla, joka on henkilökohtainen sijoituspaikka ja yhteisö, jolla on yli 100 000 kuukausittaista lukijaa. Hänen mielestään XRP on ollut yksi vuoden pettymyskolikoista. Vuoden 2018 loppupuolelta lähtien digitaalinen valuutta on ottanut laskutrendin, mitä hän pitää alhaisimpana hetkenä. Hän huomauttaa lisäksi, että vaikka Ripplen esittämä tekniikka on erittäin lupaava, tämä potentiaali ei ole heijastunut XRP: n suorituskykyyn. Muthoni lisäsi sähköpostissa MasterTheCryptolle:

“Kolmen viimeisen kuukauden aikana kolikko on osoittanut heikkoja indikaattoreita nousevan trendin muodostumisesta pariksi Bitcoinin kanssa. En siis kirjoita sitä vielä – vaikka en suosittelisi ketään ostamaan juuri nyt. Pitkällä aikavälillä mikään kolikosta tai sen blockchain-tekniikasta ei anna mitään indikaattoreita merkittävistä hintakehityksistä. Olen sitä mieltä, että jos sen oletetaan nousevan nousutrendiksi, se on niin äkillistä, että se löytää useimmat sijoittajat ja tavalliset kauppiaat epävarmana.

Ryan Selkis – optimistinen keskipitkän ja pitkän aikavälin tulevaisuudesta

Ryan Selkis – Messarin perustaja ja toimitusjohtaja – suhtautuu melko optimistisesti Ripplen tulevaisuuteen lähinnä siksi, että hän uskoo, että salausalusta tarjoaa yrityksille uuden protokollan, joka ei ole vain helppokäyttöinen, vaan auttaa myös virtaviivaistamaan maksuja eri osiin. maailman. Tämän seurauksena Selkis on varsin toiveikas, että johtava digitaalinen tunniste nousee jälleen takaisin edelliseen ATH: seensa seuraavan vuoden aikana..

Peter Brandt – Jatkuva hintavaihtelu

Factor LLC: n toimitusjohtaja on yksi niistä ihmisistä, joiden tiedetään tukevan ennusteensa vakaalla tilastolla ja luvuilla. Tältä osin kysyttäessä XRP: n tulevaisuudesta Brandt totesi, että XRP: llä oli merkkejä kelautumisesta (huolimatta vahvojen perustekijöiden esittelystä.) Tämä johtui hänen mielestään lähinnä siitä, että Ripple manipuloi markkinoita yleensä – minkä Brandt uskoo XRP laskee vielä 20% vuoden 2019 loppuun mennessä.

InvestingHaven – 20 dollaria vuoden 2020 loppuun mennessä

InvestingHaven on analyysisivusto, joka tarjoaa lukijoille yksityiskohtaiset erittelyt, hinta-analyysit erilaisista digitaalisista hyödykkeistä. Tältä osin tiedotusvälineiden mukaan XRP voi vuoden 2019 loppuun mennessä saavuttaa 20 dollarin hintapisteen – ennuste, joka todennäköisesti ei toteudu, varsinkin kun otetaan huomioon, että valuutan nykyinen arvo on noin 0,247 dollarin raja.

Exante – 0,5 dollaria seuraavien 3-4 kuukauden aikana

Verkossa haastattelussa Master The Crypto, Exanten analyysiryhmä kertoi meille, että Ripple (XRP) on nauttinut mainetta olevan yksi parhaista blockchain-ekosysteemeistä pankeille ja muille vastaaville rahoituslaitoksille jo jonkin aikaa. Tämän seurauksena yhtiö on valmis poistamaan nykyisen aukon perinteisen rahoitusalan ja salausmarkkinoiden välillä. Lisäksi Exanten kansalaiset uskovat myös, että kun siirrymme tulevaisuuteen, Ripple voi toimia blockchain-kanavana fiatille ja erilaisille salaustapahtumille.

“XPR-kurssi vuonna 2019 on erittäin vakaa verrattuna muihin tärkeimpiin rahakkeisiin. Se pysyi välillä $ 0,24- $ 0,48 (kaksinkertainen vaihtelun suuruus), kun taas ETH- ja BTC-hinnat vaihtelivat kolminkertaisesti ja nelinkertaisesti. XRP on tilapäisesti laskussa, mutta dynamiikka on maltillista. Syyskuussa se menetti 7%, kun taas salausmarkkinat menettivät 15%. Vakaa korko on avain monille sijoittajille (erityisesti laitoksille), joten pitkällä aikavälillä heillä voi olla suurempi kiinnostus XRP: hen kuin BTC: hen. Tulevaisuudessa vakavuuskerroin voi nostaa XRP-hintoja klassisen salauksen yli. Omaisuushintojen ennustaminen epävakaassa kriittimarkkinoissa on pelottava tehtävä. Ajattele esimerkkinä Bakkt-kaupan alkua. Uskon XPR: n pysyvän 0,2–0,3 dollarin vaihteluvälillä seuraavien viikkojen ajan ja mahdollisesti nousevan yli 0,5 dollariin vuoden loppuun mennessä. ”

Exante on eurooppalainen sijoitusyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen verkkokaupan alustan, jolla on pääsy yli 50 maailmanmarkkinoille. Vuonna 2012 yritys perusti maailman ensimmäisen kryptovaluutan suojausrahaston Bitcoin Fundin. Exantelle on myöntänyt eurooppalainen sääntelyviranomainen MFSA ja CySEC.

Naeem Aslam – positiivinen lyhytaikainen arvostus

Naeem Aslam on arvostettu kryptoanalyytikko, joka kommentoi äskettäin sitä mieltä XRP: n arvoksi tulee tulevaisuudessa. Hän uskoo, että XRP on tällä hetkellä voimakkaasti ylimyyty, joten olisi järkevää sijoittaa osa elämän säästöistään johtavaan digitaaliseen omaisuuteen.

Phil Nunn – Vahvat pitkän aikavälin näkymät

Phillip Nuun on Wealth Chain Capitalin toimitusjohtaja & Blackmore-ryhmä. Hänen mielestään Ripplen XRP-tunnuksella on jatkossakin suuri rooli globaalissa salausekosysteemissä. Ja vaikka hän ei antanut tarkkaa numeroa siitä, mihin digitaalinen tunniste saavuttaa lähivuosina, hän lisäsi, että tulevaisuus näytti kirkkaalta XRP: lle ja että Ripple oli yhtä tärkeä globaalille tekniikkamaailmalle kuin Microsoft oli 90-luku ja 2000-luvun alku.

Daniel Ameduri – Positiivinen keskipitkän tai pitkän aikavälin näkymä

Daniel Ameduri on Future Money Trends -yrityksen perustaja sekä kirjan Don’t Save for Retirement: A Millennial’s Guide to Financial Freedom -sovelluksen kirjoittaja. Hän kertoi äskettäin Master The Crypto -lehdelle, että XRPs-apuvälineen ansiosta nopeaan, matalaan palkkion valuutanvaihtoon (jota voi tapahtua keskimäärin 4 kertaa sekunnissa) monet ihmiset ympäri maailmaa ovat alkaneet luopua riippuvuudestaan ​​Yhdysvaltain dollarista ja ovat alkaneet siirtyä salaukseen. Ameduri lisäsi lisäksi:

“Kun XRP on edelleen omaksuttu pankeissa, kuten PNC, Santander, Standard Chartered ja muissa, näemme vauhtia rakentuvan itselleen, mikä antaa XRP: lle vahvat perustekijät korkeammille hinnoille eteenpäin. Odotan salauksen yleismarkkinoiden olevan pitkän aikavälin nousutrendissä, koska uskon lohkoketjuun. XRP on yksi arvostetuimmista salausvaroista ja Bitcoinin noustessa odotan täysin nousevan vuorovesi heijastuvan XRP: n korkeampiin hintoihin. Uskon viiden vuoden kuluttua, näemme uusia kaikkien aikojen huippuja. Tällä hetkellä XRP on 0,25 dollaria ja sen ATH on 3,84 dollaria, selvästi, olen hyvin nousussa XRP: n tulevaisuudesta. Tarvitsemme Bitcoinin palauttamaan itseluottamuksen ylöspäin nähdäksemme sen viime kädessä. ”

LongForecast – välillä 0,1 – 0,2 dollaria vuoteen 2021 saakka

Toinen suosittu verkkosivusto, joka tunnetaan hyvin tutkituista hintaennusteista. Mitä tulee XRP: hen, LongForecastin tutkimusryhmä uskoo, että kolmanneksi suurin kryptovaluutta kokonaismarkkina-arvojen mukaan pysyy edelleen 0,1-1,2 dollarin arvojen välillä (ainakin vuoden 2021 puoliväliin saakka). Pitkällä aikavälillä (ts. Vuoteen 2023 mennessä) XRP: n hinta voi kuitenkin jälleen nousta ja saavuttaa noin 0,49 dollarin hintapisteen per merkki.

OracleTimes – 5 dollaria joulukuuhun 2019 mennessä

Suosittu salausväline lähetti äskettäin artikkelin, jossa heidän tutkimusryhmänsä mainitsi ennustavansa XRP: n hinnan olevan noin 5 dollaria tämän vuoden loppuun mennessä. Vuoden 2019 alusta lähtien Ripplen lippulaiva-digitaalivaluutta on kuitenkin laskenut yli 10% – minkä seurauksena monet asiantuntijat ovat nyt melko surkeat XRP: n tulevan taloudellisen potentiaalin suhteen.

Roman Guelfi – Ihmisarvoiset lyhyen aikavälin näkymät

Arvostettu salausanalyytikko Roman Guelfi uskoo, että vuosi 2019 osoittautuu hyväksi vuodeksi XRP: lle – varsinkin kun Ripple on äskettäin mukana useissa vakiintuneissa projekteissa (samoin kuin muissa blockchainiin / salaukseen liittyvissä yrityksissä) vahvistamaan sen valtavirtaa. Ja vaikka Guelfi ei toimittanut tarkkaa hintaennustetta väitteidensä tueksi, hän lisäsi, että vuoden 2019 loppupuolella XRP saattaa pakottaa muut vakiintuneet salausvarat “ottamaan takapenkille”.

UsLifted – Noin 23 dollaria vuoden 2020 loppuun mennessä

Salausennustusportaali ‘UsLifted’ väittää, että seuraavan noin 16 kuukauden aikana yhden XRP-tunnuksen hinta saattaa nousta 22,79 dollariin (yhdessä kiertävän 38 739 145 924 XRP: n toimituksen kanssa).

Lance Morginn – 100–500% enemmän käyttöä

Lance Morginn, Blockchain Intelligence Groupin (BIG) johtaja, Vancouverissa toimiva blockchain-agnostinen haku- ja analytiikkatiedustelupalveluyritys, joka työskentelee suoraan rahoituspalvelujen, pankkiautomaattien, pörssien ja pankkien kanssa XRP-hintaennusteen suhteen..

Luulen, että XRP: llä on joitain todellisia jalkoja, ja siksi se voi nähdä merkittävää kasvua tulevina vuosina. Seuraavien kuuden kuukauden aikana uskon voivamme nähdä 100-500%: n nousun, ja pitkällä aikavälillä se voi olla huomattavasti suurempi nousu tämän päivän hintaan perustuen. Kun häneltä kysyttiin hänen näkemyksistään XRP: stä valuuttana taloudellisesta POV: stä, hän sanoi, että odotan, että näemme lisää yrityksiä, kuten SBI, jotka omaksuvat Ripple-verkon. Tämän vuoden maaliskuun lopussa he liittivät 13 pankkia blockchain-maksusovellukseensa.

Pitkällä aikavälillä meillä on vain kourallinen kryptovaluuttoja, ja uskon, että XRP: llä on mahdollisuus olla yksi niistä,

XRP-kolikoiden ennusteet sulkemisessa

Voimakkaan vuoden 2018 jälkeen XRP: n suorituskyky parin viime kuukauden aikana näyttää olevan jonkin verran vakiintunut. Valuutan perustekijöitä tarkastellessaan monet asiantuntijat uskovat kuitenkin, että XRP: lle saattaa olla varattavissa suuria asioita. Ensinnäkin Ripple on äskettäin solminut kumppanuuksia useiden vakiintuneiden yritysten ja liikeyritysten kanssa – mikä on saanut markkinat valtavasti sijoittajien luottamusta.

Tästä huolimatta on tehtävä selväksi, että kaikkia edellä esitettyjä lausuntoja / asiantuntijalausuntoja on pidettävä vain ohjeina eikä konkreettisina sijoitusneuvojina. Ihmisille, jotka haluavat sijoittaa suuresti näille markkinoille, on parasta, että he tekevät huolellisuuden ja neuvovat muutamia talousneuvojia, jotka ovat olleet aktiivisia tällä hieman syntyvällä alueella muutaman vuoden ajan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map