REINNO tunnistaa Connecticutin kiinteistöt

Connecticutista on viime aikoina tullut yksi ensimmäisistä kaupallisista kohteista, joille on tehty tokenisaatio Yhdysvalloissa.

REINNO, kiinteistöjen tokenisaatioasiantuntijat, on juuri ilmoittanut tämän omaisuuden edustajien turvakoodien onnistuneesta luomisesta ja myöntämisestä. Prosessi, joka osoitti selvästi, mitä REINNO pystyy tarjoamaan asiakkailleen.

Velkainstrumentti

Vaikka digitaalinen arvopaperisektori on vielä nuori, olemme nähneet erilaisia ​​ominaisuuksia, sekä asuin- että kaupallisia. Tämä on antanut akkreditoiduille sijoittajille ympäri maailmaa mahdollisuuden hyötyä mahdollisista kannattavista mahdollisuuksista, joita heillä ei muuten olisi.

Tässä nimenomaisessa tapauksessa 2,5 miljoonan dollarin kiinteistön omistajat, joille on tehty tokenisaatio, eivät aio myydä omaisuuttaan. Pikemminkin he etsivät lainaa.

Samoin kuin BlockFi ja Celsius, REINNO pystyy tarjoamaan pääomalainoja lainanottajille ottamalla vastineeksi jonkinlaisen vakuuden. Tämän Connecticutissa sijaitsevan kiinteistön osalta tällaisen lainan helpottamiseksi käytettiin monivaiheista prosessia.

  1. REINNO merkitsi kaupallisen omaisuuden kokonaisuudeksi.
  2. Kiinteistönomistajat voivat nyt valita niin monta merkkiä, joita tarvitaan pantiksi / vakuudeksi halutulle pääomalainalle.
  3. REINNO helpottaa lainaa jäsenneltynä heidän ainutlaatuisella riskiarvioinnillaan

Luonnollisesti kukin näistä lainoja tarjoavista yrityksistä käyttää ainutlaatuisia riskimalleja arvioidessaan potentiaalista lainaa, koska vakuudeksi annettavat varat eroavat suuresti.

REINNO-välitön luotonantoREINNO-välitön luotonanto

Katso tämä video YouTubessa

Ainutlaatuiset edut

Rakentamalla tokenisaatio tällä tavoin lainanottajat / kiinteistönomistajat hyötyvät useilla rintamilla.

Vaikka he ovat ilmeisesti edelleen koukussa lainan ja koron takaisinmaksussa, lainanottajat voivat odottaa hyötyvänsä:

  • Lisääntynyt hyväksyntä
  • Joustavuuden jäsentäminen

Puhuessaan REINNOn toimitusjohtajan Viktor Viktorovin kanssa hän toteaa, että suuri osa tästä joustavuudesta johtuu siitä, että lainanottajat voivat valita, kuinka suuren osan omistamastaan, nyt merkinnöinä olevasta omaisuudestaan ​​haluaisivat antaa vakuudeksi..

Kun merkintä tapahtuu lainan helpottamiseksi, tämä tarkoittaa myös, että STO: ta ei vaadittu, koska rahoitus hoidettiin talon sisällä. Tämä nopeuttaa huomattavasti pääoman saantia ja säästää rahaa tämän kaltaisissa kaupoissa.


Kun kaikki on sanottu ja tehty, kun laina on maksettu takaisin, vakuus palautetaan ja lainanottaja on säilyttänyt omaisuutensa.

Kommentti

Ilmoittaessaan edellä mainitun omaisuuden merkinnästä REINNOn perustajat käyttivät kukin aikaa jakamaan ajatuksiaan.

Viktor Viktorov, toimitusjohtaja & REINNOn perustaja totesi,

”Siellä REINNO erottuu. Kilpailijoistaan ​​poiketen REINNO tarjoaa paitsi tokenisaation myös lisäpalveluja sääntelyn noudattamisesta ja oikeudellisesta rakenteesta kiinteistöjen rahakkeisiin luotonantoon likviditeetin luomiseksi

REINNOn perustaja Barry Monies totesi,

“Tokenisaation ja oman lainanantoalustamme ansiosta pääomasijoituksen hyödyntäminen ja rahakkeiden lupaaminen lainan ottamiseksi on mahdollista vain muutamassa minuutissa … Lisäksi ositettu omistus mahdollistaa osan merkkien käyttämisestä vakuudena pantin asettamisen sijaan koko kiinteistö. “

105 miljoonan dollarin rahasto

Tänään tänään keskusteltu kehitys tulee heti REINNOn ensimmäisen 105 miljoonan dollarin rahaston kannoille, joka ilmoitettiin tammikuun lopulla 2020 yhdessä REI Capital Growthin kanssa.

Tämä oli rahasto, joka oli rakennettu tavalla, joka tarjoaa sijoittajille pääsyn osakkeisiin tai velkoihin rahastossa, joka on asuttu useilla yhdysvaltalaisilla kiinteistöillä.

Sijoittajat ovat iloisia kuullessaan, että REINNO on onnistunut luomaan kumppanuuden turvakoodien vaihdon ADAX kanssa. Tällöin he hyötyvät kaivatusta likviditeetistä, joka usein liittyy / luvataan turvakoodeihin.

REINNOn toimitusjohtaja Viktor Viktorov toteaa,

“… olemme innoissamme yhteistyöstä täysin säännellyn arvopaperikaupan kanssa voidaksemme lisätä likviditeettiä sijoittajille.”

REI: n 105 miljoonan dollarin STO, jonka REINNO on tokenoinut

REINNO

Vuonna 2019 perustettu REINNO ylläpitää toimintaansa Connecticutissa. REINNOn takana oleva tiimi on kehittänyt alustan ja palvelusarjan, jotka yhdistävät kiinteistöt tokenisaatioon.

Toimitusjohtaja Viktor Viktorov valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

Julkaisussa Muut uutiset

Connecticut ei ole ainoa alue, joka alkaa nähdä kiinteistötunnusten hyödyt. Olemme esimerkiksi nähneet käytännön lisääntyvän Euroopassa ja viimeksi Afrikassa. Käytä seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka Afrikka hyötyy kiinteistöjen merkinnöistä.

Flyt Property tuo ensimmäisen Tokenized Real Estate STO: n Afrikkaan

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map