KlickOwn Partners Netfondien kanssa uudella Tokenization-alustalla

Tällä viikolla hampurilainen tekninen startup KlickOwn ilmoitti strategisen kumppanuuden muodostamisesta johtavan rahoitusalustan Netfonds AG: n kanssa. Ohjaus on osa suurempia suunnitelmia käynnistää blockchain-pohjainen hallinta- ja markkinointimerkitty kiinteistöalusta. Uutiset osoittavat lisää merkintöjä EU: n markkinoilla.

KlickOwn-alusta

Päivitetty KlickOwn-tokenoitu kiinteistöalusta sallii sijoittajien ja kiinteistönomistajien harjoittaa liiketoimintaa lohkoketjun kautta. Alusta sallii sellaisenaan kiinteistöjen merkitsemisen, turvakoodien liikkeeseenlaskun sekä näiden rahoitusinstrumenttien hallinnan ja kaupankäynnin.

Merkittävä virstanpylväs

Kumppanuudesta puhuessaan KlickOwnin perustaja ja toimitusjohtaja Alexander Braune kutsui muutosta merkittäväksi virstanpylvääksi markkinoilla. Lisäksi hän kuvaili, kuinka kumppanuus siirtää yrityksen lähemmäksi yleistä tavoitettaan kiinteistöihin tehtyjen pääomasijoitusten demokratisoimisesta. Hän käsitteli myös Netfondsin vuosien kokemusta ja sitä, miten tämä kokemus sopii KlickOwns-strategiaan.

Tähtien lohkoketju

Mielenkiintoista on, että projekti edustaa yhtä ensimmäisistä merkityistä kiinteistöyrityksistä Tähtien estoketju. Stellar on avoimen lähdekoodin hajautettu maksuprotokolla, joka mahdollistaa nopeat, rajat ylittävät maksutapahtumat minkä tahansa valuuttaparin välillä. Lisäksi neljännen sukupolven lohkoketjuna Stellar tarjoaa edistyneitä älykkäitä sopimussuunnitteluominaisuuksia.

Päätös käyttää Stellar-lohkoketjua avaa KlickOwn-alustan joukolle uusia toimintoja. Ensinnäkin se tarjoaa erittäin alhaiset transaktiokustannukset. Mikä tärkeintä, Stellar on hajautettu ja voittoa tavoittelematon yritys, jolla on altruistisia tavoitteita verrattuna yleiseen voittoa tavoittelevaan strategiaan

Saada turvallisuutta ja tehokkuutta – KlickOwn

Keskustellaan myös liikkeestä, Wladimir Huber, KlickOwnin perustaja ja hallituksen jäsen kiitti yrityksensä yhteistyötä Netfondsin kanssa. Tärkeää on, että hän käytti hetken kuvaamaan uutta tuotetta ja joitain etuja, joita tokenisaatio tuo alustalle. Hän selitti, että käyttäjät saavat samat edut kuin perinteinen joukkovelkakirjalaina, mutta ilman kaikkia näihin liiketoimiin normaalisti liittyviä lisäkustannuksia. Uusi järjestelmä poistaa nimenomaisesti maailmanlaajuisten varmenteiden tai kalliiden pankkitalletusten tarpeen.

KlickOwnin perustaja Wladimir Huber

KlickOwnin perustaja Wladimir Huber

Netfondit

Netfonds puolestaan ​​lainaa asiantuntemustaan ​​sääntelypalvelujen tarjoajana. Sellaisena yritys hoitaa vastuuvarjojen sääntelytoiminnon sekä lohkoketjussa hallinnoitavien joukkovelkakirjojen rakenteen ja hyväksynnän. Lopuksi yritys vastaa myös digitaalisen omaisuuden hallinnan vaiheesta. Tämän tehtävän suorittamiseksi molemmat yritykset aikovat tehdä tiivistä yhteistyötä NSI Netfonds Structured Investments GmbH: n kanssa. Erityisesti NSI Netfonds Structured Investments GmbH on Netfonds AG: n tytäryhtiö.


Suora hallinta

Netfonds AG: n toimitusjohtaja Peer Reichelt keskusteli äskettäisessä haastattelussa projektin mahdollisuudesta. Hän selitti, että uusi alusta mahdollistaa kiinteistösijoitusten suoran hallinnoinnin ja välityksen. Lisäksi hän puhui siitä, kuinka uusi foorumi parantaa Netfondsin kiinteistöosaston sijaintia. Reichelt uskoo erityisesti, että uusi alusta laajentaa yrityksen kiinteistöjen myyntiosastoa ja luo perustan uudelle digitaaliselle liiketoimintamallille.

Sijoittajat, jotka haluavat osallistua KlickOwn-merkinnällä varustettuun kiinteistövälitystodistukseen, voivat tehdä sen siirtymällä suoraan yrityksen verkkosivustolle. Täältä voit ostaa digitaalisia kiinteistövakuudellisia joukkolainoja täytettyään vaaditut rekisteröintitiedot. Erityisesti vähimmäissijoitussumma on vain 10 euroa. Lisäksi foorumi tarjoaa sinulle monenlaisia ​​tapoja maksaa uuden merkinnöistäsi, mukaan lukien perinteisen SEPA-pankkisiirron käyttö.

Sisääntulopalkin laskeminen – KlickOwn

Yksi KlickOwn-konseptin tärkeimmistä näkökohdista on halu asettaa kiinteistösijoitus kaikkien saataville. Alustan vain 10 euron vähimmäissijoitustaso tekee unelmasta totta. Tällä tavoin kansainväliset sijoittajat voivat helposti osallistua Saksan kiinteistömarkkinoihin huolimatta vähimmäisrahoitusesteistä.

Peer Reichelt - Netfonds AG: n toimitusjohtaja

Peer Reichelt – Netfonds AG: n toimitusjohtaja

Aikaisemmin sijoittajien oli tarjottava merkittävä määrä rahoitusta voidakseen osallistua kansainväliseen kiinteistömyyntiin. Useimmissa tapauksissa nämä yksinomaiset sijoitukset olivat vain akkreditoitujen sijoittajien käytettävissä. Akkreditoitu sijoittaja on henkilö, jolla on vähintään miljoona dollaria likvidejä varoja. Valitettavasti tämä strategia jätti sekä sijoittajat että kiinteistönomistajat kärsimään.

Ensinnäkin useimmilla sijoittajilla ei ollut rahoitusta osallistumiseen. Tämän vuoksi näiden sijoittajien oli mentävä muualle osallistumaan. Monissa tapauksissa heidät pakotettiin sijoittamaan vähemmän toivottaviin ja riskialttiimpiin yrityksiin. Samalla kiinteistönomistajat käänsivät usein rahoituksen pois, koska se ei täyttänyt tarvittavia vähimmäisvaatimuksia. Onneksi KlickOwnin foorumi poistaa kaikki nämä ongelmat.

KlickOwn tulevaisuudesta

Alusta tarjoaa tällä hetkellä vain tokenoituja ominaisuuksia Saksassa. Lähikuukausina yritys voi laajentua muille EU: n markkinoille. Tällä hetkellä sijoittajat saavat kiinteitä korkomaksuja osallistumisestaan. Yritysdokumentaation mukaan yritys aikoo tarjota erillisiä digitaalisia kiinteistövakuudellisia joukkovelkakirjoja vastaavilla BaFin-säännellyillä turvakoodeilla jokaiselle kiinteistöhankkeelle.

Netfondit

Netfonds tarjoaa hallintoa, neuvontaa, tapahtumien käsittelyä ja sääntelyä Saksan finanssialalle. Yritys käyttää verkkopohjaista teknologia-alustaa, jonka avulla finanssialan käyttäjät voivat käsitellä rahoitusmarkkinatapahtumia täysin, turvallisesti ja samalla noudattaen EU: n arvopaperimääräyksiä. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluvat rahastoyhtiöt, varainhoitajat, talousneuvojat, erikoispankit ja vakuutusyhtiöt.

Tokenisaatio vie Stormin kiinteistömarkkinat

Tämä uutinen on vain viimeisin luettelo kiinteistörahastoja merkitsevistä yrityksistä. Juuri tällä viikolla Red Swan oli yhteistyössä tokenisaatiojätti Polymathin kanssa. Pari merkitsi onnistuneesti 2,2 miljardia dollaria kiinteistöjä osana ensimmäistä hankettaan. Joka päivä lisää tokenisaatioalustoja tulee kiinteistöalalle.

Aiemmin monet näistä hankkeista ovat pudonneet tielle paperityön tai rahoituskysymysten takia. Nyt kiinteistöyritykset tekevät ensimmäistä kertaa yhteistyötä tokenisaatioalustojen kanssa varmistaakseen, että niiden tuotteet ja markkinat ovat räätälöityjä kiinteistöalalle. Tästä syystä on tulossa merkittyjä ominaisuuksia, jotka kulkevat yleisölle tulevina viikkoina.

Toistaiseksi KlickOwnilla näyttää olevan alkuhyökkäys muilla EU: n markkinoilla. Voit odottaa, että yritys hyödyntää tätä lyijyä, kun yritys jatkaa tuotteidensa ja markkinointinsa laajentamista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map