Japani näkee kiinteistöt tokenisoituna uuden alustan kautta

Yhteistyöalusta

Japanin maaseudulla oli runsaasti asumattomia koteja, joten heille, jotka katsoivat tarkkaan, tarjottiin tilaisuus. Tämän seurauksena kunnianhimoinen yritys LIFULL-nimisenä näki tämän ja lähti polulle, joka näyttäisi näiden kotien elvyttävän. Tällöin syntyisi kannattavia sijoitusmahdollisuuksia ja tarjottaisiin kohtuuhintaisia ​​asuntoja niitä tarvitseville.

Rahoittaakseen ponnistelujaan ja yleistavoitteitaan LIFULL teki yhteistyötä blockchain-teknologian tarjoajan BUIDL: n kanssa. Tämä kumppanuus avasi oven digitaalisille arvopapereille ja sijoittamalla kiinteistöjen ositetun omistuksen avulla kehittämällä ”rahoitusalustan”.

Siitä lähtien Securitize on ostanut BUIDL: n. Tällä ei kuitenkaan ole ollut negatiivista vaikutusta aiemmin perustettuun projektiin. Päinvastoin, Securitize on ottanut kannan, joka osoittaa, että ne jatkavat tämän lupaavan projektin tukemista.

Todistetut tulokset

Erityistä tässä yhteistyössä on se, että näiden turvallisuutta edistävien merkkien usein mainitsemat edut osoittautuivat totta. Tätä siirtoa ei tehdä toteutuneen potentiaalin mahdollisuudesta, vaan todennettujen etujen vuoksi.

Yritykset totesivat, että pyrkimyksen alkuvaiheessa nämä edut olivat ilmeisimpiä neljässä skenaariossa. Seuraava on ote heidän julkaisustaan, kuvaamalla mitä nämä olivat.

  • Toimintakustannusten alenemisen todentaminen suorittamalla suojauskoodien jakaminen, osinko ja lunastus älykkäällä sopimuksella
  • Bank API: lta (GMO Aozora Net Bank, Ltd.) saatujen talletustietojen laukaisema suojaustunnusten jakelu
  • Älykkäiden sopimusten käyttäminen lohkoketjussa osinkojen ja lunastusten suorittamiseksi automaattisesti suojaustunnusten omistussuhteen mukaan
  • Sijoittajat ja kolmannet osapuolet voivat tarkistaa yllä mainitun älykkään sopimuksen toiminnan sekä varojen ja rahakkeiden virran julkisessa, väärinkäytön estävässä julkisessa ketjussa (Ethereum mainnet)

Prime Target

Tähän mennessä digitaalisten arvopapereiden ympärillä näyttää olevan äärimmäistä mentaliteettia. Vaikka jotkut ovat tyytyväisiä uskomukseensa, että vain harvat valitut omaisuuslajit hyötyvät tokenisaatiosta, on toisia, jotka uskovat kaiken arvokkaan jonakin päivänä edustavan tunnuksella.

Yksi asia, josta kaikki näyttävät olevan yhtä mieltä, on se, että kiinteistöt ovat täydellinen testauspaikka osoittamaan, mitä digitaaliset arvopaperit voivat tuoda pöydälle.

Tämä sopimus on tullut ilmeiseksi tekemällä muutoksia, ei pelkästään Securitizen, vaan eri alan toimijoiden kautta maailmanlaajuisesti. Seuraavassa on muutama esimerkki tästä.

Smartlands to Tokenise Nottingham Real Estate STO: n kautta

Flyt Property tuo ensimmäisen Tokenized Real Estate STO: n Aftricaan

Luxemburgin kiinteistöjen koti onnistuneesti tokenoitu Tokenyn kautta


Kommentti

Ilmoittaessaan uudesta projektista edustajat kustakin, LIFULL ja Securitize, käyttivät aikaa kommentoida. Seuraava on jokaisen sanottava.

Tsunahiro Matsuzaka, LIFULLin projektipäällikkö toteaa,

”Olemme oppineet paljon työstä, jonka teimme BUIDL: n kanssa. Jatkamme yhteistyötä Securitizen kanssa tulevaisuuden rakentamiseksi, jossa kiinteistöt merkitään ja jokainen voi käydä vapaata kauppaa. “

Carlos Domingo, Securitizen toimitusjohtaja, toteaa,

“Yhteistyömenestyksemme kattavan alustaratkaisun luomisessa joukkorahoitteisille kiinteistörahastoille on erittäin jännittävää, ja se on hieno alku Securitizelle ja LIFULLille, kun pyrimme modernisoimaan Japanin kiinteistömarkkinoita yhdessä.”

Arvopaperistaminen

Vuonna 2017 perustettu Securitize on tokenisaatioalusta, joka ylläpitää toimintaa Yhdysvalloissa. Lanseerauksen jälkeen Securitize on vakiinnuttanut asemansa selkeänä johtajana digitaalisten arvopaperien alalla osittain täällä tänään käsiteltyjen kaltaisten strategisten kumppanuuksien ansiosta.

Toimitusjohtaja Carlos Domingo valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

ELÄMÄ

Vuonna 1997 perustettu LIFULL ylläpitää toimintaansa Tokiossa, Japanissa. Yritys on ennen kaikkea erikoistunut kiinteistöjen elvyttämishankkeisiin liittyvien oheispalvelujen lisäksi.

Toimitusjohtaja Takashi Inoue valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

Japanin kasvu

Kuluneen vuoden aikana Japani on osoittanut huomionarvoista digitaalisten arvopapereiden käyttöönottoa. Yksi syy tähän on alan johtavan Securitizen lisääntynyt läsnäolo. Seuraavassa on useita artikkeleita, joissa käsitellään aiempia tapahtumia, joihin liittyy Securitize ja niiden laajentuminen Japaniin.

Arvopaperistaminen lisää siteitä Japaniin ensimmäisen hankinnan avulla

Arvopaperistaminen laajentaa Japanissa viimeisimpien investointien jälkeen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map