Mr. Wonderful kohdistaa ponnistelut oman pääoman joukkorahoitusalustalle ”StartEngine”

Ihana uutinen

Positiivisena uutisena suosittu joukkorahoitusalusta StartEngine on ilmoitti uuden osakkeenomistajan / sijoittajan saapuminen – Kevin O’Leary (AKA Mr.Wonderful).

Edelleen eteenpäin herra Wonderful ottaa foorumin strategisen neuvonantajan roolin. Tällöin StartEngine hyötyy suuresti laajasta yhteysverkostostaan ​​ja yleisön huomiosta, joka hänelle on annettu.

Pääoman hankkiminen

Mr. Wonderful toteaa StartEnginen strategisena neuvonantajana pitämässään avauspuheenvuorossa, että joukkorahoituksella on useita etuja. Seuraavassa on esimerkkejä näistä eduista:

 • Ehtojen joustavuus
 • Osallistuvilla yrityksillä on parempi hallinta arvonmäärityksessä ja osakekurssissa
 • Mahdollisesti suurempi osuus yrityksestä voidaan säilyttää
 • Suuremman osakkeenomistajien lukumäärän myötä kukin toimii brändin lähettiläinä ja tarjoaa paljon suuremman altistuksen yrityksen toiminnalle.
 • Herra Wonderful liittyy StartEngineenHerra Wonderful liittyy StartEngineen

  Katso tämä video YouTubessa

  Oman pääoman joukkorahoitus

  Obaman hallinnon aikana käyttöön otettu JOB-laki loi perustan joukkorahoitukselle sellaisena kuin me sen tunnemme tänään.

  Kaikki joukkorahoitusmenetelmät eivät kuitenkaan ole samat. Seuraavassa artikkelissa tarkastellaan, mikä erottaa osakepääoman joukkorahoituksen osakkeisiin sijoittamisesta ja yksinkertaisen joukkorahoituksen Kickstarterin kaltaisilla alustoilla.

  Mikä on oman pääoman joukkorahoitus?

  Kevin O’Leary

  Rakennettuaan ja myynyt menestyksekkäästi yrityksensä SoftKey, hämmästyttävällä 4 miljardilla dollarilla, Kevin O’Leary (alias Mr.Wonderful) nousi kuuluisuuteen Dragons Denin kautta. Tämä maine vakiintui vuosien ajan spin-off ‘Shark Tankin isäntänä.

  Mr.Wonderful kohdistaa ponnistelut oman pääoman joukkorahoitusalustan 'StartEngine' kanssa


  Kevin O’Leary (herra Wonderful)

  Huolimatta siitä, kuinka hänen kokemuksensa yrittäjänä, sijoittajana tai TV-persoonana on, harvat ovat kokeneet menestystä kuten Kevin O’Leary. Näiden menestysten huipentuma on antanut hänelle mahdollisuuden tulla merkittäväksi voimaksi liiketoiminnassa.

  Herra Wonderful loi äskettäin informatiivisen viestin, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti hänen suhteestaan ​​StartEngineen ja mitä voimme odottaa alustalta eteenpäin.

  Kevin O’Leary on kommentoinut erityisesti COVID-19: tä ja miten se liittyy joukkorahoitukseen.

  “Koronaviruspandemian aiheuttaessa taloudellista epävarmuutta startup-yrityksillä ja pienyrityksillä on uskomattoman vaikea päästä pääomaan, joten näet huomattavan lisääntyneen kiinnostuksen sellaisiin joukkorahoitusyhtiöihin, kuten StartEngine, jotka ratkaisevat tämän ongelman … katsokaa tälle ajanjaksolle alkua oman pääoman joukkorahoituksen nousulle, ja luulen, että StartEnginen voittaa se. “

  Puhuminen Howardin kanssa

  Ilmoitettuaan tänään keskustellun kehityksen, StartEnginen toimitusjohtaja Howard Marks käytti aikaa jakaa ajatuksensa.

  ”Joukkorahoitus kasvoi valtavasti viime talouden laskusuhdanteen aikana, jolloin yrittäjien oli löydettävä vaihtoehtoiset pääomalähteet. Olemme samalla tavoin valmiita tarjoamaan rahoitusratkaisun nyt, uudesta haastavasta kaudesta … Suuren epävarmuuden vuoksi olemme jo nähneet riskipääoman ja enkelien rahoituksen hidastuvan merkittävästi. StartEngine on päinvastoin – näemme jokapäiväisten sijoittajien olevan erittäin kiinnostuneita alustamme tarjoamista mahdollisuuksista. ”

  Howard Marks jatkoi,

  “Joukkorahoitus on ainutlaatuinen kyvyllä löytää suuri joukko osakkeenomistajia, jotka ovat yhdenmukaisia ​​yrityksen tehtävän ja tavoitteiden kanssa ja jotka eivät ole tiiviissä aikataulussa – ongelma, joka vaivaa tällä hetkellä perinteistä pääomasijoitus- ja pääomasijoituspalvelualaa”

  Meneillään olevassa haastattelusarjassa meillä on aiemmin ollut ilo keskustella perusteellisesti StartEnginen toimitusjohtajan Howard Marksin kanssa. Tämä keskustelu tarjoaa käsityksen StartEnginen alkuista ja siitä, miten he kasvoivat tänään tunnetuksi alustaksi.

  Haastattelusarja – HowEr Marks, StartEnginen toimitusjohtaja

  StartEngine

  Vuonna 2014 perustettu StartEngine ylläpitää toimintaansa Los Angelesissa, Kaliforniassa. Tähän mennessä yritys on auttanut satoja yrityksiä keräämään yli 135 miljoonan dollarin rahoituksen. Rahoitus oli mahdollista verkon kautta, johon kuului yli 235 000 aktiivista sijoittajaa.

  Toimitusjohtaja Howard Marks valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

  StartEngine tekee Inc: stä 10 parhaan kalifornian yritysluettelon

  Julkaisussa Muut uutiset

  Aivan kuten blockchain-sektorissa, joukkorahoitus on nuori ja kokee edelleen löytö- ja kasvuaikaa. Aiemmin olemme tarkastelleet erilaisia ​​alustoja, jotka helpottavat tällaisia ​​pääoman tuottomenetelmiä, sekä operatiivisia eroja Kanadan ja Yhdysvaltojen välillä.

  Oman pääoman joukkorahoitus Pohjois-Amerikassa

  Viisi suurinta pääomasijoitusrahoitussivustoa

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map