Kertoimien uhmaaminen MERJ: n, StartEnginen ja LiquidPistonin avulla

Uhra kertoimet

Vaikka maailma kamppailee sopeutumisesta ja sinnikkyydestä, meneillään olevan COVID-19-pandemian kautta on vain harvat yritykset, jotka ovat onnistuneet jatkamaan menestystietä.

Sen sijaan, että keskitymme kokeisiin ja koettelemuksiin, jotka COVID-19 kokee, me tarkastelemme lyhyesti muutamia näistä yrityksistä, jotka kokevat itsensä menestyvän vaikeina aikoina..

MERJ

Ensin on MERJ Exchange. Seychellien alueella toimiva pörssi on vakiinnuttanut asemansa johtajana kasvavalla digitaalisten arvopaperien alalla. Paitsi että ne tukevat erilaisia ​​digitaalisia arvopapereita alustallaan, he tekevät sitä myös säännellyllä tavalla.

Niiden potentiaalia korostetaan vain nopeasti katsomalla heidän viimeaikaista kasvua. Yritys muistiinpanoja että vaikka suurin osa maailman pörsseistä vähensi pääomaa 7% kuluneen vuoden aikana, ne pystyivät saavuttamaan 325 prosentin kasvun.

MERJ: n toimitusjohtaja Edmond Tuohy otti äskettäin aikaa kommentoimaan äskettäin havaitsemaansa kasvua ja totesi: “Tämä valtava kasvu on osoitus siitä, että rahoitusmarkkinat siirtyvät nopeasti kohti tehokkaampia rakenteita … MERJ häiritsee perinteinen pörssimalli, murtamalla rajat ylittävät esteet ja tehostamalla prosesseja, mikä vähentää lopulta sekä sijoittajien että pörssiyhtiöiden kustannuksia “

Säänneltyinä pörsseinä, joissa järjestetään sekä perinteisiä että digitaalisia arvopapereita, MERJ näyttää olevan hyvät mahdollisuudet menestyä sekä nyt että tulevaisuudessa.

Ketkä ovat MERJ Exchange?Keitä ovat MERJ Exchange?

Katso tämä video YouTubessa

NesteMäntä

Tämä Connecticutissa sijaitseva Bloomfield-yhtiö on äskettäin valmistunut, mikä mainostetaan yhdeksi nopeimmista Reg. CF nostaa tähän mennessä.

LiquidPistonin tarjoama tekniikka perustuu ajatukseen, että pyörivillä moottoreilla on käyttämätöntä potentiaalia ICE-markkinoilla. Jos aikaisemmat esimerkit, kuten yleisesti käytetty Wankel-muotoilu, epäonnistuivat, LiquidPiston näyttää onnistuvan. Heidän ponnistelunsa ovat johtaneet moottoreiden kerskaamiseen,


  • Skaalautuvat tehokaistat
  • Kompaktit mallit
  • Hybridi-ajoneuvojen integrointi
  • 30% suurempi hyötysuhde kuin kaasu & diesel

Isännöi StartEngine, LiquidPiston-joukkorahoitus kampanja pystyi houkuttelemaan yli 3000 sijoittajaa osallistumaan vain 9 tunnissa. Lopputulos?

  • Arviointi 51,6 miljoonaa dollaria
  • Kerätty 1,07 miljoonaa dollaria

LiquidPistonin suunnittelemilla seuraavan sukupolven pyörivillä moottoreilla on loistava tulevaisuus sekä armeijan että ilmailun alalla. Yhtiö toteaa aikovansa maksimoida teknologiansa potentiaalin toimilla, joihin sisältyy lisenssisopimuksia.

Aikana, jolloin VC on kuivunut, kuten monet huomauttavat, LiquidPistonin kyky paitsi saavuttaa tavoitteensa myös ennätysajassa on vaikuttava saavutus.

StartEngine

Viime aikoina joukkorahoitusalustat ovat todella ajaneet kertomuksen siitä, että ne ovat portinvartijoita rahoitukselle tällaisina aikoina. Edellä mainitulla LiquidPiston-korotuksella he näyttävät olevan jotain.

StartEnginen toimitusjohtaja Howard Marks toteaa,

“Olen innoissani siitä, että Liquid Pistonin korotus onnistui. Itse asiassa Liquid Pistonin korotus on kaikkien aikojen nopein Reg CF -kampanja foorumillamme … StartEnginen missio on auttaa yrittäjiä saavuttamaan unelmansa, ja toivon, että Liquid Piston pystyy käyttämään keräämänsä 1,07 miljoonaa dollaria ja heidän tuhansia uusia sijoittajiaan saavuttaa omansa. “

Tämän kerronnan vahvistaminen on äskettäin tehty ilmoitus siitä, että Kevin O’Learysta, alias Mr. Wonderfulista, on tullut joukkorahoituksen kääntäjä; Niin paljon, että hänestä on nyt tullut paitsi StartEnginen sijoittaja, myös aktiivinen tiimin jäsen.

Mr. Wonderful kohdistaa ponnistelut oman pääoman joukkorahoitusalustalle ”StartEngine”

Herra Wonderful liittyy StartEngineenHerra Wonderful liittyy StartEngineen

Katso tämä video YouTubessa

Vaihtoehtoiset tarjoukset

Vaikka tänään listatut yritykset vaihtelevat rajusti tarjonnassaan, niiden joukossa on yhteinen piirre – vaihtoehto normille ja tulevaisuuteen suuntautuva näkökulma.

MERJ on päättänyt, että digitaalisilla arvopapereilla on merkittävä asema sijoittamisen tulevaisuudessa. He ovat ottaneet tämän kannan ja rakentaneet lupaavan alustan heidän tukemisensa ympärille.

StartEngine on päättänyt, että erityisesti levottomina aikoina pk-yritykset voivat hyötyä eniten joukkorahoituksen avulla tuotetusta pääomasta; Perinteisemmän ”VC” -reitin sijasta.

LiquidPiston on päättänyt, että polttomoottoreilla on todellakin paikka eteenpäin. Avain tämän työn tekemiseen? Sen radikaalin ja lupaavan muotoilun parantaminen (pyörivät moottorit).

Nämä yritykset ovat irrottautuneet muotista ovat onnistuneet sekä kiehtomaan että houkuttelemaan sijoittajia avaamaan tietä jatkuvalle menestykselle.

Julkaisussa Muut uutiset

Vaikka tässä käsitellyt yritykset saattavat menestyä, pandemian aikana on edelleen olemassa lukuisia kysymyksiä. Seuraava artikkeli tarkastelee muutamia asioita, jotka ovat kiinnittäneet huomiomme tänä aikana.

COVID-19-vaikutus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map