Howard Marks, toimitusjohtaja, StartEngine – haastattelusarja

Howard Marks on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja StartEngine. Alusta lähtien StartEngine-alustan kautta startup-yrityksille ja muille yrityksille on suoritettu lähes 150 onnistunutta rahoitusta.

Kauan ennen kuin ICO: sta tuli vakiokieli, Howard näki tietoturvatunnisteiden tulevaisuuden. Hänen blogi ja myös vieraiden artikkelien kautta Forbesin, Hacker Noonin, The Missionin ja Next Webin kirjoittajana, Howard on jakanut näkemyksensä avaruudesta ja työskennellyt kartoittamalla tietä kohti likviditeettiä..

StartEngine oli mukana erittäin onnistuneessa tZERO STO: ssa, he pitävät vuosittaisia ​​konferensseja, ja monet STO: t nostavat StartEngine-alustan kautta.

AT: Sinulla on melko vaikuttava tausta ja laaja historia ohjelmistoissa ja peleissä. Silti päätit käynnistää kiihdytysohjelman nimeltä StartEngine. Mikä innoitti tämän?

HM: Tunsin Los Angelesin teknologiayhteisön tarvitsevan kiihdytintä investoidakseen nuoriin yrityksiin. Olimme ensimmäinen kaasupoljin, joka laukaistiin Los Angelesissa, monet muut seurasivat. Tehtävänä oli auttaa Los Angelesia tulemaan teknologiakaupungiksi.

AT: Kuinka kauan se kesti, kun StartEngine kääntyi pääomarahoitukseen?

HM: Sijoitimme 60 startupiin, joista suurin osa ei kyennyt keräämään pääomaa. Tämä oli valtava ongelma. Sijoittajat olivat kiinnostuneita vain hyvin kapeista ideoista ja tietyn tyyppisestä perustajasta. Tämän seurauksena suurin osa investoinneistamme epäonnistui. Tätä pidetään normaalina, kun otetaan huomioon yritysten alkuvaiheen luonne, mutta pääoman saanti oli suurimmalle osalle, etenkin naisjohtoisille perustajille, vaikeaa. Vuonna 2014, kaksi vuotta kiihdyttimen käynnistämisen jälkeen, loimme joukkorahoitusalustan ja käynnistimme kesäkuussa 2015.

AT: Ensimmäinen StartEngine Elio Motors -asiakkaasi keräsi vaikuttavan 16,9 miljoonaa dollaria. Kuinka hankit tämän asiakkaan?

HM: Meidät esiteltiin Paul Elioon markkinointiyhtiön kautta, joka tunsi olevansa täydellinen ensimmäinen asiakas yrityksellemme. Paavali oli vakaasti sitä mieltä, että yhteisö investoi, ja olimme innoissamme saadessamme näin varhaisen menestyksen.

AT: Milloin StartEngine päätti tarjota myös ICO: ita?


HM: Luin kesäkuussa 2017 SEC: n julkaisemasta DAO-raportista. Tässä raportissa selitettiin, kuinka DAO oli sijoitus arvopapereihin, vaikka se oli sijoitettu hyödyllisyystunnuksiksi. Tämä kiehtoi minua oppimaan lisää ICO-yhtiöistä ja löysin valtavan nopeasti kasvavan markkinan sijoittajille, jotka käyttivät kryptovaluuttoja joukkorahoitusyhtiöille. Markkinapaikastamme oli kaksi pääeroa: He eivät noudattaneet arvopaperilakeja ja tarjosivat sijoittajille monia likvidointimarkkinoita. Päätimme auttaa ICO: ita pääsemään varjosta ja käyttämään JOBS ACTia arvopapereiden myyntiin arvopaperisääntöjen mukaisesti. Ensimmäinen merkittävä ICO, jonka käynnistimme, oli tZero helmikuussa 2018.

AT: Olit yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka kääntyivät ICO: sta STO: han. Mikä sai sinut kääntymään kohti STO: ta?

HM: Yleinen yleisö piti ICO: ita investoinnina hyödyllisyysmerkkeihin. Vaikka suurin osa näistä rahakkeista oli arvopapereita, niitä ei myyty sellaisenaan. Nimen vaihtaminen STO: ksi oli järkevää, koska oli selvää, että nämä tarjoukset koskivat arvopapereita.

AT: Olemme valtavia tZERO-faneja, miten sait tZEROn nousemaan StartEngine-alustalle?

HM: Kun aloitimme ensimmäisen huippukokouksen 10. marraskuuta 2017, kutsuimme Ralph Diauton tZerosta tulemaan puhumaan. Hän näki koko organisaatiomme ja kuinka keskityimme sääntöjen noudattamiseen ja sääntöjen noudattamiseen. Tämä oli hänelle virkistävää, kun otetaan huomioon suuri määrä alustoja, jotka julkaisivat apuohjelmakoodeja sivuuttamatta lakeja.

AT: StartEngine Summit on ollut varsin onnistunut. Ainoa valitukseni on, että se ei ole tarpeeksi pitkä, suunnitelmia tehdä tämä 2 päivän konferenssi?

HM: Olemme suorittaneet tähän mennessä kolme huippukokousta, ja seuraava on 12. huhtikuuta. Mielestäni 2 päivän konferenssilla on järkeä, mutta siihen osallistuu kaksinkertainen määrä puhujia ja paljon enemmän logistiikkaa. Toistaiseksi laajennamme 1 päivän konferenssia ja yhteistyössä monien muiden Los Angelesin yritysten kanssa tarjotaksemme uskomattoman LA Blockchain -viikon.

AT: Olet aiemmin puhunut voimakkaasti naisyrittäjien tukemisesta, koska perinteiset riskipääomasijoittajat eivät usein tarjoa heille tarvitsemaansa tukea ja rahoitusta. Tuntuuko sinusta, että oman pääoman joukkorahoitus ja osakepohjaiset järjestelyt tarjoavat heille enemmän oikeudenmukaisia ​​toimintaedellytyksiä?

HM: Olemme oppineet, että alle 4 prosenttia riskipääomasta on sijoitettu naisten johtamiin yrityksiin. Tämä johtaa naisten kannustamiseen etsimään unelmiaan ja liike-elämän pyrkimyksiään. Tämä puolueellisuus lisää monimuotoisuuden puutetta rahoitettavissa yhtiöissä ja myös sijoittajien käytettävissä olevissa ideoissa. Toistaiseksi StartEngine on johtanut 22% yrityksistä joukkorahoitusalustallamme. Tämä on edelleen matala, mutta iso askel eteenpäin. Uskomme, että joukkorahoitus ja STO: t auttavat rahoittamaan enemmän naisten johtamia yrityksiä kuin VC ja Angels yhdessä.

AT: Tiedän, että uskot tehtävälausekkeisiin, mikä on Start Enginen tehtävänkuvaus?

HM: Missiomme on auttaa yrittäjiä saavuttamaan unelmansa.

AT: StartEngine käyttää tällä hetkellä omaa STO: ta. Voisitteko kertoa meille tästä STO: sta, korotussummasta ja ehdoista, joita tarjotaan?

HM: Meillä on akkreditoitujen sijoittajien varainhankintakampanja nimeltä OWN Limited. Tämä on rajoitettu lyhyeen ajanjaksoon, ennen kuin olemme saaneet SEC: n hyväksynnän seuraavalle säännön A + julkiselle tarjouksellemme. OWN Limited -ehdot ovat 7,50 dollaria tunnusta kohden. Jokainen tunnus merkitsee etuoikeutetun osakkeen osuutta yrityksessä.

AT: Kaikki muu, jonka haluat jakaa StartEngine-ohjelmasta?

HM: Olemme keskittyneet rakentamaan modernin rahoitusyhtiön, joka voi auttaa yrittäjiä hyödyntämään yritystään suoraan väkijoukosta. Haluamme myös tarjota sijoittajille likviditeettivaihtoehtoja. Rekisteröitymme SEC: ssä välittäjä-jälleenmyyjällemme ja vaihtoehtoiseen kaupankäyntijärjestelmäämme. Käynnistimme äskettäin ehdotetun standardin nimeltä ERC-1450 arvopapereiden merkitsemiseksi. Tarkoituksena on tarjota sijoittajille mahdollisuus vastaanottaa digitaalisia osaketodistuksia rahakkeina ja helpottaa sitten kaupankäyntiä tulevalla alustallamme.

AT: Kiitos haastattelusta. Olemme valtavia StartEnginen faneja ja olimme innoissamme, että pystyit liittymään meihin.

Kaikille, jotka haluavat oppia lisää StartEnginestä tai Howardista, katso alla olevat linkit:

StartEngine – Sijoita yrityksiin pääomasijoitusten tai osakemarkkinoiden kautta.

Howardin blogi – Howard keskustelee näkemyksistään teollisuudesta.

Howardin Twitter – Yksi alan parhaista seurattavista Twitter-tileistä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map