Celsius-verkko kerää 20 miljoonaa dollaria oman pääoman joukkorahoitusalustalla BnkToTheFuture

Kaksi suosituimmista trendeistä, jotka ovat kiinnittäneet sijoittajien huomion vuonna 2020, ovat hajautettu rahoitus (DeFi) ja osakerahoitus. Jokaisen suosion vauhti ei näytä hidastuvan, mikä käy ilmi viimeaikaisista uutisista, joiden mukaan Celsius Network on toteuttanut yli 20,2 miljoonan dollarin pääoman korotuksen.

Tämä erityinen korotus on kiinnostava, koska siihen osallistuvat yritykset, jotka on luokiteltu toimiviksi DeFi: ssä (Celsius-verkko) ja pääomarahoitus (BnkToTheFuture).

Yksityiskohdat korotuksesta

Tässä rahoituskierroksessa Celsius Network myi 12,41% oman pääoman. Vastineeksi pääoman korotus on herättänyt yli 1000 sijoittajan osallistumista, ja niiden osuus oli yli 20,2 miljoonaa dollaria.

Tämä korotus on selvä menestys, koska tuotettujen varojen kokonaismäärä on noin 120% yrityksen tavoitteesta. Vaikka on olemassa monia tekijöitä, jotka johtivat korotuksen onnistumiseen, alustan nykyisellä suosiolla oli epäilemättä suuri rooli. Celsius Network ilmoittaa, että ne ovat nyt myöntäneet yli 6,2 miljardia dollaria lainoja sen lisäksi, että hallitsevat yli 630 miljoonan dollarin varoja – mikä osoittaa selkeän kysynnän palveluilleen.

Itsenäinen ajattelu

Noin 50% Celsius Networkin keräämistä rahoista tulee yhdeltä sijoittajalta – Tetheriltä. Tämä Tetherin sijoitus herätti alun perin alustan käyttäjien huolta, koska pelättiin, että Celsius-verkostoon kohdistuu nyt ulkopuolista vaikutusta. Yksi Celsius Networkin ja sen kilpailijoiden erottavista tekijöistä on sen tavoite jakaa 80% voitosta asiakaskunnan kesken. Koska suuret sijoittajat saattavat vaikuttaa yrityksen päätöksistä, tällaiset voitonjaon tavoitteet voidaan mahdollisesti lopettaa. Pelko tästä mahdollisuudesta on saanut Celsius Networkin toimitusjohtaja Alex Mashinsky kommentoimaan asiaa aiemmin.

“… olemme sitoutuneet antamaan tallettajille 80% ja minä olen edelleen Celsiuksen suurin osakkeenomistaja, mutta nyt sillä on huomattavasti enemmän rahaa kasvaa nopeammin ja rakentaa parempia tuotteita.”

Nyt kun sen pääoman korotus on tullut johtopäätökseen, nämä pelot olivat selvästi yliarvostettuja, koska ne eivät tehneet mitään hidastaakseen sijoittajia parveilemaan mahdollisuuteen.

DeFi-kilpailijat

Vaikka otsikkoa DeFi voidaan käyttää sateenvarjona kuvaamaan mitä tahansa lukumäärää blockchain-pohjaisia ​​taloussovelluksia, yksi suosituimmista esimerkeistä on salauslaina-alustat.

Celsius-verkon ulkopuolella seuraavat yritykset toimivat tällä hetkellä läheisinä kilpailijoina, jotka tarjoavat vastaavia / kilpailevia palveluita.

Koska salausyhteisössä on paljon pitkäaikaisia ​​haltijoita, ei ole ihme, että näiden yritysten tarjoamat palvelut ovat erittäin kysyttyjä. Sijoittajalle, joka ei aio käydä kauppaa omaisuudellaan lyhyellä aikavälillä, se on helppo tapa ansaita passiivisia tuloja.

Oman pääoman joukkorahoitus


DeFi on tällä hetkellä kuuma sektori, mutta entä ne yritykset, jotka mahdollistavat tämän pääoman korottamisen?

Tässä tapauksessa Celsius Network kääntyi suosittuun alustaan ​​BnkToTheFuture. Tämänkaltaiset foorumit tarjoavat sijoittajille pääsyn mahdollisuuksiin, joihin aiemmin pääsivät vain varakkaat riskipääomaajat.

Aivan kuten Celsius-verkko, BnkToTheFuture ei ole yksin omalla alallaan. Eri kilpailijat ovat heittäneet hattuja kehään, kun he haluavat vahvistaa maineensa joukkorahoituksen johtajina. Seuraavassa on muutama esimerkki tällaisista yrityksistä.

  • Smartlands
  • WeFunder
  • SeedInvest
  • StartEngine

Tämä suosio korostettiin äskettäin, kun StartEngine herätti korkean profiilin liikemiehen Kevin O’Learyn, alias Mr. Wonderfulin, huomion. Tuolloin O’Leary käsitteli joukkorahoituksen mahdollisuuksia, toteamalla,

“Koronaviruspandemian aiheuttaessa taloudellista epävarmuutta startup-yrityksillä ja pienyrityksillä on uskomattoman vaikea päästä pääomaan, joten näet huomattavan lisääntyneen kiinnostuksen sellaisiin joukkorahoitusyhtiöihin, kuten StartEngine, jotka ratkaisevat tämän ongelman … katsokaa tälle ajanjaksolle alkua oman pääoman joukkorahoituksen nousulle, ja luulen, että StartEnginen voittaa se. “

Celsius-verkko

Vuonna 2017 perustettu Celsius Network ylläpitää toimintaansa Lontoossa, Englannissa. Ennen kaikkea Celsius Network -tiimi pyrkii kehittämään moderneja taloudellisia ratkaisuja käyttämällä tekniikkaa, kuten lohkoketjua. Yritys tunnetaan parhaiten salauksen lainoista ja korollisista salaustileistä.

Toimitusjohtaja Alex Mashinsky valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

Celsius-verkon yritysvideoCelsius-verkon yritysvideo

Katso tämä video YouTubessa

Julkaisussa Muut uutiset

Niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää siitä, mikä on oman pääoman joukkorahoitus ja miten se voi muuttaa tapaa sijoittaa, muista tutustua syvään sukellukseemme TÄSTÄ.

Jos pääomasijoitusidea on herättänyt mielenkiinnon sen jälkeen, kun olet oppinut sen sisään- ja ulospäin, seuraava TÄSTÄ -artikkeli valottaa joitain alan johtajia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map