Taras Kulyk, SVP for Blockchain Business Development hos Core Scientific – Interview Series

Taras Kulyk er Senior Vice President for Blockchain Business Development hos Core Scientific. Hr. Kulyk’s karriere har udviklet sig gennem stadig flere seniorroller inden for sektorerne digitalt aktiv, investeringsbank og teknologi. Han har opbygget og ledet teams, der beskæftiger sig med drift og udvikling af digital aktivminedriftinfrastruktur overalt i verden. Derudover har han fremmet og styret relationer med vigtige globale teknologiledere, herunder Samsung og Ennoconn. Forud for sit arbejde i sektoren for digitale aktiver var Taras en investeringsbankmand, der dækkede medie- og teknologisektoren med TD Securities.

Hvad der oprindeligt tiltrak dig til blockchain og digitale aktiver?

Jeg blev oprindeligt tiltrukket af blockchain og digitale aktiver med den forudsætning, at den underliggende teknologi var bygget på potentialet for, at den kunne forstyrre finansiering og udveksling af værdi, ligesom internettet forstyrrede handel og næsten hele vores livsstil. At være en del af denne form for teknologisk forandring fra et tidligt stadium var ikke bare spændende, men det var også en uddannelsesmæssig oplevelse i “kreativ ødelæggelse.”

Kan du diskutere, hvordan du skiftede fra investeringsbank til bitcoin minedrift?

Efter at have tilbragt næsten 3,5 år i investeringsbankvirksomhed, der dækkede den traditionelle minedrift (guld, PGM, jernmalm, kobber osv.) Og TMT-sektorerne med henholdsvis BMO Capital Markets og TD Securities, tog jeg beslutningen om, at jeg i stedet for at blive og finde en stadig højere rolle i bankvirksomhed for at prøve min hånd inden for industrien; specifikt blockchain.

Jeg fandt en forretningsudviklingsrolle i Toronto, der arbejdede med Decentral, skaberen af ​​Jaxx hot wallet. Vi var midt i 2017 ICO-dille og var heldige nok til at arbejde med og møde mange af de bemærkelsesværdige hold på tværs af det digitale aktiver økosystem. Mange mennesker er ikke klar over dette, men Ethereum blev grundlagt og oprettet i Toronto, Canada.

Fra Decentral blev jeg rekrutteret til at slutte mig til et privat familiekontor for at udvide deres globale mineflåde, da de søgte eksponering for det digitale aktivrum via infrastruktur og bitcoin-minedrift. Resten er, som de siger, historie …

Hvor er Core Scientifics digitale miner geografisk placeret?

Core Scientific har i øjeblikket digitale miner / hostingfaciliteter placeret på tværs af fem datacentre – to i North Carolina, to i Georgien og en i Kentucky.

Hvilke digitale aktiver udvindes i øjeblikket?

Core Scientifics kunder kan i øjeblikket udvinde BTC, BCH, ETH, ETC, SiaCoin, Zcash og mange andre alt-mønter. Vores kunder mine primært mine med SHA256 ASIC’er, men vi har også en meget stor og voksende flåde af GPU’er og nyere ikke-SHA256 ASIC’er.

Der mangler ofte lovgivningsmæssig klarhed omkring digital minedrift, hvilken type regulering der er behov for yderligere at tilskynde institutionelle investorer til at blive involveret?

I løbet af de sidste par kvartaler har vi set politikere afklare flere regler omkring krypto. Mest bemærkelsesværdigt meddelte Office of the Controller of the Currency (OCC) i juli i et fortolkningsbrev, at føderalt regulerede banker og opsparingsforeninger nu kan levere tjenester til kryptostartups ud over depotadministration af kryptografiske nøgler tilknyttet kryptokurrency på vegne af kunder.

Selvom dette er et skridt i den rigtige retning, er der flere flere ting, som regeringen skal gøre for at støtte den digitale minesektor. Specifikt at reducere eller eliminere takster på hardware til digital minedrift, lette skattebyrden for at tilskynde direkte udenlandske investeringer fra udlandet til amerikanske baserede digitale aktiver minedriftoperatører og skabe incitamenter til at tilskynde den digitale minesektor til at fokusere på at bruge vedvarende energikilder til strømbehov.


Med stigende interesse fra institutionelle investorer bliver det i stigende grad et nationalt imperativ for, at digitale aktiver tages seriøst af regulatorer. Hos Core Scientific er vi begejstrede for den voksende almindelige vedtagelse og regulatoriske stemning over for digitale aktiver; og ser bestemt frem til at se USA fortsætte med at tilpasse sine kryptovennlige politikker for at gøre det muligt for vores land at fortsætte sin rolle som en ægte frontløber i den globale digitale minedrift.

Er der nogen forsyningskædeproblemer med leverandører som Bitmain?

Vi har et meget stærkt samarbejdspartnerskab med Bitmain Technologies. Bitmain har været yderst professionel, og de maskiner, vi bestilte hos dem på vegne af vores kunder, leveres fortsat hurtigt og effektivt uden for mange forsinkelsesforsendelser.

Vi har arbejdet tæt sammen med Bitmain i løbet af de sidste tre år og lanceret første Ant Training Academy uden for Kina og muliggør et rekordkøb af 17.595 enheder af S19 Antminers tidligere i år. For nylig blev Core Scientific også udnævnt til Bitmains eneste kooperativ reparationscenter i Nordamerika. Core Scientific har gode samarbejdsrelationer med vores leverandører og er ikke bekymret over deres evner til at betjene os og vores kunder.

Hvordan kan investorer bedst afdække risici, der er forbundet med digital minedrift?

Investorer burde virkelig bruge meget tid på at foretage due diligence på operatører, de ønsker at anvende betydelige summer af kapital hos. Hvis holdet, der kører operationerne, ikke kan findes online … tænk igen. Core Scientific har bestået flere års revisionskontrol af E&Y og er fokuseret på at give det niveau af troværdighed, som denne sektor skal modnes.

Kan du diskutere, hvem der er de nuværende ledere i det digitale minearbejde?

Mens Kina har været den ubestridte leder inden for bitcoin-minedrift, er en bitcoin minekort produceret af University of Cambridge for nylig angivet, at global diversificering af minedrift-hashrate er stigende med regioner som Nordamerika, Østeuropa og Mellemøsten, der kæmper for at blive en global leder. Især Nordamerika er opstået som et globalt knudepunkt på grund af minedrift på grund af ideelt geopolitisk klima, energiinfrastruktur og øget institutionel interesse fra spillere som Digital Currency Group (DCG), der for nylig annoncerede en investering på $ 100 mio at udvide til bitcoin-minedrift i Nordamerika.

Core Scientific tilbyder også yderligere blockchain-tjenester, kan du diskutere, hvad disse er?

Mens jeg på dette tidspunkt ikke kan diskutere specifikke tjenester, vi tilbyder, kan jeg sige, at vi vil annoncere flere spændende nye tilbud i den nærmeste fremtid.

Core Scientific tilbyder datalogiske løsninger til virksomheder, der har brug for dyb læring. Kan du diskutere, hvordan Core Scientific kan hjælpe virksomheder inden for dette domæne?

Højtydende computing og kunstig intelligens har været sammen for at skabe løsninger, der spænder over en række industrier fra at udføre seismisk analyse i olie- og gasfeltet til beregning af komplekse risici på de finansielle markeder.

Hos Core Scientific har vi indgået et samarbejde med NVIDIA, opfinderen af ​​GPU’en, samt NetApp, førende inden for cloud-datatjenester, for at give gratis adgang til AI og datateknisk infrastruktur til GPU-accelereret ny coronavirus-relateret forskning. For nylig har vi erhvervet visse aktiver og teknologi fra Atrio, en præstationskritisk AI og højtydende computing cloud services-virksomhed, der også gjorde det muligt for os at hjælpe forskere med at fremskynde AI-baseret genomforskning for at bekæmpe pandemien.

Er der noget andet, du gerne vil dele om Core Scientific?

Vi er fokuseret på at fortsætte med at fremskynde det digitale aktivminedrift i Nordamerika, da vi har planlagt mange spændende meddelelser til 4. kvartal, som vi ikke kan vente med at dele.

Tak for det store interview, læsere, der ønsker at lære mere, bør besøge Core Scientific.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map