Sebastiaan Lichter, grundlægger og Chief Product of Blockport – Interview Series

Sebastiaan Lichter er grundlægger og chefprodukt for Blockport. Blockport er en forkortelse for “Blockchain portal”, der giver alle adgang til en verden af ​​cryptocurrency og blockchain.

AT: Blockport forbinder ‘social’ med ‘handel’. For vores investorer, der ikke er fortrolige med Blockport, kan du dele med os de handels- og sociale funktioner, som Blockport tilbyder?

SL: Vores kernevision er at bygge bro over den traditionelle verden med denne nye digitale økonomi af kryptokurver ved at fokusere på brugervenlighed, sikkerhed, gennemsigtighed og likviditet. Ændring i samfundet kan imidlertid ikke tvinges. Derfor er vi nødt til at uddanne folk ved at skabe strømme af underholdende og overbevisende indhold.

Ved at kombinere verdener af sociale medier og handel tilbyder vi vores brugere en ny og unik social handelsoplevelse, der intuitivt letter et videndelingssamfund.

Blockports unikke sociale handelsfunktioner giver folk mulighed for at følge og kopiere hinanden direkte på platformen. På denne måde kan begyndere lære af erfarne forhandlere, og erfarne forhandlere tilskyndes til at dele deres viden med begyndere, fordi de kan tjene Blockport-tokens (BPT) som en belønning.

Erfarne handlende kan oprette en offentlig ‘lead-trader’-profil på Blockport, ligesom influencere gør på Instagram eller Facebook, og dele deres portefølje, handelsaktiviteter og indsigt med tilhængere. Hvis du vil følge en erfaren forhandler, kompenserer du ham ved at betale BPT.

Den generelle idé med denne model er at tilskynde både begyndere og erfarne handlende til at bruge Blockport som deres vigtigste handelsplatform for kryptokurrency og stimulere dem til at engagere sig og dele viden med hinanden.

AT: Hvor mange lande støtter du, og hvor stammer de fleste af dine brugere fra?

SL: Vi understøtter i øjeblikket 39 europæiske lande og 16 lande uden for EU, men de fleste af vores brugere kommer fra de vesteuropæiske lande som Holland, Storbritannien, Tyskland, skandinaviske lande, Italien, Spanien, Frankrig, Belgien osv..

Fra februar 2019 åbner vi dog vores døre for i alt 150 yderligere støttede lande uden for EU.

AT: Hvad er din tidslinje for ombordstigning af amerikanske kunder?

SL: Vi sigter mod at åbne vores døre for de første amerikanske stater i 2. kvartal i år. Denne måned har vi sikret en ny bankpartner, der giver os mulighed for at acceptere og behandle USD-valuta.

AT: Du har i øjeblikket et hjælpeprogram, Blockport Tokens (BPT). Hvad er nytten bag dette token?

SL: BPT har to kerneværktøjer. Den første er, at den bruges til at få adgang til og bruge de sociale handelsfunktioner. Følgeren skal betale den ledende erhvervsdrivende et bestemt beløb BPT for at følge eller kopiere sine handelsaktiviteter.

Det andet hjælpeprogram er, at det giver brugerne en vis rabat på handelsgebyrer.

AT: Når det kommer til notering af nye tokens på Blockport, hvordan besluttes dette? Er dette baseret på et stemmesystem?

SL: Vi behandler både normale noteringsapplikationer gennem vores fremtidige noteringsapplikation og imødekommer kravene fra vores brugerbase og samfund. Vi lancerede for nylig en afstemningskampagne, hvor Electroneum (ETN) kom ud på toppen, og vi har Stellar Lumens (XLM) næste på vores liste.

Generelt baserer vi vores beslutninger på flere faktorer, som også inkluderer en due diligence-proces på symbolet og teamet bag projektet.

AT: Blockport lancerer en STO i marts, 2019. Kan du fortælle os både soft cap og hard cap?

AL: For den første runde i marts 2019 er den bløde og hårde hætte planlagt til henholdsvis 1M Euro og 5M Euro.

AT: Hvad bruges midlerne fra STO-hævningen til?

SL: Hovedsageligt for, men ikke begrænset til: Marketing, Global ekspansion (amerikansk markedsfokus), Produktudvikling & Licensering.

AT: Deltagere i STO modtager Blockport Securities (BPS). Hvert sikkerhedstoken repræsenterer en ‘depositumskvittering’ eller ‘certifikat’. Hvilke fordele tilbyder disse tokens investorer?

SL: BPS repræsenterer en indirekte ejerandel i Blockport-selskabet. BPS-token giver ejere ingen stemmeret, da disse optjenes hos formidleren, der udsteder BPS’erne, men vil gøre det muligt for tokenindehaveren at drage fordel af de udbetalinger, Blockport udbetaler til sine aktionærer, og til at drage fordel af værdistigningen i forretningen i Blockport overarbejde.

AT: Den 24. januar 2019 flyttede du officielt ud af Beta. Hvordan har markedet reageret?

SL: Meget positivt! Vi har modtaget en masse positiv feedback fra vores brugere og samfundet. Folk elsker virkelig endelig at bruge vores platform og er glade for den problemfri oplevelse, når de handler deres foretrukne kryptokurver. Det næste trin udover de nye Bitcoin (BTC) indskud er også at støtte Ethereum (ETH) og Blockport token (BPT) indskud, hvilket er højt på vores brugers ønskeliste.

AT: Er der noget andet, du gerne vil dele om Blockport?

SL: Meget spændende tider foran os! Vi har brugt en masse tid og ressourcer på at opbygge den kerne Blockport-platform fra bunden inden for et år, og det er en stor milepæl for teamet, vi er meget stolte af det.

Det kommende år vil give os mulighed for at udvide vores platforms brug og globale tilgængelighed ved at tilføje en masse spændende nye funktioner såsom social handel, avancerede handelsværktøjer, yderligere fiat-valutasupport og nye lister.

Derudover arbejder vi også på at udvide vores forretningsforhold med troværdige projekter i økosystemet, der kan styrke vores vision og mission om at skabe et win-win-scenario.

For alle, der ønsker at lære mere, kan du besøge Blockport.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner