Oliver Bolton, administrerende direktør for Almond Impact Ltd – Interview Series

Oliver Bolton er administrerende direktør for Mandel, en gratis app, der belønner forbrugerne for at købe ansvarlige mærker og hjælper dem med at forstå og reducere deres kulstofemissioner. De accepterer i øjeblikket investorer til deres STO.

AT: Hvad inspirerede dig til at lancere Almond?

OB: For 2 år siden ankom min søn (og sidste måned min datter!), Og med klimakrisen kan jeg ikke stoppe med at tænke på deres fremtid og hvilken type verden de vil bo i. Jeg vil virkelig bruge min tid til at har en positiv indvirkning og har besluttet at fokusere på forbruget, der i Storbritannien udgør 50% + af vores personlige CO2-udledning

AT: Almond har en enorm miljømission, der inkluderer at belønne forbrugerne for at købe bæredygtige produkter. Kan du fortælle os, hvad nogle af disse bæredygtighedsmål er? Indebærer det at reducere overdreven emballage, bæredygtig høst af produkter osv.

OB: Vores overordnede mål er at hjælpe folk med at sænke deres CO2-fodaftryk med mindst 50% i løbet af det næste årti (med fokus på forbrug). Specifikke vurderingsmålinger er stadig under udvikling og vil være baseret på FN’s SDG. Emballage, ingredienser, forarbejdning og LCA af produkter vil alle bidrage fabrikker til certificering. Fonden vil i sidste ende udvikle sit eget konsekvensanalyseprogram for akkreditering.

AT: Almond giver forbrugerne mulighed for at lære om hvert produkts CO2-fodaftryk. Kan du uddybe, hvordan dette gøres, og hvilke oplysninger der vil være tilgængelige for forbrugeren? 

OB: Ved hjælp af forsyningskædedata (ingrediensens oprindelse og produktionsprocesser) og andre produktoplysninger, der uploades, kan vi beregne et LCA CO2-fodaftryk på fremstillingsstedet. Vi planlægger derefter at bruge en dynamisk gennemsnitlig CO2-score pr. Mil (til at repræsentere lagring / distribution / displayemissioner) til at beregne fodaftryk fra produktionssted til forbrugspunkt for at skabe en estimeret samlet fodaftrykscore.

AT: Hvilken type proces skal mærker gennemgå for at blive valgt til platformen?

OB: Til at begynde med tilpasser vi os de bedste certificeringsmærker i deres respektive kategorier. For eksempel ‘B Corp’ i mad & Drik og ‘vugge til vugge’ i tøj. Over tid vil vi opbygge vores egen konsekvensanalyse, der integrerer ovenstående forsyningskædedata, akkreditering og et detaljeret forretningsspørgeskema for at nå en mandelscore (drevet af fonden).

AT: I første omgang lancerer du med fødevarer, hvad er de andre typer produkter, som du planlægger at tilføje til platformen?


OB: I 2019 styrer vi adskillige sektoroverskridende forbrugsprodukter, herunder mad, drikkevarer, tøj, sundhed, skønhed og friske produkter. Vi vil medtage ethvert forbrugerprodukt (og nogle tjenester), der bidrager til vores brugers CO2-fodspor

AT: Almond lancerer først i Storbritannien, hvilke markeder vil du målrette bagefter?

OB: De rigeste 10% rundt om i verden er ansvarlige for 50% af CO2-udledningen. De rigeste forbrugere i de udviklede økonomier vil være vores prioritet. En amerikansk pilot er planlagt til begyndelsen af ​​2020.

AT: Almond-token-modellen har både et sikkerhedstoken (ALMA) og et utility-token til at tilbyde belønninger (ALMD). Kan du fortælle os om brugen af ​​ALMD-værktøjstokenet?

OB: På grund af projektets struktur ejes tech og IP af fonden og kan aldrig erhverves af en tredjepart. ALMA-sikkerhedstokenet giver investorer mulighed for at afslutte deres investering efter deres låseperioder. Vi håber også at demokratisere investeringer i projektet og vil stille ALMA-sikkerhedstokener til rådighed for køb til det bredere samfund gennem ALMD-belønningsmønterkonvertering. For at afklare er ALMD-belønningstokenet en fiat-støttet stabil-mønt snarere end hjælpestolpen. Årsagen til at tage denne rute er, at der ofte sælges produkter i flere lande, så vi har brug for en global belønningsvaluta på tværs af fiat. Denne ALMD stabile mønt for altid åbner også for andre potentielle muligheder for projektet.

Kan du fortælle os om ALMA-sikkerhedstokenet og de fordele, det giver investorer?

OB: ALMA-sikkerhedstokener tilbyder lignende rettigheder til traditionel egenkapital, såsom ejerskab, udbytterettigheder og er EIS-berettigede (på betingelser). Vi planlægger at notere dem på en børs sidst i 2019 for at give vores investorer tidlig likviditet.

AT: Investorer er åbenlyst interesserede i mandelens forretningsaspekt. I øjeblikket planlægger du at generere indtægter via et ‘Tokenisation Service-gebyr’, som er et gebyr, der pådrages for sælgere. Kan du fortælle os om dette gebyr?

OB: Der er flere indkomststrømme, hvor kernen er Tokenisation Service Fee, der opkræves, når fysiske koder oprettes for at blive placeret på partnerprodukter. Gebyrstrukturen skaleres ned fra 0,5% af det tokeniserede produkts detailværdi til 0,2% af detailsalgsværdien. Andre indtægter forventes fra marketing- og e-handelsløsninger.

AT: I en perfekt verden, hvor ser du mandel blive placeret om fem år?

Om fem år håber vi at være til stede i de nøglelande, der bidrager til klimaændringer og en aktiv brugerbase rundt om i verden. Vi håber at vise hårde data og beviser for, at vi hjælper vores brugere med at reducere deres CO2-fodspor (i tråd med vores 10-årige plan om at reducere med 50%) og bevis for, at vi har hjulpet ansvarlige mærker hurtigt med at få markedsandele.

For at lære mere om mandel besøg Mandelwebsted

Investorinformation er tilgængelig her

Du kan finde Oliver Bolton på LinkedIn eller følg ham videre Twitter

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map