Matthew Sullivan, administrerende direktør for QuantmRE, Inc – Interviewserie

Matthew Sullivan er administrerende direktør og grundlægger af QuantmRE. Matthew er en erfaren iværksætter og har en dokumenteret track record inden for ejendomsinnovation gennem sine erfaringer som medstifter af $ 50 millioner Secured Real Estate Income Strategies Fund og som grundlægger og præsident for Crowdventure.com, et crowdfundingfirma for fast ejendom..

AT: QuantmRE investerer i ejendom med enfamilieejer via en egenkapitalandel. Kan du dele med os, hvordan dette fungerer?

MS: QuantmREs EQRE-aftaler giver ejerne af enfamiliehuse og ejerlejligheder mulighed for at give en økonomisk ret til en del af den fremtidige vurdering af ejendommen til gengæld for et gebyr eller andet vederlag.

En EQRE-aftale er ikke et lån eller en kreditbaseret transaktion, men snarere et aktiebaseret forbrugerfinansieringsinstrument designet som et alternativ til traditionel realkreditgæld.

Udbyttet, der betales til husejeren, kan bruges til at supplere pensionsindtægter og midler, forbedre ejendommen, reducere gæld, diversificere investeringer og andre økonomiske formål.

AT: Er der en overførsel af ejendom på ejendommen?

MS: Nej – husejeren forbliver opført som ejer på titel. QuantmRE registrerer med amtsoptagerkontoret en Performance Deed of Trust på din ejendom. Dette er en tilbageholdelsesret på ejendommen, der beskytter vores interesser, men er ikke et lån, sikkerhed eller swap-instrument. Vores aftale med husejeren er simpelthen en forbrugeraftale, der mindes vores investering i ejendommen.

AT: Kunne du dele dine garantikriterier med os, når det kommer til at indgå disse aktieaftaler?

MS: Vi bruger en tretrins garantistandard baseret på egenkapitalen i hjemmet. Hvert niveau tager højde for den oprindelige LTV, den oprindelige kombinerede LTV og afhængigt af niveauet, et eller andet niveau af FICO og realkreditudviklingshistorik. Efter transaktion er maksimum CLTV 90%.

AT: Du har erklæret, at du fokuserer på ejendom i Californien. Er der bestemte regioner eller byer i Californien, som du enten undgår eller målretter mod?

MS: Da afkastet på EQRE Fund bestemmes af stigningen i værdien af ​​de underliggende aktiver, har vi til hensigt at målrette mod de områder i Californien, der sandsynligvis vil se en sund prisstigning.


AT: Hvad sker der med egenkapitalen, når en boligejer sælger sit hjem, eller hvis boligejeren ønsker at tilbagebetale QuantmRE, før de sælger deres hjem?

MS: Husejeren sælger en procentdel af egenkapitalen i deres hjem til QuantmRE. Til gengæld betaler vi husejeren med US $. Dette fast ejendom, som vi har købt fra boligejeren, en procentdel af egenkapitalen i deres hjem, går i en pulje med anden kapital fra andre boligejere. Vores investeringstokens er uigenkaldeligt bundet til disse puljer af aktiver. Indtægter modtaget fra salget af vores investeringstokens vil blive brugt til at finansiere køb af yderligere brøkdelte kapitalandele i enfamilieboliger.

Når en boligejer sælger sit hjem, betaler de QuantmRE værdien af ​​den procentdel af egenkapitalen, som vi oprindeligt købte, plus eventuel aftalt opskrivning / afskrivning forbundet med vores egenkapitalandel.

Hvis husejeren ønsker at tilbagebetale QuantmRE og ikke sælge deres hjem, vil tilbagebetalingsbeløbet være baseret på boligens værdi på tidspunktet for den foreslåede tilbagebetaling inden for visse bestemmelser i vores aftale for at sikre, at QuantmRE ikke unødigt tager tab på kapital, hvis markedsforholdene ikke var gunstige på det tidspunkt.

AT: Du nævner ofte udtrykket “egenkapitalfrihed.” Hvad betyder dette, og hvordan kommer det boligejeren til gode?

MS: Vi beskriver vores service som ‘Equity Freedom’, da der ikke er noget lån, rentegebyrer eller månedlige betalinger forbundet med arrangementet. Vores Shared Equity-program er designet til at gøre det muligt for husejere at frigive de såkaldte ‘døde penge’, der er låst inde i egenkapitalen i deres hjem uden at tage mere gæld. Det betyder, at ejerskabere, ejere af sekundære boliger, feriehuse og indkomst- / lejeboliger kunne få adgang til betydelige mængder kapital uden renter, ingen månedlige betalinger og ingen begrænsninger for, hvordan de kan bruge pengene.

AT: Hvad sker der, hvis boligejeren holder op med at betale ejendomsskat eller pantbetalinger?

MS: Ejeren har ansvaret for korrekt vedligeholdelse af ejendommen, betale alle ejendomsskatter til tiden og sørge for, at ejendommen er ordentligt forsikret i overensstemmelse med bestemmelserne i aftalen om soliditet med QuantmRE. Hvis husejeren ikke er i stand til at foretage disse betalinger, kan QuantmRE muligvis træde ind og hjælpe husejeren for at beskytte vores aktiv, men betaling af boliglån og alle skatter er en vigtig og nøglebetegnelse for vores aftale..

 

AT: Du valgte at gå i partnerskab med Securrency til investering ombord og symbolsk prægning. Kan du fortælle os mere om dette partnerskab?

MS: Securrency leverer en kritisk teknologistykke til QuantmREs tilbud, som er at levere en off-chain valideringstjeneste, der gør det muligt for os at kontrollere distributionen af ​​vores aktiv-backede tokens. Med Securrency’s teknologi er vi i stand til at fastslå KYC og AML-status for en potentiel investor, udstede værdipapirer og spore ejerskiftet ned til et brøkniveau. Evnen til at opretholde en opdateret cap-tabel er et kritisk krav til værdipapirloven, ligesom evnen til at uddele udbytte og erstatte mistede eller stjålne tokens. Vigtigst er det, Securrency giver os mulighed for pålideligt at kontrollere, hvordan, hvor og hvornår vores tokens flytter fra tegnebog til tegnebog. Dette betyder, at vi er i stand til at opfylde de strengeste BSA-, AML- og KYC-krav til vores tilbud, både til nationale og internationale investorer.

AT: Du har indgået et samarbejde med Prime Trust, kan du fortælle os mere om dette partnerskab?

MS: QuantmREs partnerskab med Prime Trust giver investorer mulighed for at købe EQRE-værdipapirmarketter uden behov for deres egen digitale tegnebog – Prime Trust fungerer som den regulerede og forsikrede depot for disse digitale aktiver og er i stand til at indeholde digitale aktiver som EQRE på vegne af investor.

AT: Kan du fortælle os, hvornår du forventer at starte STO til EQRE-token?

MS: Akkrediterede investorer er i stand til at investere i EQRE-tokens i dag ved at besøge www.QuantmRE.com.

PÅ:  Er der noget andet, du gerne vil dele om QuantmRE?

Ved at bringe Blockchain-teknologier til ejendomssektoren på en reguleret og kompatibel måde forestiller QuantmRE sig igen, hvordan huse finansieres. Samtidig løser vi en række problemer i forbindelse med den indre værdi af tokens, som vi mener vil generere nye niveauer af tillid til aktiv-backed tokens og give startpladen til masseadoptagelse af kryptosikkerhedstoken-tilbud.

Tak for interviewet, det lyder som et af de mere unikke ejendomsprojekter derude. For dem, der ønsker at lære mere, besøg QuantmRE STO-websted eller se siden med oplysninger om QuantmRE-tokenfortegnelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map