Masha og Xenia Vyazemskaya, grundlæggere af ValueTokenized – Interview-serien

Masha og Xenia Vyazemskaya er kendt som Crypto Twins. De er vært for den populære podcast ValueTokenized som giver gratis uddannelsesindhold til at hjælpe virksomheder med at tokenisere verden.

Hvordan opdagede du først blockchain og kryptokurver?

Ved heldig chance! Vi har altid været i kommunikation, og en god ven bad engang om vores hjælp og PR-rådgivning til et blockchain-projekt tilbage i 2017. Hurtigt fremad flere måneder har blockchain helt fanget vores opmærksomhed, og vi har hjulpet blockchain-projekter med indholdsmarkedsføring og PR lige siden, der hjælper de tekniske fyre med at fortælle deres historier og uddanne publikum.

Hvilket var det første token, du købte, og hvad der motiverede dig til at købe dette token?

Jeg tror, ​​det var XRP. Xenia kunne godt lide ideen og ignorerede fuldstændigt “buy low, sell high” -princippet, som viste sig at være en ret dårlig investering. Summen var dog ubetydelig.

Bitcoin var vores anden kryptoinvestering. Og det blev hurtigt mere. Det tog os over et år at forstå den virkelige skønhed ved bitcoin og værdierne bag den. Vi er store troende på bitcoin vs. fiat-valutaer, og vi gør vores bedste for at lette vedtagelsen.

Hvad inspirerede dig til at blive involveret i rummet?

Det er fascinerende at se den nye industri komme og modnes. For os startede det med nysgerrighed og spænding for det helt nye rum, der derefter blev en klar forståelse af efterspørgslen efter upartisk ekspertindhold og den værdi, vi kan bringe i denne henseende. Det mest inspirerende for os nu er, når eksperter kontakter os for at arrangere et interview eller en paneldiskussion og modtage feedback fra publikum.

Du har lavet flere YouTube-videoer, herunder diskuteret nogle nylige branchetendenser, såsom IEO’er, der erstatter ICO’er. Hvad synes du personligt om IEO’er?

Vores podcast ValueTokenized er mest dedikeret til aktivtokenisering og praktiske applikationer til blockchain-teknologi på kapitalmarkeder. Da IEO-trenden voksede for et halvt år siden, kunne vi dog ikke lade være med at dække det.

Vores mening om IEO’er er stort set i overensstemmelse med vores højttalere – inklusive en tidlig investor i Bitcoin, Uber og Airbnb Jeffrey Wernick. IEO’er ser ud til at være et forsøg på at forlænge ICOs ‘falmende levetid – som i sig selv ikke havde noget dårligt for det som et koncept, men implementeringen lod meget tilbage at ønske.


Under alle omstændigheder tror vi stærkt på, at fremtiden for blockchain og kryptokurver ligger inden for:

1) aktiv-backed tokens og;

2) Bitcoin.

Du har også gennemført flere interviews, som indeholder forskellige jurisdiktioner til lancering af en STO. Disse jurisdiktioner inkluderer Singapore, USA, Israel og Liechtenstein. Baseret på disse interviews og din viden om rummet, hvilken jurisdiktion du personligt foretrækker at starte en STO, og hvorfor?

Valget af jurisdiktion til gennemførelse af en STO afhænger af mange ting: om du vil målrette mod detailinvestorer (ikke-akkrediterede) investorer, i hvilke regioner vil du sælge dine værdipapirer osv..

Schweiz og Liechtenstein er sandsynligvis vores favoritter i Europa på grund af klare regler og branchespecifik regulering, der ikke kræver nogen lovlig løsning. USA tiltrækker dog meget opmærksomhed som en jurisdiktion, fordi der er mange teknologisk avancerede investorer, der i øjeblikket måske er mere åbne for at købe nye finansielle instrumenter i form af tokens. En vigtig ting at huske: Hvis du vil lave en STO og sælge dine tokens i Europa og i USA, skal du overholde begge.

Du har også diskuteret tokenisering af forskellige aktiver. Hvad er nogle af disse aktivklasser, og hvilken aktivklasse tror du personligt har mest potentiale til at skalere?

Ejendomme tilbyder den største brugssag med klare fordele ved tokenisering. I oktober har vi set flere sager, herunder Tokyo-baserede Lead Real Estate-finansiering af udvikling af ejerlejligheder og hoteller forud for de olympiske lege i Japan 2020 gennem udstedelse af sikkerhedstokener; et konsortium af Golffamiliernes planer om at belønne ejendomsaktiver og andre spændende projekter til en værdi af 1 milliard dollars.

Der er flere grunde: fraktioneret ejerskab, der tilbydes af tokenisering, er en naturlig egnethed til fast ejendom. Desuden tillader programmering af tokens en struktur at repræsentere forskellige økonomiske interesser – ejerskabsrettigheder, forskellige indkomstrettigheder. Dertil kommer, at ejendom er noget, som investorer forstår, det er en aktivindkomstklasse med fast indkomst og en ret lav risikoinvestering.

Fra udsteders perspektiv kan tokenisering tilbyde en mere omkostningseffektiv måde at indsamle penge med en betydelig reduktion i omkostninger og friktion til yderligere forvaltning af værdipapirer.

Vi mener også, at venturefonde er et lovende felt til tokenisering. I dag muliggør det lettere og mere omkostningseffektiv forvaltning af midler, nem overførsel af ejerskab osv. Potentielt kan tokenisering give mulighed for demokratisering af VC-markedet og åbne det for millioner af investorer med små checks. For sidstnævnte er teknologien imidlertid ikke nok – det kræver tilsvarende ændringer i forordningen. Om vi ​​snart vil se det eller ej, kan stadig diskuteres. Ikke desto mindre er de eksisterende fordele allerede spændende.

Hvad er nogle af de virksomheder i rummet, der personligt ophidser dig?

Tokeny, Rivver, Securitize

Hvor ser du branchen være om 5 år?

Vi deler visionen om, at kapitalmarkederne på blockchain er spørgsmålet om hvornår, ikke hvis. Om 5 år taler vi sandsynligvis ikke om blockchain som en separat industri, da det vil være den væsentlige del af de globale finansielle markeder.

Om tokenisering vil frigøre likviditeten for tidligere illikvide aktiver, demokratisere adgangen til risikovillig kapital og opfylde andre løfter, der er bredt diskuteret i dag, skal stadig ses.

Under alle omstændigheder er kommunikation og uddannelse, hvad der er behov for, at industrien vokser og modnes. Jo mere vi fokuserer på dette i dag, jo flere fremragende resultater vil vi se om 5 år.

Er der noget andet, som du gerne vil dele med vores læsere?

Bare en ting: nå gerne til os når som helst med ideer til podcast og samarbejde.

Lad os gøre noget cool sammen &# 128578;

[email protected]

[email protected]

For at se nogle af deres podcasts besøg ValueTokenized

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map