George Waller, administrerende direktør for Blocksafe Technologies – Interview Series

George fungerer som administrerende direktør for BlockSafe Technologies. George er medstifter af StrikeForce Technologies, Inc., og er en iværksætter og teknolog med over 30 år i computerbranchen. George spillede en afgørende rolle i introduktionen af ​​to af de førende cybersikkerhedsteknologier, dvs. autentificering uden for bånd og kryptering af tastetryk til markedet. I dag bruges disse teknologier i vid udstrækning inden for bank-, sundheds-, uddannelses-, fremstillings- og offentlige sektorer.

Før George startede, fungerede George som Executive Vice President og Chief Strategist hos: Connexus Corporation, RxRemedy, TeachMeIT, Incubation Systems og HealthSCOUT.

George studerede luftfartsteknik ved Academy of Aeronautics.

AT: Der er ingen tvivl om, at hacking og stjålet kryptokurrency er et stort problem i branchen. Hvad fik dig til at beslutte at tackle denne udfordring?

GW: Som en blockchain- og kryptokurrencyentusiast var det kun fornuftigt at anvende vores års erfaring med udvikling af cybersikkerhedssoftware til et åbenlyst problem, der plager kryptovalutaindustrien. Det er klart, at dette er et problem, der skal løses, inden markedet og teknologien kan modnes for at nå det punkt, hvor masseadoptagelse sker.

AT: CryptoDefender ™ ser ud til at være dit flagskibsprodukt, der er designet til at hjælpe brugere med at logge sikkert ind på deres kryptotegn og forhindre keylogging, clickjacking osv. Jeg ønskede at gå i detaljer med hensyn til nogle af disse funktioner. Til at begynde med kan du fortælle os om kryptering af tastetryk, og hvordan dette fungerer?

GW: Tastetrykkryptering beskytter straks hvert tastetryk, skrevet på en computer eller et mobilt enheds tastatur. Teknologien omgår den traditionelle rute, som en telefons operativsystem følger, når du indtaster de taster, der trykkes på skærmen. Normalt gør dette de indtastede data synlige for enhver, der bruger malware til at overvåge, hvad der er skrevet. Keystroke-kryptering krypterer i stedet de indtastede oplysninger og indsætter dem direkte i de ønskede felter, hvilket forhindrer malware i at overvåge, hvad der blev skrevet.

AT: Anti-Clipboard Modification er en anden funktion i CryptoDefender ™. Hvad er dette præcist?

GW: Modifikation mod udklipsholder beskytter kopierings- og indsætningsmekanismen på stationære computere. Udklipsholderkapring er, når et malware-program venter på, at en bitcoin-send-til-adresse kopieres til udklipsholderbufferen, og derefter erstatter den send-til-tegnebog-adresse med hackers tegnebog-adresse, så snart du trykker på “send transaktion”, er dine tokens automatisk sendt til en anden person, og når det sker, er der ingen måde at få tilbage dine tokens.

AT: Du tilbyder en sikker browser som en af ​​funktionerne i CryptoDefender ™ -produktet. Er denne browser designet til desktop- eller mobilbrug?

GW: Dette produkt er kun til mobile enheder, det er sikkert & hærdet browser, der forhindrer Man-in-the-Browser-angreb.

AT: Anti-Clickjacking og Anti-Screen Capture er lidt lettere for den gennemsnitlige bruger at forstå. Det ser ud til, at det er noget, som andre mere almindelige antivirusprodukter tilbyder, hvorfor skulle en bruger vælge BlockSafe Technologies ™?

GW: Ofte er dette faktisk ikke en funktion, der tilbydes i mere almindelig virusbeskyttelse. Mange almindelige antivirusprogrammer virker reaktivt og fokuserer på at overvåge, hvad der downloades eller installeres på en enhed og derefter krydshenvise det med en database med kendte trusler. De har ofte ikke funktionaliteten til at overvåge alt, hvad der foregår internt, hvis skærmen, der overvåges, hvis dette er en autoriseret anvendelse osv. BlockSafe Technologies skaber softwareløsninger designet til specifikke formål, hvor vi identificerer de største malware-trusler og derefter designer løsninger, der imødekommet de specifikke behov i kryptokurrency og blockchain økosystemer.

AT: Du planlægger at tilbyde softwareprogrammer til sikring af børser. Hvad er den forventede udgivelsesdato for denne software?


GW: ExchangeDefender ver 1.0 er tilgængelig nu.

AT: Hvordan planlægger du at holde dig foran dårlige skuespillere i rummet?

GW: En af de mest afgørende roller, vi har som professionelle inden for cybersikkerhed, er at være konstant opmærksomme på de konstant udviklende værktøjer og metoder, der bruges til at få uautoriseret adgang til personlige konti og i sidste ende stjæle kryptokurrency og andre digitale aktiver. I øjeblikket vokser de værktøjer, der bruges af hackere, konstant i sofistikering. Vi overvåger cybersikkerhedslandskabet 24 timer i døgnet og dissekerer angreb og angriber vektorer, så vi altid kan være et skridt foran.

AT: Du besluttede at starte en STO, og efter min viden er du det første softwarefirma, der gør det. Hvad fik dig til at vælge denne vej?

GW: I øjeblikket er der andre, der har lanceret STO’er. Årsagen til, at vi lancerede en STO, er fordi vi tror på blockchain. Vi så ikke bare en mulighed for at drage fordel af en ny fundraising-metode, vi er entusiaster og troende på, hvordan blockchain kan ændre verden. Vi elsker ideen om at være en af ​​de første softwarevirksomheder, der erhverver finansiering på denne måde, ligesom vi er banebrydende inden for blockchain cybersikkerhed, vil vi også være banebrydende for den måde, vi strukturerer virksomheden på..

Vi mener, at som et firma, der baner vejen i dag, skaber vi præcedens for i morgen. Ved at holde os til de højest mulige standarder for overholdelse af lovgivningen kan vi hjælpe med at sætte baren for fremtidige STO’er og blockchain-opstart.

AT: Hvilket firma der hjælper med STO-processen?

GW: PCG Advisory Group hjælper os.

AT: Hvad er din hårde kasket??

GW: Vi har allerede nået vores soft cap, vores hårde cap er $ 27 millioner.

AT: Alt andet, som du gerne vil fortælle os om BlockSafe Technologies ™?

GW: Cybersikkerhed eller manglen på dem og truslen om hacking er den største enkelt hindring, der truer væksten af ​​krypto og blockchains. Hacking, tyveri og kriminalitet er blevet synonymt med branchen. Investorer globalt vil tøve med at investere i kryptoen & blockchain-plads, hvis der ikke er nogen tillid. Det vil være cybersikkerhedsinfrastrukturen og softwareudviklerne, der skaber den tillid, som institutioner, virksomheder og investorer har brug for til fuldt ud at vedtage denne nye teknologi.

AT: Tak fordi du accepterer dette interview, vi ønsker dig held og lykke med din STO. 

For flere detaljer om denne STO, se siden Blocksafe token-detaljer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map