Craig Mc Gregor, administrerende direktør for DSTOQ – Interview Series

Craig Mc Gregor er administrerende direktør for DSTOQ og har været involveret i kryptokurrencyområdet siden 2013. Nogle af hans tidligere erfaringer inkluderer arbejde i Bloomberg, hvor han fokuserede på analyse af bank-, forsikrings- og ejendomssektoren. Hans erhvervserfaring inkluderer også investeringsanalyse og styring af en portefølje på +30 virksomheder til en værdi af ~ $ 600 mio.

Vi er glade for, at Craig tog sig fri fra sin travle tidsplan for at diskutere DSTOQ.

A.T: Til fordel for vores læsere kan du venligst forklare DSTOQ i en nøddeskal?

CMG: DSTOQ er en licenseret børs til handel med sikkerhedstokens. Vi har en ende-til-ende-løsning til markedet for sikkerhedstoken gennem de to vigtigste søjler i vores forretning: for det første vores regulerede decentrale handelsplatform, og for det andet tokeniserer vi også værdipapirer, der skal handles på vores platform. Kombinationen af ​​de to giver os mulighed for at betjene begge sider af branchen: udstedere og investorer.

Svar: Denne ende-til-ende tilgang lyder ret anderledes for mange af dine konkurrenter, hvad er din begrundelse bag den?

CMG: Efter dybdegående analyse og markedsundersøgelser fandt vi, at kombinationen af ​​tokenisering og en handelsplatform var den bedste tilgang til at maksimere værdi og levere til kunderne, hvad de krævede mest. Mange projekter i sikkerhedstokenrummet ser kun på tokenisering, hvilket i sig selv ikke er særlig værdifuldt, hvis der ikke er handelsplatforme for sikkerhedstokener. Ligeledes vil det sandsynligvis ikke lykkes at skabe en ren handelsplatform for sikkerhedstokener uden at forstå tokenisering.

Vi er heldige nok til at have været i stand til at opbygge et stærkt team med kernekompetencer inden for begge områder og valgte derfor at skabe både en tokeniserings- og handelsplatform, som vi mener er i stort behov inden for både blockchain-industrien og de traditionelle finansielle markeder.

A.T: Det ser ud til, at du har gjort din forskning. Med din forståelse af, hvad kundens behov har, hvilke aktiver tror du markedet har mest efterspørgsel efter?

CMG: Vores data indikerer, at der er stor efterspørgsel efter tokenisering af traditionelle værdipapirer som statsobligationer, aktier, guld, olie og mere, og som sådan gør vi dem tilgængelige for investorer over hele verden på vores platform. Vi kan også hjælpe virksomheder med at rejse penge via STO’er gennem både oprettelsen af ​​deres sikkerhedstokener og en platform, som de kan handles med.

Svar: Kan du forklare, hvordan peer-to-peer-handel med tokeniserede værdipapirer ved hjælp af DSQ-token fungerer?

CMG: DSTOQ-platformen giver brugerne mulighed for at købe aktiver med høj vækst såsom aktier, ETF’er, statsobligationer, guld og mere ved hjælp af krypto. Forhandlere kan bruge DSQ-token til at købe aktiverne i form af tokeniserede værdipapirer – dette sker, når de virkelige aktiver gennemgår en tokeniseringsproces. Brugere kan derefter investere og handle med disse aktiver via blockchain-teknologi uden nogensinde at forlade token-økonomien.

A.T: Kan du forklare ræsonnementet bag dit fokus på nye markeder?

CMG: Selvom jeg var sydafrikaner, oplevede jeg på egen hånd, hvor svært det er at investere i udenlandske aktiver. Jeg blev tvunget til at betale næsten 10% i gebyrer for at investere i udlandet, hvilket jeg fandt helt latterligt. På mange nye markeder, inklusive sydafrikanere, opkræves investorer månedlige gebyrer på omkring $ 30 ud over sikkerhedsmæglergebyrer mellem 0,2% og 0,9% pr. Handel. Dette er oven på et minimumsgebyr på omkring $ 25 og valutagebyrer på 2,5–5% for udenlandske investeringer. Dette betyder, at sydafrikanere let betaler 5-10% i gebyrer for at investere i udlandet, især når de investerer små beløb. Sådanne problemer forhindrer enkeltpersoner i at samle selv beskeden rigdom.


Desuden mangler virksomheder, især i udviklingsøkonomier, kanaler for adgang til kapitalmarkederne – dette giver dem næsten ingen muligheder for at skaffe midler til at vokse eller innovere.

Når du tilføjer disse ting sammen, bliver det klart, at en blockchain-platform som DSTOQ har en massiv værditilvækst og et enormt potentielt kundegrundlag i nye markeder, hvorfor vi fokuserer på dem – fordi vi kan tilføje betydelig værdi til nye markeder.

A.T: Hvad tillader din børslicens fra Vanuatu dig at gøre?

CMG: Vores børslicens tillader og giver os mulighed for at gøre tre hoved ting: acceptere kryptokurver til vores udveksling, tokenize værdipapirer og gennemføre børsintroduktioner direkte on-chain. Sidstnævnte er effektivt en STO.

A.T: Hvad fik dig til at vælge at starte på Stellar blockchain?

CMG: Stellar er et godt udgangspunkt for vores forretning i betragtning af at deres nuværende kapacitet passer til vores krav og allerede er i produktion, i modsætning til mange andre blockchains, der endnu ikke er implementeret.

Gennem vores teknologival er vi i stand til at tilbyde hurtige transaktionshastigheder, et højt sikkerhedsniveau og infrastrukturen til vores decentrale børs, hvor vi aldrig kontrollerer vores kunders midler.

A.T: Kan du dele nogle detaljer med hensyn til dit partnerskab med evighed, og hvad dette indebærer?

CMG: Vores partnerskab med evighed vil muliggøre integration af evighedens decentraliserede dataorakler, der sporer og registrerer information om virkelige data såsom finansielle data, globale priser, valutakurser og nyheder i DSTOQ-platformen. Vi planlægger også at bruge dem til at bekræfte datapunkter i den virkelige verden, såsom færdiggørelse af en bygningskonstruktion eller levering af varer. Orakler kan endda være nyttige til ting som antal brugere eller følelser om markedsindtrængning af et produkt eller en teknologi.

A.T: Du har et ambitiøst mål om at tokenisere obligationer, råvarer, ETF’er og kapital i virkelige virksomheder. Hvad vil du målrette først?

CMG: Ja – det var ambitiøst af os, men vi er på vej til at lancere og er meget fokuserede på levering. Vi har arbejdet tæt sammen med tilsynsmyndigheder og har flere personer på vores team med rigelig erfaring, herunder DSTOQ-chef for kapitalmarkeder Christopher Schuetz, den tidligere administrerende direktør og leder af den primære markedsgruppe på Stuttgart-børsen.

De første sikkerhedstokener på vores børs er ETF’er, da de er en forskellig aktivklasse, der kan repræsentere fonde, obligationer, aktier eller råvarer. Hvis du vil stemme om, hvilke aktiver vi skal opføre, bedes du deltage i vores kommende afstemning.

A.T: Hvordan vil du ombord på dine første kunder?

CMG: Vi har allerede frigivet vores MVP for at introducere den grundlæggende version af DSTOQ-platformen, der kører på Stellar blockchain testnet.

Derudover er vi konstant i kontakt med vores samfund via Telegram, Twitter, LinkedIn, Medium og mere og frigiver konstant informativt forklarende indhold for at give vores fremtidige brugere en bedre forståelse af, hvordan vores produkt og økosystem vil fungere. Vi lancerer også snart vores fællesskabsprogram, et belønningsbaseret initiativ, der søger at mobilisere vores eksisterende og fremtidige medlemmer af samfundet. Vi vil give kunderne chancen for at bidrage til væksten på vores platform og modtage belønningstokener for at gøre det.

A.T: Hvordan adskiller DSTOQ sig fra konkurrence i rummet?

CMG: DSTOQ har en børslicens, der tillader os ved lov at udstede virkelige aktiver i en tokeniseret form gennem blockchain. Dette er en enorm fordel for os, da vi er fast besluttet på at lancere på markedet og levere sikkerhedstoken-tjenester foran vores konkurrenter – hvoraf mange ikke har licens og ikke forstår, hvad der kræves for at udvikle en global platform til handel med sikkerhedstoken. Faktisk tilbyder de fleste tokenizers ikke aktier, obligationer eller indeksfonde som DSTOQ gør.

A.T: Tak igen for interviewet. Alle læsere, der ønsker at lære mere, kan besøge DSTOQ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map