Chrissa McFarlane, grundlægger og administrerende direktør for Patientory Inc – Interview Series

Chrissa McFarlane er administrerende direktør for Patientlære, en global valuta- og befolkningssundhedstjenestetjeneste, der regulerer og sikrer patientdata, udnævnt som en af ​​de bedste kvinder, der “sætter deres præg på medicinteknikfeltet” af Becker’s Hospital Review. Hun er også forfatter til FREMTIDIGE KVINDER: Mindretals kvindeligt iværksætteri og den fjerde industrielle revolution i æraen Blockchain og Cryptocurrency.

Du grundlagde Patientory i 2015, efter at være frustreret over, at patienter ikke havde adgang til et centralt depot for deres egen sundhedsinformation. Kan du dele med os, hvad det aktuelle problem er med patienter, der får adgang til deres information, og hvordan Patientory foreslår at løse dette?

Informationsteknologiindustrien inden for sundhedsvæsenet har langvarige interoperabilitetsproblemer. At få adgang til private sundhedsdata er imidlertid et problem, der for nylig er opstået på grund af digitaliseringen af ​​medicinske journaler, som har skabt lukkede væghaver. På grund af HIPAA-politikker og -bestemmelser har det været vanskeligt for organisationer frit at dele de oplysninger, der findes i forskellige og individuelle patientportaler med alle behandlere og interessenter, der muligvis har brug for oplysningerne for at yde den bedste pleje. Patientory tackler dette problem head-on og skaber produkter, der muliggør problemfri integration af alle patienters sundhedsjournaler både på patient- og udbydersiden.

I den originale hvidbog havde du foreslået en SaaS-forretningsmodel, hvor du sælger software til sundhedsorganisationer, hvor patienter og forbrugere kan downloade en gratis app. Er forretningsmodellen skiftet siden da?

Vi fungerer stadig på en SaaS-forretningsmodel for virksomheder, mens vi tilbyder en brugervenlig sundhedsdata-applikation til forbrugerne. For virksomheder leverer vi SaaS i form af vores NEITH Enterprise-løsning. Neith arbejder derefter direkte med vores patientforbrugers applikation, Patientlære, at tackle og forbedre omkostningseffektiviteten og sundhedsresultaterne for patienten.

Du deltog personligt i den intensive 3 måneder lange Boomtown acceleratorprogram i Boulder, Colorado. Kunne du fortælle dig om din erfaring, og hvad du har fået ved at deltage i dette program?

Vi stiftede vores firma omkring en uge inden vi kom til Boomtown-acceleratorprogrammet i Boulder, Colorado. Dette program hjalp os utroligt med idéen om, hvad vi ønskede at skabe, og hvilke problemer vi ønskede, at vores produkter skulle løse. Vores erfaring hos Boomtown hjalp os med at danne grundlaget for at afhjælpe de mangler, vi fandt på sundhedsmarkedet.

Kunne du diskutere din oplevelse efter at have lanceret et af de første Initial Coin Offerings (ICO’er) i 2017?

Denne proces var bestemt en udfordring for vores team. Vi startede i en branche, der ikke var kendt og arbejdede for at imødegå rumets troværdighed og fremme dets levetid – noget, som offentligheden først nu kommer til at forstå.

Det var oprindeligt vanskeligt at opbygge et produkt til en industri, som sundhedspleje, der er langsom til at ændre sig og vedtage nye teknologier. Gennem denne proces har vi lært, at vi er nødt til at tempoere os selv og arbejde støt på at etablere vores brand og vores produkter som tankeledere, der forbinder denne nye teknologi med det eksisterende sundhedsmarked.

I din bog et af de største problemer, som du beskrev, var vanskeligheden ved at få adgang til venture-finansiering som kvinde og specifikt som mindretalskvinde. Har du råd til kvinder, der står over for lignende problemer, og som måske ikke er fortrolige med at starte en ICO?

Jeg vil anbefale at søge så mange alternative finansieringsveje som muligt. En mulighed for investeringsmuligheder, der for nylig er steget i popularitet, er crowdfunding. Der er mange muligheder, når det kommer til denne type investering, herunder CF-tilbud i regulering, der giver virksomheder mulighed for at anmode om direkte investering fra investorer samt forskellige platforme, der giver institutionelle og ikke-institutionelle investorer mulighed for at blive involveret i projekter, de holder af. Jeg mener, at dette er en værdifuld mulighed for enkeltpersoner, der ønsker at starte deres virksomhed, især når det kommer til den første finansieringsrunde, der er så meget vigtig for at lade iværksættere bygge deres produkter og fremvise dens værdi.

I din bog diskuterer du vigtigheden af ​​fleksibilitet specifikt for kvindelige iværksættere. Kunne du kort dele dine synspunkter om dette?

Efter min mening er fleksibilitet en af ​​de vigtigste egenskaber for en succesrig iværksætter. Specielt kvindelige iværksættere mødes med mange forhindringer og barrierer for succes, og det er ved at forblive fleksibelt, at de er i stand til at overvinde disse udfordringer.


Da kernen i at være en succesrig iværksætter er at overvinde udfordringer, kan fleksibilitet tage form af at skulle dreje fra det oprindelige virksomheds- eller produktmål for f.eks. At afspejle aktuelle markedsforhold eller andre uventede forhindringer, der opstår under lanceringsprocessen. I år flyttede COVID-19-pandemien markedet på en hidtil uset måde, og iværksættere blev tvunget til at tilpasse sig i overensstemmelse hermed.

I begyndelsen af ​​2019, Patientory Inc. og IrisGuard annonceret integrationen af ​​IrisGuards biometriske godkendelsesteknologi med Patientory App. Kunne du diskutere dette partnerskab og fordelene ved at bruge IrisGuard biometriske teknologi?

IrisGuard tillader endeløs irisgenkendelse og identificerer enkeltpersoner overalt i verden med 100% sikkerhed. Vores partnerskab med IrisGuard muliggjorde et nærmere kig på datastyring og kliniske forsøg. Vi integrerede med IrisGuard ved at tilpasse vores Patientory-apps Android-løsning (fordi der kræves en telefon med et kamera for at få adgang til denne type teknologi). Integrationen giver et ekstra sikkerhedslag, når man får adgang til en patients biologiske data.

Kan du give os nogle detaljer om, hvordan PTOY-tokens bruges på platformen?

Iboende er PTOY-tokens en del af PTOYMatrix Blockchain Network, som sikrer og verificerer privat datalagring på sundhedsområdet på netværket. For Patientory Inc, som en decentral app på netværket, bruges tokenet som et incitamentsværktøj til at belønne sund opførsel. Som et eksempel belønnes brugerne med PTOY-tokens, når de bruger appen, når de opfylder specifikke månedlige wellness-mål.

Er der noget andet, du gerne vil dele om Patientory??

I løbet af det sidste år har vi været vidne til færdiggørelsen af ​​The 21st Century Cures Act, som kræver, at sundhedsorganisationer giver forbrugerne tredjepart adgang til deres sundhedsoplysninger. Gennem forskellige partnerskaber kan PTOYMatrix samle data fra over 10.000 sundhedssystemer for at give selvsuverent identitet og de-identificerede data for brugere til medicinske journaler.

Tak for det store interview, læsere, der ønsker at lære mere, bør besøge Patientlære.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map