Tokenized Gold Finds -tuki SALT: n ja NEXO: n kautta julkaisun yhteydessä

Tokenoitu kulta eli Pax Gold

Viime viikko toi markkinoille PAX kulta. Tämä uusi tarjonta toimii vakaana kolikkona, jota tukee fyysinen kulta. Tuotteen on luonut ja lanseerannut PAXOS – suosittu erilaisten pysyvien valmisteiden luoja, joka on saanut käyttöönoton blockchain-maailmassa.

Suurin osa alan toimijoista uskoo, että epälikviditeetistä kärsivät arvokkaat varat ovat täydellisiä ehdokkaita estoketjun kautta. Kulta sopii tähän luokitukseen täydellisesti – PAX haluaa hyödyntää.

PAX Gold on ERC-20-pohjainen tunnus, jonka kukin edustaa yhtä hienoa troy-unssia kultaa. Kullan sitominen antaa merkkien jäljitellä kultamarkkinoita. Se antaa myös haltijoille mahdollisuuden sijoittaa epäsuorasti jalometalleihin, vaikkakin tehokkaammin, koska rahakkeet ovat likvideempiä eivätkä vaadi varastointimaksuja.

Korkotilit ja vakuudet

Käynnistämisen jälkeen PAX Gold otettiin heti käyttöön, kun useat yritykset puhuivat ja ilmoittivat tulevasta tuestaan ​​omaisuudelle eri tavoin. Tarkemmin sanottuna kaksi blockchain-pohjaista laina-alustaa – NEXO ja SUOLA – tehostettu. Ensimmäiset tarjoavat korollisia säästötilejä, joita rahoittaa PAX Gold, kun taas jälkimmäiset helpottavat salauslainoja, jotka käyttävät PAX Goldia vakuudeksi.

Tämä PAX Goldin sisällyttäminen useisiin alustoihin, kuten SALTin ja NEXOn tarjoamiin alustoihin, viittaa valkeaan tulevaisuuteen.

Riippumatta siitä, käytetäänkö vakuudeksi tai keinona kasvattaa varoja korollisella tilillä, teollisuuden vakiintuneiden kolikoiden hyväksyntä kasvaa edelleen. Alan osallistujat ovat tunnustaneet kykynsä toimia salauksen päälle / pois-rampeina ja pyrkivät nyt tukemaan tätä.

Kommentti

Viime viikolla Paxosin, SALTin ja NEXOn edustajat ovat kumpikin käyttäneet aikaa kommentoimaan PAX Gold -käyttöään. Seuraava on, mitä jokaisella oli sanottavaa asiasta.

Paxoksen toimitusjohtaja Charles Cascarilla totesi,

”Digitaalisessa ja globaalissa rahoitusjärjestelmässä fyysisen kullan omistaminen on hankala, vanhentunut sijoitus; ei ole helppoa käydä kauppaa, jakaa, siirtää tai hyödyntää muita investointeja. Vaikka kultajohdannaisia ​​- ETF: itä, futuureja ja jakamatonta kultaa – on helppo käydä kauppaa, nämä ovat synteettisiä esityksiä, ei fyysisen kullan laillista omistusta, ja niiden saatavuus on rajoitettua. Hyväksymättömien vähittäismyymälöiden kautta ostettu kulta ei ole vain kallista, vaan myös riskialtista, koska kullan laatu ja alkuperä eivät ole varmoja … PAX Gold ratkaisee nämä perustavanlaatuiset haasteet. Se on yhtä helppoa käydä kauppaa kuin ETF: t tai bitcoin, on erittäin liikkuva ja jaettavissa, ja se antaa myös haltijoille omistuksen maailman korkealaatuisimmalle kullalle. Kultaa ei ole koskaan ollut helpompaa omistaa tai käydä kauppaa, ja olemme innoissamme siitä, että tarjoamme sekä instituutioille että yksityishenkilöille kultaa nopeammin ja halvemmalla tavalla. Laittamalla kultaa lohkoketjuun demokratisoimme kullan saatavuutta. “

Jenny Shaver, SALTin varatoimitusjohtaja, totesi,

”Jalometallit ovat ihanteellisia tokenointiin. Kulta on esimerkiksi vakiintunut institutionaalinen fyysinen huoltajuus ja laaja sijoittajakunta, joka tuntee omaisuusluokan … Kultaa on perinteisesti pidetty suojauksena käänteisesti korreloiville varoille, kuten osakkeille ja fiat-valuutalle, joten se tarjoaa digitaalisten merkkien haltijoille tuttuja omaisuuden hajauttamisvaihtoehtoja. Tarjoamalla PAX Goldia uusimmaksi vakuustyypiksi, me tuomme lisäarvoa asiakkaillemme yhdistämällä kultainvestoinnin edut ja helpon pääsyn varoihin kryptoituilla lainoilla. “


 

Nexo

Lontoossa, Englannissa, toimiva NEXO on blockchain-lainayhtiö, joka perustettiin vuonna 2017. Erityisesti ne tarjoavat asiakkailleen pääsyn pikalainoihin / luottolimiitteihin, jotka on turvattu salausvaroilla. Toiminta on laajentunut kattamaan korolliset säästötilit.

Suola

Tämä Coloradossa sijaitseva Denverissä sijaitseva yritys perustettiin vuonna 2016 ja on erikoistunut salaustuetuisiin lainoihin. Perustamisensa jälkeen SALT on onnistunut laajentamaan palveluja useisiin maihin, mukaan lukien muun muassa seuraavat:

  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat
  • Brasilia
  • Sveitsi
  • Uusi Seelanti

Julkaisussa Muut uutiset

NEXO ei ole ensimmäinen yritys, joka tarjoaa korollisia tilejä, jotka on rahoitettu vakaalla kolikolla. Vaikka he voivat olla ensimmäisiä, jotka käyttävät PAX Goldia, muut, kuten BlockFi, tarjoavat jo vastaavia tuotteita. Tarkastelimme äskettäin lyhyesti joitain markkinoilla olevia stablecoin-tarjouksia ja kuinka niillä on rooli BlockFi-alustalla.

Stablecoins – Ovatko ne kikka- tai trendikkäitä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map