Virie Market: Et fuldt funktionelt frit marked

Blockchain-teknologien åbner nye anvendelsessager overalt i verden, og mange decentrale projekter er blevet oprettet i de sidste par år.

Virie-projektet er et af dem og har skabt det første frie marked nogensinde i sin reneste form.

Virie-markedet

Hovedmålet med markedet er at give brugerne mulighed for at veksle alt for alt uden dyre gebyrer, forsinkelser eller blive tvunget til at bruge kryptobørs til at udføre blockchain-transaktioner. Fiat-valutaer eller endda varer og tjenester kan bruges som betaling på Virie Market-grænsefladen.

Virie giver brugerne mulighed for at købe og sælge ved hjælp af et sikkert betalingssystem, der giver mulighed for total anonymitet, da brugere ikke behøver at give deres private oplysninger for at deltage i en aftale.

Det indbyggede spærringssystem på Virie Market er designet, så uærlige brugere rent faktisk ville miste penge, hvis der forsøges svindel. Hver part skal deponere et pant og får det først tilbage, når transaktionen er gennemført.

I de enkleste termer er pointen med denne platform endelig at tilbyde det første decentrale frie marked af sin art, der virkelig er peer-to-peer og immun over for hacking eller svindel.

Det er værd at nævne, at Virie ikke er et betalingssystem med et marked. Det er et marked (Distribueret Exchange-netværk) med et meget brugervenligt betalingssystem. Viries unikke her er, at det er et instrument til at bruge markedet, ikke omvendt.

Privatliv

Privatliv er et meget vigtigt emne på kryptokurrencymarkedet i dag. Ikke kun kryptoentusiaster holder af deres privatliv, men også traditionelle internetbrugere er bekymrede for, hvordan deres data håndteres.

Virie bruger kryptografi for at levere umulige transaktioner. Via denne metode er det næsten umuligt at bevise, at en transaktion blev sendt af en bestemt adresse.

På samme tid kan transaktioner ikke linkes til en bestemt bruger, da mange virksomheder nu kan gøre med offentlige blockchains som Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH).

Virie giver således ægte privatliv til brugere, der ønsker at handle på et sikkert og decentraliseret marked, hvor frihed, decentralisering og privatliv er de vigtigste egenskaber.

Transaktioner på Virie Market kræver ikke et ID eller andre private oplysninger. Brugere kan simpelthen downloade og installere applikationen og begynde at købe eller sælge. Der kan oprettes et ubegrænset antal konti.

Hvordan er Virie Powered?

Virie bruger deres egen implementering af Proof-of-Stake, der gør det muligt for brugere at mine ved hjælp af deres mønter. PoS er en af ​​de mest populære konsensusalgoritmer på markedet, og den driver i øjeblikket forskellige blockchain-netværk inklusive Binance Coin (BNB), Stellar (XLM), Cosmos (ATOM) og NEO, blandt andre.

Ved at bruge PoS kan Virie konkurrere med banker og andre finansielle institutioner. Desuden er PoS en energieffektiv konsensusalgoritme sammenlignet med Proof-of-Work (PoW), der driver kryptovalutaer som Bitcoin eller Litecoin (LTC), der kræver store mængder energi for at fungere..

For at levere en effektiv og revolutionerende blockchain-løsning bruger Virie både PoS- og PoW-protokoller. Denne hybridprotokol sikrer netværket fra hackere og ondsindede enheder og gør det også meget hurtigt og brugervenligt at tiltrække et større antal brugere.

Hvad kan Virie bruges til?

Virie kan bruges til at købe og sælge noget af værdi, mens du bruger næsten alt af værdi som betaling (fiat, kryptovalutaer eller varer og tjenester). For eksempel kan en freelancer i land A nemt modtage sin foretrukne valuta fra sin arbejdsgiver i land B.

Samtidig er det muligt for enkeltpersoner at købe et hjem i en bestemt jurisdiktion og modtage betalingen inden for 10-20 minutter.

Brugere, der ikke ønsker at bruge traditionelle betalingssystemer som PayPal eller bankoverførsler, kan let begynde at bruge Virie uden de dyre gebyrer, begrænsninger eller lange forsinkelser.

Med hensyn til motivationen bag projektet forklarer det officielle Virie-websted:

”Vi stræber efter alt nyt og avanceret, men mest af alt værdsætter vi frihed. På grund af dette eksperimenterer vi med syntesen af ​​teknologier og foretrækker at søge og arbejde i forkant for at finde de mest succesrige kombinationer og applikationer, som vi planlægger at gøre i fremtiden. ”

Fordele i forhold til andre systemer

Virie er virkelig decentraliseret. I øjeblikket tilbyder kryptovalutaudvekslinger kryptoløsninger til brugere, men de giver ikke brugerne deres private nøgler. I sidste ende håndteres midlerne af børsen, og de kan fryse dem, hvis de beslutter at gøre det.

Decentralisering er ikke et stærkt punkt for hurtige kryptokurrency-netværk. Netværkerne, der er hurtige og tilbyder lave gebyrer, er ofte meget centraliserede, hvilket er en af ​​de største forskelle med Virie.

Decentralisering er en af ​​hovedfunktionerne i dette blockchain-netværk. Det giver brugerne mulighed for let at handle på et frit og konkurrencepræget marked.

Virie har et open source-webværktøj, der giver brugerne mulighed for at se oplysninger om de markedsenheder, der opererer i rummet. På samme tid er det muligt at følge blokke og transaktioner på hele Virie blockchain.

Transaktioner tager mellem 10 og 20 minutter at behandle, da netværket bruger en hybrid løsning, der kombinerer både PoS og PoW-systemer.

Brugere kan downloade Virie Client-softwaren, der i øjeblikket er i et testnetværk på Windows, Mac og Linux.

Som tidligere nævnt tilbyder Virie privatliv, der beskytter brugere mod diktatoriske regeringer og andre regulerende agenturer, der ønsker at indsamle oplysninger fra brugerne.

Desuden kan brugerne foretage transaktioner til enhver tid uanset arbejdstid eller helligdage.

Brugere kan håndtere deres tegnebøger og adresser med en bestemt adgangskode. Konti kan også sikkerhedskopieres.

Konklusion

Virie er et blockchain-netværk, der er fuldt decentraliseret og har til formål at give brugerne et virkelig frit marked for at udveksle varer og tjenester.

Netværket tilbyder også fortrolighedsfunktioner for brugere for at blockchain-analyseværktøjer ikke skal kunne spore deres transaktioner eller linke deres tegnebog, adresser eller transaktioner til en bestemt bruger.

Desuden giver Virie mulighed for hurtige og billige transaktioner på en decentral måde ved hjælp af et hybridsystem, der kombinerer både Proof-of-Work og Proof-of-Stake-løsninger.

Du kan downloade Virie Client Software og lære mere om The Virie Project ved at besøge deres officielle side.

Facebook: https://www.facebook.com/The-Virie-Project-106397074114548/?modal=admin_todo_tour Instagram: https://www.instagram.com/thevirieproject/ Twitter: https://twitter.com/thevirieproject

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner