Top 3 Ripple-tegnebøger i 2017

I skrivende stund er Ripple i øjeblikket den fjerde i kryptokurrencyrangeringer baseret på markedsværdien på over $ 27,96 milliarder, og der findes også 99,99 milliarder krusninger. Se XRP-diagrammer for aktuelle statistikker.

Ripple er ikke en minerbar kryptovaluta; kun dets ophavsmænd har rettighederne til at oprette eller fjerne antallet af Ripple-tokens til enhver tid. På trods af dette er Ripple fortsat med at vokse i værdi, da vi har set en stor efterspørgsel efter kryptokurrency over tid.

Ripple er at være mere end bare en digital valuta, men at være verdens første åbne transaktionsnetværk. Det vil fungere som en decentral, delt registrering af konti og transaktioner af enhver art. Ved at oprette denne globale hovedbog gør Ripple for penge, hvad Internettet gjorde for alle andre former for information.

Som alle andre kryptokurver opbevares Ripple ligeledes i tegnebøger, og der er et par tegnebøger til Ripple-kryptokurrency..

Her er de bedste anbefalingstegnebøger til Ripple.

Gatehub.net

Gatehub er en online tegnebog. Det er et godt sted at starte, men sørg for at du ikke efterlader for mange krusninger derinde. Du kan have nok til bare dine almindelige daglige transaktioner eller nok til udveksling af andre kryptovalutaer.

Gatehub.net har gjort det hurtigt og nemt at tilmelde sig en tegnebog. Efter en vellykket registrering skal du indtaste nogle oplysninger om dig for at udfylde deres KYC-krav. Du skal have et identifikationsdokument uploadet sammen med en regning eller et kontoudtog, der indeholder din bostedsadresse til fuld verifikation.

Sikkerhed på Gatehub-platformen er god nok. Du har din adgangskode på kontoniveau, som du kan bruge alfanumeriske ord, som er svære at gætte, og sørg for at du ikke tillader, at din browser gemmer loginoplysningerne. Du har også indstillingen 2FA Google Authentication, som du kan aktivere for et ekstra lag af sikkerhed på Gatehub-platformen.

Rippex

Rippex-tegnebogen er en desktop-tegnebog til de fleste operativsystemer derude. Du kan download tegnebogen her på Rippex officielle hjemmeside. Download og installationer er ligetil og har ikke brug for superteknologisk viden for at fuldføre processen.

Efter vellykket installation guider applikationen dig gennem oprettelse af en ny tegnebogadresse og genererer en adgangssætning og en hemmelig nøgle, som du bliver nødt til at skrive ned og opbevare et sikkert sted. Du ønsker ikke, at disse oplysninger kommer i forkerte hænder.

Bemærk, at før du kan aktivere din tegnebog, skal du deponere 20 krusninger. Du kan sende dette fra en børs som Bittrex eller Poloniex, og du er god til at gå med din Ripple Desktop Wallet.

Sikkerhedstip til Ripple Wallet Desktop-applikationen er at have din adgangskode til applikationen svær at gætte. Sørg også for, at din nøglefrase og hemmelige nøgle er skrevet ud på et stykke papir. Gem ikke dette på din pc, hvis din pc bliver kompromitteret, risikerer du dine Ripple-mønter.

Ledger Nano S


Ledger Nano S forbliver den mest sikre måde at opbevare kryptokurver på og have support til Ripple; det er et godt valg, hvis du agter at beholde krusninger til investering og også et middel til monetære transaktioner.

Opsætning af Ledger Nano S er let og at skulle generere dine adgangsnøglesætninger på enhedsniveauer gør det til et fremragende valg, da dine sikkerhedsoplysninger ikke kan eksponeres. Transaktioner bekræftes også ved hjælp af dobbeltknapperne på enheden, så enhver, der ikke har din enhed ved hånden, ikke kan overføre nogen af ​​dine Ripple-mønter.

Guarda tegnebog

Guarda er en multi-valuta, multi-platform og ikke-frihedsberøvende tegnebog, der giver XRP-indehavere mulighed for nemt at opbevare deres midler. En af de største fordele ved denne tegnebog er, at den giver brugerne mulighed for at håndtere et stort antal digitale aktiver på den samme platform. 

I øjeblikket er der over 40 forskellige digitale valutaer understøttet af Guarda tegnebog udover XRP. Nogle af disse kryptokurver inkluderer Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Binance Coin (BNB) og mange andre. Flere ERC-20 tokens understøttes også af denne tegnebog.

Enkeltpersoner kan begynde at bruge denne tegnebog via en Google Chrome-udvidelse ved hjælp af en mobil tegnebog, en desktopapplikation eller deres hjemmeside. Det betyder, at de vil have en brugervenlig metode til at håndtere deres virtuelle valutaer. Brugere kan sende, modtage, holde eller udveksle deres XRP (og andre kryptoer) gennem Guarda-tegnebogen. 

Ifølge data stillet til rådighed af Trustpilot, 80% af Guardas brugere mente, at tegnebogen tilbyder “Fremragende” tjenester. Kun 10% af anmeldelserne relateret til tegnebogen blev betragtet som “Dårlige”.

Selvom Guarda ikke er en hardware-tegnebog, giver den forbedret sikkerhed til brugerne. En af grundene er, at den ikke indeholder eller beder om nogen oplysninger om kryptoholdere. Oplysningerne opbevares af brugeren, og de har deres private nøgler. Det betyder, at brugerne vil være i stand til at kontrollere deres midler og være de reelle ejere af deres aktiver. 

Børser fra kryptovaluta overalt i verden er blevet påvirket af forskellige hacks og angreb, der resulterede i tab af midler fra brugerne. Derfor er det altid den bedste ting at holde virtuelle valutaer i en ikke-frihedsberøvende tegnebog. XRP-indehavere ved, at de har en anerkendt, nem at bruge og sikker tegnebog til at opbevare deres midler.

Transaktionsomkostninger på Ripple-netværket

Standardtransaktionsgebyret, der kræves af Ripple-netværket for en standardtransaktion, er 0,00001 Ripples (XRP), og dette stiger undertiden på grund af meget usædvanlig belastning på netværket.

Nu ved du, hvordan du tager fuld kontrol over dine Ripple-kryptokurver og bedste praksis for at holde dem sikre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map