Top 10 Mobile Cryptocurrency News Apps til 2018

At kende aktuelle begivenheder omkring dine foretrukne kryptovalutaer er nøglen til at være en succesrig kryptovalutainvestor eller -handler. At lære “først” at kende holder dig foran dit spil. De fleste dips og rally er et resultat af fremragende og ugunstige nyheder omkring et aktiv. Simpelthen har du brug for den bedst tilgængelige kryptovaluta-nyhedsapp. Men bekymre dig ikke, vi viser dig nøjagtigt, hvilke der er de bedste, så du ikke behøver at spilde din tid på at prøve dem alle.

Nu, i smartphones tid, er der ingen undskyldninger for ikke at være opdateret. Så nyd vores kuraterede liste over de bedste platforme, hvor du kan få de mest opdaterede Bitcoin-, alternative valuta- og blockchain-nyheder på et let at finde sted (og så kan du undgå at have 40 åbne faner).

De følgende nyhedsaggregatorplatforme er alt hvad du behøver for at træffe kloge investeringsbeslutninger i 2018.

Mønter.Live: Crypto Market Cap

Coins.live app krypto markedsværdi og ICO kalender

Det Mønter. Liv app er tilgængelig på både Android- og Apple-platforme og er din go-to-app til alle ting krypto. Du kan bruge den til at spore kryptokurrencypriser i realtid og holde dig opdateret med de seneste nyheder. Appen har også en porteføljefunktion, hvor du kan oprette og spore dine investeringer. Holdet har for nylig skubbet en opdatering, der giver dig adgang til en ICO-kalender.

Kryptovalutaer – Priser, nyheder, porteføljeværdi af Ivo Stoyanov

Leder du efter, hvor du kan følge møntpriserne, få aktuelle nyhedshændelser og holde styr på din porteføljes værdi alt på ét sted? Denne kryptokurrency-app kan være dit bedste valg.

Dens brugervenlige grænseflade gør det let at skifte mellem de tre sektioner i appen problemfrit. Markedsafsnittet viser alle kryptokurrencypriser og rangerer dem efter markedsdækning. Porteføljesektionen er sandsynligvis den nemmeste at bruge på markedet. Du bliver kun bedt om at indtaste dit møntnavn og den mængde, du ejer; så gør det sin magi. Opdaterer dine priser til markedspriser og fortæller dig, hvor meget du er værd i hvert øjeblik.

Nyhedsafsnittet viser også aktuelle begivenheder fra de bedste kryptokurrencynyhedskilder rundt om i verden. Læs fra Crypto Coin News (CCN), Coin Desk, Coin Telegraph, Brug Bitcoin og mere.

Appen kan downloades fra Google Play Butik og bruges gratis uden skjulte gebyrer.

Alle Crypto-nyheder af Crypto Dev

En anden fremragende app til at få alle dine kryptovaluta-nyheder samlet ét sted. Med All Crypto News-appen har du mulighed for at vælge, hvilket sted du vil læse dine kryptovaluta-nyheder.


Alle Crypto News holder også styr på få møntpriser i USD og EUR. Med at du ikke behøver at huske, hvilket sted du skal besøge, bare at have Alle Crypto News app giver dig et forspring til at reagere på markedsforholdene så hurtigt som muligt.

Cryptocurrency-nyheder og tip Bitcoin News APK-app af Delta Forces

En anden let at bruge Cryptocurrency News and Tips-app til Android-mobiltelefoner. Denne app går et skridt foran for at give alt hvad du behøver at vide ét sted.

Appen indeholder de bedste kryptokurrencynyhedskilder i branchen. Med over 30 bedste kryptokurrencykilder kan du få en opdatering om alt, hvad der sker med hver mønt. Med Cryptocurrency News and Tips får du også muligheder for at lære, hvad ICO i øjeblikket er aktivt. Dette kan være god information for dem, der kommer ind i projekter, når det er meget billigt, oftest på ICO-scenen.

Crypto Crunch – Cryptocurrency Bitcoin Nyheder & Bedøm af CADO Team

Crypto Crunch-appen er tilfældigvis en populær cryptocurrency-nyhedsapp med en høj rating i Google App Store. Appen opdaterer brugere med aktuelle nyheder i realtid.

Appen giver dig øjeblikkelige opdateringer til kryptokurrencynyheder, opdaterede møntpriser og bedste analyse af kryptokurrencymarkedet fra branchens bedste eksperter.

Fantastisk for kryptohandlere og investorer, der giver dem daglige kryptovaluta-nyheder fra de bedste kilder, hvilket får dem til at undgå almindelige handelsfejl og få brugerne førstehåndsinformation, der giver dem et godt forspring.

På udkig efter en perfekt ledsager af kryptokurrencymarkedet til at modtage rettidig information om Bitcoin og andre alternative kryptokurver, Crypto Crunch-app er et af de bedste valg.

Bitcoin Nyheder & Cryptocurrency News af Marwaha Labs

Denne app giver dig de seneste opdateringer i kryptovalutaverdenen. Det bruger nyhedsfeed fra forskellige kilder for at få brugernes seneste nyheder om Bitcoin og andre alternative kryptokurver i en app.

Appen grupperer opdateringer efter platforme, så du hurtigt kan læse fra den platform, du ønsker. Det filtrerer også set fra ulæste nyhedsopdateringer, så du ikke kan læse de samme nyheder to gange.

På denne app får du også en detaljeret analyse af kryptokurrencypriser og daglige mængder. Bitcoin-nyhederne & Cryptocurrency News er gratis at downloade og kan være downloadet her.

Cryptonomy Crypto Tracker fra PIIYM Labs

Dette er en one-stop-app til alle dine kryptokurrencybehov. Du kan få alle de oplysninger, du har brug for, fra nyheder til forumdiskussioner, til at få ordentlig uddannelse om kryptokurrencyinvesteringer og så meget mere. Designet er fantastisk og kan let forstås af nybegyndere.

På denne app kan du læse kryptovaluta-nyheder, overvåge markedspriser, styre din kryptokurrencyportefølje og diskutere med ligesindede om kryptokurrencyanliggender.

Hvis du leder efter et sted at have alle dine kryptokurrencybehov opfyldt, så her er den app, du har brug for.

CryptoCoin Nyheder & Begivenheder fra ZGTech

CryptoCoin News er en kryptovaluta-app, der bringer dig opdateringer fra en bred vifte af top-kryptovaluta-nyhedsplatforme. Det får også Twitter-opdateringer vedrørende kryptokurver til sine brugere.

Bortset fra nyhederne får du også se prisoversigter over forskellige kryptokurver og detaljer om forskellige ICO’er.

At følge alle nyheder og ressourcer fra hele verden eller finde alle analyser ét sted. Download denne app.

CryptoFisher af All Tech Media Pvt. Ltd

Det CryptoFisher-app er en mere organiseret app til kryptovaluta-nyheder. Den grupperer opdateringer efter møntkategorier. Så hvis du vil læse opdateringer om Bitcoin, kan du læse dem alle ét sted.

Den enkle at bruge og en letvægtsapp er nem at betjene for begyndere. Dens push notifikationsfunktion advarer brugere straks, når en viral opdatering er sendt.

Med feeds fra de bedste kryptokurrency nyhedskilder og r / Bitcoin leverer denne app rettidig nyhed til sine abonnenter.

Bitcoin News af Mdev EU

Bitcoin News bringer de seneste nyheder fra kryptovalutaverdenen. De filtrerer de mest populære historier, kun dem der betyder noget og leverer til deres brugere. Der er også en ticker til BTC-, ETH- og ZEC-ticker for din bekvemmelighed.

Appen opdateres ofte fra kilder som Bitcoin.com, Coin News Asia, Coin Telegraph og mere. Den seneste opdatering af denne app stopper midlertidigt opdateringer, når dit batteri bliver lavere end en bestemt procentdel.

Bitcoin Nyheder er et andet glimrende valg, når man tænker på en mulighed for en kryptovaluta-nyhedsaggregatorsoftware til din mobile enhed.

Markedsdata for kryptovaluta – Møntmarkedsapp fra TooDoo Studio

Endelig vil Cryptocurrency Market Data-appen være en anden stærkt anbefalet app. En superfunktion ved denne app er dens evne til at udløse at indstille markedspriser. Denne funktion er også nyttig for daghandlere og investorer. Det advarer brugere, når aktivprisen krydser angivne tal af brugeren.

Bortset fra det får du også alle væsentlige funktioner på et nyhedsaggregatorside. Få nyheder leveret fra de bedste kryptovaluta-sider ned til appen i realtid.

Med denne app, Du kan se yndlingsmønter og se, hvordan de klarer sig til en pris over tid.

Konklusion

Cryptocurrency-aggregatorplatforme har ikke nødvendigvis deres nyheder at levere til brugerne det meste af tiden. Men de fleste af dem, ligesom dem, vi har nævnt ovenfor, har tilladelse til at promovere artikler fra de bedste kryptovaluta-nyhedsblogs i verden.

Med nogle apps, der har nogle ekstra funktioner, har det været så meget mere behageligt at tage investeringsbeslutninger, end det plejede at være. Brugere kan følge begivenheder, se priser og endda chatte med andre kryptokurrencyentusiaster alt i en app.

Dette bringer brugerne meget fritagelse fra at skulle overvåge fra forskellige kilder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map