Sådan køber du Monero (XMR) med USD fra Changelly

Monero (XMR) er en open source-kryptokurrency (tilgængelig for alle), der primært er fokuseret på privatliv og decentralisering. Monero er en privat, sikker og ikke-sporbar kryptovaluta. Med Monero er du din bank, fordi du udelukkende kontrollerer og er ansvarlig for dine midler. Dine konti og transaktioner holdes sikre og private mod forstyrrende øjne.

Oprettet i april 2014, Monero gør brug af et offentligt hovedbog til at registrere transaktioner, mens nye enheder genereres gennem en mineproces. Monero sigter mod at udvide det nuværende kryptovaluta-design ved at skjule afsender, modtager og størrelse af transaktioner foretaget på sin blockchain samt at gøre mineprocessen mere ubegrænset.

Distribueret konsensus bekræfter alle transaktioner og registreres derefter på blockchain. Tredjeparter er ikke forpligtet til at være pålidelige og have tillid til at holde din Monero sikker. Fokus på privatlivets fred har lokket ulovlig brug af folk, der er interesseret i at undvige retshåndhævelse. Den retfærdige minedrift gjorde det muligt at dispensere minearbejdet med at starte nye finansieringsveje for både autoriserede online-udgivere og ondsindede hackere, der skjult indlejrer minekoden i platforme som apps og websteder. Monero har brug af ringesignaturer, private ringtransaktioner og skjulte adresser for at skjule oprindelsen, beløbene og destinationerne for hver transaktion. Levering af alle fordele og overskud ved en decentral kryptovaluta foretages af Monero, selv uden nogen af ​​de sædvanlige privatlivsindrømmelser.

Monero blev prissat til $ 13,352 den 1. januar 2017. Efter næsten et år på grund af den hurtige vækst i værdi er det i øjeblikket $ 384,00 i dag, den 11. januar 2018.Prisen på Monero steg til et rekordhøjt niveau over $ 439.390 på den 21. december 2017, mens det gik ned til $ 10.495 den 16. januar 2017. Prisen på Monero ved udgangen af ​​2017 var $ 348,25, hvilket gav Monero en stigning på 2508,233% i 2017. En investering på $ 100 i begyndelsen af 2017 ville have tjent dig over $ 2.500,00.

Sådan køber du Monero (XMR) fra Changelly

Changelly accepterer ikke direkte kontanter på platformen, men du kan bruge et betalingskort tilsluttet din bankkonto eller et kreditkort, Master Card eller Visa til at købe nogle kryptokurver på Changelly-platformen.

TRIN FOR AT FØLGE, NÅR DU KØBER MONERO MED USD KREDITKORT

Køb Monero med et USD-kreditkort ved blot at angive beløbet i USD på hjemmesiden til Changelly. Realtidskursen for alle valutaer ses der inklusive prisen på Monero XMR. Denne sats ændres øjeblikkeligt afhængigt af stigning eller fald i mængden af ​​denne digitale mønt.

  • På hjemmesiden skal du vælge USD fra rullemenuen i det første felt og XMR på den anden. Indtast det ønskede beløb til køb i USD-feltet, hvor meget Monero du kan købe med den USD, du er indtastet, genereres i det andet felt. Klik på ‘Udveksling!’.
  • Kontroller beløbet, den estimerede sats, og klik på ‘næste’ for at gå til næste trin.
  • Indtast en modtageradresse, idet du angiver din Monero-tegnebog. Du skal muligvis tilføje et betalings-id, hvis din tegnebog kræver det. Ellers er denne funktion valgfri, det er derfor ikke nødvendigt, at du indtaster den. Klik derefter på næste.
  • Kryds-check alle de detaljerede oplysninger omhyggeligt for at undgå fejl inden behandlingen. Klik på ‘Bekræft og foretag betaling’.
  • Du skal indtaste dine kreditkortoplysninger på denne side. Til dette skal du indtaste dit kreditkortnummer. Du skal også indtaste udløbsdatoen for dit kredit- / betalingskort med dets CVC-nummer. Disse oplysninger findes bag på dit kort. Når alle detaljer er indtastet, skal du klikke på knappen Pay. Dette viser beløbet i USD, som Changelly trækker fra dit kreditkort.
  • Vent et stykke tid, indtil transaktionen er gennemført.
  • Du får en udstedt kvittering efter en vellykket transaktion, da den viser ‘Transaktion er gennemført.’ Sørg for, at dit transaktions-id er noteret af sikkerhedsmæssige årsager.

Du skal få din Monero i din specificerede Monero Wallet inden for de næste 30 minutter maks. Sørg for, at den tegnebogadresse, du indtaster, er korrekt, og at den også er den rigtige tegnebogadresse til Monero og ikke til en anden mønt. Hvis du ikke kontrollerer og indtaster den korrekte tegnebogadresse, mister du dine Monero-mønter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map