Introduktion til Ark-økosystemet

ARK er en kryptokurrency kendt som den alt-i-en blockchain-valuta. Hvorfor er det på denne måde? Fordi ARK ønsker at forbinde alle de forskellige blokkæder for hver enkelt kryptovaluta på markedet. ARK blev født fra en ICO startet den 7. november 2016, der sluttede den 11. december 2016. I øjeblikket for token-salget var ark-token-prisen ca. $ 0,0099. Som en interessant information ville ARK-ejere have et investeringsafkast på 28.263%, hvis de ville have købt det på tokensalget.

Hvordan fungerer ARK?

ARK giver brugere, udviklere og nystartede virksomheder innovative blockchain-teknologier. Hovedintentionen er at skabe et helt økosystem af sammenkædede kæder og et virtuelt edderkoppespind med uendelige brugssager. ARK bruger Smart Bridge-teknologien, der gør det muligt for hver enkelt mønt i hver enkelt valuta at blive endnu mere magtfuld.

På markedet er der forskellige kryptokurver. Bitcoin, Ethereum og alle de andre alt-mønter. Hver af dem har en speciel funktion. Men hvad giver ARK dengang? ARKs team og udviklere søger efter de nyeste blockchain-teknologier for at udvide det udvalg af tjenester, som denne kryptokurrency kan tilbyde. Med implementeringen af ​​disse teknologier i ARK Core gennem bridged blockchains (ARK Smart Bridge), vil ARK Crew konstruere nye funktioner og levere værdifulde tjenester til gennemsnitsforbrugeren. Dette ville blive nået med forbindelserne og multifunktionsfelterne.

Bitcoin og Ethereum, den ene med blockchain og den anden med smarte kontrakter, vil kunne drage fordel af ARKs udvikling. De vil være i stand til at få funktionaliteten af ​​alle de andre alt-mønter. Smart Bridge kommunikerer mellem blokkæder, der tillader forskellige funktionaliteter at sprede sig mellem netværk.

For eksempel, hvis en virksomhed udvikler en applikation, der kun skal bruges i en blockchain, hvad ARK gør, er at oprette en bro (Smart Bridge) og udvide anvendelsen af ​​denne applikation til et andet netværk. Med ARK har brugere mulighed for at starte en bestemt funktion fra en blockchain, men i en anden. For folk, der er interesserede i at vide mere om ARK, er her en liste med et par forklarende videoer:

Hvad med ARKs mål – Hvad er ARK?

Hovedformålet med ARK Crew er at øge forbrugeradoptagelsen ved at fokusere på en hurtig, sikker teknologi og i praktiske tjenester til ægte mennesker. ARK-platformen vil give en meget sikker kerneblockchain, der integrerer centrale decentrale teknologier og udvikler brugssager for at vise ARK-netværks evner. Ved at udnytte og integrere disse teknologier over tid tilpasser ARK økosystemet sig til alle de nye udfordringer.

ARK er et fællesskab. Det er en forskelligartet gruppe mennesker og færdigheder. Money Managers, Musicians, Traders, Social Media Promoters og Business Owners. Alle af dem ville være dedikeret til at samarbejde og udvikle ARK økosystem og samfund.

ARK er et underliggende tegn. Det er sikret af et kryptografisk blockchain-netværk med en delegeret Proof of Stake-algoritme.

ARK har et sæt Bridged Blockchains gennem Smart Bridge-teknologi. Dette innovative system muliggør kommunikation mellem validerede broforbundne blokeringer med evnen til at udføre opgaver og avancerede funktioner. For eksempel er ARK Crew i stand til at forbinde mange populære blockchains og skabe en samlende bånd mellem forskellige økosystemer.

ARKs funktioner og dets netværk vil blive ordentligt sikret. Sikkerheden er et vigtigt punkt for ARKs udviklere. Teamet vil stå for en løbende risikoanalyse og en intern tilbagevendende penetrationstest, der leverer et system, der opfylder de høje standarder, der kræves af miljøet. Med hensyn til sikkerheden er privatlivets fred en vigtig sag for ARK. Den anonyme netværksintegration giver brugerne valgfri privatlivsindstillinger, når de sender en ARK-transaktion i ARK’s platform.

Hvad der repræsenterer et af kernepunkterne i ARKs økosystem er, at ARK har til opgave at gøre blockchain-teknologi let tilgængelig for forbrugerne. De vil have, at forbrugerne ikke føler, at de bruger nogen teknologi. Hensigten er at bygge en bro mellem den virtuelle verden og virkeligheden med unikke tjenester, som brugerne ønsker, forstår og er villige til at købe ved hjælp af ARK. For flere detaljer om ARK kan du tjekke deres køreplan.

Hvad med dens fremtid?

I øjeblikket handles ARK ifølge $ 2,83 dollars CoinCodex. I april var valutakursen omkring $ 0,05 dollars. I slutningen af ​​september steg prisen op til $ 4 dollars, hvor den fandt et modstandsniveau.


ARK har et stort potentiale for at vokse i de kommende tider. ARK kunne give virksomheder, brugere og udviklere mulighed for at bruge forskellige funktioner fra forskellige blokkæder. Linket, som ARK oprettede, vil være nødvendigt i en fremtid, hvor alle blockchains har brug for noget fra den anden. Hvorfor behøver vi kun stole på en blockchain, når andre tilbyder utrolige værktøjer og muligheder? Dette er det punkt, hvor ARKs Smart Bridge gør forskellen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map