Hvor kan jeg købe XEM, og hvordan man opbevarer det

NEM-kryptokurrency, der indikerer New Economy Movement er en blockchain-løsning til virksomheder, der driver kommende blockchain-økonomi. XEM-symbolet på børserne repræsenterer NEM. Hvis du spekulerer på, hvor du kan købe XEM, og hvordan du vedligeholder det, er dette det rigtige materiale til dig.

Det var først meningen at være en gaffel af NXT oprindeligt, men samfundsmedlemmer besluttede at gå med en frisk kodet blockchain helt. Alfa-versionen af ​​NEM blev udgivet den 25. juni 2014 med sin første stabile udgivelse den 31. marts 2015. Der vil være en Catapult-version af platformen, der snart udrulles, når den omskrives på C ++ programmeringssprog.

NEM-beføjelser er det, der kaldes et smart aktivsystem. Blockchain er sikret, og transaktioner behandles af et globalt netværk, der kører NEM-softwaren. NEM-blockchain bruger også en tilpasset version af Eigentrust ++ -algoritmen, der udfører et omdømmesystem for knudepunkterne på netværket.

NEM tilbyder faktisk det imponerende system, der hjælper med at være en betydelig spiller i den næste generation af en blockchain-drevet økonomi. NEM er let at udvikle, fleksibel og også at være et unikt Pol-system gør platformen til et attraktivt valg for enhver udvikler eller organisation, der ønsker at implementere en blockchain teknologisk løsning.

Valg af den rigtige NEM-tegnebog

Før du vælger, hvor du vil købe XEM fra, skal du bruge en sikker tegnebog. Så du beslutter, at du vil investere i NEM og ville have nogle NEM-kryptokurver, du skal helt sikkert have dine NEM-mønter gemt et sikkert sted under din kontrol. Hvis du opbevarer dine NEM-mønter på børsen eller i en online tegnebog, holder du sælgerens pris. De gemmer og kontrollerer dine kryptokurver for dig. Hvis de beslutter at lukke uden varsel, eller platformen bliver hacket, har du en chance for at miste dine mønter uden nogen måde at gendanne dem overhovedet.

Hvor kan jeg købe XEM Cryptocurrency

Med NEM er der kun et par muligheder, når det kommer til offline tegnebøger; NEM Nano Wallet og NEM Mobile Wallet er bedst at have dine NEM-mønter gemt, mens du har kontrol over dine mønter, hvilket giver dig mulighed for at gendanne dem i tilfælde af tab af enhed eller skade.

NEM Nano Wallet er en desktop tegnebog, der er kompatibel med større operativsystemer som Mac-, Windows- og Linux-operativsystemer.

NEM Mobile Wallet er på den anden side tilgængelig til dine Android- eller iPhone-enheder.

Selvom den mobile tegnebog til NEM kan være praktisk, kan desktopindstillingen være en mere sikker måde at opbevare dine NEM-mønter på, især når du bruger mere sikre platforme som Linux- eller Mac-operativsystemerne.

Trin-for-trin guide til NEM Nano Wallet til Desktop

Besøg NEM Wallet officielle downloadside for at vælge den version af det operativsystem, du installerer – Windows, Mac eller Linux.

  • Download og åbn tegnebogen på dit skrivebord.
  • Klik på linket ‘Tilmeld’, når tegnebogen åbnes.
  • Vælg mellem de forskellige tilgængelige tegnebogsmuligheder; Simple Wallet, Brain Wallet eller Private Key tegnebogen. Det anbefales, at du går med Simple Wallet.
  • Vælg et navn til din tegnebog.
  • Forlad standardindstillingen for Netværkssektionen som ‘Mainnet.’
  • Indtast en sikker adgangskode.
  • Klik på linket ‘Opret simpel tegnebog’, og din tegnebog gemmes som en.wlt-fil, der indeholder dine private nøgler, der er nødvendige for at gendanne dine tokens.
  • Download.wlt-filen og andre, og gem dem offline, og klik derefter på knappen ‘Jeg er enig’.
  • På den loginside, der vises, skal du vælge din nyoprettede tegnebog, indtaste din adgangskode og klikke på login-knappen.

Dette fører dig til grænsefladen på din tegnebog, hvor du begynder at modtage og sende dine NEM-kryptoer.

Download af NEMs mobile tegnebog er ligetil. Du kan lige så godt besøge NEM-download-siden for at være sikker på at du downloader den rigtige tegnebog til dine Android- og IOS-enheder.


Hvordan og hvor kan jeg købe XEM

Der er nogle måder, du kan erhverve NEM (XEM) mønter på forskellige børser ved hjælp af USD eller veksle en af ​​de vigtige kryptokurver til NEM.

Sådan køber du XEM med USD

Få børser giver dig mulighed for at købe dine NEM-mønter ved hjælp af USD. Det Livecoin, YoBit, og Exrates udvekslinger er de tilgængelige i øjeblikket. Husk, at de fleste platforme vil have dig til at bekræfte din identitet for at kunne købe enhver kryptovaluta ved hjælp af USD.

Hvor kan man købe XEM ved at udveksle BTC eller ETH

Der er en hel del muligheder for at købe XEM-mønter ved hjælp af BTC- eller ETH-kryptovalutaer. Hvis du ejer Bitcoin eller Ether, kan du bytte dem til XEM på Bittrex, Upbit, HitBTC, OKEx, Livecoin, og COSS udvekslinger.

Blandt listen over tidligere nævnte børser giver Livecoin-udveksling dig mulighed for at købe bitcoins med USD og derefter handle det for XEM lige på børsen. De andre børser, der er anført, kræver, at du køber dine bitcoins eller ethere fra nogle andre børser, sender dem på disse platforme og handler for NEM.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map