Hvad er Storm (STORM)? Alt hvad du behøver at vide

Flere og flere mennesker henvender sig til freelancing i nutidens verden af ​​så mange grunde. Nogle er ude af stand til at få job, mens mange andre mister deres job og har brug for at få noget at gøre for at forsørge deres familier økonomisk.

De fleste platforme på markedet har lige været nyttige til at forbinde milliarder af mennesker på det globale freelance marked til arbejdsgivere, men med et betydeligt problem. Disse traditionelle centraliserede freelance-platforme tjener det meste af pengene til sig selv. De opkræver op til 40% af det, sælgeren tjener.

Stormmarked, efter at have været på markedet i lang tid som BitMaker, nu Storm Play, tilbyder en anden og muligvis den bedste tilgang til, at freelancere får betalt den virkelige værdi af energi, der er lagt i at udføre mikroopgaver og koncerter, kun opkræver 1% og af deres indtjening og sender udbetalinger i kryptokurver.

Hvad er Storm Market?

Storm Market, er en decentraliseret markedsplads for Storm Market-deltagere kaldet Storm Makers (de inkluderer sælgere, annoncører, virksomheder osv.), Der forsøger at finde freelancere til at udføre opgaver på forskellige niveauer og Storm Players (disse er forbrugere, seere , freelancere osv.), der hjælper med at udføre disse opgaver.

Til gengæld for at udføre opgaver af Storm Makers, bliver Storm Players belønnet med bolte på platformen, der kan indløses for Storm-poletter og kan sælges eller udveksles til andre kryptovalutaer. Storm-spillere betales også i Ethereum- og Bitcoin-kryptokurver.

Hvorfor Storm Market?

Der har været en betydelig overgang på freelance-markedet i nogen tid nu. Arbejdsgivere lægger mere vægt på teknologi og automatisering end traditionel arbejdsplan for mere effektivitet og samtidig reducerer omkostningerne med institutioner, der er i stand til at ansætte en softwareingeniør fra Canada, en designer fra Polen og en community manager fra Holland.

Dette har været et gennembrud for både arbejdsgivere og medarbejdere, da der ikke længere er geografiske begrænsninger for begge parter, og opgaverplakater kan få kvalificerede arbejdere fra en global talentpulje.

Problemet og dets løsning

Da de nuværende centraliserede platforme har etableret et stærkt marked, har virksomheder som Fiverr, TaskRabbit, Upwork, MTurk deres netværk spredt globalt, men aktuelle problemer skader freelancere økonomisk. Freelancere mister op til 40% af deres løn til disse platforme med begrænsninger for tilbagetrækning. Alle disse problemer har skabt et farligt forhold mellem opgaver plakater og kunstnere.

Blockchain kan skabe en varig løsning ved at oprette en platform, hvor opgaveregistrering og implementering udføres uden mellemled og belønninger betales direkte til freelancere som tokens, der kan udbetales til rigtige penge.

Sådan fungerer Storm Play


StormX, virksomheden bagved Storm Play, startede med at tage en anden tilgang til det digitale marked ved at overføre formue mellem platformdeltagere med kryptokurver gennem en Android Mobile-applikation.

Brugere kan optjene bolte (point) i tre markante områder:

Storm Play

Med Store Play-applikationen fra StormX Inc placeres muligheder på platformen, der kører på Ethereum Blockchain, og brugere kan udføre opgaverne for at optjene belønninger.

Storm Shop

Platformen belønner kunder for at købe bestemte produkter eller anmode om tjenester gennem markedet med bonustegn.

Storm-koncerter

Med Storm Gigs kan brugerne få adgang til den decentrale markedsplads, hvor mikroopgaver regelmæssigt rulles ud i forskellige kategorier, der inkluderer QA-test, maskinindlæring og freelancing-opgaver.

Disse opgaver spiller en vigtig rolle i økosystemet. Disse opgaver implementeres ved hjælp af smarte kontrakter, der er en aftale mellem task poster (Maker) og task performer (Player). Disse kontrakter indeholder detaljer om jobbet, milepæl og betalingsbetingelser.

Målet med Storm Market er at reducere omkostningerne ved udgivne opgaver og også sørge for, at de, der udfører disse opgaver, får rimelige belønninger for deres tid.

Fordele ved Storm Market

Platformen sigter mod at:

 • Fjern gnidning mellem købere og sælgere uden mellemmænd.
 • Reducer omkostningerne ved transaktion sammenlignet med andre traditionelle mikrotask-platforme.
 • Fjernelse af risici og omkostninger ved tvistbilæggelse ved at håndhæve regler inden for smarte kontrakter.
 • Giv mikrobelønninger til mikroopgaver.
 • At give både Storm Players og Storm markører mulighed for at nå ud til et bredt publikum, hjælpe deres virksomheder mere effektivt og give freelancere flere indtjeningsmuligheder.

Storm-tokens og kompatible tegnebøger

Storm-poletter er officiel kryptokurrency fra Storm Market platform. Storm Makers kan sende opgaver på platformen ved hjælp af tokens.

Storm-tokens kan optjenes ved at udføre opgaver på Storm Market-decentraliserede platform ved blandt andet at se videoer. De blev også købt under tokensalget, og nu tilgængelige for at blive købt / udvekslet på cryptocurrency-udvekslingsplatforme.

Tokenerne er ERC20-tokens og implementeres som smarte tokens ved hjælp af Bancor-protokollen.

At være en ERC20-token, det Storm Token er kompatibel med alle ERC20 token-cryptocurrency-tegnebøger.

Hardware tegnebøger som Trezor eller den Ledger ville være dejligt at have dem gemt for bedre sikkerhed.

Indehavere kan også have deres tokens gemt i softwaretegnebøger som f.eks MyEtherWallet, MetaMask, Tåge, Paritet, og Tillid Ethereum tegnebøger.

Hvor kan jeg købe Storm-tokens

Stormmarked, siden ommærkning har været noteret på nogle børser. Storm-poletter kan købes ved hjælp af fiat og kryptokurver som Bitcoins og Ethers.

Storm Token (STORM) handles på følgende børser: Binance, HitBTC, Bancor-netværk, Coinrail, Miteste, YoBit, IDEX, Radar-relæ, og ForkDelta.

Det kan også købes med FiatYoBit udveksling.

Storm Token ICO

Token Sale startede 7. november og sluttede 8. december 2017. StormX var i stand til at rejse 64.321 ETH ($ 32 millioner på det tidspunkt) fra Token Sale. Det blev meddelt, at alle usolgte tokens ville blive luftdroppet.

1 Stormtoken blev prissat til $ 0,0113 ved tokensalget.

Total token står på 10.000.000.000 STORMER.

Stormmarkeds køreplan

 • 2014: BitMaker frigivet. En digital reklameapplikation, der oprører de traditionelle markedsføringsmetoder ved at tilbyde bitcoin til gengæld for kundeengagement.
 • Februar 2017: BitTask-funktion frigivet. Lancerede vores første store udgivelse for at give brugerne mulighed for at tilmelde sig flere oplevelser på multi-engagement niveau.
 • 1. august 2017: Whitepaper frigivet. Slip officiel hvidbog til Storm Market og STORM Token.
 • August 2017: Offentlig QA-session afholdt. Hold en offentlig Q&A og AMA på Reddit for at give offentligheden mulighed for at lære mere om det kommende publikumsalg.
 • 15. august 2017: STORM token crowd salg begynder.
 • 15. august 2017: 13:00 UTC STORM Token bliver tilgængelig for offentligt køb.
 • 4. kvartal 2017: STORM-tokens & BitMaker skal integreres. Aktivér STORM med BitMaker.
 • 1. kvartal 2018: BitMaker til iOS lanceres. Start BitMaker til iOS.
 • 1. kvartal 2019: Storm Market mobilklient lanceres. Den første decentrale mikrotaskemarked drevet af STORM-tokens.

Team bag projektet

StormX Inc., et Washington-baseret firma, skabte Storm Market-platformen og dens token. Platformen kan allerede prale af 250.000 aktive brugere på platformen inden omdøbningen.

Nøglemedlemmer i virksomheden inkluderer Simon Yu hvem er administrerende direktør og medstifter, Sean Zhong CTO og Arry Yu som COO.

Konklusion

Med Stormmarked, enhver, hvor som helst, på enhver enhed kan deltage i det globale freelance marked. Brugere kan annoncere deres færdigheder til et verdensomspændende netværk og tjene Storm Tokens, der kan handles med rigtige penge, der udfører mikroopgaver.

Vigtige links

Facebook

Twitter

Uenighed

Telegram

Medium

Reddit

Bitcointalk

Hvidt papir

Internet side

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map