Hvad er Steem – Hvordan bloggere kan tjene mere end $ 100 pr. Dag

Kryptovalutaer går ingen steder, faktisk er de her for at blive og revolutionere alt omkring dem, som tilfældet med sociale medier; et felt, hvor kryptokurver har forsøgt at komme ind i lidt tid nu.

Ventetiden er tilsyneladende forbi, og indfaldene i de sociale medier er en realitet nu med det sociale netværk Steemit, en platform baseret på blockchain, der ud over at give sine brugere privatliv, som ingen anden platform har leveret endnu, tildeler dem også utrolige fordele, herunder penge.

Da det fungerer ved hjælp af blockchain-teknologier, fungerer platformen selvfølgelig på en decentral måde, en funktion, som mange brugere sætter pris på.

Men det er ikke engang toppen af ​​isbjerget. I modsætning til starte din egen blog, det bedste ved Steemit er, at hver gang du udgiver noget på netværket, kan du få gengældelse for det (og en smuk en derpå).

Kompensationen, som netværket giver dig, er baseret på de stemmer, det indhold, du deler, modtager, så dybest set, jo flere stemmer du får, jo flere penge tjener du.

Naturligvis tager dette os til at tro, at et større antal tilhængere vil garantere et højere antal stemmer og følgelig de tjente penge. Men sandheden er, at det ikke fungerer på denne måde, ikke alle tilhængere kommenterer eller stemmer faktisk på hver publikation, så den bedste måde ud er at dele indhold af høj kvalitet.

De bedste tip til at tjene penge ved hjælp af Steemit-netværket

 • Den eneste nøgle til at engagere sig med dine tilhængere og have en garanti for, at du får stemmer eller kommentarer fra dem, er ved at dele værdifuldt indhold, oplysninger, der virkelig kan være af interesse; så tænk grundigt, og sørg for at have fremragende indhold at dele.
 • Sørg for, at din opfølgningsaktivitet er nøjagtig, hvilket betyder, at du ikke følger folk, der er indhold, du ikke interagerer med, dette placerer en ikke-organisk tilhænger. Tilsvarende skal du ikke følge en enorm mængde mennesker, selvom dette kan hjælpe dig med at få en stor mængde tilhængere også, ikke alle de gange det fungerer.
 • Vær opmærksom på dit nyhedsfeed og glem aldrig at interagere med dine tilhængere, hver interaktion vil garantere dig et godt forhold til dem. Tænk nøje over indholdet og hvordan du interagerer med det; kommentere, stemme og værdsat klogt.
 • Fortsæt med at interagere, uanset hvem du synes læser, hvis du opretholder frekvensen, som du sender indhold såvel som kvaliteten, vil nogen helt sikkert vise interesse.
 • Udnyt fordelene ved SteemIt.chat, gennem denne platform kan du opmuntre dine tilhængere til at samarbejde om dit indhold, interagere med deres indlæg eller endda kommentere andres..

Hvad er hemmelighederne for at tjene 100 dollars gevinster dagligt med Steemit?

 • Tilbyder indhold af høj kvalitet: Du kan sende så mange materialer, som du ønsker, i denne særlige sag er der ikke oprettet nogen regel, det er derfor ved at oprette ti indlæg om dagen kan du tjene det fantastiske beløb på 100 dollars og potentielt 700 dollars den uge. Et godt tip, der kan hjælpe dig med at få folk til at læse alle dine 10 indlæg, er at oprette indholdsserier. Så grundlæggende ville hver publikation være relateret til den foregående, hvilket garanterer, at hvis din tilhænger læser den første, og det lykkedes dig at få opmærksomhed, vil denne tilhænger potentielt også læse følgende.
 • At være så aktiv som muligt: Du har chancen for at tjene fra $ 50 til $ 100 på daglig basis, det eneste du skal sikre er at forblive aktiv, det mest du kan. Ved at interagere, kommentere eller opstemme kan du tjene en rimelig indkomst hver uge, bare husk, jo mere du bliver på platformen, jo bedre.
 • Udnytte prestige for at have en høj SteemPower: SteemPower er den figur, platformen bruger til at bestemme, hvor indflydelsesrig du er i netværket, hvis du har en høj SP, har dine opstemninger mere værdi, hvilket betyder, at du hjælper andre med at tjene mere, og det samme gælder for dine belønninger. Det resulterer meget gunstigt på denne måde at have SP i din tegnebog over antallet af 500; denne kendsgerning vil samarbejde enormt med dine gevinster på netværket.
 • Holder antallet af følgere stigende: Dine følgere skal vokse konstant, og den bedste måde at gøre det på er ved at sende indhold af høj kvalitet. Når dine tilhængere bliver involveret i dine indlæg, er det mere sandsynligt, at de vil interagere med det, hvilket er det grundlæggende princip for at få flere tilhængere og tjene flere penge.
 • Nyder deltagelse: Det er mere sandsynligt, at du formår at engagere tilhængerne med dit indhold, hvis du virkelig nyder det, du laver. Ved at skrive indhold, som du virkelig sætter pris på, vil folk føle ærligheden i hver eneste af dine publikationer. Fortsæt de meningsfulde samtaler, og kontroller, at dit nyhedsfeed altid er kongruent, ved at gøre dette vil du være lige på sporet.
 • Opretholdelse af en aktiv kurering: En aktiv curation er afgørende for dig for fortsat at tjene gode penge, så du bedre investerer kvalitetstid i at identificere, hvad de vigtigste egenskaber ved et indhold af høj kvalitet er, og glem selvfølgelig ikke at lære at kurere, det er interaktionskoden på Steemit.

Arbejde hårdt – nøglen til at gøre ud af SteemIt (et nyttigt værktøj)

Misforstå ikke SteemIt, og fordelene vil være fantastiske for dig. At arbejde på platformen kan ses som en simpel ting at gøre, men det kræver faktisk en masse lidenskab, beslutsomhed og konstantitet.

Hvis du anvender hver af ovennævnte anbefalinger, kan du snart indhente en sats på 100 dollars om dagen, og hvis du skubber dig nok, kan du få en sikker indkomst ud af den sociale platform.

Om dette tager lidt eller meget arbejde afhænger helt af dig, din skabelsesevne, din interaktion, din tid og dedikation.

Men helt sikkert kan dette være det drømmejob, du har bedt om … Så hvad venter du på? Start med at skabe det mest engagerende indhold fra nu af, og hele SteemIt-samfundet venter på dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map