Hvad er Elastos (ELA)? Alt hvad du behøver at vide

Om Elastos

Elastos er det første internetoperativsystem, der ønsker at oprette et blockchain-drevet decentraliseret internet. Elastos bruger også Internettet som et lag, hvorpå DAPP’er og APP’er køres.

Projektet har tre forskellige arkiver for hvert segment: Elastos.OS, Elastos.RT og Elastos.NET. Elastos blev grundlagt for cirka 18 år siden med sin første kampagne i 2003, da de oprettede en smartphone fra bunden; og den anden kampagne var i 2012, som involverede designet et operativsystem til industrielle IOT-enheder og mobilenheder. I enklere termer bruger dette decentrale system over Internettet blockchain til at godkende IDS for bruger, applikation såvel som maskiner.

Dette open source-system har modtaget finansiering på over 200 millioner RMB fra Foxconn Group og andre industri giganter, der så det enorme potentiale i dette projekt..

Elastos-operativsystem

Operativsystemet blev oprettet for at understøtte Elastos DAPPS og for nemt at oprette forbindelse til dets internetprotokol, det vil køre på mobile enheder, IOT-enheder og Raspberry pi.

Holdet bag projektet ønsker at drive enheder med dets OS-mobile og IoT-enheder. Det bruger de samme app-grænseflader som Android (hvilket gør det lettere for udviklere at vedtage), og det vil endda direkte drive android-apps.

Systemet bruger den samme teknologikilde som Microsoft COM og ligner det noget. Den største forskel er, at Elastos valgte at være open source-drevet.

Elastos Internet & Runtime-miljø

Ved at drive sit eget internet via blockchain digitaliserer det aktiver og indhold og ophavsretligt beskyttet dem og forhindrer hacking, phishing, malware og virusinfektion.

Et blockchain-baseret internet vil skabe et sikkert økosystem, hvor en automatiseret økonomi vil være i stand til at udvikle sig og lade enkeltpersoner handle uden mellemled og systemer, der er sårbare over for eksterne trusler. Aktiveret af denne digitale økonomi konverteres virtuelle aktiver og data let til monetær indtjening.

Elastos giver et runtime-miljø, der er kompatibelt med andre operativsystemer som Andriod, IOS, Windows osv. Elastos DAPP’er kan køres fra ethvert andet operativsystem. Dette får udviklere til at vedtage systemet lettere.


Elastos Blockchain

Deres blockchain anvender både hoved- og sidekædeløsninger til at hjælpe udviklingen af ​​et effektivt miljø til oprettelse og kørsel af decentrale applikationer. Dette betyder, at hver app kan designe sine egne individuelle sidekæder. Elastos leverer komplet sidekædestøtte, hvilket gør dem nemme at bruge og tilpasses, så brugerne kan vælge en anden konsensusmetode alt efter deres brugssag.

ELA-token

Elastos oprindelige token er ELA. Den mindste enhed af ELA er en satoshi ELA (SELA), som ligesom med bitcoin og dens egen Satoshi, repræsenterer en 1000000000 af en ELA.

Det samlede udbud af ELA’er, der nogensinde vil blive udstedt, er 33 millioner, og det samlede udbud af ELA i omløb vil stige hvert år med 4%. Elastos vil blive fusioneret udvundet med bitcoin med et token, der skal produceres hvert andet minut. Merge mining involverede den proces, hvorved der opnås enighed om begge kæder samtidigt. Fra de nyligt prægede mønter vil ELA-fonden tage 30%, mens minearbejderne tager de resterende 70%.

Hvor kan du købe ELA?

Elastos (ELA) kan kun købes på en kryptobørs – Huobi Pro, hvor den har et samlet volumen på $ 16.035.149 i løbet af de sidste 24 timer. Elastos (ELA) kan handles med følgende valutaer: BTC, ETH og USDT.

Elastos Tegnebog

Du kan gemme din ELA i Elastos tegnebog som kan findes i vedhæftede link. Bemærk, at din betalingsadgangskode bruges til penge- eller tokenoverførsler, mens din adgangskodefiladgangskode bruges til at importere tegnebogen.

Yderligere nyttige links:

Om teamet

Grundlægger Chen Rong er professor i postgraduate moduler i Cyber ​​Intelligent Economy og Blockchain ved Tsinghua University. Rong arbejdede også hos Microsoft fra 1992 til 2000. Under sin ansættelse dér ledede han holdene i Microsoft Research OS, IE3 ActiveX, Ole Automation, .COM og.NET.

Efter sin afgang fra Microsoft begyndte Rong at arbejde på Elastos OS. Han startede Kortide i 2000 for at opbygge Elastos OS fra nul. Rong har været gæst hos den tidligere premierminister i Kina i Folkets Store Hall, hvor han blev inviteret til at tale om sit arbejde med operativsystemer.

Bestyrelsesmedlem Han Feng er en af ​​de mest kendte blockchain-lærde i Kina og har et solidt ry i blockchain- og kryptosamfundet. Han introducerede de postgraduate moduler om Cyber ​​Intelligent Economy og Blockchain på Tsinghua University.

Feng arbejder også som rådgiver ved Huawei Research Institute, Alibaba (om blockchain-udvikling) og er også medlem af Tencent Talent Pool.

Elastos er blevet støttet af Foxconn, den kinesiske centralregering, Tsinghua University, grundlæggeren af ​​Bitmain, Jihan Wu, og NEO-grundlæggeren, Da Hong Fei.

Elastos Bæredygtighed og præstation

Ethereum opretter pålidelige beregninger for blockchain ved hjælp af smarte kontrakter og udfører disse kontrakter automatisk. Men Ethereum kører på en enkelt hovedkædestruktur, som er tilbøjelig til flaskehals, når det kommer til computerkraft, selv med optimering.

Elastos kombinerer mainstream-beregningsmetoden for at skabe ‘den blockchain-elastiske beregning.’ På blockchain-laget kombinerer de mainchain-strukturen med sidekæde for at afbalancere belastningen på flere kæder og tekniske funktioner i fleksible udvidelser.

Dette gør Elastos i stand til at sprede sin blockchain-servicefunktion i næsten ubegrænset omfang. Derudover kan blockchain-integritet gennem sin Runtime overføres til de grundlæggende anvendelsessager såsom mobile enheder og pc’er. Den smarte kontrakt sikrer, at de digitale aktiver tildeles nøje som angivet i kontraktindholdet.

Dom

Elastos lover meget, og gennem sit komplekse, blockchain-drevne internet sigter det mod at udvikle en smart økonomi, der frembringer nye teknologiske værktøjer.

Elastos kontakter og yderligere oplysninger:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map