Vedvarende økonomisk usikkerhed skader højrisikoaktiver inklusive Bitcoin: Market Watch Ugentlig

Bitcoin’s (BTC) prisvolatiliteten var meget lav i starten af ​​sidste uge og løb mellem et stramt interval på $ 9.500 til $ 9.800 indtil onsdag, 10. juni. Den førende kryptokurrency forsøgte derefter at bryde igennem tærsklen på $ 10.000 onsdag aften, men blev afvist til $ 9.999 i henhold til OKEx Spotpris.

Samme dag blev den Nasdaq satte et rekordhøjt niveau på 10.086, hvorved niveauet for 10.000 brydes for første gang. Gevinsterne var imidlertid ikke bæredygtige, da Federal Reserve advarede om mellemlangsigtede nedadrettede risici på sit nylige møde.

Med voksende økonomisk usikkerhed er Bitcoins korrelation med risikable aktiver accelereret igen. Da Volatility Index (VIX) steg igen, foretog Bitcoin en enorm korrektion og faldt så lavt som $ 9.077 – en nedgang på 6 procent i løbet af dagen.

Historisk, når Bitcoin først begynder at bevæge sig sammen med traditionelle aktiver, fortsætter det et stykke tid, selvom det er svært at sige nøjagtigt, hvor længe korrelationen fortsætter. På markedet for store virksomheder, Cardano (ADA), den højeste vinder blandt de top 10 altcoins i ugen før, sendte et negativt afkast på 12,28 procent i denne uge.

Andre store cap-mønter underpresterede primært Bitcoin med Ethereum (ETH) den næststørste digitale valuta og afsluttede ugen med et tab på 5,21 procent. I mellemtiden, EOS faldt 8,55 procent i samme periode.

mønt præstation ugentligtUgentligt afkast af større kryptokurver 6/8 – 6/15. Kilde: Tradingview

Bitcoin Hashrate forventes at hoppe

Ifølge OKLink, antallet af aktive adresser på BTC-netværket mellem 8. juni og 14. juni udgjorde 4.843.297, en stigning på 4,47 procent fra den foregående uge, mens antallet af transaktioner udgjorde 3.198.639,72 BTC, et fald på 17,39 procent.

På tidspunktet for skrivningen er den samlede netværkshashrate af BTC ca. 113,36 EH / s, hvilket er 0,3 EH / s højere end sidste uges gennemsnitlige niveau. I betragtning af stigningen i hashrate forventes den kommende vanskelighedsjustering i morgen at resultere i en stigning på over 10 procent og tage niveauet til det højeste siden januar 2018, som påpegede af Coinmetrics.

Bitcoin futures handelsvolumen faldt til nyt 2020 lavt

Den 13. juni faldt handelsvolumenet for Bitcoin-futures på tværs af børser til et nyt årligt lavpunkt på ca. $ 5 mia. Pr. Data fra Skæv. Intradays top tre børser var OKEx, Huobi og Binance med en handelsvolumen på henholdsvis 1,4 mia. $, 1,3 mia. $ Og 1,1 mia. $. Imidlertid vendte den samlede åbne interesse tilbage til 4 mia. Dollar sidste mandag, hvilket var det højeste niveau siden midten af ​​marts nedbrud.

BTC Futures InteresseBTC Futures – Samlede daglige volumener. Kilde: Skæv

I mellemtiden har den åbne interesse for BTC-optioner nået en rekordhøj højde og toppede 1,5 milliarder dollars i sidste uge. Som vi bemærkede i juni 10 Kryptomarked dagligt, optionsmarkedet er meget hausse for Bitcoins fremtid, og CME-optionernes åbne interesse består næsten udelukkende af opkald.

Bitcoin teknisk analyse

Der foregår ikke meget køb lige nu på grund af retracement i weekenden. Vi kan se, at Long / Short-forholdet på OKEx er faldet til et nylig lavt niveau på 0,9 sammen med et meget lavt margenudlån på spotmargenmarkedet.

Nu hvor Bitcoin har mistet supporten på $ 9.300, kan et rebound udsættes for et betydeligt salgspres. Prisen vil sandsynligvis teste slutningen af ​​maj på $ 8.750 pr. OKEx kvartalsvis futures (BTCUSD0925).

BTC USD 15. juniOKEx BTC kvartalsvis futures (BTCUSD0925) 4H-diagram. Kilde: OKEx

Ser fremad i denne uge

Den anden bølge af Covid-19 har hit Beijing i weekenden og udløste en efterfølgende lockdown. Traditionelle safe-haven aktiver kan igen være i favør, da guld er steget til over $ 1.730, og hvis Bitcoins korrelation med risikable aktiver forbliver høj, vil det sandsynligvis se salgspres.

I krypto, VSYS vil have en smart kontrakt frigivelse i denne måned. KNC er ved at afslutte Katalyst-opgraderingen, mens Zilliqa (ZIL) vil fuldføre indsatsstøtten denne måned.

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner