Tesla buy driver BTC-pris, og altcoins begynder at komme til liv

Market Watch Weekly er en gennemgang af kryptomarkeder og udvikling hver uge.

Sidste uge oplevede kryptomarkedet boom, da den samlede markedsværdi steg fra omkring $ 1.2 billioner til næsten $ 1.5 billioner. Stigningen kom, efter at Tesla annoncerede et Bitcoin-køb på 1,5 milliarder dollars den 8. februar, hvilket blev efterfulgt af intens mediedækning og øget detailinteresse. Som et resultat steg Bitcoin fra et lavt niveau på 37.344 USDT til et højt niveau på 49.705 USDT inden for de sidste syv dage i henhold til OKEx BTC-spotprisen.

Mens den førende digitale valuta lukkede ugen på 48.543 USDT – med en ugentlig gevinst på over 25% – mistede den disse niveauer tidligt i dag og faldt så lavt som 45.680 USDT, før den hoppede tilbage til handel omkring 46.700 USDT.

OKEx BTC / USDT 4 timers diagram. Kilde: TradingView

I hele sidste uge forblev markedssentimentet imidlertid positivt og afspejles i vores BTC futures dataanalyse på fredag. Mens Bitcoin ikke formåede at krydse $ 50.000-tærsklen i den periode, forblev dets mellemfristede udsigter positive.

Alt-sæsonen ankommer

Mens sidste uge oplevede en håndfuld topmønter, der postede gevinster på over 20%, oplevede denne uge et bredere rally i alts – med BCH, der postede en 65% ugentlig gevinst efterfulgt af XRP, LTC og OKB på 42%, 41,59% og 40,29% , henholdsvis.

ETH postede relativt tamme 13,26%, mens DOGE og ADA, som begge klarede sig meget godt ugen før, så et fald i interessen. Mens ADA stadig var en stærk performer med 31% for ugen, sluttede DOGE ugen med et tab på 13,72%.

Ugentligt afkast af større altcoins, 2/8 til 2/14. Kilde: TradingView

De stigende priser på "ældre" mønter, såsom LTC, XRP, BCH og XLM, indikerer at markedet begynder at føle sig alt for optimistisk, og vi ser muligvis denne tendens fortsætte i de følgende uger, så længe Bitcoin er i stand til at opretholde sit interval mellem 48.000 og 49.000 USDT.

DeFi TVL nærmer sig 60 milliarder dollars

Sammenlignet med ugen før den så sidste uge den samlede værdi låst i DeFi-protokoller med næsten 10 milliarder dollars for at røre i alt 58 milliarder dollars i henhold til data fra DeBank.


Samlet værdi låst i DeFi. Kilde: DeBank

Blandt decentraliserede børser forblev Uniswap førende med 8 milliarder dollars i TVL efterfulgt af Curve og Synthetix, som begge havde TVL’er på ca. 4 milliarder dollars hver.

Med hensyn til priser viste AAVE, som var den bedste spiller i ugen før, 2,41% sidste uge efterfulgt af mindre gevinster fra COMP og CRV på henholdsvis 4,78% og 1,53%.

Sidste uges bedste DeFi-performer var YFI med en 43,53% gevinst efterfulgt af BAL, LRC og SNX på henholdsvis 26,55%, 26,35% og 24,26%.

Ugentlig returnering af større DeFi-tokens, 2/8 til 2/14. Kilde: TradingView

De relativt lavere gevinster i DeFi-tokens sammenlignet med det bredere marked i sidste uge afspejler også markedets tilbøjelighed til at finde de næste store kunstnere blandt altcoins, der tidligere var blevet dæmpet.

Institutioner betragtede den seneste demonstration med forsigtighed

CME opdaterede sin seneste (fra 9. februar) Bitcoin futures positionsdata den 14. februar. I denne rapporteringsperiode var Tesla-nyheden kommet ud, og Bitcoin var steget fra under 40.000 USDT til over 44.000 USDT.

Dataene viser, at den åbne interesse stiger for at få et opsving og går fra under 9.500 til over 11.000. Asset-manager-konti reducerede deres korte positioner i denne periode fra 357 til 265 og øgede deres længder fra 308 til 348.

CME Bitcoin futures-data – Antal aktiver-manager-kontoers længde versus shorts. Kilde: Quandl

I modsætning hertil besluttede gearede fondskonti imidlertid, efter at have reduceret positioner i begge retninger i tre på hinanden følgende uger, endelig at øge dem. Deres korte positioner steg fra 7.224 til 8.481, og mens deres lange positioner også steg, fra 3.031 til 3.149, var de generelle udsigter baisse.

CME Bitcoin futures data – Antal gearede fondskonti længes i forhold til shorts. Kilde: Quandl

Navnlig CMEs ETH-futures begyndte også at handle i sidste uge og havde 595 ETH i åben interesse og 427 ETH i volumen fra den 12. februar..

Ser fremad i denne uge

Da Bitcoin er gået ind i en anden ustabil fase, bør markedsdeltagere holde øje med aktierne for yderligere signaler i denne uge. Den største milepælsindsigt er $ 50.000-niveauet for BTC, som kan katapultere det højere på kort sigt og skubbe hele markedet til nye højder. Tværtimod, hvis Bitcoin ikke opretholder sin opadgående tendens, kan vi se et stop for alt-handling for sent og være vidne til stejle korrektioner i mønter med svage fundament.

Ikke en OKEx-forhandler? Lær hvordan du starter handel!

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map