Strategi for handel med kryptomuligheder: Introduktion til Long Straddle

Strategi for handel med kryptomuligheder: Introduktion til Long Straddle

Handel med optioner er blevet hurtigst voksende en del af kryptoderivatrummet takket være den hurtigt voksende institutionelle interesse og et diversificeret udvalg af produkter, der tilbydes. Forhandlere og investorer på alle niveauer er nu i stand til at drage fordel af dokumenterede optionsspredningshandelsstrategier, som har været meget udbredt i den traditionelle finansielle verden. Blandt de forskellige strategier er lange straddles en af ​​de mest effektive og ofte anvendte, især for et flygtigt aktiv som Bitcoin (BTC).

Tidligere fremhævede vi nogle af fordelene ved optionshandel frem for futures og dækkede også en oversigt over kryptoderivater til nye brugere. I dette stykke vil vi indsnævre vores fokus for at udforske den tværgående strategi for optionshandel.

Strategier for handel med optioner generelt

Handelsstrategier for optioner involverer generelt køb eller salg af flere optionskontrakter på samme tid for at optimere investeringspositioner, afdække risikoeksponeringer og profitere af forventede markedsbevægelser på en omkostningseffektiv måde.

Handlende på tværs af forskellige aktivklasser har brugt disse gennemprøvede strategier, især i derivatrummet. Hvad der gør optionshandel markant fra resten er dens ikke-lineære karakter. I modsætning til futures trading (et lineært derivat) er udbetalingen af ​​optionskontrakter ikke kun afhængig af den underliggende. Tidsperioder, generel volatilitet og udrykningskursen i forhold til spotprisen giver optionshandlere yderligere variabler.

I sidste ende afhænger imidlertid effektiviteten af ​​enhver strategi af dens potentiale for fortjeneste i forhold til risiko, og det er her, som den strategiske strategi skinner.

Hvad er straddles og hvordan vælges de??

En straddle betyder generelt at have to transaktioner på det samme aktiv med positioner, der udligner hinanden. I optionshandel betyder en lang straddle-strategi at købe en købsoption (ret til at købe) og en salgsoption (ret til at sælge) for det samme underliggende aktiv med samme udrykningskurs og udløb. På den anden side indebærer en kort straddle-strategi at sælge en call-option og en put-option med samme strejke og udløb.

Valget mellem en lang og en kort straddle afhænger af den erhvervsdrivendes forventninger til det underliggende aktivs præstation. En lang straddle er effektiv, når forhandlere har forventet en skarp prisbevægelse, men er usikre på dens retning (prisen er ustabil). I modsætning hertil vil forhandlere måske bruge en kort straddle-strategi, når de mener, at det underliggende aktivs pris (og volatilitet) vil forblive stabil i en bestemt tidsramme.

Hvordan fungerer en straddle?

Som nævnt ovenfor kan en lang straddle-strategi være frugtbar for en ustabil aktivklasse som kryptokurver. For at forklare, hvordan en lang straddle fungerer, tager vi BTCUSD-muligheder på OKEx som et eksempel.

Lad os antage, at BTC i øjeblikket handler til $ 9.500. Hvis erhvervsdrivende mener, at prisen skyldes et skarpt træk, men de ikke er sikre på, hvilken retning det vil tage, kan de bruge en lang straddle ved at købe både call- og put-optioner med samme strykpris og udløb.

Vi kan simulere denne strategi ved hjælp af en call-option (BTCUSD-20200925-9500-C) og en put-option (BTCUSD-20200925-9500-P). Begge har en udrykningspris (prisen BTC kan købes eller sælges ved udløb) på $ 9.500, præmier (udgifter til kontrakten) på $ 1.500 hver (i skrivende stund) og udløber den 25. september 2020. P&L eller profitt for en sådan kombination kan være noget som dette.

BTC-optioner lang straddle payoff eksempel; Kilde: OKEx


En lang straddle-strategi bryder endda enten over eller under strejkkursen med den betalte præmie, selv før udløbet. Uanset retningen skal den ene industris egenværdi være lig med den præmie, der er betalt for begge optioner, for at kunne bryde lige, mens den anden bliver værdiløs, når den udløber. Med andre ord svarer opadrettede breakeven til strejken plus de to betalte præmier. Ulempen ved ulempen er lig med strejken minus de betalte præmier.

Når vi ser på diagrammet ovenfor, kan vi observere de to breakeven-scenarier for denne handel, den ene hvor BTC handler til $ 6.500 ved udløb, og den anden hvor den handler til $ 12.500. Dette skyldes, at præmien for hver option, vi købte, er $ 1.500, hvilket bringer de samlede omkostninger for begge kontrakter til $ 3.000. Så vores opadgående og nedadrettede breakevens er lig med henholdsvis $ 9.500 + $ 3.000 = $ 12.500 og $ 9.500 – $ 3.000 = $ 6.500.

Eventuelle prisafvigelser ud over disse breakeven point angiver fortjenesten for denne handel. For eksempel, hvis Bitcoins spotpris på tidspunktet for udløbet er $ 15.000, vil opkaldsmuligheden netto i alt $ 2.500 i fortjeneste ($ 15.000 – ($ 9.500 + $ 3.000)). Alternativt, hvis Bitcoin er prissat til $ 3.500 ved udløbet, vil put-optionen netto $ 3.000 i fortjeneste ($ 9.500 – ($ 3.500 + $ 3.000)).

Men hvis Bitcoins pris på udløbstidspunktet forbliver inden for breakeven-punkterne (mellem $ 6.500 og $ 12.500), vil den erhvervsdrivende ende med at tabe penge. For eksempel, hvis BTC er $ 10.000 ved udløb, er opkaldsindstillingen $ 500 i det grønne, men når du fratrækker prisen på begge optioner ($ 3.000), er den erhvervsdrivende tilbage med et tab på $ 2.500. Tilsvarende, hvis BTC er $ 7.000 ved udløbet, er salgsoptionen $ 2.500 i det grønne, men den erhvervsdrivende har et tab på $ 500 efter fradrag af den samlede præmie.

Fordele og ulemper

En af fordelene ved at bruge en lang straddle-strategi er, at den maksimale gevinst på opadgående side potentielt er ubegrænset, fordi BTC’s pris teoretisk kan fortsætte med at stige uden et loft. Ulempepotentialet er også signifikant, men ikke ubegrænset, da BTC sandsynligvis ikke kommer under nul.

Det bedste tilfælde for denne handel ville være, hvis BTC-priserne steg eller faldt betydeligt ud over break-point, da overskuddet vil være forskellen mellem spotprisen og udrykningsprisen ($ 9.500) minus den betalte præmie for de to optioner (opkald og sætte).

På bagsiden er det værste tilfælde af denne handel, at BTC-prisen holder sig stabil og udløber til udrykningsprisen. I dette tilfælde bliver begge optioner at-the-money og har ingen egenværdi og mister begge præmierne i deres helhed (et samlet tab på $ 3.000 i vores eksempel ovenfor).

IV og tidsforfald: to faktorer at se på

Implicit volatilitet og tidsforfald kan være de to vigtigste faktorer, der skal overvejes, når det kommer til en lang straddle-strategi. En vellykket lang straddle-strategi er meget afhængig af øget IV. Den hurtige stigning i IV har en tendens til at øge værdien af ​​de to optioner i straddle og muligvis give investorer mulighed for at lukke straddle for et overskud, inden optionerne udløber.

I mellemtiden er tidsforfald et andet element, der kan påvirke resultatet. Når du først går ind i handlen, vil mindst en af ​​kontrakterne (opkaldet eller putten) være ved pengene, og hvis Bitcoins pris forbliver stagnerende i en længere periode, kan det medføre, at den samlede værdi af denne position falde markant. Når udløbsdatoen nærmer sig, stiger tidsforfaldet desuden også.

Konklusion

Med den stigende popularitet af optionshandel i kryptoderivaterummet kan forhandlere begynde at bruge gennemprøvede strategier, såsom straddle, for at optimere deres positioner og styre risiko. Derivathandel anbefales dog ikke til begyndere uden forståelse for dens forskellige dynamikker og risici.

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map