OKEx tekniske ugentlige: 9. marts 2020

Det er en kaotisk verden.

Kryptohandlere og -overvågere vender tilbage fra weekenden med et blodbad på de bredere kryptokurrencymarkeder. Priserne på bitcoin styrtede ned 8% og gik kort under 8000 niveauerne, mens førende altcoins som f.eks ETH, EOS, og LTC lidt nogle tocifrede tab.

Det faktum, at volatiliteten er steget på tværs af større aktivklasser på grund af det stigende koronavirusudbrud globalt og den stigende bekymring for dets mulige økonomiske konsekvenser. I skrivende stund, WTI styrtede ned 25% på priskrig, aktier i Asien skar 5-6%. Samtidig steg efterspørgslen efter tilflugtssteder. Med USDJPY rørt 101,50 og guld priser er bare bange for USD1700 niveauer.

Da det bearish stemning synes at blive intensiveret, viser vores data, at bitcoins nedadgående momentum er blevet svindende, og det kan være et tegn på, at markederne begynder at stabilisere sig. OKExs BTC Long / Short Ratio har bevæget sig i en nedadgående tendens siden slutningen af ​​februar, og Raito ramte 1.71 i weekenden, det laveste niveau siden 8. februar.

Et lavere forhold betyder, at der var færre OKEx-handlere med korte nettopositioner over tid, og deres korte positioners potentielle fortjeneste er faldende. Det betragtes ofte som et tegn på, at markedet begynder at komme sig.

Figur 1: OKEx BTC lang / kort (forholdskilde: OKEx)

Derudover viser nye data fra Sentix, at investorer ser ud til at opretholde bitcoin’s bias som et sikkert tilflugtssted på trods af den nylige divergerende præstation med guld og JPY.

Figur 2: Sentix Strategic Bias – Bitcoin (USD) (Kilde: Sentix)

Markedet kan yderligere materialisere BTC’s butik af værdi af natur og tilflugtsstedskarakteristik, hvis den globale risiko-off-følelse fortsætter, og det potentielt kan være en drivkraft for BTC-priser i et mellemlangt perspektiv.

Prisanalyse

BTCUSDT – Endnu et dødskors i gang?

 • I vores sidste udgave af Technical Weekly har vi påpeget det BTC priserne skulle være i stand til at komme tilbage efter udsalget i slutningen af ​​februar, og prisen steg igen inden for vores forventninger. Imidlertid genvundet bjørne kontrol på baggrund af den stigende globale usikkerhed.
 • De nylige prishandlinger har skubbet det 10-dages glidende gennemsnit lavere og ser ud som om det er ved at producere en baisse crossover med det 200-dages glidende gennemsnit. Vi mener dog, at dødskorset ikke er et pålideligt signal på grund af den blandede valgdeltagelse i fortiden.
 • Alle tre vigtige momentumindikatorer var i oversolgt område, og den nuværende situation er omtrent som i midten af ​​november, hvor BTC priserne styrtede ned fra 8200 niveauer til 6500 niveauer.
 • Vi mener, at BTC’s kortsigtede ulempe er blevet reduceret, og momentummet burde kunne støtte prisen for at stabilisere sig eller få en kortsigtet rebound. Decemberhøjderne på 7600 områder kan være anstændig støtte for nu.

Figur 3: BTCUSDT – Dagligt diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT – Mere plads til at gå ned?

 • ETHUSDT forbliver et godt stykke over det 200-dages glidende gennemsnit, selvom bitcoin allerede har handlet under sådanne niveauer. Det kunne være en af ​​indikationerne på, at ETH kan stadig have mere plads til at gå sydpå.
 • Det faktum, at parret stadig ikke er oversolgt på trods af udsalget i de sidste to dage, hvilket styrkede den kortsigtede bearish sag. Imidlertid er de nuværende niveauer muligvis ikke for langt for den kortsigtede bund.
 • Det 200-dages glidende gennemsnit i 175-området faldt sammen med 23,6% Fibonacci retracement og modstandsdrejede supportniveauer i midten af ​​januar, og det kunne være det første niveau at se.
 • Det er værd at bemærke, at det samlede beløb ETH låst i DeFi er slukket for nylige nedture og har været rebound siden slutningen af ​​sidste måned. En fortsættelse af en sådan tendens kan styrke fremtidige kortsigtede rebounds.

Figur 4: ETHUSDT – Dagligt diagram (Kilde: OKEx; Tradingview) Figur 5: ETHUSD låst i DeFi (Kilde: DeFi Pulse)

BCHUSDT – Bearish vending efter hoved og skuldre mønster?

 • BCHUSDT handlede 13% lavere i mandagsasien i Asia og brækkede under det 200-dages glidende gennemsnit, på linje med BTC‘S seneste prishandlinger.
 • Parret har dannet et hoved og skuldermønster og har handlet under halsen. At bryde under halsudskæringen kunne indikere, at en bearish tilbageførsel kunne være i gang, og det har tendens til at styrke nedadgående bias, selvom tilbageførslen kan tage tid at udvikle sig.
 • Mandagens laveste niveau på 258,18 kan være et kritisk niveau at se, hvis det går i stykker, der kan åbne dørene mod de nederste 230 håndtag.

Figur 6: BCHUSDT – Dagligt diagram (Kilde: OKEx, Tradingview)

ALGOUSDT – Bearish reversering bekræftet … igen?

 • Et lignende hoved og skuldermønster ses også i ALGOUSDT. Tilfældigt har parret også handlet under udskæringen, efter at der opstod en bearish momentumdivergens i midten af ​​februar.
 • Nu er prisen faldet tilbage til den forrige sidekanal. Hvis prisen ikke var i stand til at lukke over den tidligere kanalmodstand på 0,31, kunne det styrke et mellemlangt sigt baisse tilfælde for parret.
 • Vi forventer ikke, at prisen vil falde til under 0,2 på kort sigt; men hvis markedssentimentet forværres yderligere, kan det muliggøre, at prisen gradvis kan løbe til 0,26-0,26-området.

Figur 7: ALGOUSDT- Dagligt diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map