OKEx tekniske ugentlige: 3. februar 2020

Teknisk analyse af denne uges kryptohandelsmarked

Den optimistiske stemning forblev intakt på markederne for kryptokurrency, da coronavirusudbruddet fortsætter, og hvordan det kan påvirke den globale økonomiske vækst. Når vi bevæger os ind i februar, forventes markedsdeltagere i Kina at vende tilbage til handel efter månens nytårsferie. Udviklingen på aktiemarkederne er også et andet fokus, som SHCOMP styrtede så meget som 9% i det fri efter nytårspausen. I modsætning hertil har priserne på bitcoin kortvarigt rørt 9600-niveauerne under den tidlige mandag i Asien.

Da markederne er tre måneder væk fra bitcoins halvering, viser nylige data, at institutionelle investorer og detailinvestorer begge nu er positive til BTC‘S mellemfristede udsigter. Sentix Strategic Bias, der måler den mellemfristede opfattelse af værdi på Bitcoin, er steget til +0,23, det højeste niveau siden august 2019. Patrick Hussy, administrerende direktør i Sentix, mener, at læsningen er en indikation af en stigende købsvillighed og er et positivt signal for denne aktivklasse.

Figur 1: Sentix Bitcoin Strategic Bias (Kilde: Sentix) Figur 2: CME Bitcoin Futures 1-timers diagram (Kilde: Tradingview)

Vi vil dog også gerne påpege, at CME bitcoin futures timegab forbliver uudfyldt. Figur 2 viser den kløft, der blev produceret i sidste uge, ligger mellem 9255 og 9120. Vi mener, at kløften kan forblive udfyldt, hvis den positive stemning og momentumet på bitcoin fortsætter med at stige. Stadig en lille korrektion på BTC udløst af kortsigtet fortjeneste kunne være mulig, hvis det ses, det kunne skabe en chance for at udfylde hullet. Det kan dog også betyde en anden købsmulighed inden halveringen.

Den positive stemning afspejles også i altcoin-rummet, som førende altcoins som ETH og XRP begge steg 5% til 6% tidligere i sessionen, mens mid / small cap-navn som f.eks XTZ og ICX steg henholdsvis 11% og 22%. Interessant nok viser data det ETH minearbejdere har akkumuleret mere ETH tokens i de sidste seks måneder.

Data fra Santiment viser, at antallet af ether-tokens er indeholdt af alle ETH minepuljer når sit højeste niveau på 1,69 mio ETH. Mange Eth-overvågere betragtes som en underliggende positiv faktor for tokenet.

Figur 3: ETH Miners Balance Over Time (Kilde: Santiment)

Hvad du savnede

 • Deutsche Bank mener, at bitcoin forbliver “for volatil” til at blive et værdibud. I deres nylige undersøgelse, “Fremtiden for betaling”, sagde banken, at “kryptokurver har passeret det vippepunkt, der er nødvendigt for at blive moderigtigt”, og citerede sagerne fra 2018 til 2019 og sagde, at bitcoin er “for volatil” til at være en pålidelig butik. af værdi.
 • Japan har yderligere varmet op for sin digitale valuta. BoJ-vicegeneraldirektør Masayoshi Amamiya sagde, at centralbanken skal være klar til at udstede digitale valutaer, hvis hurtige tekniske fremskridt inden for afviklingssystemer øger den offentlige efterspørgsel. Han tilføjede, at det var “vigtigt for BoJ at fortsætte med at undersøge muligheden for at udstede CBDC’er.
 • Kryptosamfundet har nu en måde at tweet om bitcoin, en bitcoin-emoji. Twitter-medstifter Jack Dorsey tweetede en nyligt tilføjet bitcoin-emoji i weekenden. Bitcoin-emoji er blevet hilst velkommen af ​​kryptosamfundet, og mange af dem har tweetet det alene, herunder OKExs administrerende direktør Jay Hao og CSO Alysa Xu.
 • Cardano kan være en af ​​de mest decentraliserede kryptokurver, ifølge Cardano-medstifter Charles Hoskinson. I et interview med Cointelegraph sagde Hoskinson, at han mener, at token vil have gavn af den kommende hårde gaffel og i sidste ende kunne øge Cardanos decentrale natur yderligere..

Prisanalyse

BTCUSDT

 • BTCUSDT har udvidet sit rally efter at have sikret en 30% gevinst i januar, og parret fortsatte med at forblive over det 200-dages glidende gennemsnit.
 • Dog kan rallyet se lidt træt ud. Mens prisen har produceret nogle højere højder, var både 9-dages RSI og den ultimative oscillator ikke i stand til at følge trop, hvilket tyder på, at rallymomentet kunne falme noget.
 • Det 200-dages glidende gennemsnit og Fibonacci-genbehandling på 61,8% synes anstændig støtte, hvis der ses et prisudfald herfra, og disse niveauer matches også med den lavere understøttelse af den nylige kanal.
 • Desuden har OKExs BTC Long / Short Ratio holdt sig tæt på den nylige højde, hvilket tyder på, at shortsenes potentielle fortjeneste er blevet højere.

Figur 4: BTCUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview) Figur 5: OKEx BTC lang / kort forhold (Kilde: OKEx)

XRPUSDT

 • XRPUSDT’s rally kan komme til et kritisk øjeblik, da parret ser ud til at prøve igen det 200-dages glidende gennemsnit.
 • Bollinger Bands er oprindeligt begyndt at klemme, hvilket tyder på, at volatiliteten kan stige i overskuelig fremtid. RSI indikerede også, at momentum synes at forblive intakt.
 • sandsynligvis hvis det bekræftes, kan det næste niveau at se være 0.30-området, og den nedre ende af den seneste kanal kan også være den nederste endehenvisning.

Figur 6: XRPUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT


 • Det nylige ETHUSDT-rally kunne løbe tør for damp, da indikatorer ikke viste bæredygtigt momentum, da RSI ikke har været i stand til at producere nogle højere højder sammen med rallyet.
 • Også en MACD-bearbejdningsovergang synes at være i gang, der betragtes som et kortsigtet bearish signal, hvis det er bekræftet.
 • Vi har set en lignende sag tilbage i midten af ​​januar, hvor prisen har været stigende, og momentumindikatorer ikke fulgte.
 • Parret kunne teste understøttelsen af ​​den nedre kanal, som er i 182-området, hvis historien gentager sig.

Figur 7: 4-timers ETHUSDT-diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

Websted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map