OKEx tekniske ugentlige: 2. marts 2020

Markederne for kryptokurrency har oprindeligt stabiliseret sig, efter at priserne på bitcoin faldt fra 10000 niveauer til omkring 8500 i weekenden. I vores sidste udgave af Technical Weekly har vi fremhævet den overdrevne entusiasme i BTC marked kunne bringe rallyet i fare og medføre en negativ indvirkning på prisen på kort sigt. Siden da, BTC har opgivet ca. 14% af værdien på en uge og undlod at opretholde sin støtte på det 200-dages glidende gennemsnit.

Selvom markederne generelt forblev positive BTC på grund af den kommende halvering mener vi, at forspændingen stadig kan læne sig mod neutral / let negativ på kort sigt, da kortslutningslysten synes relativt høj. Vi så, at OKEx BTC Long / Short Ratio er gået fra de seneste højder, men stadig på relativt høje niveauer (2,34) sammenlignet med aflæsningerne i begyndelsen af ​​januar (1,06 ~ 1,33).

Figur 1: OKEx BTC lang / kort forhold (Kilde: OKEx)

Denne følelse af ubeslutsomhed afspejlede sig også i den åbne interesse og handelsvolumen. Vi bemærkede, at vores BTC den åbne interesse er faldet siden midten af ​​februar, hvilket indikerer, at der var mindre nye penge, der strømmer ind på markedet. Det kan dog også betyde, at den aktuelle prisudvikling kan komme til en ende. Desuden er handelsvolumen begyndt at blive lavere, og det kan antyde, at handlende har haft deres positioner og kunne betragte som et tegn på prisstabilitet.

Figur 2: OKEx BTC Futures Åben rente og handelsvolumen (Kilde: OKEx)

Markeder har også afstivet til en blød start i altcoin-rummet med ETH og XRP faldt ca. 2%, mens XTZ og LINK opgav mere end 6% i den tidlige handel med Asien. Vi har også set et indledende tegn på stabilitet i altcoin-rummet, da Total Ex-BTC Crypto Market Cap synes at være i stand til at opretholde sin støtte ved 365-dages glidende gennemsnit. Altcoin-overvågere vil sandsynligvis holde dette diagram under deres radarer.

Figur 3: Samlet Crypto Market Cap Ex-BTC (Kilde: Tradingview)

Prisanalyse

BTCUSDT – Kortvarig rebound-indsigt?

 • BTCUSDT har undladt at opretholde støtten på sit kritiske 200-dages glidende gennemsnit i løbet af den sidste uge; indikatorer viste imidlertid, at den nuværende tilstand kunne understøtte en kortsigtet rebound.
 • Vi har set en positiv daglig lysestage i gang, hvis den bekræftes, vil den være den første efter syv på hinanden følgende negative lysestager. Mønstermæssigt kunne det udvikles til et morgenstjernemønster svarende til hvad der skete i slutningen af ​​november og midten af ​​december (røde kasser). Begge sager viste, at der opstod en kortsigtet rebound efter et morgenstjernemønster.
 • Momentum-indikatorer malede også det samme billede. Både RSI og den ultimative oscillator var i bunden i det oversolgte område tilbage i november og december sager. En lignende situation blev også set for nylig med 9-dages RSI ved 29, og UO rørte 40.
 • Selvom en kortsigtet rebound er mulig, kan prisstigningen på mellemlang sigt stadig være tvivlsom, og det er alt for tidligt at kalde en reel tilbageførsel.
 • 200-SMA kunne være det første niveau at se, hvilket er omkring midten af ​​8700 håndtag. Hvis set, kunne 38,2% Fibonacci retracement se mere modstand. Lavere support ved 8220 ville være en anden reference.

Figur 4: BTCUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT – Et breakout i spidsen?

 • ETHUSDT er stadig relativt i bedre form end bitcoin og nogle andre større altcoins, da parret stadig stort set forbliver over sit 200-dages glidende gennemsnit.
 • Imidlertid ser den nylige priskorrektion ud til at sætte parret i et dagligt faldende trekantsmønster, og et breakout vises på grund med det samme, og det er sandsynligvis på ulempen. Hvis det ses, kan det indstille prisen til at gentest novemberhøjderne på 195-198 niveauer. Den forventede breakout er også indstillet til at teste Jan-Feb trendline support.
 • Momentumindikatorerne antydede, at parret stadig ikke er overudsolgt. Også ligesom BTC, OKEx ETH Long / Short Ratio forblev på et relativt højt niveau. De to faktorer styrket en bearish for ETH.
 • Novemberhøjden af ​​195-198 kunne være det første område at se på.

Figur 5: ETHUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview) Figur 6: OKEx ETH lang / kort forhold (Kilde: OKEx)

XRPSDT – Mere plads til at gå ned?

 • XRPUSDT har allerede under sit 200-dages glidende gennemsnit i mere end fem dage, en relativt svagere præstation end ETH.
 • Parret ser ud til at have dannet et hoved og skuldermønster, hvilket kan være et tegn på en mellemlang sigt bullish-til-bearish vending.
 • Mønsteret kunne gøre det muligt for parret at trække sig tilbage til omkring 0,175 niveauer, hvilket stemmer overens med midten af ​​december lavt. Hvis et sådant niveau ses, kan det fordampe 2020-gevinsterne.
 • Selvom vi ikke forventer, at prisen vil falde til sådanne niveauer i en kort periode, og endda noget kortvarigt rebound er tilladt på kort sigt. Vi mener, at 0,213 til 0,216 ville være et nøgleområde at se på.

Figur 7: XRPUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview)

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/


https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Websted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map