OKEx tekniske ugentlige: 17. februar 2020

Stemningen på det bredere kryptokurrencymarked er blevet blandet, efter at priserne på bitcoin trak sig tilbage fra 10400 niveauer til omkring 9800 mandag under Asiens session. Data antyder, at markedsdeltagerne var delt på deres mellemfristede udsigter for den førende kryptokurrency. En ny undersøgelse fra Sentix viser, at institutionelle investorer har haft et lidt pessimistisk syn på bitcoin, mens detailinvestorer har været relativt positive. Opdelingen i stemning kan dog medføre en stigning i prisvolatiliteten inden for kort tid.

Patrick Hussy, administrerende direktør hos Sentix, sagde, ”hver gang der opstod en så stor meningsforskel, blev det spændende bagefter. Dette skyldtes, at en af ​​investorgrupperne efterhånden havde et større behov for justering. I sidste ende tog private investorer ofte føringen, når bias-kløften blev større. ”

Figur 1: Sentix Bitcoin Strategic Bias – Inst. Vs. Rtl. (Kilde: Sentix) Figur 2: CME Bitcoin Futures 1-timers diagram (Kilde: Tradingview)

Forhandlere vil ikke gå glip af udviklingen i CME bitcoin futures timegab ned. CME-bitcoin-futures åbnede med et times mellemrum nede på mandag, og afstanden er mellem 10460 og 10080. I vores tidligere publikationer har vi påpeget, at den høje tendens til hulfyldning af CME-bitcoin-futures. Hvis det ses, kan BTC komme tilbage til næsten 10500 inden den næste udvikling.

Andre steder har vi set stort set rødt over hele linjen, med ETH opgav mere end 7%, mens XRP styrtede ned omkring 10%. Mindre navne som TRX og ATOM er nede i mere end 10%. Vi vil fremhæve det samlede krypto ex-BTC-markedsdiagram nedenfor, hvilket kan bekymre nogle af altcoin-watchers. Diagrammet kunne ikke genvinde de første modstandsniveauer nær 120B. Mens det er for tidligt at kalde en tilbageførsel, men en fortsættelse af korrektionen kan sætte bæredygtigheden af ​​den bredere altcoin-rally tvivlsom.

Figur 3: Samlet Crypto Ex-BTC Market Cap (Kilde: Tradingview)

Prisanalyse

BTCUSDT

 • I vores sidste udgave af Teknisk ugentlig, Vi har påpeget, at BTCUSDT’s rally muligvis skal tage en kortvarig pause, før de genvinder højdepunktet i oktober på 10500.
 • Vi mener, at den nedre endestøtte for den nuværende kanal skal være god, og 38,2% Fibonacci retracement nær 9300 ville være et andet niveau af støtte.
 • Et dagligt gyldent kors ser ud til at være i gang, hvor 50-dages glidende gennemsnit er sat til at stige over 200-dages glidende gennemsnit. Det sidste gyldne kors af sådanne resulterede i en massiv rally fra maj til juli.
 • OKEx BTC Long / Short Ratio forblev dog på YTD-højden, hvilket kunne indikere, at noget større kapital har været i korte positioner, og deres potentielle fortjeneste kunne være betydeligt højere end de lange.

Figur 4: BTCUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview) Figur 5: OKEx BTC lang / kort forhold (Kilde: OKEx)

LTCUSDT

 • LTCUSDT kan begynde at stabilisere sig, når parret tester igen sin 4-timers trendline support.
 • RSI-læsningen antyder, at parret kunne have været i kortvarig oversolgt. I den sidste måned var prisen steget igen, da 4-timers RSI dyppede under 30.
 • Desuden er 200-MA (lilla linje) ikke blevet kompromitteret siden begyndelsen af ​​januar, og det kan være et andet niveau af støtte.

Figur 6: LTCUSDT 4-timers diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)

BSVUSDT

 • BSVUSDT har nærmet sig det kritiske supportniveau, da parret er faldet mere end 17% mandag i Asien.
 • Den tidligere lav på 235 kunne være et kritisk niveau at se, hvilket også er tæt på 200-MA. Hvis det er kompromitteret, kan yderligere korrektioner ses.
 • MACD er også gået længere ind i det negative område, med den bearish crossover udvidet, betragtes bot som et bearish tegn.
 • Tilbagetrækningen af ​​BSV-futures åbne interesse kunne også indikere, at prisen kunne være begyndt at bremse.

Figur 7: 6-timers BSVUSDT-diagram (Kilde: OKEx; Tradingview) Figur 8: OKEx BSV Futures Open Interest & Handelsvolumen (Kilde: OKEx)

XLMUSDT

 • XLMUSDT kan muligvis se en yderligere ulempe, efter at en tredobbelt topdannelse bekræftede det bearish stemning.
 • Selvom prisen oprindeligt kan stabilisere sig på det 20-dages glidende gennemsnit, antyder RSI dog, at parret stadig ikke er oversolgt, hvilket indikerer, at der kan være yderligere ulempe.
 • 200-MA nær 0,06 kunne være det første niveau at se, hvis det kompromitteres, kunne det forrige lavpunkt på 0,0549 være det næste nøgleniveau.

Figur 9: XLMUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview)

Følg OKEx på:


Websted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map