OKEx tekniske ugentlige: 06. april 2020

BTC til at teste nøglebestandighed med blandet stemning.

Vigtigste takeaways

– BTC er indstillet til at teste USD7000-7200 niveauer efter sideløbende handel i weekenden.

– Den nylige sammenbrud af hashrate kunne styrke tyre, mens andre data tyder på, at investorer har været overtillid.

– Kort / mellemlang sigt er prisvolatiliteten indstillet til at stige i større altcoins.

Markedsoversigt

Det har tilsyneladende en blandet start på kryptovalutamarkedet, da priserne på BTC har handlet sidelæns mellem USD6600-området og USD7200 niveauer i weekenden uden betydelige gennembrud. På det tidspunkt, hvor bitcoin blokering er halvering forventet for at ske på mindre end 40 dage forblev den kortsigtede stemning over den førende krypto relativt lav på trods af den nylige markedsopretning. Sentix Bitcoin Strategic Bias, der måler seks måneders forventninger fra BTC-investorer, steg kraftigt i sidste uge. Manfred Hubner, administrerende direktør hos Sentix, påpegede imidlertid, at “Overconfidence Index (ikke vist her) har handlet på +5, hvilket mere er i en zone, der taler for for meget selvtillid hos investorerne. Så der er ingen klar positiv indikation for stigende bitcoin-priser. ”

Figur 1: Sentix Bitcoin Strategic Bias (Kilde: Sentix)

Figur 2: Bitcoin Hash-bånd (Kilde: Woobull Charts)

Alligevel synes grundlæggende at antyde det BTC priserne kan have nået bunden. Fremtrædende bitcoin-analytiker Willy Woo tweeted at det nylige sammenbrud af Hash Ribbons viste, at der skete nogle kapitalkrav til minearbejdere under markedskrasj den 12. marts, og han mener, at minearbejdere ikke vil tilføje mere salgstryk herfra.

Andetsteds har det været en blandet pose med BSV handlede ca. 1% lavere, mens TRX opnået mere end 7%. MKR forblev i fokus, som Maker Foundation er indstillet til at være opløst for at blive fuldt decentraliseret er flytningen en del af bestræbelserne på at skabe en selvbærende MakerDAO. MRK handlede 7% sænket i Asien mandag.

BCH seere vil heller ikke gå glip af blokbelønningshalvingen, som forventes at finde sted den 8. april. BCH minearbejdernes belønning går fra 12.5 BCH til 6.25 BCH pr. blok. BCH handlede halvdelen af ​​en procent lavere i mandagssessionen.

Prisanalyse


BTCUSDT – Halsmodstand i fokus

 • BTCUSDT er kommet sig efter den 12. marts udsalg, og det ser ud til at nærme sig 61,8% Fibonacci Retracement, hvor det er tæt på udskæringen i det forrige nakke- og skuldermønster.
 • Momentumt har det været lidt blandet, men bias virker lidt mod den positive side, med RSI har skabt nogle højere højder, mens UO har produceret nogle lavere højder. Imidlertid synes en lille breakout i OBV undervejs, hvis det bekræftes, kan det øge sandsynligheden for den bullish sag.
 • Det er værd at bemærke, at et lille gyldent kors også er ved at blive til, med 100-MA lidt over 200-MA.
 • Selvom gentesten af ​​61,8% FR sandsynligvis er på kort sigt, mener vi dog, at udskæringsmodstanden nær USD7200 til 7300 stadig kan være sund.

Figur 3: BTCUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview)

ETHUSD – et breakout forventes

 • ETHUSDT har dannet et stigende trekantmønster, og et breakout på kort sigt synes overhængende. Klemningen af ​​Bollinger Bands indikerer også, at prisvolatiliteten forventes at blive øget.
 • RSI og OBV producerede begge positive breakouts, hvilket tyder på, at parrets købsmoment er steget, hvilket styrkede sagen om at have en afgørende breakout af prisen.
 • Det første niveau at se kunne være 200-MA omkring 172, mens den lavere støtte nær 120 er et andet nøgleområde.

Figur 4: ETHUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview)

ATOMUSDT – en ny tendens i udvikling?

 • ATOMUSDT har oprindeligt sprunget over trendlinjemodstanden februar-marts med stærkt momentum, da RSI har produceret en klar breakout.
 • Mens prisen muligvis ligger over trendlinjen, antyder Bollinger Bands-pressen, at prisvolatiliteten kan stige herfra.
 • Den oprindelige tilbageførsel af OBV antyder, at købsmomentet er steget, en yderligere stigning i det opadgående momentum kan muliggøre, at prisen starter en ny mellemfristet tendens fra dette tidspunkt.
 • Højden den 20. marts på 2,48 kunne være det første niveau at se.

Figur 5: Dagligt ATOMUSDT-diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)

Følg OKEx på:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map