OKEx Technical Weekly: Den sidste dans … indtil videre? (27. apr 2020)

Vigtigste takeaway

 • Den positive stemning, der bygger op BTC halvering kunne skubbe BTC priser marginalt højere. Data antyder dog, at festen snart kan være forbi.
 • ETH indstiller for at teste flerårige modstande på det tidspunkt, hvor flere Ethereum 2.0-samtaler har fundet sted på markederne.
 • Bjørne holder et fast greb ind LINK som rally ser træt ud.

Markedsoversigt

Stemningen på kryptokurrencymarkederne var generelt positiv mandag i Asien, da priserne på BTC nåede 7700 niveauer i løbet af weekenden. Prishandlingerne var i tråd med vores forventninger, som vores sidste udgave af Teknisk ugentlig påpegede, at halsen på det forrige hoved og skuldre var et af de kritiske niveauer for den førende krypto at genvinde for tyre at fortsætte med at løbe.

Da bitcoin-halvering forventes at skulle om cirka to uger, antyder data det BTC tyre kan stadig have overhånd på kort sigt. Imidlertid er bjørne gradvist steget fra et mellemlangt perspektiv. En undersøgelse fra Sentix viser sig at Bitcoin Overconfidence Index er sprunget til +7, hvilket er tæt på det område, der kan udløse et salg.

Manfred Hubner, administrerende direktør hos Sentix, sagde: ”Grundlæggende tillid stiger stadig med stemningen. Den beskrevne risiko er endnu ikke akut. Men dette kan ændre sig inden for 1-2 uger. ”

Figur 1: Sentix Bitcoin Overconfidence Index

Kilde: Sentix

Figur 2: BTC ATM implicit volatilitet

Kilde: Skæv

Interessant nok er det BTC Markedet for optioner synes også at pege i samme retning. Data fra Skew viser det BTC‘S 1-måneders implicitte volatilitet har været mærkbart lavere end den 3-måneders og 6-måneders implicitte volatilitet siden april, og tendensen er fortsat på den måde.

Implicit volatilitet er en af ​​de afgørende faktorer, når det gælder prisfastsættelse af optioner. Højere implicit volatilitet resulterer i en højere præmie for optionerne og omvendt. I dette tilfælde ser det ud til, at optionshandlere har foretrukket 3 måneder / 6 måneder (længere sigt) BTC optioner over 1 måned (kortere sigt).

Vi mener, at denne kortsigtede bullishness i BTC er stærkt relateret til den kommende halvering. OKEx-chef for kvantitativ strateg Thomas Tse foreslog, at halveringslegebogen kunne være ”længe før halvering, kort på halveringsdatoen og afvikle den endelige position tre dage efter halvering." Læs <Event Arbitrage: Sådan handler du halveringer> for mere.

Andetsteds har vi set altcoin-rummet for det meste var i det grønne med ETH og XRP handlede 2% højere, mens ADA steg mere end 10%. Der var stigende diskussioner rundt om ETH priser på markederne, da den næststørste krypto har nærmet sig sin flerårige modstand på samme tid som Ethereum 2.0 forventes lanceret i juli. Det kunne være det næste store fokus for det bredere kryptokurrencymarked efter bitcoins halvering.

Prisanalyse

BTCUSDT – Begrænset plads til tyre, bjørne kan snart overtage?

 • I vores tidligere udgave af OKEx teknisk ugentligt, Vi fremhævede, at en af ​​betingelserne for BTC at gentest 7700 niveauer er, at prisen skal stabiliseres over den sidste hoved- og skuldersnakke. Nu har parret handlet over halsen. Dog understøttelsen af ​​halsudskæringen forblev uprøvet, og det kunne være, hvor handlende skulle se på, når halvering nærmer sig.
 • Momentum må tilsyneladende bremse, da RSI gik fladt sammenlignet med den tidligere opadgående tendens. Hvis indikatoren ikke er i stand til at producere nogle højere højder på kort sigt, kan det styrke bias til ulempen.
 • Den stokastiske oscillator foreslog også, at tyre måske begynder at se trætte ud, da både de hurtige og langsomme linjer allerede var i den overkøbte zone, hvor prisen tidligere havde nogle kortvarige korrektioner.
 • I skrivende stund, selvom 7700-niveauerne ikke synes fuldt ud sikrede, kunne den bullishness bag halveringen stadig køre BTC priser mod 8100 niveauer. Vi mener, at den første virkelige signifikante modstand kunne være tæt på 8140. Sådanne niveauer var, hvor den nedre ende af CME-futures timegab var nede den 9. marts (ikke vist her) samt det 250-dages glidende gennemsnit.
 • Alligevel bør en kortvarig korrektion herfra ikke udelukkes fuldstændigt. 7400 kunne være det første område at se. Hvis det ses, kan det øge sandsynligheden for at gentest halsudskæringen i nærheden af ​​6900.

Figur 3: Dagligt BTCUSDT-diagram

Kilde: OKEx; Tradingview

ETHUSD – ramte flerårig modstand forud for 2.0-opgraderingen

 • Æter har nærmet sig 200 varemærkerne og ramt dens langsigtede ugentlige modstand, som forblev intakt siden februar 2018.
 • Fra et langsigtet perspektiv synes momentum at forblive sundt, som den stokastiske oscillator og den ultimative oscillator begge steg over de tidligere toppe. MACD har også produceret en ugentlig bullish crossover, og crossoveren ser ud til at udvides.
 • På bagsiden af ​​den kommende Ethereum 2.0-opgradering, hvilke markeder er blevet betragtet som en bullish faktor, kan parret muligvis bryde over den første modstand. Hvis det ses, kan det øge bias ved at nå 220-området.
 • Det er dog stadig for tidligt at afgøre, om parret er i stand til at bryde den anden trendlinje.

Figur 4: ETHUSD ugentligt diagram


Kilde: Tradingview

ADAUSDT – Tid til at dreje?

 • Cardano har været en af ​​altcoin-vinderne i mandagssessionen i Asien, handlet så meget som 10% højere mod USDT, dog kunne vi se en drejning herfra.
 • Den stokastiske oscillator producerede en daglig bearish crossover i den overkøbte zone. Sidste gang en sådan begivenhed fandt sted, følger en kraftig udsalg. Vi kunne også se det herfra, hvis historien gentager sig.
 • ADA overvågere kan også holde øje med udviklingen af ​​RSI. Selvom det ser ud til at være i stand til at opretholde et højere højt, synes det stadig ikke at være i stand til at gå over de 80 niveauer. Dette kan være et andet tegn på at bremse momentum.
 • Det første område at se: 0,041. Hvis det ses, bør gentesten af ​​38,2% Fibonacci retracement nær 0,0385 ikke udelukkes.

Figur 5: ADAUSDT Daily Chart

Kilde: OKEx; Tradingview

LINKUSDT – Bjørne holder et fast greb

 • Chainlink kan have større ulemper på kort sigt, da flere indikatorer har antydet, at bjørne har haft et godt greb.
 • Momentum-indikatorer har længe været uenige med prishandlingerne i de seneste uger, da RSI producerede en firdoblet bearish divergens. Med andre ord, da prisen producerede nogle højere højder, fulgte RSI ikke.
 • Handelsvolumen foreslog også den samme bearish divergens. Da parret handlede højere, blev lydstyrken lavere.
 • En daglig MACD-bearish crossover ser ud til at være i gang. Hvis det bekræftes, kan det være et andet bearish signal.
 • Det er rimeligt at forvente et stort træk i prisen på kort sigt, da Bollinger-båndene har klemt.
 • Det første område at se kunne være omkring 2,94 til 2,97, hvilket er det laveste niveau tidligere i denne måned.

Figur 6: LINKUSDT dagligt diagram

Kilde: OKEx; Tradingview

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map