OKEx Technical Weekly: Brygger et stort træk (20. apr 2020)

Vigtigste takeaways

 • Tekniske indikatorer antyder, at BTC priserne kunne se nogle væsentlige træk efter uges handel med intervaller.
 • XRP er indstillet til at have en breakout med bias mere på den positive side.
 • ETH tyre kan være nødt til at tage en pause i de øverste 180 håndtag.

Markedsoversigt

Markederne for kryptokurrency var uafgjort efter priserne på BTC ikke var i stand til at producere en daglig lukning over USD 7200 niveauer i løbet af weekenden. Den førende krypto har ikke lukket over sådanne niveauer siden 11. marts. Støtten i USD 7000-området synes at forblive solidt.

I vores tidligere publikation <OKEx Technical Weekly: 14. april 2020,>, vi har fremhævet, at modstandene ved USD 7200 forblev markant, og halsen på det forrige hoved og skuldre forblev i fokus denne uge.

Mens handlende og investorer har ledt efter retninger forud for den meget forventede bitcoin-belønningshalveringshændelse, som forventes at ske i midten af ​​maj, viser nye data, at volatiliteten i BTC priserne forventes at stige drastisk. Denne stigning i volatilitet kan forekomme inden for en kort periode.

En undersøgelse fra Sentix viser, at Bitcoin Super Neutralitetsindeks nåede en 26-ugers højde. Patrick Hussy, administrerende direktør hos Sentix, forklarede, at nogle store BTC prishandlinger opstod efter sidste gang BSNI ramte et nyt højdepunkt, som flyttede BTC priser med USD 2500, og det kan være tilfældet for det nuværende marked. Hussy tilføjede imidlertid, at bevægelsesretningen ikke kunne bestemmes med sådanne data.

Figur 1: Sentix Bitcoin Super Neutralitetsindeks

Kilde: Sentix

Figur 2: Bitcoin Futures COT Oversigt

Kilde: CME Group

I mellemtiden synes institutionelle investorer at have taget en mere proaktiv tilgang i EU BTC marked, da kryptosamfundet tæller ned for halveringsbegivenheden. Data fra CME viser, at futures åbne interesse er steget. Imidlertid synes kapitalforvaltere og gearede konti at have en spredt opfattelse. Kapitalforvaltere har øget deres korte positioner, mens gearede navne har lukket nogle af deres shorts.

Prisanalyse

BTCUSDT – store bevægelser, der foregriber?

 • Tekniske indikatorer foreslog, at markederne kunne se nogle dristige prishandlinger i BTC, som Bollinger-bandene pressede yderligere på det daglige diagram. Det gentager Sentix’s fund, der er nævnt tidligere i denne artikel. Prisvolatiliteten kan øges i fremtiden, men retningen for breakout er ikke bestemt.
 • Mens halsudskæringen forblev i fokus, synes momentum at blive langsommere, idet RSI har bevæget sig i en nedadgående kanal. Hvis der ses en breakout af kanalen, kan det styrke sagen om at have en positiv breakout af prisen.
 • I en mellemlang / langvarig visning forblev sværhedsbåndet i klem, hvilket kunne betyde, at de nuværende prisniveauer stadig kunne være ideelle til akkumuleringer. En ny uptrend startede i begyndelsen af ​​januar efter vanskeligheden med båndpres i slutningen af ​​december.
 • Niveaumæssigt, hvis prisen kan stabiliseres over halsudskæringen, kan den lægge grunden til at teste 7700 niveauerne. De lavere niveauer på 6500 er et andet vigtigt område at se på.

Figur 3: Dagligt BTCUSDT-diagram

Kilde: OKEx; Tradingview

XRPUSD – Breakout undervejs?

 • XRPUSD har handlet under sin daglige 38,2% Fibonacci Retracement i mere end en uge. Da parret har bevæget sig tættere på trekantsmønstrets ende, forventes det at skabe et breakout.
 • Den ekstra klemning af Bollinger-båndene indikerer også, at prisvolatiliteten forventes at stige.
 • Momentum-indikatoren har produceret en vending fra den nylige nedadgående tendens, hvilket tyder på, at styrken er blevet opbygget. Oven i det har en u-formet bund oprindeligt dannet sig i den langsomme stokastiske, hvilket kunne være en anden indikation af potentielt at have en positiv prisudbrud.
 • 38,2% FR ved 0,196 er det første niveau at se. Hvis det ses, kan det sætte scenen for gentestning af 0,213 til 0,215. I mellemtiden kan 0,187 være det lavere niveau at se.

Figur 4: XRPUSD Daily Chart

Kilde: OKEx; Tradingview

ETHUSDT – Bull har brug for en pause?

 • I vores sidste udgave af OKEx teknisk ugentligt, vi har bekræftet ETHUSDT‘S positive breakout efter dannelse af et stigende trekantmønster.
 • Imidlertid, ETH tyre kan være nødt til at tage en pause, da en bearish delefilter i den stokastiske oscillator ser ud til at være i gang, hvilket tyder på, at rallymomentet synes begyndt at bremse. I mellemtiden ser den langsomme stokastiske ud til at danne en dobbelt top.
 • Selvom tyrerne muligvis skal tage en kort pause, betyder det ikke, at den mellemfristede rally slutter. Da den ultimative oscillator forblev i marts-april opadgående tendens, kan en kortvarig korrektion repræsentere en købsmulighed.
 • 100-dages MA omkring 184-området kunne være det første niveau at se, og kanalstøtten var tæt på 170. Desuden kunne 38,2% FR nær 163 være et andet fokus.

Figur 5: ETHUSDT Daily Chart

Kilde: OKEx; Tradingview

ZECUSDT – Rally bliver træt?

 • ZEC var en af ​​de mest effektive altcoins under mandagsasien i Asien, handlede næsten 6% højere mod USDT.
 • Der kan dog være en tur for tyre her, da RSI er på niveauer, der er i overensstemmelse med de foregående to korrektionsperioder før.
 • En vending nu, hvis set, ville øge chancen for prisen for at teste trekantshalsen for at se, om den er i stand til at vende den tidligere modstand mod støtte.
 • Det første niveau at se kunne være 42. Hvis det er kompromitteret, kan det styrke sagen om gentest 38.

Figur 6: Dagligt ZECUSDT-diagram

Kilde: OKEx; Tradingview

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner