OKEx Technical Weekly: 30. marts 2020

Bjørne i kontrol, stemning forværret.

Vigtigste takeaways

 • – BTC’s prishandlinger i weekenden har svækket kryptomarkedets tillid, da globale aktier og olie fortsatte med at glide.
 • – Data viser, at mellemlang sigt er skiftet mod ulempen.
 • – Tekniske indikatorer antyder, at prisvolatiliteten for større altcoins skyldtes en stigning.

Stiv for stød

Crypto-bjørne holder igen godt greb på kryptokurrencymarkederne mandag i Asien, da de globale koronavirus-sager har toppet 720.000. Investorer har fokuseret igen på pandemiens makroøkonomiske nedfald, og den fortsatte nedlukning af større økonomier har skygget de globale vækstudsigter. I vores tidligere publikation fremhævede vi, at bitcoin kunne være en god afdækning mod fiatvalutas devalueringer, men ikke mod en global recession. Selvom centralbanker og politiske beslutningstagere har foretaget aggressive skridt for at forsøge at begrænse skaden, synes recessionsfortællingen i stigende grad at være mærkbar og har fået trækkraft. Investorer og handlende vil sandsynligvis ikke gå glip af, hvordan dette kan spille ud.

Priserne på BTC har rørt ved 5800-området, før det kom lidt tilbage til omkring 6000. Store altcoins var for det meste i rødt med BSV opgav mere end 4% af værdien, og mens ETH, XRP, og TRX har handlet 2% til 4% lavere. Det er værd at bemærke det BTC og SPX forblev i en høj korrelation, mens guld har overgået krypto og aktier. Vi mener, at korrelationen for det meste forbliver ubrudt, hvis den massive salg af aktie- og oliemarkederne fortsætter, da likviditetsrisiko fortsat kan tvinge investorer til at sælge deres bitcoins for at udligne deres tab i andre aktiver..

Figur 1: BTC / SPX / GOLD siden februar – Dagligt diagram (Kilde: Tradingview) Figur 2: Sentixs Bitcoin Strategic Bias (Kilde: Sentix)

Derudover synes det mellemfristede sentiment også at blive forværret. Sentixs Bitcoin Strategic Bias, der måler 6-måneders forventningerne til kryptoaktivet fra generelle investorer, og betragtes som en førende indikator på markedet, styrtede ned 12 procentpoint i denne uge. Patrick Hussy, administrerende direktør hos Sentix, sagde “der er meget, der tyder på, at den næste bølge af bitcoin-salg er nært forestående.”

Prisanalyse

BTCUSDT – Volatilitet i pris ved at tage op?

 • Der er sket et breakout til ulempen i løbet af weekenden efter salg af aktier på fredag. BTCUSDT har nærmet sig det 12-timers lavere Bollinger Band, og bands har været i klem, hvilket antyder, at prisvolatiliteten kan stige.
 • MACD oprettede en 12-timers bearish crossover. Dette kan indikere et skift i momentum mod ulempen.
 • Priserne har produceret lavere nedture, RSI har oprindeligt fulgt, men UO har endnu ikke skabt et lavere lavpunkt. Hvis det ses, kan flere laveste priser blive realiseret.

Ser vi frem, synes en test af 61,8% Fibonacci Retracement uundgåelig. Hvis udsalget accelererer, kan en gentest på 38,2% FR-niveauer være mulig.

Figur 3: BTCUSDT – 12-timers diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT – Bjørne kunne sende prisen til 117?

 • ETHUSDT har været ude af stand til at komme videre end sin 12-timers modstand, som er ubrudt i cirka tre uger.
 • Klemningen fra Bollinger-båndene antydede, at prisvolatiliteten kan skyldes en stigning. Hvis modstanden forblev gyldig, hvilket sandsynligvis er givet den nuværende stemning, kan det styrke tilfældet med yderligere korrektioner i prisen.
 • 117 til 120 kunne være det første område at se, hvilket er nedturen i sidste uge. Hvis sådanne niveauer blev kompromitteret, kunne en yderligere glidning mod 105-området være mere og mere sandsynlig.

Figur 4: ETHUSDT 12-timers diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)

TRXUSDT


 • TRON har igen produceret divergens mellem prisen og momentum, med prisen produceret nogle lavere højder, og RSI var uenig.
 • Selvom en sådan afvigelse kan betragtes som positiv under normale markedsforhold, men i betragtning af det nuværende pessimistiske miljø, bør chancen for at få en narring ikke udelukkes her.
 • Uanset retningen for det forventede udbrud er sandsynligheden for stigning i prisvolatiliteten relativt høj, da Bollinger-båndene har klemt.
 • Det første niveau at se kunne være 0.01007, hvilket er det laveste niveau i sidste uge. Hvis parret kan bryde over 0,01209-området, kan en kortvarig tilbageførsel bekræftes.

Figur 5: TRXUSDT 12-timers diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)

OKBUSDT

 • OKB har handlet nær sin 38,2% Fibonacci Retracement og nærmer sig 2-måneders trendlinjemodstand.
 • I betragtning af at byttetoken kunne være relativt ukorreleret med det generelle kryptomarked, har indikatorer vist, at opadgående momentum forblev intakt, hvilket øger chancen for at få en positiv vending, og ugen kan være afgørende for udviklingen af ​​de fremtidige prishandlinger.
 • Højden den 20. marts 4.83 kunne være det første niveau at se. Hvis det ses, kan sandsynligheden for at nå 61,8% FR øges. 20-MA ved 3.9 kunne være det lavere niveau at se.

200-MA og 23,6% FR er tæt på 3,32-området.

Figur 6: OKBUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview)

Følg OKEx på:

 https://twitter.com/OKEx

 

https://www.facebook.com/okexofficial/

 

https://www.linkedin.com/company/okex/

 

https://t.me/OKExOfficial_English

 

https://www.reddit.com/r/OKEx/

 

https://www.instagram.com/okex_exchange

Websted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map