OKEx Technical Weekly: 24. februar 2020

Vigtigste takeaways

 • Markederne for kryptovaluta er i risiko-off-tilstand, efter at bitcoin ikke kunne sikre de vigtigste 10000 niveauer.
 • Data antyder, at det generelle krypto-aktiv-sentiment rammer en heltidshøjde, men overentusiasme kan være baisse på prisen.
 • ETH synes i vent-og-se-tilstand; LTC har stadig plads til at køre; ADA viser bullish divergens.

Det har været en risiko-off-session i kryptokurrencyrummet mandag, da prisen på bitcoin stoppede på 9700 niveauer. Det kom, efter at bitcoin kort har handlet nær det centrale 10000-område i weekenden. Imidlertid synes handlende allerede at have forventet denne korrektion, da CME-futures har produceret et timegab ned tidligere i sessionen.

Selv om de positive forventninger til halveringen stadig er mest intakte, er markedets entusiasme i BTC kunne blive til en overfyldt handel, som kunne øge risikoen for en lang presse eller have en negativ indvirkning på prisen på kort sigt.

Figur 1: Sentix Crypto Asset Class Sentiment (Kilde: Sentix)

Figur 2: CME Bitcoin Futures Gap Down (Kilde: Tradingview)

Figur 1 viser Sentix Cryptocurrency Asset Class Sentiment Index. Indekset nåede netop en heltidshøjde på -11,5. Selvom den negative værdi betyder, at mange investorer stadig har en pessimistisk holdning til krypto som et aktiv, men tendensen har været opad. Manfred Hubner, administrerende direktør hos Sentix, mener imidlertid, at bitcoins prisopgang kan blive langsommere, hvis sådan "investor entusiasme" fortsætter.

Figur 3: Oversigt over CME CoT (Kilde: CME Group)

Det er værd at bemærke, at den gearede konto har øget deres bitcoin-korte positioner i CME-futures og optioner i tre på hinanden følgende uger. Det kan også styrke en kortvarig BTC-bearish sag.

Andetsteds har vi set priskorrektioner i større altcoins efter BTC mislykkedes at genvinde de kritiske niveauer på 10000. I skrivende stund, ETH faldt 1,5%, mens XRP opgav mere end 3%. De nylige bedre resultater end f.eks ATOM og XTZ begge skar mere end 8%.

Prisanalyse

BTCUSDT – Har stadig lidt plads til at komme tilbage, inden du drejer?

 • BTCUSDT har produceret nogle lavere højder i 4-timers diagrammet i mere end en uge og dannet en kortvarig nedadgående kanal.
 • Mens prisen har svævet nær det midterste Bollinger Band, antyder momentumindikatoren, at der stadig var plads til, at prisen kunne komme tilbage på kort sigt. Imidlertid kunne reboundet stå over for sin første modstand nær 9950.
 • Den øvre ende af den nylige nedadgående kanal omkring 10050 kunne være en anden betydelig modstand.
 • Hvis prisen ikke er i stand til at bryde kanalmodstanden, kan den forstærke det bearish tilfælde af gentestning af 38,2% Fibonacci retracement nær 9320.

Figur 4: BTCUSDT 4-timers diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT – Vent-og-se-tilstand efter den massive rally?

 • ETHUSDT har været inden for en 6-timers rækkevidde, og Bollinger-båndene har klemt meget langsomt, hvilket tyder på, at prisvolatiliteten kunne stige, men måske senere.
 • Parret ser ud til at være dannet i et trekantmønster, hvilket også indikerer, at forhandlere har taget en vent-og-se-tilgang for nylig.
 • Imidlertid har momentumindikatorer vist en noget bearish afvigelse.
 • Den øvre modstand nær 285 kunne være det første niveau at se, og den nederste ende af 260 kunne være en anden reference.

Figur 5: ETHUSDT 6-timers diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)

LTCUSD – Tyre er stadig ikke trætte?

 • Den nylige rally af LTCUSDT har sendt prisen på parret fra 38 til over 80 i år, hvilket gør det til en af ​​de største vindere blandt større altcoins.
 • Selvom 2020-opadgående tendens stort set er ubrudt, kunne de nylige prishandlinger have bekymret nogle LTC-tyrer, da det ikke lykkedes at bryde de 84 niveauer.
 • Et stigende trekantmønster ser ud til at være i gang, og en breakout til opadgående kan give parret mulighed for at prøve igen de 84 niveauer. De højere højder af RSI styrket også en kortsigtet LTC-bullish sag.
 • Hvis der ses en bearish sag, er området 70 det første niveau at se.

Figur 6: LTCUSDT 6-timers diagram (Kilde: OKEx, Tradingview)

ADAUSDT – Bullish divergens efter hård gaffel

 • ADAUSDT har fået fart siden sidste uge, da RSI har været i en bullish divergens. Samtidig forblev stigningen i William% R intakt, hvilket tyder på, at der kunne forventes et opsving i prisen.
 • Klemmen i Bollinger-bands ser ud til at være i gang. En yderligere klemning kan være et andet tegn på en potentiel stigning i prisvolatiliteten.
 • Det tidligere højdepunkt på 0,063 kunne være det første niveau at se, og den lavere støtte nær 0,055 synes anstændigt på dette tidspunkt.

Figur 7: ADAUSDT 6-timers diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Websted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner