OKEx Crypto Options Principper og strategier IV: Vega og handel med volatilitet

I betragtning af usete samlede markedsnedsættelser og historisk høj volatilitet, ikke kun i krypto, men også på aktie- og råvaremarkeder, passerede selv erhvervserfarne fagfolk uvillige forskydninger. Markedets usikkerhed omkring COVID19 og dens konsekvenser, uendeligt oliehegemonispil og grusning af økonomiske køretøjer (dukket op eller gravet nu, så vil komme) skaber ny krise og muligheder. Som vi har set fra historien, kan fødslen af ​​legendariske investorer, der holder sig til princippet og begrundelsen, såvel som at tillade en fleksibel og virkelig kreativ måde at tænke være nyttigt at vinde denne sæson.

For at drage fordel af markedsvolatilitet, lad os starte med vores fortsatte undersøgelse af OKEx Crypto Option Princip og strategi, denne gang, Vega og Volatility Trading.

Del 1. Vega

Vega er en første del afledt af optionens værdi med hensyn til den underliggende volatilitet, og repræsenteret som

Vega kan hjælpe dig med at forstå prisudsving følsomhed over for optionens forventede pris, siger højere volatilitet kan placere optionens endelige værdi højere for både call og put. Normalt højest ved ATM-option med længere løbetid.

Hvis du nogensinde har prøvet at handle med den foregående artikels strategi, Straddle and Strangle, du kan opleve endda omhyggeligt afdækket position, hvor værdien ændres, især med hensyn til volatilitet. OG Vi tror, ​​nogle får enorme beløb (faktisk kæbe-faldende) fortjeneste ved bare at konstruere en af ​​to strategier, mere på kvælning, med lang Put-side. Og hvis du fulgte disciplinen uden at gå med panik eller begejstret med kortvarig gevinst, sikrer den seneste prisinddrivelse dig endnu en god mængde afkast fra den lange opkaldsside, enten.

Derudover, selv den markedsneutrale position konstrueret, hvad kan vi gøre for at øge vores forudsigende styrke på markedet? Hvorfor mulighed er efterspurgt af mange derivathandlere?

(Implicit) Volatilitet fortæller, og Tail Wagging hunden.

Del 2. Handel med volatilitet

At forstå indstillingen fuldstændigt er muligvis ikke let, men vil kompensere dig, uanset om du handler på markedet eller ikke tilbud på din handel på spot og futures. Ikke kun for at diversificere og maksimere overskuddet, men også for risikostyring, det er effektive værktøjer.

Vi har studeret om volatiliteten før. Lad os komme i detaljer.

Volatiliteten, hvad vi normalt henviser til, er der to racer, der oftest er nævnt: Realiseret bind & Implicit Vol.

Realiseret volatilitet er den faktiske prisbevægelse for underliggende over givne perioder (for det meste, årlig), så kvadratroden af ​​variansen, mens implicit volatilitet er tilbagekalkuleret volatilitet fra optionskursen. Der skal således være et kløft mellem den aktuelle underliggende pris og den forventede værdi af den underliggende pris, retro til fremadskuende. Fra dette punkt kan vi snappe ideen til vores handel. Hvis implicit volatilitet begynder at ændre sig, mens der ikke sker en bestemt ændring på den realiserede, hvad vil der dukke op i konsekvenser? Især på Spot and Futures eller evigt swap-marked? Vi kan kontrollere denne del i løbet af den seneste uro.


Kilde: Skew.com

Som vi kan se ovenfra, BTCUSD Implicit volatilitet på 3 måneder dagligt øget den 12. marts, før den realiserede volatilitet fulgte op, og vi husker fredagen den 13.. Desuden var der et mere omhyggeligt blik vejledende-parallel skift den 8. marts og vi kombinerede også alternative kilder til hval / minearbejders bevægelse, deponere til store børser, helt sikkert sikker på at forberede og konstruere position til udbetaling fra traditionelle finansielle / råvaremarkeder falder. Dette relaterede også på en eller anden måde tællerangreb på den fælles investeringside, “bitcoin halvering vil føre til værdi-op, så lån&holde”. (Vi vil dække den alternative kildedel separat med detaljer.)

Valgmuligheder og bredt sagt derivater har forudsigelig magt over de underliggende priser, selvom de er “DERIVERET”. Dette er bevist på mange markeder og akademiske undersøgelser og er blevet brugt som en kilde til prisopdagelse for aktiemarkedet. Og du ved måske, nylige kredsløbsafbrydere på derivatmarkedet udløst før aktiemarkedets ene udløste, og vi har også set en stor effekt på option og / eller futures ‘løbetid. Og for store halebølger forstuver hunden, og ja, smertefuldt og svært at løfte den et stykke tid.

Så hvad skal vi gøre? Hvad man skal minde om?

Strangle kan bruges til hvem man kan satse på underforstået vol. stigning, mens straddle kan dække både realiseret volatilitetsforøgelse med gamma-effekt og absolut virkning af implicit volatilitet på grund af vegadelen. Og bygge dette lang volatilitetsposition inden en markedsopdatering skulle være effektiv, som nævnt fra starten, begynder økonomiske køretøjer at gå i stykker, så nye landskaber forude.

Omvendt, kortslutning af vol., a.k.a. at sælge en af ​​disse to strategier kan drage fordel af en høj præmie på det nuværende marked, idet væddemål på volatilitet falder med enhver offentlig handling for at redde traditionelle markeder og økonomi og sekventiel effekt til Crypto, pandemisk lettelse og opsving, fysisk og følelsesmæssigt. Derudover spiller tidsværdien af ​​penge en stor rolle i volatilitetssalg og bør grundigt anerkende den problematiske nedadrettede risiko. Således, hvis det er muligt og mest tilgængeligt, skal du beregne den nøjagtige teoretiske værdi af optionen og omjustering af en position skal følges.

Endelig bedes du udnytte vores bedste Indstillingsberegner og Indstillinger Opdagelse for dit mål og mål, og du er velkommen til at kontakte os ([e-mail beskyttet]) da vi altid er klar til dedikeret support til optionshandel og relaterede markeder på OKEx.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map