OKEx Crypto Options Principper og strategier III: Delta og Delta-Neutral

Denne serie dækker en option græsk, Delta og relaterede handelsideer.

jeg. Delta

Vi går nu ind i optionens græske, som er “delvis afledt af optionskurs i forhold til hver prisfaktor (underliggende pris, volatilitet, tid til udløb, risikofri rente)”. Og i denne artikel vil vi dække Delta, som er en første-delvis derivat med hensyn til det underliggende aktivs pris, og repræsenteret som

For at komme tættere på konceptet, for eksempel hvis der sker en ændring af BTC-prisopkald med en stigning på $ 50, når BTC-spotpris stiger $ 100, er deltaet 0,5 (: = 50/100). For salgsoptioner sker dette på den modsatte måde, da BTC-prisen stiger, så vil salgsoptionskursen gå ned, så sig BTC op fra $ 9000 til $ 9200, og salgsoptionskursen falder med $ 100, så er salgsoptionen delta -0,5 (: = -100/200).

Desuden, ved pengemuligheden, kæmper delta omkring henholdsvis 0,5 og -0,5 for opkald og put, da sandsynligheden for at være i pengene er 50/50 (i virkeligheden er opkaldsdelta forudindtaget til en smule højere end 0,5, og resumér venligst, hvilken du rører først, da du først kom ind på optionsmarkedet). Og dybt inde i pengene vil delta være meget tæt på 1 for en call-option, da optionspositionen vil blive sikret som “S – K”, når spotprisen er steget. Opkaldsoptionens delta vil således være mellem 0 og 1, og salgsoption delta vil være i området -1 til 0.

Imidlertid, OKEx BTC-mulighed Delta er defineret som [Black-Scholes Delta – Optionens mærkepris] for perfekt hæk, og du vil se rækkevidde og nummer i sig selv er forskelligt med almindeligt kendt definition, der blev anført i begyndelsen, men ikke langt fra din forståelse og endnu lettere, effektiv! Vi implementerede denne tilgang, da BTCUSD-indstillingen er forskellig fra traditionelle indstillinger, prissat og handlet baseret på BTC. Vi mener, at denne implementering vil holde vores brugere i en bedre situation, ideelt perfekt og rentabel, når du afdækker din position i virkeligheden. Lad os diskutere dette yderligere i det følgende afsnit.

Til sidst, inden du springer over til næste trin, vendes delta, hvis du skriver (sælger) en call option.

II. Delta-neutral?

Vi har hørt om en delta-neutral portefølje, som fjernede risikoen for underliggende prisbevægelse. Simpelthen fungerer det sådan.

Antag at du ejer 1 BTC. Du er positiv over for den langsigtede pris for BTC, der stiger, men ikke sikker eller endda bekymret for den kommende halveringsbegivenhed. Så beslut dig for at opbygge en delta-neutral position et stykke tid, så køb 20 salgsoptioner med delta -0.5, og du er sikret, teoretisk. Hvordan?

Men hvis du implementerer denne idé, fungerer den kun en kort periode, fordi deltaet er baseret på uendelige ændringer, og du vil indse, at det er svært at styre hvert eneste minuts ændring af BTC-prisudsving. Ja, lærebogstilgang! Så perfekt sikring varer kun i en kort periode (eller inden for en meget lille mængde prisændring) og fungerer ikke effektivt i faktisk kryptohandel, hvor indekset er i USD, men prissat og handles i BTC. Således vil vi gerne introducere vores ny delta definition.


Vi vil kontrollere relevant afdækningseffektivitet med hensyn til PnL ved at konstruere en delta-neutral portefølje med vores BTC-futures, som er baseret på det samme underliggende indeks og billigere instrument sammenlignet med spot, også løbetidsmæssigt.

Antagelse

Det nuværende BTCUSD-indeks er $ 10.000, og du længes efter 10 put-optioner med en strejke på $ 15.000, der udløber om to måneder. Du vil se optionskursen som $ 5400 (svarende til 0,54 i BTC) med BS delta som -0,7899. For at afdække perfekt giver OKEx dog Delta som -1.3299 (: = -0.7899–0.54) i stedet for -0.7899. Hvorfor?

Scenarie 1. PnL-resultat af BS Delta-baseret afdækning

I betragtning af at den samme løbetidskontrakt (udløber om to måneder) er futures delta 0,01 (: = 100/10000).

Så det krævede antal futureskontrakt til længsel af 10 put option med BS delta Hedge beregnes således:

Under BS Delta-afdækningsmetode er der behov for 79 futureskontrakter, så vi konstruerede vores portefølje med 10 Put og 79 futures.

Efter et stykke tid flyttede prisen sig, for eksempel, BTCUSD-indeks ramte $ 12000. Hvordan ændres porteføljens værdi?

Hvis vi sætter alle andre betingelser uændrede, undtagen prisen steg med $ 2000, kan vi kontrollere Put option værdi ændret til $ 3.970 (: = 0,3309 BTC). Og futures PnL ændret til 0.1316 (: = (100 / 10000-100 / 12000) * 79)

Så Total PnL = (0,3309-0,54) + 0,1316 ≈ -0,08 BTC

Scenarie 2. PnL-resultat af PA Delta-baseret afdækning

Med PA Delta ved at anvende samme tilgang ovenfra,

Således konstruerer du din delta-neutrale portefølje med 10 Put og 133 futures.

Ved at anvende den samme fremgangsmåde, der er angivet i scenarie 1, kan du få Total PnL som følger,

Ændring af futures position værdi 0.2216 (: = (100 / 10000–100 / 12000) * 133)

Samlet PnL = (0,3309-0,54) + 0. 2216 ≈ 0,01 BTC

Konklusion

Vi har kontrolleret ovenstående tilfælde for at kontrollere afdækningseffektivitet med eksisterende Delta Hedge og nye Delta Hedge. Der bør være et afrundingsproblem, og på grund af optionens værdi er ikke-linearitet kombineret med BTC-pris og handelsejendomme gjort små affald, over PA Delta-afdækket PnL konvergeret til 0. Desuden, hvis du simulerer selv med andre prisbevægelser, enten op eller nede er vores PA Delta-idé at sætte din portefølje i en perfekt sikring i transaktionsøjeblikket og beskytte din portefølje mod enhver prisudsving, hvad enten det er dybt ind eller ud. Og endnu bedre ender med en lille fortjeneste, næsten helt sikkert, da den er formet som en skråtstillet parabel, sadelpeget hæk!

Af alle ovenstående grunde vil OKEx-optionshandlere drage fordel af at stole på vores brugercentrerede parametertjeneste, PA Delta, og i stedet for en teoretisk idé, der påvirker handelsbeslutninger. Andre græker og parametre diskuteres også i den følgende serie, så hold dig opdateret og nyd et nyt handelsår.

Følg OKEx på:

Websted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map