Nye OKEx BTC-indstillingsdata viser handlende, der modregner deres opkaldsmuligheder efter torsdagens fald

Bitcoin (BTC) Kursen har været ustabil i denne uge med Fed’s meddelelse og det amerikanske aktiemarked store overskrifter. Bitcoin steg fra $ 9.750 til $ 10.000 efter FOMC-møde onsdag den 10. juni og styrtede ned til $ 9.081 på torsdag som pr OKExs BTC-indekspris, sammen med alle globale risikofyldte aktiver.

 Da Bitcoin oplever stigende volatilitet, kan handlende vende sig mod derivater markeder for at vurdere markedssentimenter og fremtidige forventninger. For at hjælpe handlende, der søger sådan indsigt, har OKEx i dag, 12. juni, afsløret handelsdata om sine Bitcoin-optionsprodukter. I denne analyse diskuterer og fortolker vi nogle af de tilgængelige datasæt.

bitcoin usdOKEx BTC-indekspris 1H-diagram. Kilde: OKEx

BTC-optioner åbner interesse og handelsvolumen

Åben interesse (OI) af BTCUSD-indstillinger har vokset konstant siden 19. maj og lavede et rekordhøjt niveau på 7.580,5 BTC torsdag morgen. Siden da faldt OI til 5553,9, da den ugentlige option udløb fredag. OI forventes snart at akkumulere igen.

I skrivende stund er optionskontrakten med den største OI (392.4 BTC) BTC-USD-0626-2000-P – a put option, udløber den 26. juni med en strejkspris på $ 2.000. Indstillingen med den største daglige handelsvolumen (119 BTC) er BTC-USD-0925-12000-C – en købsoption, der udløber den 25. september med en strejkkurs på $ 12.000.

Disse tal indikerer, at samlet set flere handlende læner sig mod en bullish opfattelse på lang sigt sammen med en stor andel af afdækningspositioner.

åbne renter handelsvolumen btc optionerDataindsamlingstid: 5/19 16:00 til 6/12 8:00 (UTC)

Åben interesse afspejler den samlede beholdning af et bestemt aktiv i optionskontrakter på et bestemt tidspunkt. Handelsvolumen angiver det samlede antal handlede optionskontrakter inden for den tidsramme.

Det kraftige fald i OI hver fredag ​​skyldes udløbet af ugentlige optioner.

BTC-optioner åbner interesse og handelsvolumen efter udløb

Størstedelen af ​​OI vedrører kvartalsvise optionskontrakter – 20200626 (udløber den 26. juni) med 1.766,4 BTC i opkald og 1.459,5 BTC i putter. Valgmuligheder med kortere udløbsdatoer har tendens til at have en relativt mere afbalanceret opkalds- og salgsfordeling, mens de med længere udløbsdatoer for det meste handles uden for pengene (OTM).

Åbn BTC-indstillinger for interesseopkaldDataindsamlingstid: 5/19 16:00 til 6/12 8:00 (UTC)

Denne indikator viser både call- og put-open-interesser (værdi af aktuelt aktive call- eller put-optioner) og tilsvarende handelsvolumener i bestemte tidsperioder.

BTC-optioner Opkald / Put-forhold


Sammenlignet med begyndelsen af ​​juni er Call to Put Ratio faldet fra 1,95 til 1,57, hvilket indikerer, at andelen af ​​opkald i den samlede OI er 61 procent pr. I dag. Faldet ledsagede torsdagens prisfald for Bitcoin, og kombineret med stigningen i Call to Put Ratio (Volume) samme dag indikerer det, at handlende udlignede deres opkaldsmuligheder.

åbne renteforhold btc-optionerDataindsamlingstid: 5/19 16:00 til 6/12 8:00 (UTC)

Denne indikator viser forholdet mellem den samlede åbne rente og den samlede volumen sammenlignet mellem opkalds- og salgsoptioner. Forholdet 1 er ikke et nøjagtigt udgangspunkt for at måle markedssentimentet, da der normalt er flere købere til opkald end sætter.

Opkalds- / salgsforhold (OI) = åben interesse for opkaldsoptioner på en given dag / åben interesse for salgsoptioner samme dag.

Opkald / Put-forhold (lydstyrke) = volumen af ​​opkaldsmuligheder på en given dag / volumen af ​​putmuligheder den samme dag.

BTC-optioner underforstået volatilitet

1-måneders og 3-måneders implicit volatilitet (IV) er stabile henholdsvis omkring 69 procent og 72 procent, men spreads er indsnævret.

underforstået volatilitet btc optionskontraktDataindsamlingstid: 6/7 8:00 til 6/12 8:00 (UTC)

Denne indikator viser den underforståede volatilitet svarende til mærkeprisen på bestemte tidspunkter for forskellige udløbsbetingelser.

Implicit volatilitet afspejler den forventede fremtidige volatilitet i det underliggende aktivs pris. I statistiske termer er det den forventede årlige standardafvigelse for det underliggende aktivs pris i procentpoint. Forudsat at alle andre faktorer er ens, indikerer højere optionspræmier højere implicit volatilitet.

BTC-optioner Implicit Volatility Skew

I henhold til nedenstående diagram er 1-måneders IV-skævhed generelt ustabil, mens den 3-måneders-venstre er skæv og stabiliseres med tiden, hvilket indikerer, at den mellemlangsigtede stemning er relativt retningsløs.

IV skævDataindsamlingstid: 6/7 8:00 til 6/12 8:00 (UTC)

Volatilitetsskævhed afspejler, hvordan optionskontrakter for et enkelt underliggende aktiv med samme udløb, men forskellige strykpriser, vil have forskellige implicitte volatilitetstal (IV). Skævheden ser på forskellen mellem IV for in-the-money, out-of-the-money og at-the-money optioner.

BTC-optioner implicit volatilitet versus indeks historisk volatilitet

Som vist i diagrammet nedenfor steg den historiske volatilitet kraftigt på torsdag, så begyndte den at falde langsomt, men den implicitte volatilitet ændrede sig ikke meget.

historisk volatilitetDataindsamlingstid: 6/7 8:00 til 6/12 8:00 (UTC)

Denne indikator viser den implicitte volatilitet for optionerne ved pengene og den historiske volatilitet for den tilsvarende indekspris.

Perioder, hvor begge disse mål indikerer høj volatilitet, har generelt en tendens til at gavne optionssælgere, mens lave volatilitetsmålinger gavner købere af optioner.

Indstillinger Cheat Sheet

Forhandlere, der er nye på optionsmarkedet, kan finde det nyttigt at have et hurtigt cheatsheet, der forklarer de almindelige udtryk med endnu mere information i vores dybdegående guide til Bitcoin-derivater.

  • Sætte er ret til at sælge et aktiv til en forudbestemt pris
  • Opkald er ret til at købe et aktiv til en forudbestemt pris

For opkaldsindstillinger:

  • ITM – i pengene: Strike Price < Aktuel aktivpris
  • Hæveautomat – til pengene: Strejkepris = Aktuel aktivpris
  • OTM – ud af pengene: Strike Price > Aktuel aktivpris

For salgsmuligheder:

  • ITM – i pengene: Strike Price > Aktuel aktivpris
  • Hæveautomat – til pengene: Strejkepris = Aktuel aktivpris
  • OTM – ud af pengene: Strike Price < Aktuel aktivpris

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map