Hvis Bitcoins 4-timers niveau kan bryde igennem MA (60), kan $ 6.950 blive den centrale akse i denne måneds konsolideringstrend: Crypto Market Daily

Onsdag den 22. april: Top kryptomarkeder registrerer milde gevinster i løbet af de sidste 24 timer.

Bitcoin (BTC) handler stadig lige under $ 7.000 og ser et rebound på 2 procent på dagen.

Ethereum (ETH) er steget næsten 3 procent og holder sig inden for området med en øvre grænse på $ 176.

Ripples XRP er vokset omkring 1,5 procent i løbet af de sidste 24 timer og handles til $ 0,1856.

Vil BTC bryde MA (60) og $ 6.950?

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

I går stabiliserede BTC sig midlertidigt efter at være faldet til $ 6.750. Tendensen fortsatte med at svinge i intervallet $ 6.750- $ 6.950 i de næste par timer. Øvre modstand er klar, og det små bevægelsesområde er nu mindre end $ 100. 

OKEx-markedsanalyseteamet mener, at reboundet med det tunge bullish volumen, der fandt sted kl. 01:00 HKT i dag, kan bruges som grundlag for at bedømme tyrernes kortsigtede styrke.

Handelsvolumenet i løbet af denne time var det højeste niveau i næsten 10 timer, men prisen testede kun kortvarigt $ 6.950 og faldt hurtigt tilbage. I et vist omfang kan det bestemmes, at den kortsigtede hårde modstand stadig er omkring $ 6.950.

I betragtning af at $ 6.750 kan behandles som en kortsigtet support, når trenden bryder igennem et af de to ovennævnte punkter, kan den bruges til midlertidigt at forudsige bevægelsesretningen.

Investorer skal være opmærksomme på, at det er bedre at vente i mere end fire timer for at se, om tendensen vil bryde MA (60) og $ 6.950 på samme tid. Det er vigtigt at bekræfte, at bruddet er rationelt, og modstanden opad stadig er omkring $ 7.200 – $ 7.300.

BTC 4H-diagram viser, at MA (60) er effektiv modstand

4H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins 4-timers diagram viser også, at tendensen undertrykkes af MA (60) i øjeblikket. Det er klart at se på dette diagramniveau, at MA (60) tidligere gav prisen nok støtte og modstand, derfor kan den behandles som en effektiv modstand i øjeblikket.

Men hvad er chancerne for, at tendensen kan bryde igennem dette glidende gennemsnit? Afhængigt af det bullish lydstyrkeniveau i de næste par timer er det muligt at bryde effektivt, hvis lydstyrken indikerer en tendens til at stige. Ellers bør investorer se ud af en falsk brud.

Identifikation af lysestagerens form kan også bedømme effektiviteten af ​​breakout. Hvis hver times lysestage i de næste par timer lukkes med en lang øvre skyggelinje, betyder det, at der er meget salgstryk omkring dette område, og chancerne for en rationel breakout er begrænsede.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 6.950
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 7.200
 • Kortvarig support: $ 6.750
 • Mellemsigtet support: $ 6.550

ETH har kortsigtet support til $ 166

1H ETH / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com


$ 166 er blevet bekræftet som et stærkt supportniveau for ETH i den nærmeste fremtid, men modstanden over $ 175 er stadig vanskelig at bryde på kort sigt. For nylig har dette niveau to gange vist sig at være en gyldig modstand.

Fra det tidspunkt, hvor de sidste to gange $ 175 blev testet, var det bullish volumen endda i stand til at holde sig på et højt niveau, men forsøgene mislykkedes stadig. Med de nuværende lydstyrkeniveauer er det næsten umuligt at foretage en gyldig breakout, hvis der ikke kommer flere bullish fonde på markedet.

Derfor vil tendensen sandsynligvis forblive mellem $ 166 – $ 176, og som nævnt i går er den chokerende proces en højre skulderdannelse. Trenden vælger altid en retning, efter at mønsteret er dannet.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 175
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 189
 • Kortvarig support: $ 166
 • Mellemsigtet support: $ 155

$ 0,1865 er et hårdt modstandsniveau for XRP

4H XRP / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

Som 4-timers diagrammet viser, selvom XRP midlertidigt blev understøttet af $ 0,1820, kunne tyre næppe engang skubbe prisen over modstanden på $ 0,1865. Hvis tendensen altid undertrykkes af denne position, er det sandsynligt, at prisen vil falde tilbage til $ 0,1780 igen.

De røde cirkler på diagrammet viser, at modstandsniveauet nær $ 0,1865 er hårdt. Selvom bruddet vil ske på kort tid med hausse volumener, er det let for prisen at falde hurtigt uden en øget mængde volumen.

Investorer skal bemærke, at tilbagetrækningsbunden i går ikke fortsatte den nylige højere bundregel. Dette kan betyde, at risikoen for, at prisen falder, bliver større. Det er nødvendigt at fokusere på gyldigheden af ​​$ 0,1780 på kort sigt.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,1865
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0,1885
 • Kortvarig support: $ 0,1820    
 • Mellemsigtet support: $ 0,1780

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map